- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
most eppen philoxenia moderatort nem birom, mert ugy moderal, hogy nem olvassa vegig az adott post-ot es/vagy annak elozmenyeit
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #176 üzenetére
hat, ez pont nem az enyem
-
VladimirR
nagyúr
válasz
FoxiestFox #162 üzenetére
volt mar kidus elott is, Ye_Nő
-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid #112 üzenetére
itt nem az alairason valo rugozasrol van szo, hanem Racecam kerte, hogy mondjunk olyan konkret esetet, ahol nem volt hajnalndo beismerni hibajat, ragaszkodott foggal korommel valamihez, amihez nem kellett volna (ez ugrott be elsonek, talan mert pont velem esett meg, s mert nem oly' regen volt)
ilyen az, hogy kiragadott egy pontot az alapelvekbol, amit megprobalt rahuzni egy helyzetre
ha ezt, hogy sorminta, 3-nal tobb karakter egymas mellett normalisan leirja valaki, egy szavam nem lehetett volna
nem tette, sem Racecam, sem mases igen, tudnek linkelni, nem csak parat, nem csak sormintat, de 5 soros sorminta alairast is
nem teszem, mert en meg emlekszem miert szuletett a szabaly
nem azert, hogy ha mar valaki moderacioval kapcsolatos kereset/kerdeset egy legyintessel elintezitek, legalabb bele lehessen kotni az illetobe
azert, hogy az ertelmetlenul hosszu alairasokat visszaszoritsa
(kivancsian varom, jelenlegi alairasomert mikor kapok ban-t)"Ez a három sornyi fekete vonal semmi más, mint sorminta..."
tobb az, paran ertik, a moderatorok nem akarjak -
VladimirR
nagyúr
"Persze, jó ha lesz itt 200 hozzászólás 15 embertől, akik pl. engem utálnak, de nyilván nem lesz egy sem, akiknek segítettem akár itt, akár a Logouton."
ezt majd legkozelebb legy szives akkor hozd fel ervkent, ha egesz addig nem kapok egyetlen rossz szot sem az esetenkent elofordulo stilusom miatt, amig az illeto vegig nem olvasta azt a par szaz oldalnyi szakmai post-ot, manual-t, howto-t es faq-ot, valamint loogut-os cikkeimet, melyekben masoknak segitek"Továbbra is azt mondom, hogy a topicnak azon kívül, hogy "most végre beszólhatok a modiknak, házigazdáknak" semmi értelme nincs."
a topic ertelmet amugy en sem akarnam latni, ha ellenem akarna valaki kritikat megfogalmazni
meg sem fontolnam, hogy ha ugyanaz a 15 ember mar 200-adszor irja le, akkor talan lehet benne valami
neeeem, abban a 15 emberben van a hiba...amugy ha mar annyira konkret esetet kersz (es mivel te kertel konkret esetet, remelem meg sem probalod felhozni, hogy "jajj, mar megint ez?"), meg mindig nem mondtad el, hogy az alabbi miben valtoztatja meg hatranyosan az oldal megjeleneset:
████████████████████████████████████████████████████████████
████████████████████████████████████████████████████████████
████████████████████████████████████████████████████████████a vitat tobbszor "lezartad", kitiltottal, mellebeszeltel, de meg nem valaszoltal
elmondtam, az, hogy neked nem tetszik (pontosabban szerinted ocsmany), egyeni preferencia kerdese
azt is elmondtam, hogy mi szamit az oldal megjeleneset hatranyosan befolyasolasnak
ilyen volt peldaul twollah pirosgomb topic-ja
vagy ha szeretned, tudok linkelni 1-2 ezer hozzaszolast, ami hatranyosan valtoztatja meg az oldal megjeleneset - eddig azert nem tettem csak, mert Panther mar dolgozik rajta -
VladimirR
nagyúr
"Viszont ez az Ő játszóterük, és ezt mindenkinek fel kell fognia. Aki nem képes, azt előbb vagy utóbb lapátra teszik."
ebben tevedsz
egyfelol, ez nem az o jatszoteruk, oket csak felkertek a jatszoter homokozojabol a kutyaszar kilapatolasara, a forum van a forumozokert, s nem forditva (legfokepp pedig nem a forumozo a moderatorert)
masfelol, ha nem ertek egyet azzal, hogy mekkora a homokozo, vagy hogy mi benne a kutyaszar, igenis elmondhatom, el kell mondanom, maskent nem lehet formalni a kozosseget, a kozossegi teret
ha masert nem, hat legalabb azert, mert regebb ota vagyok itt, mint a moderatorok, hazigazdak tobbsege, lattam milyen volt ez a forum, latom hol van most, latom merre tart es nem minden esetben tetszik (es elore megkernem Racecam-et, hogy erre ne is reagaljon, tudom mit mondana) -
VladimirR
nagyúr
"- tévedni mindenki tévedhet, nem is ezzel van a bajom, ha egy modi téved, hanem azzal, ha ezután egyszerűen "csakazértsem", vagy diszkréten törli a nyomokat, és el van felejtve. miért nem lehet megtanulni a "tévedtem" és a "bocsánat" szavakat egy moderátornak? csak nekünk kell ezt ismerni?"
ez a policy, a moderator tevedhetetlen, egymas ellen menni public-ban meg egyenesen fobenjaro bun
sajnos egy hulye policy, amely szerintem (es egy, a hetvegen megesett beszelgetes alapjan masok szerint is) pont elleknezo hatast er el, mint amit kellene neki, vagyis nem azt eredmenyezi, hogy a moderatornak tenyleg mindig igaza van, hanem akkor is megkerdojelezik a moderatort, mikor igaza lenne, de latszolag (vagy nem latszolag) e kitetel moge bujik -
VladimirR
nagyúr
lehetne szo arrol, hogy ha mar veletlenul nyitva maradt a topic, akkor:
- nem poenkodjatok el
- nem jon be par ember csontig benyalni
- nem jon be megint par ember csak ugy elmondani, hogy szerinte mi miatt ertelmetlen a topic (es esetleg egyuttal csontig benyalni, ha mar itt van)megerteseteket es egyuttmukodeseteket elore is koszonom
-
VladimirR
nagyúr
"egyrészt véleménykifejtésre ott a jogos mod topik"
onnan idonkent meg azt is torlik, ami egyebkent kapcsolodna a temahoz, szerinted meddig maradna meg egy ilyen tema ott?"másrészt attól, hogy 20an beírják hogy "Racet nem bírom" attól még ugyanúgy mod marad, ugyanúgy ugyanazért fog majd moderálni, és ugyanúgy neki lesz igaza..."
ha valaki igy tesz, azzal jobban minositi magat, mint a 20 beiro
amennyire tudom, azert lesz valakibol moderator, hogy a kozosseg, az oldal erdekeit szem elott tartva terelgesse az oldal felhasznaloit
es legszerenyebb velemenyem szerint, ha az oldal kozossegebol kelloen sokan ugy velik, hogy az adott moderator nem jol teszi ezt, elgondolkodhat rajta
es szepen kerek minden erintettet, senki ne jojjon azzal, hogy "majd Parci elveszi a jogomat, ha neki nem tetszik", nem arrol van szo, hogy itt megprobaljak levalta(t)ni az adott moderatort, hazigazdat, hanem itt feedback van, ami szerintem igenis fontos (es aki a moderatorok/hazigazdak kozul ezt maskent erzi, az erezze magat jelen topic-ban megnevezve, mint olyan, akit nem birok)de hogy on-topic is legyek:
en nem birom Racecam-et, Bordoi-t es yetike-t
naluk vettem eszre az utobbi idoben tobbszor is, hogy mintha fejukbe szallt volna kicsit a moderatori, hazigazdai jogkor, s egesz egyszeruen nem kepesek a forumozot vitaban egyenlo felkent kezelni, a magas lorol lefele beszelnek, nem ritkan az alapelvek "a moderátor / házigazda döntése végleges, fellebbezhetetlen" pontja moge "bujva", amely viselkedes meg akkor is megkerdojelezheto, amikor nekik van igazuk, s ez szerintem nagyon nem tesz jot a moderatorok tekintelyenek - nem csak az oveknek, ugy altalaban az osszes moderator tekintelyet rombolni lehet ezzelezen kivul nem birom meg a Foglat név elnevezesu moderatort sem, mert egy kocsog ^^
Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Filmvilág
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- BestBuy topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ford topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest