Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strauss
senior tag
Sziasztok! Történt egy furcsaság a mentésemmel ... Átépítettem a hajómat , és most akárhová megyek ki akarnak nyírni ( Talán csak Jemisonban nem ) Űrhajóval ha megyek egyből lőnek , Akila city szintén , pedig itt már voltam párszor és nem voltak ellenségesek .Vérdíj nincs a fejemen ( legalábbis azt hiszem ) , nincs nálam se piros , se narancs tárgy ( pár db felkiáltójeles van , esetleg ez lehet a gond? ) Köszi előre is a szagértést.

-
Rossi
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Bocs, utánaolvastam, egyáltalán nem tudsz leszállni bolygóra.
A shipbuilderben (meg a státusznál is) látod, hogy mekkora a hajó, illetve a középvonaltól enged 40-40 m-t építeni, vagyis már 50 m-nél is korlátba ütközhetsz, az elméleti maximum 80 m (2x 40).Töltőképernyőn írta ki tippként nekem.
-
Rossi
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
80 m-nél hosszabb hajóval nem fogsz tudni leszállni landing pad-re.
-
TESCO-Zsömle
titán
Vannak cuccok, amik csak bizonyos LVL után lesznek elérhetőek. Vagy te nem figyelted, hogy -akárhányas szinten vagy most- többféle fegyver van a boltba, mint amikor először körbe néztél? Hajóknál lvl 60-nál nyílnak a legerősebb fegyverek, hajtóművek, pajzsok és reaktorok. Grav meghajtóból 53-nál, üz.tartályból és pil.fülkéből 42-nél, raktérből 36-nál nyílik az utolsó.
-
törölt tag
A harmadik opció, hogy egyiket sem választod, én ezt választottam, ekkor viszont meg kell velük küzdened 2v1. Az én értelmezésemben nem a jó vagy rossz, hanem a káosz vagy rend között választasz, az Emissary nem "jó", csak árnyaltabb a karaktere annyival, hogy nyitottabb lesz a player felé, viszont ha rajta múlik akkor ugye nem mindenki érdemes arra, hogy szintet léphessen, csak akit ő/ők érdemesnek tartanak rá. -
Sonja
nagyúr
Amikor a vadász meg a "jó" között kell választanom (vagy elhagyhatom a skorpiót), akkor az a vége lenne?
Mert a választásnál mentettem, majd kiléptem egyelőre!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Nem kell túlgondolni. Csak azt akarom, hogy egyetlen hajón egybe legyen minden, legalább nettó 10k raktérrel. Ha belegondolsz, mekkora egy fullos C-osztályú hajó, nem irreális elvárás, hogy bírjon el 10 tonnát. De már mondtam: Azon a hídon majd akkor megyek át. Van 1 fix elképzelés meg 1-2 "jó lenne ha" ötlet, a maradék meg majd ahogy a rendszer engedi.
-
válasz
gulupeti
üzenetére
Na hát nem is adott fel nekem nagy konténert, csak kicsit. Ezek szerint kellhet skill+level is. 330 már azért egész jó lenne, nekem olyan 1000 körül van amit tárolnék csak még.
Power dolgot nagyon meg kellett nézem mivel C class cuccokat raktam fel amik zabálják az áramot. -
S e t h
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
Nem tudod megdugni.
Nekem egyszer volt olyan, hogy vmi fejes tisztviselőt akartam megzsebtolvajozni és már negyedszerre töltöttem vissza az állást, amikor meguntam és mind a rendfenntartót, mind a tisztviselőt lelőttem, amire Andreja kiakadt és elszaladt, a kijelzőn meg feljött egy üzenet, hogy már nem társam, jelentsen is ez bármit.
-
mvkly
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Számít a lvl is? Piloting megvan 4-esre, a ship cicomás skill 2-es. Állítólag outpostban felhúzott builder landing pad a játékban lévő alkatrészek 90%-át lefedi.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Konzolon nincsenek modok, szóval mindenért is érdemes sírni.

-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Az utolsó módosítás alkalmával épp ebből a hajtóműből került 3 db a végletekig átszabott Frontieremre.
Ezt a power dolgot nem is figyeltem eddig (mint kiderült több dologra sem figyeltem eddig
) , ez akkor azt jelenti, hogy hány egységnyit vesz ki a reaktorból.Korábbi hozzászólásodra reagálva, hogy hol tárold az erőforrásokat. A kültéri nagy konténerben 330 egységnyit lehet tárolni, de ilyenem még nekem sincs, fejlesztések hiányoznak hozzá, itt írja, hogy mi kell hozzá. Persze ez a 330 még mindig nem túl sok annak fényében, hogy magamon tudok cipelni 270-et. Mindenhol azt írják a neten, hogy a Starfieldben a tárolás az egy rémálom. Én csináltam 10 db közepes konténert egyelőre és abba kiraktam mindent, így most lett a hajón kb. 2500 egységnyi szabad kapacitás.

-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Az szép, ilyen mélységekbe nem gondoltam bele. Annyi biztos hogy jól meg kell tervezni hogy ne tévedj el benne.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
"Testvérem", én egy "repülő várost" szeretnék építeni, amiben minden van. Ráadásul kitaláltam egy érdekes csavart is a dologra, úgyhogy legalább 3 emelet magas és 3 egység széles lesz a cucc, de lehet, hogy több is. Elkészülte után meglátom miként repül, és miként csoportosulnak a fegyverek, lehet az egész csak automatát fog kapni.
-
törölt tag
Valaki próbált már nagyobb Star Trek-féle hajót készíteni, max legénységgel stbstb?
Coming Soon in a DLC?
-
Micsurin
nagyúr
Mi történik ha Sam folyamatosan ellenzi a reakcióim?
Freestart tolom épp és mondjuk úgy Neon a tárgyalások nem végződtek mindkét fél részére hasonlóan előnyösen emiatt Sam kb folyamatosan ellenez mindent. 
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Jópár dolgot meg lehet szerezni lvl nélkül is de a ship building skill az szinte kötelező a jó cuccokhoz. (felhúzni is egyszerű, legolcsóbb szarokat kell fel le rakoshatni)
pl: hajtóműből majd a SAL-6830 típust akarom használni az a legtakarékosabb azaz 2 power csak, nincs lvl-hez kötve de kell neki a skill.
Másik ilyen a Vanguard Hellfire Autocannon (vanguard questből). De hátrafelé automata toronyfegyókat is szeretnék mert egy nagy dög tank a terv ami nem lesz mozgékony.
Hídból meg Demios féle 8 crew-es már low levelen is elérhető és abból tetszik nagyon a kilátás lefelé is. Meg amúgy telerakom a hajót ablakokkal.
Landing gearból ha elfér akkor inkább oldalasat rakok majd fel, menőbb ha oldalt szállok ki. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Dokkoló csak példa volt, de akkor majd elválik. Kíváncsi vagyok, hogy megy-e majd, amit kigondoltam, de az itt olvasottak alapján előtte el kell vinni a karaktert lvl60-ig, meg ki is kell rántani 3-4 skill-t lvl4-esre...
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Dokkolót legegyszerűbb a landing bay aljára rakni amúgy is mindig az van legkülső elemnek mivel érintkeznie kell a talajjal. Simple docker elég, ha csak nem akarsz valami speckót építeni.
-
TESCO-Zsömle
titán
BTW, van valami összeszedett lista a hajóépítés limitjeiről? Mint amit itt írt is valaki, hogy pl a dokkoló az valamelyik oldalon de csak a legkülső elem lehet.
Van egy érdekes elképzelésem, de nem tudom ,hogy fogja-e majd engedni a megvalósítást illetve azt sem, hogy ténylegesen a mechanika le van-e modellezve, vagy az is csak jelképes. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Nekem a lőszer-spórolást megoldotta, hogy a Semi-Autonak jobb a pontossága és a sebzése is, úgyhogy az ilyen kalózok kedvence 6,5 és 7,77mm skúlókból bőven 10k feletti mennyiségek gyűltek össze.
Pár napja kicsit rendbe tettem az arzenált, lecseréltem a 21-et sebző 80-as pontosságú Maelstrom-ot egy 90-es pontosságú, 65-öt sebző Beowulf-ra. Ez a fő fegyú közepes távtól felfele, közelre meg vettem egy Advanced Coachman-t és feltoltam, így hangompított és 300-at sebez. Van még egy 300-at sebző gránátvető tömegre illetve találtam egy semmi súlyú legendárius magshot, ami 90 felett sebez, de az csak azért van, mert sárga. Ezek mellett van még nálam egy full HP-ra duplát sebző Tanto meg a Heller's Cutter. Ezzel a 6 cuccal elvagyok. Ha nagyon faragnám a súlyt, akkor a Tanto, Magpulse és a gránátvető még mehetne pihenni, mert tényleg nem használom őket.
sz: Egyszer fogytam ki lőszerből, az Ashta Tamer nevű gránátvető volt az, mikor random beküldött mellém egy nálam 5 szinttel magasabb Terrormorph-ot. Az volt az elsőtalálkozás, addig csak log-okban olvastam róla, hogy van valami nagyon durva dög, amit a háborúban fegyverként akartak használni, de nemigen sikerült irányítás alá vonni...
-
Bad Pritt
félisten
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Én se vettem még lőszert, ~40 óra, 35-ös szint és már 3000-3000 van a 7.77-ből meg valamelyik másikból is, caseless shotgun ammóból meg egy ezres.
Az elég lesz a játék végéig. -
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ja ne is mond, nekem meg kényszeres spórolás van mindennel. Rendszeresen nem veszek lőszert, ez helyett rakás fegyvert hordok magamnál és szedegetem össze a lőszereket. Sokszor van hogy kifogytam és váltok valami hulladékra. Mondjuk most a daráló P90-hez van lőszerem (automata beowulf) több ezer azzal elvagyok. De még mindig nem döntöttem el mi legyen a fő irány, azaz nincs semmi combat skillem.
Pénz az egyből elmegy hajó fejlesztésre. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Nekem semmi olyan skill-em nincs, amivel meg tudnám közelíteni az ezek elpasszolására alkalmas helyeket. Talán majd ha beépülök a Vörösökhöz, de hoarderként amúgy eddig szükség se volt rá. Hajó elfogadható, fegyverek is, van 800k a számlán, ami majd vmikor a
hajórarepülő bázisra fog menni aztán annyi. Bázisépítés a korábbi logikátlan korlátom miatt nem is érdekel. Igazából a hoarding is csak személyes stikk/defekt, mert amúgy marhára nem éri meg szedegetni a cuccokat, mert boltokból egyszerűbb bevásárolni. -
Digipicknél hogy kell váltani a minták között? PC-n nem sikerül, vagy rossz a billentyűzet kiosztásom, vagy bugos, nem értem....Youtube se segített.
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Jó stratégia félrerakni, gondolom majd többet ér nagyobb trade skillel. Én contrabandot roleplay miatt nem veszem fel. De így is elégséges a pénz eladásból és questekből azaz nem vagyok nagyon lemaradva semmilyen techel.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Nekem elég sokáig elég volt érintetlenül a Frontier, ha előbb tudom meg, mit jelent a Mantis, akkor lehet még most sincs új hajóm.
Outpost-ba csak próba jelleggel dugtam a lábam, magam sem értettem, hogy ha a sima nagy ládába belefér 150 kiló fittyerfutty, akkor a ház méretű köbös tartályokba miért csak 75 a limit, de gondolom a box-ot nem lehet bekötni a termelési láncba...
Nekem jelenleg az outpost egy oszlop a holdon, körülötte 4 ládával, amibe a contraband gyűlik, mint nyugdíj.

Bad Pritt: Abból én a 4. ki se vettem, mert nem láttam értelmét. Ritkán kettyintem el a pickeket, most van a zsebemben talán 250db... -
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Kell a power az elején amíg hurkra reaktorom van. Illetve Tankolós hajót építek a lehető legtöbb shield és fegyverrel ezért mobility/speed az másodlagos.
A vasnak meg van:
Aneutronic Fusion
+1 reactor powerEz nekem megér egy crew slotot. Szóval most nekem többet ér mint Sam.
Nyersanyagot én nem tudom hova rakjam le, outpost storage 75?????? egységet enged. Ami szerintem baromság mivel a hajón lévő meg többszázat ugyan akkora helyen.
Szóval nekiállok modot keresni hogy a földön lévő storage cratebe több férjen mert 75 egység az egy vicc. Ember meg elbír 125-öt...Vagy legalább lenne valami large storage, esetleg ledobni a hajón lévőt az outpostra mint egy rendes konténert. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Vascső miért éri meg? Az oké, hogy minden skill-je a hajót nyomja, de mind csak ilyen 1-2 csillag. Sam Coe többet buffol a Hajón szummába. Nem értem azt a karaktert. Alig van skill-je, úgy lő, mint egy rohamosztagos... Ha már robot, legalább annyi buff-ja lehetne, hogy mondjuk 300 kilót lehet a nyakába varrni. Az még jól is jönne a játék elején, amikor semmi skill-je nincs az embernek...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
WATERDACA
üzenetére
Én az eladni való cuccokra bevezettem az 1k/kg minimumot, azon túl csak nyersanyagot lootolok. AID-ek közül az van, ami trait-et gyógyít meg a konkrét HP-medpackok, trauma kit-ek, stb. Kaják menek a levesbe, nem főzőcskézek, a boosterek zömét is adom el a francba, sosem használom, nincs rá szükség. Jelenleg van a hajón kb 1700 kiló gyersanyag, a teljes raktér skill-ekkel együt ~3300, egy B-re felpimpelt Ecliptic. Vicces, amikor vmi bolygó mellett bead random eventet, hogy akkor most fizessek 4k-t nyaralásra, vagy elveszik erővel... Nézem, egy szem 4-es szintű Spacer, én vagyok 36-os, a hajón egy eresztéknyi elektronágyú, lövésenként ~100HP DMG pajzsra, hull-ra, másodpercenként 4 lövés, folyamatos tűz. Direkt úgy raktam össze a hajót, hogy a fegyverzetre mindig 12 csík jusson. A nemleges válasz után kb 2x tud meglőni, mielőtt elkezdem a roncsot lootolni, abból az egyik leütött 2%-ot a pajzsról...
-
Sarah nem foglal helyet a crew limitnél.
3/3 lehet skill nélkül de berakható 4.-nek.
-
Bad Pritt
félisten
Az amúgy mekkora királyság lenne, ha fel tudnád tölteni a hajóidat egy online piactérre és mások meg tudnák venni, ha akarják? Mint a Forza, csak űrhajókkal, csak lenne szint meg skill limit persze.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
WATERDACA
üzenetére
Az inventory-nál az egy totális agyf*sz, talán a legrosszabb a Bethesdás játékok közül. Iszonyat sok üres helyet hagy a képernyőn még 1440p-ben is, kevés infót ad, mindent rövidít, azt meg egyszerűen nem tudom hova tenni, hogy nem tudsz körbemenni a listán. Tudom, hogy az aid alján van, ami nekem kell és le kell odáig görgetni, nem elég kettőt felfelé menni, ez egyszer elmegy, de egy 100 órás játéknál, mikor 100 soros inventory tabok vannak... nevetséges.
A lootolásra viszont rá fogsz érezni idővel, rááll a szemed az itemekre és nem lesz vele gáz.
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Roleplay, dicső UC-Constellation lovag. Razorleaf meg pont jó kalózokat riogatni. Amolyan csak pozitív, békés karakterként. Minden questnél a meggyőzést választom már ahol pozitív kimenetelt lehet elérni vele.
Mondjuk az igaz hogy a nem UC-Constellation frakciótól lophatnék, Freestarosokat csesztethetném, lehet meg is teszem
-
Bad Pritt
félisten
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
De akkor minek játszol?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Én büszkén vállalom hogy semmit sem loptam el, egyszer volt egy pár contraband a kezemben de kidobtam az első bolygón.
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Az inventory önmagában egy vicc sajnos. Azt vártam a legjobban, hogy a Bethesda játékok borzalmát, az iventoryt felrázzák/újragondolják. Ugyanolyan hulladék sajnos, mint a Skyrimben vagy a Fallout 4-ben.
Az már egy másik dolog, hogy annyi kütyü van mindenhol, hogy az ember néha azt se tudja hogy mit érdemes lootolni, főleg hogy a játék nem sok támpontot ad az elején, kb. mindennek neked kell rájönni. A segítőnek át tudjuk adni a holmikat, de így is nagyon gyorsan betelik. A fegyvereket érdemes elrakni, hogy legyen 4 db 1 típusból? Mert nem hiszem. A nyersanyagnak is gondolom akkor van értelme, ha craftra fejlesztesz.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ez nekem is feltűnt, még ha az inventory-ban manuálisan is akarnám használni a lopott med packet akkor is a sajátból von le egyet.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
WATERDACA
üzenetére
Ott az a sok cucc akkor kerül a nevedre, mikor regisztrálod a hajót, addig lopásnak jelzi és amit regisztráció előtt vágsz zsebre, azt lopott árúként is tudod eladni.
Más: Számomra, ami kicsit kellemetlen, hogy ha van nálam lopott és tiszta fogyócikk, akkor addig nem nyúl a karakter a lopotthoz, amíg a tiszta el nem fogy. Lőszer, medpack, akármi... Pedig az lenne az első, hogy a lopottat lövöd/használod el. -
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Volt felettük szintjelző és hp is. Illetve ahogy beléptem a hajóba, az a küldetés fogadott, hogy öljem meg a legénységet (és foglaljam el a hajót), vagy hagyjam el a hajót. Gondolom ilyen még jó pár lesz. A loot meglett természetesen, viszont a hajót nem tudtam elmozdítani (elfoglalni?), mert nincs meg hozzá még a megfelelő képességem.
Mivel csak elhagyni tudtam a hajót így, ez a küldetés abbamaradt, de láttam, hogy később ide visszatérhetek.
Az már egy másik kérdés, hogy ezek az AI-k iszonyat buták voltak, így felmerült bennem a kérdés, hogy ezek tényleg ellenségek voltak-e....
-
gyimger
őstag
Most egy ütemet kihagyott a szívem. New Game+ után a bolygókról szerzett tudás nullázódik? Ennyire felesleges a felfedezés? Úgy értem, a bolygók nyersanyagai ugyanazok maradnak, akkor a francért nullázza le a megszerzett infókat?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
WATERDACA
üzenetére
Hogy valami lopásnak számít-e vagy sem, az attól függ, hogy van-e hozzá rendelve a játékon belül tulajdonos. Ha van, akkor még a kalózhajón összeszedett motyó is lopott lesz, amíg el nem viszed egy kikötőbe és be nem regisztrálod, utána a tartalma jogilag már a tied.
És igen, ennyire random a generálás. Van bolygókon teljesen elhagyatott kis "homestead", szabadon kifosztható, senkié. Van egy olyan random event, hogy egy ilyen homestead mellé legenerál egy fejvadászt, aki a segítségedet kéri az 1km-en belüli szintén random akármilyen POI-n levő bounty levadászásában. Ha a fejvadász ott van, akkor az amúgy teljesen elhagyatott homestead minden cuccát hozzárendeli a játék, minden lopásnak számít, pedig nem az övé, mondja is, hogy csak arra járt... -
Sziasztok.
Az első bolygón a Roger repülő kizsákmányolása miért számít lopásnak? Találtam benne egy legendás sisakot is. Nem mindenki ellenfél?Megöltem mindenkit persze, más opcióm úgyse lett volna. Ezek miért lennének lopások? És hogy fogom elsimítani?
Természetesen a hajót meg se tudom mozdítani skill híján. Csalódott vagyok.
-
Enton
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Én nemrég new atlantisba tértem vissza hosszabb barangolás után és egy uc-s ember mondta hogy látom sikerült pár gonosztevőt elintéznem és hát így tessék 3000 credit.
Ez is valami hasonló lesz, csak épp te a freedomfightereknek tetsző küldiket csinálhattál.
Nálam nem meztelenkednek eddig. -
TESCO-Zsömle
titán
-
Bad Pritt
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nálam egy csaj volt így pucér ugyanitt.

-
TESCO-Zsömle
titán
Mondott valamit, aztán adott 3k kreditet...

-
Sziasztok.
Az első bolygón a Roger repülő kizsákmányolása miért számít lopásnak? Találtam benne egy legendás sisakot is. Nem mindenki ellenfél kb.? Megöltem mindenkit persze, más opcióm úgyse lett volna. Ezek miért lennének lopások? És hogy fogom elsimítani?

Természetesen a hajót meg se tudom mozdítani skill híján. Csalódott vagyok.
-
gyimger
őstag
Romantikus kép estére
-
Peace
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Az enyém viszonylag kicsi maradt a végére, de nagyon imádtam! 1600-as pajzs, 550-es hatótáv és bármit szétkapott pillanatok alatt. New Game+ elején már hiányolom is nagyon!
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Itt is átszabásra került. Elfogyott a zsozso de még folytatom az átszabást!
A 14-es szint nagyon korlátol de alakul ez, szerintem el fogom pofozgatni a játék végéig. Végülis csak pénz kérdése mivel bármilyen hajóból lehet közel bármilyet faragni nem?

-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Lehet? Nem próbáltam, mondjuk eszembe sem jutott.
-
-
mvkly
senior tag
Kis segítséget kérnék artifact-hoz, fősztori vég spoiler:
Leraktam egy holdra az artifact tartót pár mini gunnal, ahogy szálltam volna fel, 6 Starborn megjelent. Szétlőtték a napelemet, a gépágyúkat, én meg őket. Lenyúlhatják az artikat? Hajón nem szívesen tartom, mert minden ugrás maga a cidri. -
törölt tag
Hátha másnak is megoldja, ha egy holdfelszínen járkálva nincs nap az égen, ezzel lehet fixelni:
\Documents\My Games\Starfield
StarfieldCustom.ini[ViewDistance]
fFardistance=100000000.0Lehet, hogy lesz némi teljesítmény hatása mínuszba, mert a látótért növeli meg...
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Hogyan tudsz így dokkolni? Nem látom a hajón, nálam mindig azért szokott nyekeregni a hajóépítő, hogy a dokkoló modulnak kell a legmagasabb pozícióban lennie. Bár képen láttam itt, hogy egy hajónak talán az orrán volt, de én nem találkoztam még ilyen fajtával.
-
TESCO-Zsömle
titán
Megtaláltam, amit kerestem.
(hogy melyik HAB-ban mi van)
Még majd azt kell "megszülni", hogy melyik állomás mit csinál, milyen ember ülhet rá és készen is vagyok a házifeladattal.
#3418Peace: Nekem nem kellett.Mondjuk én ne megyesével csináltam végig a küldetéseket, hanem mikor először beadott 3 artifaktot, azt a 3-at letoltam és egyszerre raktam a helyére így több templomot is nyitott egyből Vologyimír. -
Shieldem csak 680-as gyárilag, a legolcsóbb C class és látszik hogy a crew skill felrakta 952-re. Omari Hassan is (9000 dolcsi volt lealkudva) van crewnek meg van egy kevés shield skillem is.

Marad Razorleaf egy jó darabig, nemsokára új hajtóművel ha összejön a pénz rá meg nagyobb shield és reaktor. EM fegyók vannak rajta nagyrészt, vicces de mindegy hova rakom mert átlő a pajzsgenerátoron és az üzemanyagon is.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
üzenetére
Felfedezőként én a
voltam így. A többi nem nagyon izgat.személyes atmoszférával még jó, de az is csak arra, hogyWallhack , mert utána már hátrány, hogymegszámoljam hány NMY lesz a következő terembe pumpálom az ólmot.nem látom a fényességtől, lőhetem-e, vagy a kettőnk közti fedezékbe -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Számomra a ciki akkor kezdődött, amikor
Azóta ha csak megközelítem a hajóntúl voltunk a ceremónián és átváltott cringe-wife stílusra. csak utána ismertem meg, beledorombol a fülembe. Én meg mikor lement az esküvő, amúgy sokkal jobban idomul a karakteremhez, de akkor majdAndikát, aki /bulvárNG+-ba...
-
Peace
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Remek. Csak emiatt a nyomorult esküvő miatt nem húztam még át New Game pluszba. Az erők megszerzése halál unalom, azt el is fogom engedni szerintem...
-
Bad Pritt
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Mi is, flörtölni se kellett hozzá.
Mondjuk én azt atomcikinek éreztem, hogy az ő anyukáját meghívtuk a ceremóniára, de az én szüleim meghívása fel sem merült benne, vérig voltam sértve.
-
TESCO-Zsömle
titán
Szerintem nem idő kérdése, hanem progress-é. Az a gyanúm, hogy pörgetésre nem adja be, csak küldetésre.
Én 1-2 (sikertelen) próbálkozás után felhagytam a románcolással, toltam a küldiket (Sáriét is) mígnem Sárika hívott el a vízeséshez és utána szinte azonnal, a közetkező mellékküldi alatt szólt, hogy mindent leszervezett, mehettünk is esküddni. -
Peace
nagyúr
Mennyi időt kell várni az esküvőre Sarah-val, miután beadta a derekát a vízesésnél? Már pörgettem vagy 2 hetet......vagy ez is full random?
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Hasonló nálam is volt, épp a hajót pimpeltem, új hajtóműveket is kapott, kilépek a hajóépítőből, továbbra is csak a régi látszott. Újra hajóépítő, hajtás leszed, visszarak, továbbra is csak a régi látszik. Rá is hagytam, gondoltam majd egy töltés megoldja. Szállok fel és ekkor jött a meglepetés, a régi hajó körvonalai ottmaradtak a leszállópályán és abból tűnt elő az új.
Azt hittem már másnak is megvolt ez, így nem vertem nagydobra. 
-
myckey
veterán
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Adatlapom..jah, nem mindig módosítom.
VGA patika amit vettem, de az I5 6600K már nem adja annyira, itt kijön ezekkel a kis beakadásokkal.
Igazából új kellene, persze azzal is barkácsolnom kell.Köszi a tippet, azért ennek utána járok.
-
myckey
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
biztos akad már megosztókon, mindenféle bogaras compilation....
de azért nálam nem jellemző, játékmenet befolyásoló sose vót.csak majd procit kell cserélnem, úgy fest. akkor remélem megszűnnek a micro fagyások/akadások.
Találtam hozzá redditen appot, ami befolyásolja a cpu-t, el is tűntek a problémáim !
Aha, csak éppen szépen lassan tölt be a terep, meg kicsivel tovább tart mire lemegy a loading screen stb...Na ott rohadjon meg az alkalmazás. Inkább elviselem az akadást.
annyi bajom legyen
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Most nincs előttem de asszem ha berakod a slotra akkor plusz egy slot lesz.
Nálam a gyengébb gépen rendszeres hogy nincs hajóm és azzal megyek, vicces de ilyenkor át is tudok menni dolgokon (leszállt hajón keresztbe átrohanok és akkor tölti be). Mondjuk az hogy nem is működött olyan nem volt. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Micsurin
üzenetére
Jaja, olyan nekem is volt, az mintha valami mentéshiba lenne. Meg ez volt még meredek, szó szerint és képletesen is.

Űrbázisról hajóra töltés így sikerült.Elképesztő hibákkal van amúgy tele a játék a sok kisebb vicces vagy idegesítő dolog mellett, már nagy levegőt veszek, ha jön a Follow XY feladat, mert rendszeresen elkalandoznak, Davis Wilson Akilán pl. ahelyett, hogy kiment volna a falon túlra a falon innen kezdett körbesétálni, volt, hogy hostile NPC-t épületen kívülre spawnolt, meg hát ugye rendszeresen crashel.
Nem egy launch Cyberpunk szintű fillért nem érő hulladék, de inkább a Jedi Survivorhoz van közel minőségre, mint Hogwarts Legacy-hoz idén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Parfüm topik
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes hibátlan dobozos!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 58.5 mm full fém tamper
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezt a power dolgot nem is figyeltem eddig (mint kiderült több dologra sem figyeltem eddig

(hogy melyik HAB-ban mi van)
Azt hittem már másnak is megvolt ez, így nem vertem nagydobra.
Máskor mondjuk a játék elfelejtette, hogy most akkor mire is vonatkozik a páncél hatása és mire nem.
Űrbázisról hajóra töltés így sikerült.