Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Még tolják fel, már 1096
Szerk: 1126
Szerk2: Az 1126 csak bug volt, az amerikai katalógust adta be a Steam, annyira le van terhelve. Amúgy már 1-2 órája elkezdték módosítgatni az árakat, 6:33-kor szóltam ollie-nak, hogy a THQ és a Square katalógust leárazták. -
polonic
félisten
Pont azok vannak kevésbé leakciózva, amik nekem kellenének, csak 33 %-kal.

-
Doki16
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ha az eddigieket nézzük akkor Január 3-a vagy 4-e.
-
JSaN
addikt
Durva akciok vannak, mar most tudom szilveszterre ures lesz a kartyam. Nem is fogok bulizni, de lesz mivel jatsaznom.

Titan Quest Gold-t 2,49-ert mindenkinek ajanlom akinek nincs meg, en megvetem. Ez nem penz erte.
-
TazLeacher
nagyúr
Engem csak az érdekelne, hogy meddig tart az akció...mert úgy kellene kalkulálnom.
-
kovsol
titán
javaslom mindenki menjen el vacsizni, játszón egy kicsit, aztán majd jó lesz mire végeztek, nem futnak el az akciók

-
szacsee
nagyúr
Teljes megsemmisülés van az áruházban... lehalt semmi oldal nem jön..

-
hoffman_
nagyúr
Miért volt az, hogy be voltam jelentkezve a profilomba, auto log van WIn indítással, és ezek után, ha Chrome alól akartam nézni a játékokat, wishlistet csinálni, stb, akkor nem engedett bejelentkezni? Mit nem tudok?

-
szacsee
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Hol lehet meglesni melyikek akciósak?
Megvan, csak lehalt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Doki16
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ne szaladj ennyire előre még szinte el se kezdődött. Lehet is látni alig jön be bármi én konkrétan a listát se látom. Biztos csinálnak majd ennek szép körítést mint az elmúlt években.
-
nepszter1
addikt
Battlefield company 2 13,59 euro
Nagyon gondolkodok estleg valahol máshol van olcsobb? -
danih
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Huhh bakker... Megyek steam oldalára, semmi hangos reklám, na mondom - egyelőre erről ennyit - 'oszt tényleg

Ma Super Meat Boy (75%) és Battlefield 2 (66%) lesz azt hiszem, talán még Saints Row 2 -
kovsol
titán
válasz
TazLeacher
üzenetére
jó neked, mert nálam egy darab sincs leárazva

bár én beérem azzal is ha jön a levél, hogy nyertem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TazLeacher
nagyúr
Elindúltak az akciók banyek!
37 játék van a kívánságlisámon, abból 5 db az, ami nincs leakciózva! Basszuskulcs, erre nem számítottam....!

-
Ilsyde
őstag
Aki megveszi az automatikusan bekerul a betaba. Gondoltam hatha van innen is valaki aki ravette magat.
Nekem sem tunik tower defense-nek de a forumban errol beszelgetnek az aktiv jatekosok. -
Ilsyde
őstag
Bocs ha atsiklottam felette de megvette valaki a Monday Night Combat c. indie csapat-alapu tower defense shootert? Aranyosnak tunik de demo nincs, Xboxon nem probaltam, meg egyebkent is attol felek hogy Lead and Gold 2 lesz belole: jo alapotlet, keves jatekos es fejlesztok akik szarnak az emberek fejere. Ez utobbi persze nem fog kiderulni a betabol de velemenyeket attol meg szivesen olvasnek.
-
nepszter1
addikt
Mikor kezdődik a karácsonyi akció?
-
Egy kis infó: A Steam Treasure hunt Pacific Time szerint megy!
-
Allien
veterán
Upsz, még 1 problem, melyik a 'Beach' pálya a "Flight Control HD"-ben?

-
Allien
veterán
Hová kell írni ajánlást?

-
-
JSaN
addikt
Na megvetem az altalad emlitet helyen, 1 dollarert.
Enyiert mar maga az osomos is megerte, de meg masik 4 game is van.
Az 5 gamebol 3 aktivalodot a steamen, a tobbit letoltheted siman barmikor barmenyiszer.szerk.:
"Cortex Command and Revenge of the Titans will be auto-activated when they make their Steam debut."
Na ez igy mar tetszik.
Ajanlom masnak is a packot. -
JSaN
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére

Eladom cigoknak es milliomos leszek.

-
JSaN
addikt
Na en 16 ladaval zartam az akciot, kertem a 2 tf2 sapit. Azt akkor is megkapom ha most nicns fent a tf2? Szal kesobb felrakom es belepek meg lesz?
Még 20-an belepek, es varom a sorsolast 0% esejel.

Viszont utan mar induljon a karacsonyi akcio, veszek par indie gamet (osmos, world of goo es hasonlokat) -
Valami nem kerek a steam-en a pontok körül. Megszereztem a Flight Control HD-val a pontot, erre egyszer csak eltűnt, majd két frissítés után visszajött... Járt már más is így?
-
JetiRulez
őstag
válasz
cskamacska
üzenetére
Kösz!

-
cskamacska
addikt
Achievement Whore!

JetiRulez: Játéklistán bármelyik játékon jobbklikk->Reccommend to a friend, vagy a Community profilban a játéklistánál katt a lájk gombra hasonlító Reccommend ikonra. Írsz valami szépet a játékról, és ez megjelenik a profilodban, illetve a barátaidnál majd amikor böngésznek a Steam Store-ban. Demót is lehet ajánlani.
15 féle játék meg bármi lehet(megvett/demó, egyes hivatalos Source modok is számítanak), csak legalább 10 percet játssz vele, hogy a statisztikába beleszámítson.
-
kovsol
titán
válasz
TazLeacher
üzenetére
rá kell nyomni arra hogy kéred a sapkát, ott ahol írja, hogy megvan az 5
-
JetiRulez
őstag
Hali!
A kincsvadászathoz kérnék egy kis segítséget.
"Suggestive Behavior:
Write a recommendation"
(Ezt kéne értelmezni. Miről kell ajánlás?)
"Overachiever
Played at least 15 games or demos since March 2009 (When Steam began recording playtime)"
(Itt meg ugye az a feladat, hogy 15 játékkal játsszak. Itt jó bármi, ami fent van a Steam-en, köztük ingyenesek is?) -
KKaresz45
senior tag
válasz
csigacska
üzenetére
Érdekes, hogy pont ezt kérdezted. A Gamesplanet-en éppen ma (azaz vasárnap) Empire Total War GOTY leárazás van. Nem tudom, hogy alapból része-e a GOTY-nak, de itt még adják hozzá a Napoleont is. Mindez 15 font, tehát kicsit több, mint a Steam-en a sima Empire most, leárazva. Ha jól számolom, kb. 800 Ft körül van a különbség. De lehet, hogy nem, már elég késő van.

Még zárójelben hozzátenném, hogy ugyanez a pakk a Steam-en 50 euró, tehát ha leárazzák 50%-kal, akkor is több lesz ott. Tehát mindent összevetve, akkor járnál (kicsit) jobban egy Steam-es leárazással, ha legalább 66%-kal leáraznák a GOTY-t. Ehhez nagy szerencse kellene, de persze kizárni sem lehet.
Ha erre fájna a fogam, én bizony megvenném ezt a GOTY-t a Gamesplaneten, nem várnék Steamre.
-
danih
veterán
-
danih
veterán
Na ma már nem is kell semmit csinálnom, megvan a 15 a közepes sapihoz - tudom, ne mondjatok inkább semmit

-
kovsol
titán
van ilyen telefonokra is
az a lényege, hogy jön több féle gép és egérrel kell meghúzni az utvonalát, de ugye több különböző sebességű gépek vannak, jön néha mentő repülő aminek elsőbbsége van, meg külön méretű gép külön leszállóra mennek, elején még laza, aztán mikor már egyszerre 15 gép van a légtérben, na az már izgi!
-
Jó ez a Flight Control HD? Nem az achi miatt akarom megvenni.
-
csigacska
tag
Sziasztok!
Szerintetek a steam karácsonyi akciójában (remélem lesz) várható egy Emire: Total war GOTY akció, vagy inkább vegyem meg most 50%-osan a simát? Mennyi pluszt adnak a kiegek, megéri őket megvenni?
-
kovsol
titán
tudom gáz vagyok de a Flight Control HD nekem whislistemen van

-
Vasinger!
nagyúr
Hogyan lehet a vásárlási beállításokat törölni? Első vásárlásnál arra nyomtam hogy jegyezze meg így ugye nem kell mindig beírni őket, de félek ha valaki ellopná az accot akkor abból nagyobb károm is lehet ha így hagyom...
-
Ha valaki segíteni akar magának (és nem mellékesen nekem
) Az nyugodtan vegyen fel: johnny_woker -
Allien
veterán
Bocsi, láma kérdés, a mostani első láda (Smack Talker) mit is akar?

-
kovsol
titán
válasz
TazLeacher
üzenetére
most a kincses izéban, pl az olyan játékok amikben nincs steam achi alapból ki is zárhattuk, mint esélyes játékot
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
cskamacska
üzenetére
Ezt a kincses izét is fel lehetett volna fogni "karácsonyi" akciónak, de akkor nem, ennek örülünk.
Hétfőn majd tolok fel pénzt a számlára... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nepszter1
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
jipiii több akció ,
kevesebb pénz a számlán

-
cskamacska
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Félhivatalos infó:
The Steam Holiday Sale runs from the 20th of December, through to January 3rd, as do the discounts above, exclusively through Steam.
Lehet megnyugodni.
-
cskamacska
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nem, csak a te kedvedért elmarad az idei ünnepi garázsszél, és karba tett kézzel nézik, ahogy a többi DD bolt leárazásaihoz sereglik a tengernyi potenciális vevőjük.

Itt többen rettegve várják, hogy mi lesz, ha nem lesz semmi Karácsonykor.
Ezt viszont a kedves érintettek honnan veszik, amikor a Steam-en idén még több akció volt mint eddig, és már a lassan reagáló konkurencia is rájött, hogy ezzel mindenki csak jól jár? 
Viszont a minden napra egy csomag elvvel nem vagyok kibékülve, ha a kinézett Fright Pack esetleg akkor kerül sorra, amikor épp nem leszek gép előtt..
más:
Fright Pack-et várom, The Void és The Path már rég ki lett nézve, majdnem meg is vettem, Scourge Project sem néz ki rosszul, Burn Zombie Burn-ért és a Zombie Driver-ért ugyan nem fizetnék külön, de elfér a csomagban és 4€ körüli áron igen jó vétel lesz.
Twin Sector és a Hammerfight ugyancsak kellene, de a mellé társított 3 másik hekkelgetős játék inkább riaszt, még a helyet is sajnálom tőlük a játéklistámról.
-
kovsol
titán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Lindom01
amúgy steam csoportba ha belépsz nagyon sok embert meglelsz
-
kovsol
titán
válasz
TazLeacher
üzenetére
egy ilyen pack minden napra várható szeritnem, ha most is a kb 1200Ft os pack ár megmarad, azért egy ilyen pack ha már csak minden játékkal játszik az ember 10órát, nagyon is megéri

(#1407) ollie engem is felvett, de van neki valami 120+gameje, meg PH csoportban is bent van, gondolom innen valaki így elfogadtam
-
Előreláthatóan a következő indie pack-ok lesznek kaphatók a karácsonyi kiárusítás alatt:
TellTale complete pack
Alien Breed pack
Indie Smart pack- (Lumines, Droplitz, Puzzle Agent, Quantz)
2D pack- (Bullet Candy, Geometry Wars, Super Laser Racer, VVVVVV, Galcon Fusion)
Heavy Hitters- (Audio Surf, Shattered Horizon, World of Goo, Zeno Clash)
Fright Pack- (The Path, Zombie Driver, Scourge Project, The Void, Burn Zombie Burn)
Fantasy Pack- (Spectromancer, Fairie Solitaire, Fortix, Bob Came in Pieces, NyxQuest)
Flight Pack- (Every Day Shooter, Gratuitious Space Battles, Dogfighter, Flotilla, Guns of Icarus)
Adventure Pack- (Gish, And Yet It Moves, Mr Robot, Samarost, Jolly Roger)
Kids Pack- (Toki Tori, Crayon Physics, Secret of Magic Crystal, Max & Magic Marker, Delve Deeper)
Beat Pack- (Rhythm Zone, Beat Hazard, Turba, Chime, Bit Trip Beat)
Future Pack- (Uplink, Twin Sector, Hammerfight, System Protocol, Hacker Evolution)
Brain Pack- (Big Brain Wolf, Windowsill, Zen Bound 2, Diamond Dan, Puzzle Bots)
Mix Pack- (Darwinia, Defcon, Cogs, Eufloria, Plain Sight)
-
Ki van Khaaless néven a Steam-en?
-
cskamacska
addikt
válasz
chungee
üzenetére
Nem lesz egy elit klub az biztos.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
7 ingyenes+Undergarten mellé elég begyűjteni két 1-2 eurós ajánlatot, és máris megvan a nevezéshez szükséges mennyiség.
Várakozásomhoz képest többen belebonyolódtak a dologba(sokan a drágább cuccokra is rámozdultak), én már inkább meg sem próbálom összeszedni a 10 pontot, a felkínált indie alternatívák nem érnek számomra annyit, New Vegas még ráér DLC ügyileg megcombosodni és árban is lejjebb csúszni, Metro2033 pedig nem jobb annyival a hiperolcsó Call of Pripjaty-nál, hogy egy eljövendő THQ összeses kívül vegyem meg.
-
chungee
addikt
9 pöttyöm van. Ha meglesz a 10 akkor milyen eséllyel indulok a sorsolásra

-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Totál KO
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami