- Ilyen konfigurációban érkezik a Xiaomi 15
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Paris Hilton is a Razrt választja
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
-
Mobilarena
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudY
addikt
A dolog érdekessége, hogy a StarFreight Logistics hajóját csakliztam el [link], állítólag piszkosul értékes rakománnyal (és tényleg)... úgyhogy hiába regisztráltam a hajót sajátként, a rakományra igényt tartanak, úgyhogy pár laza küldetés elvégzése után/közben váratlanul megleptek ezzel, elkaptak és mivel szemtelen voltam, valami qrva nagy hajóra vittek zárkába, de a hosszas mesék után egyelőre nem találom a kiutat vagy megoldást, de le kellene lépnem valahogy.
Szóval akinek egy ilyen űrhajóra fáj a foga, qrva gyorsan szabaduljon meg a rakománytól, mert jeladós és előbb-utóbb jelentkeznek érte.[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Filózok a játék vásárlásán, csak hiába nézek teszteket, hogy milyen vason, hogy fut, sokszor nem teljesen korrekt. Nyilván sok minden máson is múlik, nem csak a videó kártyán. lényeg, hogy a jelenlei konfigom: intel core i5-10400F 4.3 GHz tubo
asus H510M-K s1200 alaplap
16 GB DDR4 3200 MHz RAM
SSD
NVIDIA GeForce RTX 3050 8 GB GDDR6Vkinek van hasonló konfigja? Valamint olvastam, hogy jött már optimalizációs patch a játékhoz, meg valszeg jön is, de jobban fut most a játék?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
MasterDeeJay #1595 üzenetére
irja, hogy resource vagy egyeb
nem szabad hoardolni, ez nem a Prey.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
válasz
MasterDeeJay #1595 üzenetére
Én is így voltam, hogy minden, (de a minden az minden....
) vittem magammal aztán minden fight után kb a kereskedőket kajtattam akinek van pénze. Én mindent eladtam, ha valami majd kell akkor úgyis tudok újra szerezni valahol plusz én nem nagyon craftoltam még semmit. Írja a tárgyak mellett, hogy mennyire ritkák egyébként.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Pistu_
tag
válasz
bulikavagyok #1592 üzenetére
Karakterlapon meg tudod nézni, hogy hat e rád valami. Háromszögekkel figyelmeztet a vérzésre, törésre, kihülésre, egyebekre. Nem minden kaja és aid item gyógyít automatikusan mindent. Pl.: vérzésre sebtapasz, tüdőgyulladásra snake oil. Enyhébb status effectet simán gyógyít egy rövid alvás, de volt olyan is ami elmúlt attól hogy nem voltam kitéve a felszín viszontagságainak.
-
Honnan tudom hogy egy tárgy hasznos-e vagy csak szemét? Gondolok itt alapanyagokra vagy felszedhető random tárgyakra (fémek, ragasztók... mint a fo4-nél). Vagy esetleg valami mod kiírni?
Valahogy le kell szoknom arról hogy minden mozdíthatót elviszek.
Amúgy lopni, zsebelni nem fogok amúgy is a játék végére gondolom rakás pénzem lesz.Ja akinek kellene:
Starfield Frame Generation - Replacing FSR2 with DLSS-G[ Szerkesztve ]
-
Eddig kb 25 órám van a játékban aminek a 80%-a kb bolygókon és 20% csak az űrben. Eleinte nem nagyon értettem az űrcsatákat, hogy is lehetne jól és több hajó ellen is nyerni harcot, de végre elkaptam a dolgot és már nagyjából megy a dolog még
Juno-t is sikerült legyőzni, pedig ő eléggé OP.
Jó volt idén a Jedi Survivor és a Hogwarts Legacy is, de nálam ez az első helyre ugrott kétség kívül. Fő küldetésből kemény 5 darabot csináltam meg eddig, ami "ajánlottabb" volt és már értem miért. Annyi mindent lehet csinálni, hogy megértem azt is aki csak bányászik órákat..
Eleinte gyűjtöttem minden resourcet, de hamar tele lett minden aztán azóta már mindent inkább adok elfelé, ha kell majd bányászok.
Crafting terén nem igazán csináltam még semmit, biztos érdemes lesz majd, de egyelőre olyan perket sem húztam, ami ezt segítené.
HDR hiánya néha idegesítő és a szokásos buta AI és animációkkal együtt is simán GOTY nálam.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
nubreed
veterán
A star map -en, hogyan tudok bezoomolni egy már felfedezett rendszerbe? Egyszerűen nem jövök rá. Úgy értem galaxis nézetből system nézetbe szeretnék menni.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
válasz
proci985 #1589 üzenetére
Akkor bug lehet. Most találtam egy YT videót, mindjárt megpróbálkozom egy orvossal. Az ételek egyébként sem gyógyítanak? Nem teljesen világos nekem ez a rész.
sixpak: Szerintem nem betegség! Tűzharc közben esett le ennyire az életerőm, egy ideig ment a gyógyítás, de utána elfogyott a medkittem...
Élni és élni hagyni
-
wjbhbdux
veterán
válasz
VikMorroHun #1367 üzenetére
A StarUI már el is készült (aki nem ismerné a Skyrimből, egérrel normálisan használható inventoryt és egyéb menüket ad)
/s
-
sixpak
nagyúr
válasz
bulikavagyok #1588 üzenetére
Így első hallásra betegség, nem írta, hogy mitől szenvedsz?
Van gyógyszer mindenre is.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
bulikavagyok #1588 üzenetére
bug, ugy nez ki az etel nem gyogyit semmit. lehet perkfuggo, de ezt a jatek nem irja sehol.
-
Tegnap egyik küldetés közben piros szintre esett az életerőm, de nem tudom semmivel sem helyreállítani. Medkit nem volt már nálam, próbálkoztam minden nálam lévő étellel és egyéb cuccal, de nem tudtam gyógyítani a karaktert. Közben találtam pár medkit-et, felvettem, de nem tudtam használni egyiket sem (nem látom a cuccaim közt). Gondolom user error, de mit rontok el?
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
proci985
MODERÁTOR
pakold le a kiserokre addig, character + kiserovel meg koronkent ilyen 200-400 massnyi cuccot at tudsz vinni
eladas tenyleg maceras, bar kereskedok resetelnek 24 ora utan. ha jol emlekszem Atlantisban kb 30ezernyi vasarloereje legalabb van a vevoknek. az altalaban ilyen egy missziok kozotti eladasra eleg
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Hátha hasznos lesz valakinek.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Peace
nagyúr
válasz
proci985 #1561 üzenetére
Na ez remek, csak hajóról nem enged direktbe pakolni széfbe.....a majd 600 teherrel kellene elsétálnom ide a hajótól.
Legszívesebben kiba**nék mindent. Felvenni sincs már kedvem semmit. Pedig el akarok adni mindent is, de nem tudom mekkora jelentősége lesz a pénznek. Van 230k jelenleg, de felszerelést úgyse veszem, hanem lopom vagy találom........ráadásul kereskedőknek is minimális pénze van. Macerás az eladás.
[ Szerkesztve ]
-
NemMo
őstag
Éjféltől játszható a Starfield boxon vagy meddig kell várni?
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz
BusinessGuy #1574 üzenetére
Ahogy írtam, Addiktív eléggé...beránt, és ösztönöz a haladásra, a megismerésre/ kitanulásra. ( nekem annyival egyszerűbb, hogy sokat informalodok, in game is elolvasom amit lehet, amit a játék a számba rág ) Repkednek bele az órák...észre sem veszem, ténylegesen !
Jah, hát hibáva találkoztam már, grafikai bogarasság....meg valamiért néha rájön, és akad a játék(mást tuti kiakasztana)
A Vasco nevű társunk, rohadt nagy arc, emlékeztet a FINCH nevű masinára, abból a moziból amiben Tom Hanks játszik ( jó film ) Nagyon bírom a dumáját, angolul még jobban üt .
Egyelőre Normalon játszom ,ne mtudom lehet e menet közben változttani a nehézségen, lehet fentebb viszem. Volt pár tűzharc, annyira nem vert hanyat az ellenfél, társam is aprítja őket ( bár volt hogy majdnem elhaláloztam ).
Az arcok, meg az egyebek sztm jobbak mint pár Bet gameben, ( mászás interakció is jó(hogy van ) tegnap mutattam ahogy robbantják a repkedőshátitáskát, az is kva jó mikor beleáll a plafonba, meg a haj fizikája is klassz.( aztán a megjelenés nem mindig )A grafika vegyes, néha pofás, néha nem....de látszik mibe fektette több energiát, az nagyon jól kivan dolgozva, és sokszor mondtam, az atmoszféra zseniális, a hanghatásokkal együtt !
De egy OW címnél, ahol ekkora a tér....meg alapvetően a nagy semmiről szólva ( mármint a végtelen űr ) ott lesznek helyek, ami nem túl parádés kinézetben, elfogadom...mert sokszor meg totál ellentettje az egész. Van egyensúly.
Ami szintén motiváló, hogy nem egyformán lehet játszani, más élményeket szerzel mint adott játékos. Meg persze nekem a Skyrim is nagy kedvenc volt.
Én próbálom az egészet nem túl akciósra venni, ezért is dumáltam ki a kalózokkal a szitut, nem kellett mindenkit is leölnöm, nagyon hasznosak a képességek. (ha már rpg )
Sokaknak gondja akad a térképpel, ide oda megyek dolgokkal, nem zavar...van benne lehetőség, cask hozzá kell szokni, de akkor simán oda jutsz, és nem kell lejárni a lábad, nem sétaszimulátor ez. Az elején talán byonolult, meg átláthatatlan, mert több módon lehet utazni, de az egész játékra igaz, hogy szokni kell a benne rejlő mechanikákat.
Ez van. Mondjuk valami járművet el tudnék viselniJó cucc eu, és mint a jó bor, ez csak jobb lesz ( frissítések, modderek stb...) Tuti !
Mi vagyunk a bétateszterek"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
gulupeti #1578 üzenetére
én így csináltam: a magyar V3-ast kicsomagoltam ideiglenes helyre, a BAE-vel (nexuson fentvan) kiszedtem az említett file-t, kicseréltem a V3-ban, és csak azt a könyvtárat, meg ini-t másoltam be, interface-t nem.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Mr.Csizmás
titán
pickpockettel óvatosan, skill megszerzése után egyből kipróbáltam, persze két rendőr előtt,
lvl 2-n jó lecke voltaztán rabosítottak, és kaptam egy visszautasíthatatlan ajánlatot beépülni a kalózokhoz [ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
gulupeti
senior tag
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
BusinessGuy #1574 üzenetére
akciojatekkent egyebkent nem annyira rossz.
nekem kb open-world Prey feelingem volt, viszont Bethesda jatekkal massal nem jatszottam.
nekem max annyi a bajom, hogy a Witcher 3 vagy Cyberpunk2077 megvalositasa par helyen nekem jobban bejott: azzal, hogy ott minden FPS nezetben van es latszik a sajat karakter interakcioja is minden massal, nekem jobb immerziot adott. pl a Sarah Morgan tortenetszalnal ereztem, hogy egyreszt a Bethesda NPC beszelgetes kisse idejemult, masreszt meg par esetben a dialogusokon a fejem fogtam: mintha egy funkcionalis aspergeressel beszelnek akinel egyedul a szuper egyertelmuseg (remekul) mukodik, de pl
. mas dialogusoknal ez annyira nekem nem volt feltuno (illetve valamennyire, de ott nem volt nekem szubjektive zavaro). plusz alapvetoen a Starfield egy open-world exploration RPG, mig a Witcher3 es a Cyberpunk2077 egy szereplo sztorijat mutatjak be, szubjektiv szemszogbol. igy nezve tortenetmeseles szempontjabol teljesen masra van szukseg. azert sajnalom, hogy pl egynem lehet tulzasbavinni ha valami korai. formailag tokeletes angol, de kozben az erthetosegre (es a felreertesek elkerulese vegett minimalizmusra) torekvo azsiai angolokra emlekeztet. ami vegulis egy utazonal akinek katonai hattere van, vegulis teljesen lehetseges. tobbiekkel nagyon nem beszeltem, szoval nem vagyok biztos, hogy ez szandekos. Witcher3mat pl ott a meghiusult edesharmas, Cyberpunknal pedig legalabb ket szereplovel egy ponton ossze lehet es adott esetben kell is veszni, es van amikor detrimentalis kozeledni egyebkent ez egy RPGnel minor problem, New Atlantisban a minimap hianya (vagy ugy altalaban, a terkep!) viszont tenyleg zavargyonyoru, vizesesnel prezentalt fontos dontesben sikerul ugy rafokuszalni az egyik karakterre, hogy szinte teljesen kiesik a nonverbalis es a kontextualis informacio es elveszik a hangulata a bena kamerakezeles miatt. ezt ertem az alatt, hogy a CDPR sokkal jobb munkat vegzett. masik oldalrol viszont ezzhez sokkal bonyolultabban tervezett interakciok kellettek volna, a Starfield ereje pedig az ur. cserebe viszont kb itt is azt eltem meg, amit mondjuk a Witcher3nal, a Cyberpunknal, a Preynel, a Stalkernel vagy a Far Cry szerianal: par dolgot lehet csak elfogadhatoan csinal a jatek, de annyi mindent csinal, hogy az osszkep pozitiv. es figyelembe veve, hogy par dolgot mennyire szuperul csinal, a vegeredmeny is remek.
[ Szerkesztve ]
-
Anti-Hero
aktív tag
Hasznos kis videó:
[15 secret features ]Na ma is tanultam valamit. Fegyverek szintjeit se tudtam, hogy így működik. Meg a páncélok rollját sem.
mantis páncélom pl nem is lett a legjobb.. mert ezt eddig nem tudtam, hogy változnak a statok
[ Szerkesztve ]
Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.
-
BusinessGuy
őstag
Ez a játék egy drog... Unalmas maximum annak aki agyatlan akciójátékot várt és nem hatalmas szabadságot nyújtó akciórpg-t.
Ma beletettem még 10 órát közelitek a 30 órához és hiába a néha suta AI, a néha ritkán előforduló glitchek bugok, a bethesda féle csodaanimáció, egyszerüen élmény a cucc annyi minden van benne és olyan változatosan. Lehetne persze sokmindenen javitani mégis szórakoztatóbb mint bármelyik manapság megjelent n+1. openworld tps...
A grafika valóban nem ultra viszont a Bethesda féle art brutálisan jelen van, a fő helyszínek hatalmas mapok amik ki vannak dolgozva durván bemutatják mire is képesek a srácok.... Még élettelennek sem lehet nevezni persze rengeteg alibi npc mászkál de tele minden minden eventekkel amik csak az életszerüséget fokozzák és semmi dolgunk vele...Pl dumáló ügynökök akik a közeledésünkre szétválnak, könyvfelolvasás a téren nézőkkel, már lecseszi a diákot, emberek hallgatják és kommentálják a híreket, rajongó akar a kedvence közelébe férközni de biztőr megállítja stbstb...Mind végignézhető vannak 5-10 percesek is... Településenként random rengeteg apróság....
Csak röhögni tudok azokon a szerencsétleneken akik próbálják rásütni hogy ez egy 7 pontos stuff....Eleve a harc maga is ahogy szerzed a skilleket tolod be a jobbnál jobb fegyvereket baromi jó, a kezdeti bullettsponge effekt is eltünik. Olyanokra is figyeltek hogy hajófoglalásnál ha sérül a hull a hajón 0graviti lesz, abban kell harcolni jól bepislogtam ahogy az oldschool shotgun hátravágott...
De ismételten az ART..Konkrétan csak nézelődök sokszor milyen aprólékosan kidolgozták a helyszíneket....
Bele lehet ebbe a cuccba kötni hogy néha bugzik, hogy az ai néha segg, hogy az animációk és arcok idejétmúltak, hogy a random generált helyeken sok az újrafelhasználás, hogy nincs epikusság... Valóban vannak hibák bőven. De olyan scifi rpg akciót nyújt hatalmas szabadsággal iszonyat aprólékosan kidolgozott arttal a fő helyszíneken, teljesen korrekt élővilággal és változatos fő és mellékküldetésekkel iszonyat mennyiségü teljesen különböző helyszínen, amit semmi más, simán elfelejti az ember ezeket a hibákat mert beszippantja a felfedezni akarás, a harcok, az űrharcok, a települések sokszinüsége a frakciók,minden. De a sztorit el kell tolni a sokszor leirt küldetés végéig. -
myckey
veterán
válasz
Vadernagyúr #1572 üzenetére
Hájah, mindjárt 6
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
válasz
Vadernagyúr #1570 üzenetére
Premium kiadás tud Earlyben.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Vadernagyúr
senior tag
Nekem a játék elvileg holnaptól lesz elérhető. Páran már játszák. Akik előrendelték azok tudnak hamarabb játszani?
PSN: joskovagyok199
-
válasz
Lacielvtárs #1502 üzenetére
ha ez new atlantison van,
akkor feltöröd az ajtót mellette, és bemész. Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
myckey
veterán
Vasco dumája hatalmas, nagyon eltalálták a robotot....
Ez a Persu skill elég rendben van, igaz hogy raklapot kinyírtam, de a kalóz főnököt sikerült meggyőzni, hogy nem akar ő nálam balhézni, meg kutatni...
Nem is olyan veszélyes az utazgatás, van lehetőség szépen, akár galaxis térkép, küldetésre ráállítani a rendszert-ami kiválasztja a legjobb utat-, Scan stb...Ki kell igazodni a térképeken, meg a menu rendszeren, de aztán már korrekt a lehetőségek tárháza."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
gyimger
őstag
Én is szeretem a Fallout modokat, de a játék mechanizmusába nem szívesen nyúlnék bele. Ez már szinte végtelen pénz, meg örök élet.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
gyimger
őstag
Házad van, vagy építettél bázist? Szerintem ezek valamelyike prioritás lesz nálam, Falloutban is a Megaton ház a nulladik lépés a rengeteg holmi miatt.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Peace
nagyúr
Cuccok tárolására a hajón kívül bármi más? Nincs valami feneketlen széf?
-
imre2016
csendes tag
Estét úrak olyan kérdésem lenne nem tudom a felbontást álitani levan sötétitve mi lehet az oka?
-
VikMorroHun
őstag
válasz
pandras83 #1541 üzenetére
Deaktiválod mod managerben amit gondot okoz, és kész.
Piszmaty76: bizony, ezért álltam le a Skyrim meg a Witcher 3 frissítésekkel...
- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
freddirty
senior tag
Akinek esetleg nem teljes magyar fordításra van szüksége és meghagyná a menu, az interfész és az objektumok nyelvét akkor az az AI fordítás V2 vagy V3 verzióját át tudja alakítani saját magának. Annyi a kulcsa a dolgonak, hogy sem az interfész könyvtárra sem a "starfield_hu.strings" (V2) vagy starfield_en.strings (V3) állományokra nincs szükség. Kivettem az Bethesda Archiver tool-al az eredeti starfield_en.strings-et a Starfield - Localization.ba2 archív állományból.
Részemről nem az angol nem tudás a probléma hanem így esténként már fárasztó a hosszú angol dialógus (a mhelyen is angolul dumálok v levelezek), de a tárgyak/egyebek nevei és a UI viszont angolul korrekt.fred
-
myckey
veterán
Említettétek, hogy jó lenne, ha ki lehetne iktatni a o2-t....valami ilyesmi talán.
Ez megvan mindenkinek?
[ Aim for the jetpack, it's hilarious!Azért nem gyengén földbe állt, fejjel a plafonba, pontosítva....
-
törölt tag
válasz
nubreed #1549 üzenetére
Red + Green channel túl van tolva, aránylag egyszerű lesz a fix saját ReShaddel. A nehezebb a fátyolködszerű effekt, az már FO4-ben is eléggé elvitte a kontrasztot, nekem Levels és Luma Sharpen volt rajta, Starfieldben szerintem az RGB csatorna szinteket külön is felülírom. Van egy Fake HDR nevű filter is, de az nekem túlzásnak tűnt, viszont a kontrasztot az is fel tudja javítani.
Vesa beelőzött
[ Szerkesztve ]
-
Vesa
veterán
válasz
nubreed #1549 üzenetére
Ez ízlés dolga, próbáld ki ami képek alapján tetszik (vagy driverből is állíthatod). Én ezt használom, mert sokat élesít a képen és kiszedi a -szerintem- túltolt zöld tónust, amit nem annyira szeretek. Eléggé darkos lesz tőle a hangulat és kicsit sepia jellegű is, ez nem mindenkinek jön be, szóval nagyon egyéni, hogy kinek melyik reshade lesz a megfelelő.
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
Vesa
veterán
válasz
Fomod és hasonló managerek (pl. Nexus Vortex) megjelenése óta a modolás gyerekjáték. Persze így is lehetnek problémák, de két klikk az adott mod uninstall és vissza is áll a mod telepítése előtti állapot. Jelenleg nekem kb. 360db mod van telepítve a Fallout 4 alá, de még nem volt CTD-m. Összesen, ha 3-4 mod volt problémás, azokat leszedtem és ennyi.
A tudomány a valóság költészete!
-
nubreed
veterán
Van ez az (szerintem tök csúnya) color filter a játékban, amitől egyrészt teljesen elvesznek a mélyebb feketék másrészt néhol rohadtul nem kontrasztos eléggé emiatt a kép. Több reshade mode is van már erre ami ezt "javítja" de melyik a legjobb, ki mit használ?
-
gulupeti
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #1544 üzenetére
Szerintem működnie kell úgy is! Bár én V1, V2-t is próbáltam előtte, de a V3-hoz meg vissza kellett állítani a 2 db .ba2 filet eredetire, valamint a V2-nél hozzáadott dolgokat törölni kellett, így ugyanaz lesz a kiinduló állapot.
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz
Azután az érkező játékfrissítések hibernálják a komolyabb modok nagy részét a modok utána frissítéséig...
CM HAF700 Berserker, Seasonic Vertex GX-1200, ASUS ROG CH X870E Hero, R9 9950X, Thermalright Peerless Assassin SE, Kingston Fury 64GB KIT DDR5 6000 CL30, Sapphire 7900XTX Nitro+, Kingston KC3000 NVMe gen4 512GB (Win11 pro)/Kingston KC3000 NVMe gen4 2TB (STEAM), LG QNED863QA 55" (HDMI 2.1)
-
pandras83
őstag
"...amikor rádöbbentem, hogy több időt töltöttem magával a moddolással mint a játékkal."
és a crashek mmmm. A CP-t eddig vagy háromszor vágtam haza, a Fallout4-et meg sem tudnám számolni, ahogy a Witcher 3-at sem de a Starfieldnél sem állok meg az első crashig. Ez a baj a modolással, hogy csak a crash és a re/uninstall állít meg benne és nulláról ingben-gatyában...Persze lehet írni hogy ésszel, de egyszer úgyis beleszaladsz.Cyberfuck Patchrunner
-
Pistu_
tag
Hát, a modok böngészése helyett a konzolosok szerintem inkább örülnek a közel stabil performancenak és annak hogy nem kell kerülő úton játszhatóvá tennünk a programot.
Bocsi, muszály volt lecsapni a magaslabdát! Nem akarok flamet kirobbantani, béke
A legutolsó PC-s játékmoddolásomat akkor fejeztem be egy komplett uninstallal amikor rádöbbentem, hogy több időt töltöttem magával a moddolással mint a játékkal.
-
hitvanyalak
senior tag
12 év múlva a the definitive anniversary game of the millenium edition-ben konzolon is benne lesz.
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
nubreed
veterán
Szerintem a modderek beindultak, alig pár napja jelent meg a játék de máris majdnem 500 modot számlál a Nexusmods a Starfieldhez, csak ma több mint 100 új...
-
proci985
MODERÁTOR
Lehet beszélni, van egy fizetős DLSS3.5 patch amin mellesleg másolásvédelem is van. Direktben kitolni a webre viszont nem oké.
Plusz ahogy nézem pl a controller supportot szétveri és vannak bajok a widescreen supporttal is, szóval kérdés, hogy még mibe nyúl bele amibe nem kéne. DLSS3+ megfelelő implementáció nélkül iszonyatos mikrolaggot tud okozni. Csak 4. szériától megy ami infot találtam (a frame gen), szóval a 3070 userek bajait nem oldja meg. Ugye mod, szóval senki nem tolt rá rendes QAt.
De arról nem lehet beszélni.
Ez flame, ilyet többet ne.---
kieg: Starfield EULAt nem olvasom vegig, szoval ha a mod oke, de monetizalni nem, az persze mas helyzet. emiatt nem megyek at internetjogaszba, hogy akkor technikailag a modert vagy a patreon tamogatasert (ami ugye nem ugyanaz) van tranzakcio.
[ Szerkesztve ]
-
gulupeti
senior tag
Valakinek van ezzel kapcsolatban ötlete?
A fejvadászok akikkel tegnap űrcsatáznom kellett volna -, de muszáj volt menekülőre fognom, mert 8-9 szinttel nagyobbnak mutatta őket - most követtek a Holdra, ahol viszont személyesen simán lepirítottam őket. Megtaláltam a hajójukat, az Ecliptic Stilettot, viszont nem tudom elvinni, azt írja nincs jogosultságom vezetni. Mi ennek az oka? Vmi skill hiány vagy túl op lenne?
-
rup1u5
nagyúr
DLSS mod-ot sikerült valakinek letöltenie? Nekem nem indul el a letöltés valamiért.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Dany007
veterán
Köszi!
Az azért elég jól hangzik.
Nekem most Freelancerben van 37 óra, de már nyilván tudtam kb mindent és így is elég soknak tűnt. Szal ha 20 óra rusholva a storyt és ez is kb csak a fele...
Én amúgyis elszöszmötölős vagyok minden téren.@#1514) gyimger :
Ez baromi jó volt.
Bírom ahogy a srác szövegel.
-
GAbre
veterán
https://www.youtube.com/watch?v=-xFEPgvU4Gs
100ezer ft-os óra
Nem mondom pofás.Csak....Unknown 9 awakening
-
Anti-Hero
aktív tag
"Egy játékos 2 óra, 51 perc és 42 másodperc alatt jutott el a stáblistáig"
Jó rövid
Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.
-
GAbre
veterán
válasz
Archttila #1517 üzenetére
Az ilyeneket inkább megkeresném,hogy ha nem is saját vga-val.
Legalább valami hasonlóval lőném be,hogy tudja-e azt ami neked kell specifikusan.
https://www.youtube.com/watch?v=p1RT0nGGLYM
De nem hiszem 1 új játéknál ragaszkodni kéne ilyen vgaval a high-hoz.Főleg nem 1440p-ben.
Majd fsr 3-al már lehet elvileg.[ Szerkesztve ]
Unknown 9 awakening
-
gyimger
őstag
Az ilyen tippek is mekkora meglepetést okoznak.
-
Archttila
veterán
Sziasztok!
6650XT 1440p high -ra eleg lehet, ha csak 30 FPS a cel?Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Pistu_
tag
Csak a contraband árut foglalják le, a hajót nem. Büntiből buksz némi creditet, XP-t, meg ha olyan companion van melletted esetleg nemtetszését fejezi ki.
#1507BandiT85
Szerintem ebben a játékban pont az van benne ami az általad említett játékokban nincs. A Starfield egy űropera, messze nem egy űrszimulátor ezzel fontos tisztában lenni és úgy leülni elé.#1513Dany007
Ebben a mentésben van 21 órám, de amennyire csak lehet a főküldetést tolom. A következő végigjátszásnál tervezem a csatangolást, az igazi felfedezést. -
gyimger
őstag
Ezt hallottam én is egy tesztben, hogy a regisztráció majdnem annyiba kerül, mint egy tök új hajó. De hát kell a balansz.
Én még várom, hogy kizöldüljön a Play gomb Steamen, de az olyan videók, mint ez, nagyon lekötnek."The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
BandiT85
aktív tag
Pont tegnap tettem fel másfél év után az Elite-et, kicsit lőttem HazResben, de túl könnyű a tuningolt Corvette-el...
Újrakezdeni meg már nincs időm két gyerek mellett, meg nem is akarnék ennyi időt beleölni egy játékba újra. Mondjuk fleet carrierem még nincs, meg a thargoidokkal sem harcoltam, de a harc része azért nagyon bejön még mindig!
-
Peace
nagyúr
[link] Beindultak a Starfield építészei, a Star Wars több ikonikus űrhajója is életre kelt a játékban
-
BandiT85
aktív tag
Sziasztok!
Azok felé intézném a kérdést, aki már tolja:
Elég sok x3 és még több Elite: Dangerous (kb 1200 óra) után mennyire űr és mennyire szerepjáték a Starfield? Ha én elsősorban az előbb felsoroltak utódját keresem, (nyilvánvalóan az űr miatt), akkor mennyire lesz/nem lesz ez az én játékom? -
Sas7
tag
@Peace @gulupeti @proci985 Köszi srácok.
Amúgy az normális, hogy a lelőtt kalózok hullája megmaradt a hajón? Mármint utazás után sem tűntek el. Mit csináljak a tetemekkel. Jettison?
Egyébként visszatérve a contraband-ekre. Találtam szerveket tartalmazó táskát. És elég komoly összeget írt value-nak. 10k fölöttit. Valszeg nem kapok érte annyit, de ha csak a felét, már az is jó pénz. Nincs SZÍVem kidobni.[ Szerkesztve ]
-
RudY
addikt
Kvázi "véletlenül" még nagyon az elején elbugáztam egy hajót (a Kreet-en való felfedezős, ismerkedős turistáskodás közben), de messze nincs még elég kreditem a regisztráláshoz. Ez az egyébként jópofa jármű tele rakománnyal így bukó lesz vagy inkább utazgassak vele és meglátjuk? Mondjuk a sitteskedéssel sincs gond, de azért inkább megtartanám.
-
Ekiamedve
tag
Sziasztok. Ne haragudjatok de lusta voltam többezer hozászólást visszaolvasni. Valakinek sikerült már hotast működésre bírni?
-
srácok kellene ötlet segítség
adott egy küldésamiben a kulcs kártyát kell megszereznem. meg kellene győznöm a muksót hogy adja ide. de sajnos nem jó válaszokat adtam a meggyőzésre, ezért ott hagytam, és bármikor vissza megyek mindig csak szajkózza hogy tűnjek el. ezt hogy tudom újra csinálni esetleg vagy mit tehetnék hogy meggondolja magát?
a játék vissza töltése nem opció[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Vizsgálja a driver frissítés után leálló GeForce-okat az NVIDIA
- Még mindig rengeteg Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyen konfigurációban érkezik a Xiaomi 15
- Villanyszerelés
- World of Tanks - MMO
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hyundai, Kia topik
- Hardcore café
- További aktív témák...