Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

rém gagyi is lett...én előrendeltem! a Brinket,de mivel megnyugtatott a gamestop,hogy valamikor szerda körül lesz is a pénteken megjelenő játék,de még ezt is csak úgy,hogy csüt.este 6-kor írtam egy kedves levelet,hogy hogyan is gondolják,hogy addig még a kapcsolatot sem vették fel velem az előrendelés ellenére,és másnap launch... :W
    Szóval lemondtam a francba,úgy voltam vele,szombaton meg tudom majd venni személyesen is.De mivel beleéltem magam,körbenéztem kicsit a neten,sok helyen jól lehúzták,így gondoltam egyet,és szerztem egy "demót",mert nem hittem el,hogy egy ilyen jónak ígért,mutatott játék ekkora fos...
    DE tényleg: 5éves grafika,szánalmas lopáshegyek,tf2 feeling vegyítve az Enemy territory:quake wars-al...ez utóbbik pedig remek játékok,az ETQW-t játszottam sokat,nem volt csak annyi baja,hogy 20 ember alatt semmi értelme játszani a nagy pályák miatt+rémsok a potya kutyagolás,emiatt örültem volna egy kis mapes "adaptációnak"...de ez rémes lett.Pedig ők csinálták ezt is! :( :W
    Már eleve nevetséges az,hogy akit lelősz nem hal meg elsőre semmitől...csak földreesik,és mégegy fél tár,mire kampó,nem értem,hogy gondolták ezt...szégyenletes graf(dx9,5-6 éves színvonal talán...),ótvar fegyverhangok,gagyi animációk,gyenge kidolgozás,ötlettelen fegyverek,iszonyat hangok...
    Szerencsére 3 hét és jön a Duke Nukem Forever,de ott a betához van kulcsom a Border miatt,annak is ennyi lesz az ára,láttatlanban többet ér majd..aki nem dőlt be a marketingnek,mostmár ne is tegye...ennél még a Homefront is sokkal jobb!Pedig az se a top...és szebb is,stb...

Új hozzászólás Aktív témák