- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Aktív témák
-
Kidus
őstag
Ket figyelmeztetes utan sem tudtad magad visszafogni.
Par napja egy oldalnyi chat-et toroltem toled a nougyekben.
Ebben a postodban boven tullepted a hatarokat, a szemelyeskedes es az eddigiek miatt 6 ora piheno.
Lehet utalni.Ugy tunik, meg egy postot kirangattal belolem....
-
Kidus
őstag
Nem erdemes veled beszelni, szoltam hogy vegyel vissza, meg mindig itt porogsz.
Linkeld a modkerbe a szerinted moderalando postokat, es ha valoban moderalasra szorulnak, majd valaki ranez.
Mindenhol mindenkit meg nem lehet eszrevenni, es iranyba tenni, ezt meg nem tudom, miert olyan nehez megerteni.
Reszemrol ez az utolso post feled, az meg, hogy mit gondolsz rolam, nem erint kulonosebben. Eloben sem jonne le maskepp, akkor is csak annyit tudnek mondani, hogy leszarom, a moderaciot viszont nyugtazni kell, es nem nyomni a legbolkapott baromsagokat napokig, mert rad mertek szolni.
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Moza R9/KS Steering wheel eladó pedál szett nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest