- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Aktív témák
-
7
addikt
válasz
Csakénvagyok #343 üzenetére
Gamepodos cikkíró
-
7
addikt
válasz
Csakénvagyok #333 üzenetére
-
Killing
addikt
válasz
Csakénvagyok #309 üzenetére
Nem a bannolástól félek én.
Egyszerűen nem akok rosszba lenni senkivel. -
BITBOYS
addikt
válasz
Csakénvagyok #302 üzenetére
miholmi?
-
qdak
addikt
válasz
Csakénvagyok #302 üzenetére
vmi ujraregelt gondolom szépet irt mert banolták is, vayg nem tudom én is lemaradtam
-
puttputt
őstag
válasz
Csakénvagyok #287 üzenetére
Leginkább...; s részemről hagyom is a témát...
-
puttputt
őstag
válasz
Csakénvagyok #283 üzenetére
[Hozzájuk] mit szólsz? Rendkívül "tuti" fórum. DE! Nincs magyar részlege (ennek sem). Tehát: Ebből a szempontból az itteni mindenképp egyedi ez, valamint a "szerteágazottság", illetve "személyesség" - "közvetlenség" tekintetében is.
-
puttputt
őstag
válasz
Csakénvagyok #224 üzenetére
Köszönöm ezt az értékes és sokatmondó reakciót, s semmiképp nem kérném a kimoderálását, ez is egy vélemény...
Egyrészt: Nem mondtad még.
Másrészt: Semmilyen "nyalás-jellege" nincs a hozzászólásnak, ha te úgy érzed, az más probléma. Oda lett írva, hogy kit miért kedvelek kevésbé, illetve kit jobban, válaszolva az azt megelőzőre (Vladimir), aki azt közölte, hogy azt az illetőt, ő miért kevésbé.
Valamint: Nem én vagyok az első, aki itt is "meg meri említeni" /legközelebb majd tőled kérek engedélyt a hozzászóláshoz/, hogy kit kedvel, amellett, hogy kit kevésbé.
Direkt nem írtam a "Kit kedvelek" topikba, mert "annyira" (ha már a nyalásról van szó...talán beszéld meg azon topik indítójával) nem kedvelek a moderátorok közül senkit, hogy külön posztot kéne oda firkálnom, meg nem érzem szükségét.
(Esetleg a stilizáltsággal volt gond? Azt kellett volna írnom, hogy "xyz" egy ***? Akkor nagyobb megelégedésre szolgált volna a hsz.?)
Lehetne az (egységes) topik címe pl. "Hogy vélekedem egyes moderátorok munkájáról?" - ez tartalmazná a "Jogos moderálás", "Miért kedvelem" "Fogja be a pof*ját a moderátor" topikokat, akár. Bár tudom, feleslegesen beszélek, mert minek nekem hozzászólnom efféle "ökörségeket"
Kezd olyan érzésem lenni, hogy kezdenek egyes fórumozók többet foglalkozni a moderátorokkal, mint magukkal és a saját hozzászólásaikkal. Vagy rosszul látom?Mod: Kiszedtem a személyeskedést, durvább szöveget... a biztonság és a béke fenntartásának-előmozdításának kedvéért/jegyében.
-
7
addikt
válasz
Csakénvagyok #224 üzenetére
Miért érzed elengedhetetlennek, hogy csak a te szád íze szerint alakuljon a topic? Egyszer már töröltem egy ilyen hozzászólásod, nem véletlenül.
-
7
addikt
válasz
Csakénvagyok #179 üzenetére
Félreolvastad. Azt írta, hogy pont nem az övé. De át tudnátok ezzel menni másik topicba? Ez itt már durván off.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #176 üzenetére
hat, ez pont nem az enyem
-
Wolverine
félisten
válasz
Csakénvagyok #119 üzenetére
Én pl. elolvasom azokat az EULA-kat; néhol érdekes dolgokat lehet találni
-
ádyz
addikt
válasz
Csakénvagyok #119 üzenetére
"Ha pársoros lenne az alapelv, s nem pároldalas."
Tudod mennyi idobe tellett nekem elolvasni az egeszet?
2 perc. Ezt a nyavalyas ket percet hagyja ki az osszes ujonc. Ez a gond.[NAGYON OFF]Mellesleg, tobbekben mar felmerult egy IQ teszt is. Aki megbukott az nem lephet be. Nagyon-nagyon jo lenne.[/NAGYON OFF]
qdak: Erdekes, elso forumos hsz-m egybol az azonnali kerdesek oraja c. topicban volt. En miert nem nyitottam topicot a kerdesemnek?
Kulonc vagyok? -
frame>24
addikt
válasz
Csakénvagyok #80 üzenetére
Pffff...hát ez jó, mi volt az #59-es hsz tartalma?? Mi az, amit máris törölni kellett?
-
válasz
Nem is fogok írni, emiatt nem kell aggodnod. Te viszont vedd figyelembe, hogy a moderacio mindig es mindenhol szubjektív, ezt el kell fogadni. Apróbb nezetelteresek vannak csak, nincs itt igazi problema, nezd csak meg, a 80 hszbol 2-3 erdemi, a tobbi off.
-
Atlantis
veterán
válasz
Ez a virtuális eszmecsere átka: csak az alapján tudunk megítélni, amit leírsz, nem tudjuk a személyiségedet figyelembe véve értelmezni az írásod, mert nem ismerünk. Nyilván kialakul egy kép azokról a fórumozókról, akikel többször találkozunk a fórumon(mi az érdekődési köre, mely témák érintik érzékenyebben), de ez alapján nem merném kijelenteni, hogy ismerek valakit. Szóval hiba arra hivatkozni, hogy "sírva röhögne, aki ismer".
-
válasz
Csakénvagyok #52 üzenetére
Akkor hajra, de legalabb írjatok konkretumokat, hogy legyen mibol kovetkezteteseket levonniuk, mar aki akar. Mert idaig a topik tiszta ovoda.
-
gabor85
őstag
válasz
Csakénvagyok #30 üzenetére
Az a gond ezzel, hogy mindíg az erősebb kutya b@szik.
Pár éve volt egy munkám, gépet kellett összerakni. Miután végeztem, a srác megkérdezte hogy hogyan lehet weboldalt csinálni, fórummal. Zenét szeretett volna "terjeszteni". A weboldalt értettem, csak azt nem miért akar fórumot is? Minek az?
Hát mert én akarok lenni a MOD, mivel mindenhonnét kizártak a stílusom miatt. -
qdak
addikt
válasz
Csakénvagyok #1 üzenetére
mielöt bezárják:
kidus meg race sem a szivem csucske
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest