- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
Viktor77 #461 üzenetére
Igen, komolyan. Olyan dolgokon csámcsogtok, meg dobálóztok, ami nevetséges. R2D2 kezén sem csattant a bilincs, mert nem itt kezdődik a bűnözés...
woland_y2k: hol a számom, és a profilom? Nem kereshető a szám, ami a telefonomhoz tartozik, azaz titkos, illetve amit ismernek, nem az én nevemen van. FB-on nem vagyok kereshető, és nem a polgári nevemen szerepelek, nincs megadva lakcímem, és nem oda vagyok bejelentve, ahol tartózkodok.
IP cím??? Fent nevezett kollega Kanadában lakik ezek szerint, és ha időt szakítok rá, akkor én is Illinoisban, Kanadában, Németországban vagyok, vagy ahol akarok. A moderátorok nem mindenhatóak.
De. megadok magamról mindent, minden infót, elkövetek számos hibát ezzel kapcsolatban, 100%-osan lenyomozhatóvá teszem magam, félreérthetetlenül; kiírom vhova, hogy ................................... és kinyírtam .................... (5 tujának az ágát), van rajtam 5kg TNT (Nvidia Riva), és itt állok a Parlament előtt (virágot árulva), illetve Magyarország köztársasági elnöke egy ............................... (áldott jó ember), és ..................... meg, van nálam 3 órányi videó arról, h ő egy ............val éppen ................... (gyepet locsol jó példát mutatva) és utána ......................
Megsértettem X db törvényt, rágalmaztam, fenyegetőztem, személyiségi jogokat sértettem, ÉS?
Jön a pufalykás zászlósúr? És ott leszek a vádlottak padján? Az .... Bank .......ja meg a Bahamákon nyaral az állampolgárok pénzével???
Mert ha a modik tényleg seriffkednek, és rendőrséggel, meg "kiderítelek, hol laksz és kivagy 2 perc alatt"-dolgokkal jönnek, akkor tényleg ti vagytok Májkül Nájt - és innentől no comment.
Lauda: nem az igazságosztó, ezt már sokan mondták, de számos fenti hsz-ból az tűnik ki, h (a már sokat emlegetett) jogokat mellőzve, nem ismerve, rosszul értelmezve, alaptalanul, sokszor úgy tűnik, önkényesen, vagy sértődötten, "könyörtelenül" (jajj, de fura ebben a kontextusban) törölnek, bannolnak.Engem nem érdekel mit csináltok, se bannolva, se törölve nem voltam, se semmi, és nem teszek olyat, h ez történjen, és ha meg is történik, akkor mi van??? Hű bumm, a modiknak volt egy jó estéje, hideg sörrel a kézben, h na, kib.sztam a kis k.csögöt, mer' asse tudja, h nem pofázunk olyat a fórumon, h nálam adásvételi nélkül van eladó must!!!
De elolvasva sok-sok írást, nagyon úgy tűnik, h álarcos lovagok ámokfutkosnak a topikokban "rendrakás" céljából, és sokszor iszonyat mellétrafálnak....
-
Integra
titán
válasz
Viktor77 #338 üzenetére
teljesen jogosan zárta be race.
más kérdés, hogy egy vicc volt amúgy is a topic, mert mindenki beszélt ott mindenről, csak arról nem lehetett, amiről ez az egész szól.
egy mondatban leírtam a lényeget, amit később race kitörölt, nem hibáztatom érte, ezt kellett tegye. valamelyik félkegyelmű azonnal rohant árulkodni, biztos megsértettem az önérzetét, vagy ilyesmi... ez van
Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Renault, Dacia topik
- Anime filmek és sorozatok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest