- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Aktív témák
-
biker
nagyúr
ha végre elkészülne az évek óta pre order álló OLED billentyűzet, akkor nem is kellene (tudod, aminek minden gombja egyedi oled display
)
Optimus maximus -
qdak
addikt
azt h nem vok az édesed
jo nem kellet volna azt irnia az igaz, nem ez a rész amiért irtam hanem h nem uyg járt el ahoyg igérte hanem haragbol, indulatbol :-(
meg bármit mondasz ha azt a hszt nem 1 mod irja ő is kapott volan bizti, van 1 két durva benne:
Eloben sem jonne le maskepp, akkor is csak annyit tudnek mondani, hogy leszarom -
breed30
tag
Hello nekem nincs baj a moderátorokkal kaptam privit de jogos volt. Meg egyenlőre senkivel.
Ha már a topic szóba került lenne egy kérdésem. Megnyithatom?? Mert sajna nem válaszol senki.Ezt a topicot nem igen látogatja senki az utolsó hsz kb több mint 3 hónapja volt az enyémen kívül.
Tudom hogy régebbi gépek de nekem van mind a kettő.Ut: A moderátorokra szükség van vannak tagok pl: H csak kezdőbetűt írtam de mindenki tudja szerintem kiről van szó akiknek külön moderátora lenne szükségük.
De ahogy olvasgatom a fórumot sokon már ez sem segítene.
Én kaptam már privit jogosan aki küldte tudja. Szó nélkül teljesítettem a kérést.Nem Thrawn volt.
A Ph-án én még az udvariságot hiányolom sokszor.
Az hogy kinek milyen a stílusa az egy dolog de udvariasan is el lehet küldeni valakit melegebb éghajlatra.
Én örülök ha tud nekem valaki segíteni vagy én másnak a csekély tudásommal.Bocs az off-ért.
A választ a kérdésemre előre is köszönöm.Nem tudom hol tehetném fel máshol.
Még egy javaslat a topicot ami a linkben szerepel ki kellene tenni a Fórumok elejére sokat könnyítene az újoncok dolgán, ha kell linkelje ezt be valaki a javítsuk a prohardverbe.
Thrawn:
Lusta vagyok oda is hsz írni mert a fejembe épített mesterséges intelligencia mostanra már elfáradt.
Különben is Házigazdával nem vitázunk. -
rarri
senior tag
Maximálisan egyetértek. Ráadásul egy megítélés mindig szubjektív, inkább a véleményt mondót minősíti,/ az, hogy ő hogyan lát abban a pillanatban egy dolgot / nem azt, akiről véleményt mondanak.Esetleg nem ért egyet a szabállyal amit megszegett / alapelvek / , és ezért a moderátort hibáztatja, amiért ő rendesen végezte a munkáját.
Gyakorlatilag az itt a népszerűtlen , aki sokat dolgozik , és betartja a szabályokat. Tehát akiket itt megemlítenek, az tulajdonképp egy elismerés nekik. Szerintem .
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest