- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
VladimirR #213 üzenetére
Nekem, nagy általánosságot nézve - nem az egyedi eseteket - philoxenia tűnik a legjobb modnak, mert elég "kommunikatív", segítőkész és nem "modortalankodik".
Túl égbekiáltó moderálással személyesen még nem találkoztam.
(Bár számomra Bordoi elég - sokszor túlontúl - keménykezűnek, hirtelennek és direktnek tűnik, s ez többnyire, többek szemében ellenszenvessé is teheti, mégsem lehet egy szavam sem a kisebb - engem is érintő - "helyreigazításaival" kapcsolatban, mert jogosnak jogosak voltak.)Ja, és ismét csak idézném "magamat", korábbról:
[STFU] -
válasz
VladimirR #163 üzenetére
Hm, vele nem találkoztam sosem. Bár nem is vagyok itt olyan régen. Eddig nem rosszalkodtam, nem kellet szankcionálniuk. Csak egy hsz-t megszerkeszteni, és ennyi. Az már priusz?
A témához pedig: igazából.. szerintem ez nem a szeretetszolgálat. Ha már moderációra került sor valahol, én úgy láttam hogy az esetek túlnyomó többségében az jogos volt. Ez a dolguk. Kivágni a halál **szára azt, aki nem bír magával. Szerintem ezt nem lehet kedvesen csinálni, hogy bocsi prüntyikém, de én most picit kiteszlek levegőzni, mert rossz voltál...
#164.: Ebből még bármi lehet.
-
parandroid
félisten
válasz
VladimirR #102 üzenetére
Vlad, ne rugózz már ezen az aláíráson. Te is pontosan tudod, hogy minden értelmetlen sormintát igyekszünk kigyomlálni, legyen az 12 felkiáltójel, 1 sornyi egymást követő azonos karakter, egy nagy kupac szmájli, vagy úgy általában szinte bármi, amiből háromnál több egyforma van egymás mellett*. Ez a három sornyi fekete vonal semmi más, mint sorminta, az erről szóló vita pedig kb annyira értelmes, mint az ugyanezen ügy kapcsán felmerült "melyik portál alatt 3 soros, és melyik alatt 4 soros az aláírásom" kérdés.
* Tudom, hogy fogsz tudni linkelni ilyet, ha győzzük idővel, akkor természetesen visszafelé is moderáljuk őket.
p
-
biker
nagyúr
válasz
VladimirR #102 üzenetére
ez az aláírás kb annyira zavaró, mint az orosz, kínai, japán és arab krix kraxok, ami velejárója, hogy töröljünk minden nem magyar nyelvű aláírást is, hiszen "a fórum nyelve magyar", de ezt kérdést sem nyerjük megválaszolásra alkalmasnak.
mert ugyan pl angolul és németül sokan beszélnek, de aki épp olaszul, vagy japánul perfekt, annka az angol annyira kínai, mint nekem ez: 为高清影音全力配置
-
Peti78
őstag
válasz
VladimirR #36 üzenetére
Sajnos erről nem lehet szó
Az érintettek teljesen természetesen elbagatelizálják a téma létjogosultságát. Ha nem így tennének, akkor tényleg fontolóra kellene venniük néhány, itt megjelenő véleményt. Éles kritikát pedig azért nem "ajánlatos " megfogalmazni, mert ha nem is itt állnak beléd miatta, de megjegyzik ám a nickedet és akkor lesz nemulass.
De hogy az első hsz-re reagáljak. Nekem Racecam moderátori tevékenysége nem tetszik.
Túlságosan figyelembe veszi az adott nick-kel rendelkező fórumozó múltját, részrehajló, és már az adott vitához (vagy egyébhez) történő első megnyilvánulásának is bicskanyitogató stílusa van. Néha azt érzem, úgy gondolja, korbácsot adott neki az Úr, és kötelező azonnal cserdítenie vele. Szal elég náci stílusban adja elő -
Racecam
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest