- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- A tokok után a bele való
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
De hogy miért nem lehet ajtókat nyitni scan módban......
-
VikMorroHun
őstag
Jé, alig 250.000-en játszanak vele megjelenéskor. Kíváncsi vagyok, mi lesz estére, ha USA is bekapcsolódik.
- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
undercover #1794 üzenetére
Ahogy nézem pár helyen (pl steam fórum) megy a politikai flame / shitposting / trollkodás.
Ezt itt a fórumon flameként kezeljük, szóval bármit ami politikai batenek minősül*, azt automatikusan töröljük.
* szalmabáb, csúszós lejtő, vagy simán csak fearmongering
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
myckey
veterán
Az van, töltő...ez van. Sok a cucc benne.
Dialógus mondjuk abszolút nem zavar, ez nem zökkent ki. ( angol )
Unalmas küldi? Abból van rengeteg pedig, hogy ne legyen egyhangú...Gagyi, ezt egyenesen nem értem.
Pl?De, nem kell vele játszani, én sem teszem mindig.
Biztos van aki nem bírja letenni, persze.[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
RazoR
veterán
Tolom a játékot de valahogy nem kap el valamiért. Vannak benne jó ötletek de van sok minden ami egyenes gagyi.
Ez a rengeteg töltőképernyő szerintem kizökkenti a játékost a játékélményből.
Sokszor bugyuták a dialógusok. A küldetések unalmasak, 25x rohangál oda-vissza 2 pont között, stb.
Lehet velem van a baj, de ami jó benne az a kevesebb.
Nekem gagyinak hat az egész.
Elhiszem, hogy valakinek bejön és le sem bírja rakni, nem vagyunk egyformák de nem hiszem, hogy 10-20-30 óra múlva változna ez az érzésem, egyszerűen számomra rengeteg megvalósítás gagyi benne. -
Arolotifar
őstag
-
Pistu_
tag
válasz
Arolotifar #1777 üzenetére
Ha reggel nem kellene autót vezetnem most töltöttem volna egy chivas-t. Így is kimentem rágyújtani, 2 cigi ment el miközben bámultam az eget. Alig várom hogy többen is átéljék ezt az élményt és kivesézhessük.
[ Szerkesztve ]
-
-
warcat
veterán
Starfield – Ultimate OUTPOST BUILDING Guide
Gyakorlatilag egy extra (Steam early access sci-fi bázisépítgetés kategória) játékot csomagoltak be nekünk.
Én tegnap már elmerültem az építkezésben, de csak tier 1 cuccokhoz volt hozzáférésem.Azt hittem csak rengeteg nyersanyagot termel ki neked, de nem, teljes termelési láncot lehet építeni és akár mehet a piacra is.
Játék elején egy alap kitermelőbázist összedobva pl már egyből van is zsebpénz lőszervásárlásra.
EA: It's in the crate!
-
-
Pistu_
tag
Lepörgött a stáblista...
26 óra és 41 perc
Ideje egy új karakternek és végre elkezdeni a játékot -
Anti-Hero
aktív tag
Nem aprózta el..
Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.
-
Ellia
addikt
válasz
Arolotifar #1769 üzenetére
De még milyet!
-
Ellia
addikt
válasz
Arolotifar #1764 üzenetére
Nope, váltogatom a társakat.
-
myckey
veterán
válasz
Arolotifar #1760 üzenetére
trolllkodik lvl 100 ban, racionálisan, értelmesen átgondolva...
nem, azt nem tudom ráhúzni arre a hsz-re.[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Arolotifar
őstag
válasz
Lacielvtárs #1752 üzenetére
Valahol meg kellene húznod egy határt a lootolásban
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
Ellia
addikt
Azt hiszi, hogy elbújhat... -
törölt tag
válasz
Nem elég át rakni nekik, ad is rá a ruhát, és nyomd a kezébe a fegyvert...
-
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
Fegyvernél viszont figyelj, hogy lőszert is adj neki (megfelelőt) . Elég 1db-ot. Sose fog elfogyni neki.
[ Szerkesztve ]
Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.
-
nesh_019
senior tag
Sziasztok, viszem a storit, rangereknél vagyok, eddig halál unalmas az egész, most értem oda, oké felvettem egy egy küldit h én is ranger legyek, 6-os szintű vagyok, de mondjátok már meg nekem miért kell már itt 15-22 szintű npck ellen menjek?? (igaz csak a boss tűnik erősnek) De akkor is vicc az egész. Egyenlőre nem tudtam legyözni.
Amugy a fegyverek kb semmire se jók pillanatok alatt kilövöm az összes töltényt aztán kukázhatok ujatt...
Mi a varázsa ennek a játéknak? Nem értem miért van ennyire felkapva, az a fura nekem h amikor videókat néztem róla elájultam tőle és most játék közben már annyira nem tetszik.
Hiába probálom nekem csak idegesség jön rám egyenlőre, vannak dolgok amik tetszenek benne de közbe olyan bugyuta, unalmas, túl komplikált,bugos és optimalizálatlan játéknak tűnik.Szóval egy élmény lesz végigjátszani
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #1746 üzenetére
no meg ami bosszant hogy jön egy enemi és azok neki ugranak püfölni kézzel ököllel én meg véletlen lelövöm a társam
Azt tudtad hogy ha adsz át nekik fegyvert, ruhát, azt rá is tudod adni, és használják is?
Igaz, a robotot nem néztem.. érdekes lenne emberi szkafanderben... -
sixpak
nagyúr
-
myckey
veterán
válasz
Arolotifar #1744 üzenetére
Legnagyobb arc Vasco, bírom a dumáját, és elrendezi helyettem a lődözős embereket is...
nekem már elég a két szép szememet használni a dumánál."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
hát igen, azoktól én is falra mászom hogy mindig útban vannak, mindig az ajtó előtt állnak így mindig velük beszélek a feladat helyet, de ennél még az is bosszantóbb amikor cuccot akarok nekik adni és elkezdenek az érzéseimről beszélgetni
no meg ami bosszant hogy jön egy enemi és azok neki ugranak püfölni kézzel ököllel én meg véletlen lelövöm a társam
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Vesa
veterán
válasz
Arolotifar #1744 üzenetére
Dehogy, legidegesítőbb a rajongó.
A tudomány a valóság költészete!
-
myckey
veterán
nem kell fegyvert használni, vasco megoldja...
vagy a meggyőzés[ Szerkesztve ]
-
Vesa
veterán
válasz
gulupeti #1728 üzenetére
MInden ilyen játékban limitált a hot keyek száma. Be kell lőni, hogy mit használsz legtöbbször, és azokat betenni QI-be. Ez is egyfajta menedzsment. Rengeteg a fegyver és az item, el kell dönteni, mit érdemes betenni. Egyébként idővel nem lesz ezzel probléma. Én 2 fegyvert használok főleg, időnkénr még két másikat, ez még mindig csak 4db, szóval bőven fér mellé gyógyszer vagy egyéb is.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ellia
addikt
válasz
Lacielvtárs #1731 üzenetére
-
myckey
veterán
tökéletesen barátod a game, játszhatsz vele az idők végezetéig....
aztán a newgame+ is barátunk, nem gond egyáltalán, ha a sztori lefőtt.szórakozzál vele világba, egyszer majd abba marad,
ahogy mondani szokták, az út a lényeg."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
-
Sas7
tag
válasz
Bad Pritt #1702 üzenetére
Nem nagyon szoktam újra-játszani dolgokat. Jó mondjuk ez most nem igaz, mert egy hete toltam ki újra az Uncharted 4-et.
De az kötött pályás sztori játék, gyorsan végig megy.
Viszont egy ilyen Starfield egyszerűen túl masszív.
És egyébként is, sok a hamarosan megjelenő cím (Plusz párat még el se kezdtem ami tervben volt).
Illetve, alapból az a típus vagyok, aki ahogy írtad, szisztematikusan megy végig.
Minden bixbaxt átnézek, átolvasok, gyűjtögetek, megkeresem a treasure-t, kimaxolom, stb. Egy Starfield-nél ez fokozottan időigényes lesz.
Szóval nem akarok csak a fősztori szálon végigrohanni. De jah, ez a gombóc soknak érződik így perpill.Ui: Természetesen az Elden Ring kivétel, arra majd szánok időt újra valamikor.
[ Szerkesztve ]
-
Ellia
addikt
válasz
Lacielvtárs #1724 üzenetére
Vödör a fejére már nem működik?
-
gulupeti
senior tag
Egyébként étel, ital, medipack, stb talált tárolóból történő azonnali elfogyasztására rakhattak volna a készítők az interfészre egy gombot. Először berakja az ember az inventoryba, aztán újra ki kell matatni. Vagy van ilyen és csak én voltam figyelmetlen?
-
maximálisan igazad van kicsit ezek a büntik túl vannak tolva
én múltkor vétlenül az árus asztaláról vettem el valamit pedig a párbeszédet akartam nyomni és már mentem is a böribe 3 napra"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
RudY
addikt
Néha előfordul, hogy "megfogom", ami tetszik, de egy zacskós kaja elvétele egy asztalról a kajáldában: 1 nap böri és -135 xp... azért kicsit na...
csakazértis visszamegyek
[ Szerkesztve ]
-
válasz
MikeWazowski #1701 üzenetére
nincs dlss a jatekban
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
sheep
addikt
A legnagyobb gondom hogy a magyaritás mindent is magyarít, de jó lenne ha csak a párbeszédek lennének lefordítva mert soxor nem értem mi a nyavaját akar a játék.
Erre nincs vmi módszer hogy a gépi magyaritás csak a dialógusokat fordítsa le?
Írta lejjebb valaki hogy ő megcsinálta de nem sokat értek belőle, a Bethesda Archive Extractor nekem nem csinál semmit.9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston Fury Beast DDR5 6000CL30 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, Pimax Crystal Light
-
gyimger
őstag
Ez nekem is eszembe jutott, hogy vajon milyen értékeléseket fog szerezni az első napokban. A hisztizők már úgyis visszatérítették, lesz pár pronounce lázadó, a többi értékelést majd látjuk.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
myckey
veterán
válasz
proci985 #1708 üzenetére
Nem jutottál még el NEWA. ba?
Ott lehet fejlesztenimindjárt a Kiosk melletti faxinál a Cargo Holdot...Hajó technikusnál.
Csak figyelni kell a r epülési tesztnél, hogy a hajó súlya rendben van, mert máskülönben nem fog menni a múkoggy[ Szerkesztve ]
-
Vesa
veterán
Egyébként Fanatical-on közel 12EUR-al olcsóbb a gém, ha valaki még nem vette volna meg!
-
myckey
veterán
válasz
gyimger #1707 üzenetére
Az ágy meg a tároló ebben a játékban, felértékelődik ám....
De az sem lényegtelen, hogy az űrruhádat auto öltözteti a rendszer, nem kell abban szaladgálni, és manuálisan állandóan öltözni....Na majd holnaptól, beindul itt a tsunami...
-
gyimger
őstag
válasz
Mr.Csizmás #1705 üzenetére
Legyen közösségi összefoglaló
Én például ma tanultam meg (még mindig játék nélkül), hogy a space gomb nyomva tartásával precíz mozdulatokat is lehet tenni az űrhajóval.
Vagy hogy a Constellation épületben a sok munkapadon kívül van egy személyes kis tered is, ággyal és tárolóval.Az ilyesmi is hasznos lehet az olyan kezdőknek, mint én
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Vesa
veterán
válasz
proci985 #1698 üzenetére
Ennek amúgy az az alapja Bethesdánál, hogy alapból a kaják nem regenelnek sokat, viszont tudsz főzni.
És a komplexebb kajákkal már sokkal ütősebb hatásokat lehet elérni. Ebben kicsit eltér sok más játéktól, ahol egy megtalált összetevő alapból is sokat gyógyít vagy ad más értelmezhető hatásokat. Itt ez is egy picit meg van csavarva, de őszintén szólva, én már a Falloutban sem főztem. Nem nagyon van értelme.
-
myckey
veterán
válasz
MikeWazowski #1701 üzenetére
Volt sok szó a topicban erről...neten is.
-
mvkly
senior tag
Nekem is hasonló jutott eszembe, mikor egy random könyvet fölvettem az asztalról, mert milyen szép zöld (New Atlantis, Lodge, Livingstone) és már dobott is egy küldetést valamelyik bolygóra.
Akkor gondoltam arra, hogy ezt nem fogom tudni teljesen kijátszani, ha belegebedek is
Ennyi rejtett tartalom mellett. -
Bad Pritt
félisten
Ha tanácsot elfogadsz, az első végigjátszásod legyen intuitív, menj, amerre tetszik és lesz, ami lesz, utána a többi lehet majd szisztematikusabb meg okosabb. Bethesda mércével HLTB szerint annyira nem nagy a játék amúgy, viszont a szétszabdalt világ meg lehetőségek miatt szerintem könnyebb elveszni benne.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
MikeWazowski
veterán
Vki a 1599-re?
Van dlss a játékban, vagy csak később lesz? Mert akkor több esélyem van játszani talán.A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest