Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Android szakmai topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VikMorroHun
őstag
válasz
S e t h
üzenetére
Ne is mondd.
Elmentem felfedezni Kreeten, megtaláltam a laborból kiszökött Terrormorphot. Csak 8 szinttel volt erősebb, de sebaj, lelőjük. Meg azt a kettő 14. szintű zelótát is, akik szintén azt támadják (meg engem is). Közben viszont jött egy porvihar, és elég komoly tüdőbetegséget kaptam, mert túltelítődött az űrruha szűrője. Ugyan lecseréltem egy másik űrruhára, csak az nem tűnt föl, hogy az új egyáltalán nem alkalmas porvihar ellen. Mindegy, jó nagyokat köhögve eljutottam New Atlantisra, ahol ugyan van orvos, csak senki nem mondja meg, merre kell menni. Egy netes keresés + Youtube útmutató kellett hozzá, hogy megtaláljam. Annak örömére, hogy sikerült meggyógyulni, kicsit átfestettem a hajót. Valamiért ingyen vállalták.
Új hozzászólás Aktív témák
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest