Aktív témák
-
Csakénvagyok
őstag
Jé, ez még él?
Én is hozzájárultam valamivel a közösség életéhez
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
picur220 #317 üzenetére
És milyen módon nem írhatnék bármelyik topikba akárhányadik jubileumi hozzászólást? Evvel az erővel én azt is mondhatnám hogy ez az én topikom, ide csak az írjon akinek én megengedem! Aszt hiszem elég világos volt Racecam álláspontja
-
Csakénvagyok
őstag
Szerintem egy magyar sajátosság, hogy mi különlegesek vagyunk. Á dehogy.
-
Csakénvagyok
őstag
Ha elolvassák az alapelveket. de most komolyan, te elolvasod a progik licenszszerződését? Ha pársoros lenne az alapelv, s nem pároldalas.
Amúgy meg a kereső is lehetne egy picikét okosabb, az új topikot ne nyissak ki, mielőtt fel nem ajánl pár variást a új topik nevéből.Vagy ideiglenesen rákérdezene, behozva a keresőt hogy Biztosan ne találtál erre érdemes topikot? De ez már óriási OFF, inkább a javítsuk a PH!tba kéne menjen.
-
Csakénvagyok
őstag
Engem te (is) tempbanoltál
-
Csakénvagyok
őstag
A kisebb problémákat azért illene megemlíteni is, nehogy már arra gondoljon a jónép hogy a fórumozó maga az ördög, s a jóságos mikulás bácsi pedig mindig elnéző.
Természetesen van példa, én is ismerek a jogos modból, ahol bevallod ha tévedtél, de én tudnék olyat is mondani amikor nem, s ez főként akkor igaz ha egy másik modot akarsz védeni.
Most nem beszólni akartam, van úgy hogy tetszik a stílusod, de azért nem mindig
-
Csakénvagyok
őstag
Igen, természetesen. Azért írtam aki ismer, persze elfelejtettem azt hogy személyesen. A kialakult képhez pedig
(#84) Lauda : Nem készítettem statisztikát, de ha csak hasamra csapok választ akarsz, szerintem legalább 5-6. ezen kívül még vannak a válaszokra a reagálások, nem mellesleg elég kényes a téma ahoz hogy jöjjenek az ellenvélemények is, s máris nem rosszabb a topik színvonala mint bármilyen más, szakmai topoké. Szoval ha a létjogosultságát vitatod, hajrá.
-
Csakénvagyok
őstag
Konkrétan mondtam már hogy FN stílusán lenne mit csiszolni. Ide is belinkelném, ha lenne még politopik. Ott moderálva, illetve törölve lett pár hsz-em, rámhúzva olyan dolgok amiket, ha valaki ismer sírva röhög rajtuk. S most nem a cigányozás, zsidózás, etc-re gondolok. Azért avval nem tudok egyetérteni hogy valaki nem modnhatja el a véleményét, persze kulturáltan, csak azért mert mások indulatból reagálnak rá.. De mégegyszer, a jogmod a konkrét döntésekre van, ez meg nem tudom, de ha nem látod értelmét, már írtam (yetike, mért törölted), ne írj ide. Pont.
szerk: (#10) philoxenia: Az az, mert ha egy modnak baja van egy mezei júzerrel, simán ilyen stílusban intézi el.
-
Csakénvagyok
őstag
A jogmodba ritkán kapsz érdemre méltó válasz, egyik mod sem bírálja felül a másikat. Meg amúgy is, az konkrét esetekre vonatkozik, ez meg nem tudom, meguntam a másik topikban a nyalásokat, gondoltam megkeresem a topik ellentétjét, az hogy nem leltem az magáért beszél.
szerk: OFF
-
Csakénvagyok
őstag
FN stílusa nekem sem jönn be.
-
Csakénvagyok
őstag
Ez a topik kimondottan a Ki a kedvenc moderátorod ellentopikja. Remélhetőleg nagyobb sikerrel, még az egyik sporttárs be nem zárja
Azért, hogy a topicnak tényleg legyen valami haszna is, megkérünk mindenkit, aki beírja ide egy nagybetűs nevét, fűzze hozzá még a következőket is:
- miért nem szereti
- mit javasol, hogyan változtassunkHa csak egy lajstromot nyomtok be, akkor a büdös életben nem tudunk mit kezdeni vele, viszont ha javaslatokat tesztek, akkor elképzelhető, hogy tudunk is belőlük meríteni, ha mi is úgy látjuk, hogy van bennük valami.
A konkrét esetekkel kapcsolatos döntések megvitatására továbbra is a Moderálással kapcsolatos kérdések - válaszok a megfelelő hely.
[ Módosította: Racecam ]
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest