- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A tokok után a bele való
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
-
Mobilarena
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
srácok ebben a játékban nem lehet valami hold járó féleséggel kicsit gyorsabban bejárni egy egy bolygót?
gyalog okés, bár kissé sok ideig tart[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Keresztpipi
csendes tag
Kicsiben kezdtem a lopást, de...
[ Szerkesztve ]
-
válasz
gulupeti #1095 üzenetére
Forma 1 piros járgányod lett
Piszkos-Fred : köszönöm, közben megtaláltam hogy a vendornál hogyan tudok a hajóról is eladni dolgokatsixpak: nekem ennyi türelmem biztos nincsen, inkább majd gyönyörködöm a te fotóidban, mint anno a CR77-nél is
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
warcat
veterán
Akit érdekel: pickpocket skill : ~1000 kredit van neves/quest npcknél/árusoknál meg némi lőszer. (New Atlantison legalábbis)
Rank 4-en ellopható a fegyverük is.Sima városi citizennél 80-90 kredit van, vagy helyette kaja/ital/medpack-
1 skillpontot megér, amúgy nincs max szint tehát ha fanatikus vagy minden kifejleszthető.
Hajót én továbbtápoltam annyira, hogy legyen 1000-es raktér.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Fitzgerald
veterán
Performance teszteket még csak most nézem...
Öhh...izé...gondoltam legalább majd Game Passben ránézek, ha már meg nem veszem teljes áron (középszerű játék nálam nem ér full AAA árat).
De a teljesítményteszteket látva szerintem inkább nem.
Ez a mai Bethesda kísértetiesen emlékeztet a Gothic széria eredeti fejlesztőire.
Mintha nem is játékfejlesztő stúdió lennének, hanem egy nagy, belterjes család, akik elzárkóznak a mindenféle, külvilág felől érkező ingerek, trendek, feedback elől.
Ahogy olvasom a FOV sliderről még mindig nem hallottak...60 fps cap is megvan még? -
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #1078 üzenetére
Szinte barhonnan, bolygon, barlangban, akarhol is vagy tudsz pakolni a hajod rakterebe es ki tudsz onnan venni dolgokat. Ha pedig vendorral beszelsz, tudsz eladni a rakterbol. Vagyis semmi mas dolgod nincs, mint telerakni a rakteredet ket kattintassal, majd onnan eladni kesobb. (hajo menu, cargo almenu, majd inventoryval atvaltasz a zsebeidre es kesz is, mehet a store vagy store all, ahogy tetszik, fegyver, pancel, nyersanyag)
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #1092 üzenetére
Fotó módban tudsz filtereket rakni a képre, fényerőt, kontrasztot, etc állítani, jobban fog kinézni, mint a játékban.
Én LR-al piszkálom, jobban kézreáll, de a vége ugyanaz nagyjából.
Amúgy én kikapcsoltam az FSR-t, ugyanannyi fps-em van, mint bekapcsolva, de sokkal jobban néz ki.
Monitoron csináltam a Starfield custom profilt (fényerő le és hasonlók), így már pofásabb a látvány.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
-
válasz
Anti-Hero #1063 üzenetére
egy gyors kérdés te xboxon nyomod? ott van HDR támogatás?
a pc game pass is azt írja, ha te azt mondod hogy nálad boxon HDR, nehogy kipróbáljam ott is hogy milyen a látvány világa[ Szerkesztve ]
-
Vesa
veterán
válasz
gulupeti #1085 üzenetére
Igen, ez egyébként a hivatalos, minőségi fordításoknál is állandó téma, hogy a személyneveket, tárgyak, fegyverek neveit fordítani kell-e. Én veled értek egyet, szerintem nem kell, mert teljes marhaságok jönnek ki. Volt olyan játék, ahol "Selyemhernyó-Rakéta" lett magyarítva abból, hogy "Silkworm Missile": Ami bár szó szerint megfelelő, csak rettentő idiótán néz ki. A gépi fordításnál viszont nincs egy gazda, aki ezzel foglalkozna. Csak betolják a szövegfájlt a DeepL-be és hajrá, minden fordítódik.
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
-
gulupeti
senior tag
válasz
Lacielvtárs #1073 üzenetére
Lehet fejleszteni, hogy több cuccot tudjál vinni, igen. A fizikai készségek között találod, súlyemelés skill alatt, magyarul írom, ha jól olvastam te is magyarítva játszod, de miközben barangolsz, a robotba is át lehet pakolni, így azért már elég sok mindent el lehet vinni egyszerre.
#1074Vesa
Kár, hogy a tárgyak nevei és a hud is fordításra került, az jobb lenne szerintem eredetiben, a hosszabb szövegek és dialógusok viszont szerintem nagyjából rendben vannak. -
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #1073 üzenetére
Ez a játék része, már 2002 Morrowind is ilyen volt, raklapnyi lootot tudsz felszedni, de akkor kezelni kell a negatív hatásait. Ugye ott stat + magic, Falloutban power armor + modok, + stat + Társnak átadni.
..itt meg nem tudom mert még nem játszok, de gondolom fejleszthető/kezelhető lesz. A megoldás, hogy idővel már nem veszel fel csak ami kell.
Persze PC-n bele hackelhetsz és akkor viheted magaddal az összes olajoskannát és WC pumpát amit találsz kedvedre
-
-
Vesa
veterán
válasz
Lacielvtárs #1078 üzenetére
A skill (vagy perk, nem tudom, itt most melyik) fejlesztések és a hajón lévő tárolókonténer mellett, van egy végtelen tárhely
Oda akármennyit lehet pakolni, persze ez sem igazán jó megoldás szerintem.a The Lodge-ban, New Atlantis-on. [ Szerkesztve ]
-
válasz
ScomComputer #1079 üzenetére
-
ScomComputer
veterán
Jó pofa lett...JudyField..
-
hát az nagyon jól hangzik, remélem akkor itt is meglesz, mert jelenleg ami van minden küldetés után megyek egy vendorhoz és adom el ami nem kell
én egyelőre nem találtam meg azt a lehetőség
hogy Sarah "néniek" adja át, nála van egy két dolog, de akkor mint a kereskedőnél a Q-val váltok és tudok adni neki is, ha jól értelek? [ Szerkesztve ]
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #1075 üzenetére
Tech résznél:
Első sorban: Piloting + Targeting control systemHa pedig sok a loot nálad..akkor dobálj át mindent a társadnak. Lehet egyből gyors utazni.
[ Szerkesztve ]
Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.
-
-
Vesa
veterán
válasz
gulupeti #1065 üzenetére
Gépi fordítás, olyan is sajnos. Dehát ez van. Nyilván így is nagy segítség azoknak, akik nem tudnak angolul.
Lacielvtárs
Igen, erről van szó. Minden Beth játékban ez megy. Tonnányi loot, de limitált inventory storage. Persze ezt majd lehet turbózni perkekkel vagy a tech tree-n, de még felpimpelve sem lesz elég. Vannak tárolók, a hajókon is, oda át lehet pakolni, de engem ez már a Fallout-ban is nagyon zavart, mert felelslegesen lassítja a játékomat. Ott volt rá MOD, ami infinite storage-et csinált a játékos hátizsákjából, szóval annyit szedtél fel amennyit akartál. Itt is jön majd ilyen, ebben biztos vagyok.[ Szerkesztve ]
-
válasz
gulupeti #1065 üzenetére
aprorpó loot,
normális egy missió alatt telepakolom az ínvertorim és majd meghalok mire visszaérek a hajómhoz? olyan tatásan megyek vissza a hajóhoz, mert ugye a sok loot miatt nem lehet gyors utazni bújtam egy ideig hogy vajon hogy lehet invertorit növelni, de egyelőre nem találtam.
lehet erről beszélt Vesa kolléga?"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #1068 üzenetére
Van pár skill ami segít ezen.
Nekem tetszik az irányítás. Szokni kell az tény.Engem jobban idegesít ez a menükben navigálás..baromi körülményes konkrét bolygóra eljutni.
-
válasz
Anti-Hero #1063 üzenetére
pc-n játszom,
de a szövegben a csaj azt mondja hogy nem lőhetek rá, mert megsemmisül rajta valami hajtóműveket vagy mit emleget, de már az idegtől nem láttam hogy mit is kell csinálni, és természetesen lőni sem enged a játék csak írja hogy először közelítsem meg, majd kerüljem ki a lövéseit. elhajloknah a kikerülésben "Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
ebben van igazság, mert engem megőrjít ez az űrhajó vezetés főleg harcban
nem vagyok valami ügyes, de ennyire azért béna sem vagyok, én ráhagytam a fő küldit, mára lefőtt a kávé, nem bírja az idegrendszerem[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
en vagyok a hulye, vagy egy fpsnel tenyleg normalis, hogy nincs hotkey fegyvert valtani?
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
gulupeti
senior tag
válasz
CPT.Pirk #1058 üzenetére
de legalább HDR sincs.
Más:
Elképesztő mennyiségű, minőségű, típusú loot van ebben a játékban, mindent bizonyára nem is kell, meg nem is lehet összeszedni. Már a második bolygón találtam több epic fegyvert, egy kalóztól pedig esett egy legendary shotgun is és ahogy látom, ebben a játékban ezek nincsenek is szinthez kötve? Megtalálom, használom és ennyi?Azért ezeket a lefordított neveket még szokni kell..
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #1056 üzenetére
Xbox-on játszol?
mert akkor addig lövöd amíg ki nem írja, hogy át tudsz menni rá. Mikor ez megvan akkor lassan mellé mész és az "A" gombot megnyomva majd az "X"-t hosszan nyomva tudsz dokkolni. [ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Vesa
veterán
válasz
CPT.Pirk #1058 üzenetére
A Nexuson már vannak reshade modok, ezek között van, ami pont ezt orvosolja. PL. ilyesmi. Bár ez nem állítható, csak készen kapsz egy beállítást, szóval nem az igazi és a Bethesdának jár a fekete pont ezért.
[ Szerkesztve ]
-
Vesa
veterán
válasz
Lacielvtárs #1031 üzenetére
"az űrhajó irányítás, huhhh, vagy nem vagyok űrhajós, de ha ilyen nehéz az életben is irányítani akkor soha nem leszek űrhajós"
Amit ezzel kapcsolatban rettentően nagy baklövésnek tartok már most, hogy semmiféle Joystick támogatás nincs. Ami egy vicc. A HOTAS támogatásról már nem is beszélve. Szóval itt csücsülök a Hotas-ommal, várva, hogy egy jót csatázom az űrben, de esélyesen nem fogok tudni. Persze még futok egy kört a Joystick Gremlinnel, hátha képes lesz valahogy a kontroller támogatásból joy működést varázsolni, de a hotas képességeket így is el lehet felejteni azt hiszem. Ok, ez nem egy űr szin, de azért na...ahol űrhajóval kell harcolni, oda illene a natív támogatást megadni. Ha egy Egosoft képes ezt megcsinálni az X4-ben, ami egy kvázi garázscég, akkor a Bethesdának az ő erőforrásaikkal nem kéne, hogy gondot okozzon.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jézus ereje, ezek kiadták a játékot brightness és gamma beállítások lehetősége nélkül!
A világos részek mosottak és ez bazi illúzió romboló. Megy a polcra amíg ezt nem oldják meg.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Vesa
veterán
Most kezdem én is.
Egyelőre várok egy olyan modot -vagy .ini mókolást-, amivel unlimited lesz a cipelhető cuccok száma. Ezt az egyet rettentően utálom a Bethesda játékokban, már a Falloutokból is kiirtottam.Egyébként nem tudom mótevá, de itt vannak a console command-ok. Még nem néztem végig, lehet, hogy ebben is lesz amivel ki tudom kapcsolni a limitet.
[ Szerkesztve ]
-
srácok hogy a t@k@mbe kell
a Mora hajót a Neptunus közelében leszedni? vagyis nem leszedni kell, gondolom hanem dokkolni. egy pillanatra bedobta a menüt hogy nyomjam meg az E gombot, de túl sokáig nyomtam erre felállt a csaj a székből
van valakinek tippje, mert szét vet az ideg, már vagy egy órája próbálgatom[ Szerkesztve ]
-
-
myckey
veterán
válasz
Lacielvtárs #1052 üzenetére
Ezt úgy értettem, hogy nexusmods rendelkezésre áll.
FOV pedig szintén skálázható, fileban kell átírni az értéket...ha rákeresel fent, megtalálod ami másoltam redditrol.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
NyalokAA
aktív tag
Belement eddig kb 2 óra finomhangolással + egy kis progressel
Keményen tankolja a pc-t ilyen alacsony fps-eket talán Last of Us releasenel meg Remnant 2 -ben láttam fsr-t kikapcsolva
Ryzen 5600x , Red Devil 6700 xt , 32 giga 3600mhz ram
2560x1080 a nativeom fsr2-vel 75% rendereléssel minden high csak árnyékok low-med és átlagban 60-75 fps között megy. Most a nagy városban belenyal 50-56 ba is a látvány nem mondanám , hogy indokolja ezt az éhségetAmit előnynek tudnék mondani , hogy vajsimán fut 0 stutterral és nagyon keveset tölt .. fps mérő kikapcsolásával tudatlan boldogságban egészen játszható így
-
válasz
Arolotifar #1047 üzenetére
apropó robot, én azt valahol elhagytam, mert egy ideje nincs velem
azt vissza tudom szerezni?
igazából nem is tudom merre van szóval egy jó ideje eltűntvalami bíbor flótához verődtem téglaként és akkor vettem észre hogy az nem is a fő küldi, és a robot is mintha eltűnt volna, myckey: hatalmas plusz 1, ez tetszik benne nekem is, csak te találóan meg is fogalmaztad
"gamma/brightns pedig van reshade már..." ezt hogy tudom állítani? én a menüben nem találtam ilyet[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz
proci985 #1023 üzenetére
Elég sok a tennivaló ebben a Starfield nevű játékban
Jó lesz ez, Bethesda game révén az idővel csak szépülni és javulni fog, félni nincs okunk.Nekem tetszik, hogy nem egy elrugaszkodott sci-fi, hanem kicsit földhözragadtabb...de a buli több óra játék után indul el, addig csak mazsolázás megy a sztoriban meg úgy enbloc.
RPG elemektől nem tartok, cask értik a dolgukat a srácok, van gyakorlatuk.
Azért az egész karakter, mozgás arc meg az interakció is javult az évek alatt.A barangolás,rengeteg tenni és látnivaló pedig rohadt jó élményt nyújt....a gameplayt nagyon dícsérik.
Jah, még mindig nem indítottam el, ma már nem is fogom.Holnap megint nem, mert ismét este érek haza, hullaként...
Jó hogy kaptam early hozzáféréstA HDR támogatás meg engem pont nem érdekel, gamma/brightns pedig van reshade már...
FOV-ra is van módosítás, linkeltem is.ANTI-HERO
Mondták is a fejlesztők, hogy ne akadjunk fel a történetvezetésen, inkább menjünk és engedjük el a dolgot, helyette cask élvezzük a teret és a játék adta lehetőségeket[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
válasz
N.YCityBoy #1045 üzenetére
ohh ezt nem is tudtam, no akkor lehet bele is ugrok egy ilyen bundle csomagban, köszi az infót
-
Anti-Hero
aktív tag
Azért vannak hangulatos küldetések..fő storyt kicsit hanyagoltam és csatlakoztam
fejvadászokhoz. Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.
-
pandras83
őstag
cpu bench 1280x720 - rtx 4090
kb olyan érzés ezt látni, mint amikor hesszeltem hogy de jól fut az öreg phenom x6 1100T-vel a fallout 4, aztán bementem a belvárosbaCyberfuck Patchrunner
-
válasz
Lacielvtárs #1043 üzenetére
Igen kód formájában benne van, köszönöm nagyon tetszik a cucc nekem is
Amíg nem töltöd le a gépre a játékot, addig vissza kérheted a pénzt minden indok nélkül 👍Ugye a megjelenés még elég messze van sajnos, tehát simán vissza adják a pénzt...[ Szerkesztve ]
***15 éve a PH-n 876 pozitív értékeléssel***
-
válasz
N.YCityBoy #1037 üzenetére
ezen én is nagyon gondolkodom hogy vennék egy ilyen kiadást csak már megvettem a store-ban a játékot, bár ehhez ugye jól gondolom jár a játék is. vagy tévedek?
amúgy gratula hozzá[ Szerkesztve ]
-
gulupeti
senior tag
Azért vannak itt még bugok..
Leöltem az ellent hátulról, baltával, beleragadt a székbe, állva.
Előbb épületen belül épp nyugiban, senkitől sem zavartatva lootolgattam, egyszercsak valaki támad... mondom mi a franc, megfordulok és ez a kisebb cserebogár kinézetű lény ott termett a semmiből.
Néhány óra játék után ettől függetlenül tetszik a játék, van benne tennivaló rendesen, még mindig a 2. bolygón szöszmötölök. Grafika szerintem is lehetne szebb, ehhez a hardver igényhez képest mindenképpen. Az éjszakai grafika szebb, mint a nappali szerintem. -
-
-
gyimger
őstag
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
nesh_019
senior tag
válasz
N.YCityBoy #1034 üzenetére
Hát attól fényévekre áll.
Mindegy nem baj, amugy most elég mérges és csalodott vagyok, de majd a Cyberpunk kieg és a új Spider Man 2 kiengesztel.[ Szerkesztve ]
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
-
warcat
veterán
válasz
Lacielvtárs #1031 üzenetére
Természetesen lehet, nyisd meg az inventoryt, és ott ahol a felszereléseknél a sisakra/ űrruhára váltanál, van egy kapcsoló (T) ami elrejti a siakot ahol van belélegezhető légkör, az űrruhánál meg ugyanez elrejti településeken.
Más: Vicces, hogy Morrowind/Fallout/Skyrim mintára még mindig ki lehet rabolni a kereskedőket fényes nappal látókörüket kihasználva, most pakoltam ki a Well-ben a fegyverárust
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
válasz
nesh_019 #1030 üzenetére
mondjuk van benne ráció, a menüben navigálás valóban bosszantó
és az űrhajó irányítás, huhhh, vagy nem vagyok űrhajós, de ha ilyen nehéz az életben is irányítani akkor soha nem leszek űrhajós
amúgy nekem bejön a grafika, de azért ahogy mondod nem a legjobb, vagy legszebb, amúgy én is többet vártam tőle
vagy a hype volt túl nagy vagy nem tudom, miért vártam többet, de alapvetően szerintem egész szerethető játék a bosszantó dolgokat meg vagy megszokom vagy abba hagyom
egyelőre én az előbbire szavazokmás: ez a
, de amikor zárt helyen vagyok ő mindig ruhában van, amikor kint a szabad ég alatt akkor szkafanderben.Sarah csaj jön mindenhova velem
valahogy nem lehet beállítani hogy én vagyis az én karatkerem is így öltözködjön a játékban csak automatán?
mégis csak pofás csajt raktam magamnak össze, néha jól lenne látni is[ Szerkesztve ]
-
nesh_019
senior tag
válasz
Lacielvtárs #1027 üzenetére
Unalmas, vontatott így pár óra után, gagyi a repülés, a harc se valami nagy szám sokkal jobbnak tünt a videókban, borzalom benne az írányitás,kezelés, billenytű parancsok, túlkomplikált az egész, ez idegesitett fel a legjobban, rengeteg mindent megkell nyomni ahhoz hogy valamit elrakjak vagy elővegyek, beállítsak.
Nincs térkép,
Grafika is elég gyász és még mindezek melett még rosszul is fút sok gépen.Unalmasak a városok és a karakterek mintha életelen viaszbábukkal beszélgetnék.
Kár pedig nagyon vártam.[ Szerkesztve ]
-
válasz
nesh_019 #1026 üzenetére
hát nem egy pörgős űrkalóz játék de nekem nagyon bejön,
tetszik hogy nem a lövöldözés a lényeg hanem szinte gondolkozásra ösztönöz és inkább olyan "emberi" a játék csak sci-fi világban.
nekem nagyon tetszik
tuti nem 10-20 órás a játék idő szerintem
hát ez a játék magyar nyelv nélkül, angol tudás nélkül, játszhatatlan lenneamúgy teljesítményről csak annyit hogy meglepted az elején, a beszélj a tudóssal a fa alatt küldinél amikor a nagy téren megjelentem a fa környékén, FPS 25-30 körülire esett be és meg-meg akadt a játék
azért nem sok bug van benne, de ami megőrjít hogy amikor ki vagy belépek a hajóról akkor mindig van néhány másod perc amíg nem hajlandó mozdulni a karakter, gondolom ott tölt még a játék de engem nagyon zavar, pedig van RAM bőven és SSD-n a játék, de még is minden ki és belépésnél, töltési idő alatt - gondolom én, mert ikon nem mutatja hogy töltene a játék - nyomom az előre gombot és nem mozdul néhány másod percig
remélem másnál is van ez a jelenség[ Szerkesztve ]
-
nesh_019
senior tag
Játszottam vele pár órát, rájöttem hogy annyira mégse tetszik. Egyszerűen nem az én világom.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
proci985 #1023 üzenetére
Ízlések és pofonok különbözőek.
Az autóverseny tök jó volt, amíg rá nem jöttem, hogy béna a megvalósítás, felesleges igyekezni, nem nagyon lehet veszíteni. (Bezzeg a GTA V autóversenyei - ott esélyem sincs nyerni).A hitvita/mártírság az a küldetés, amikor egy elítélt bűnözőt egy TV társaság kihoz egy napra, majd kivégzik, ugye? Én hívő vagyok (jól ismerem azt a történelmi eseménysorozatot, ami alapján ezt készítették), és számomra ez akkora baromság volt, hogy félúton inkább hagytam, hogy az egyik TV-s fazon lezárja a küldetést.
A meditációs gyakorlat nem rémlik, valószínűleg kihagytam, annyira érdekfeszítő mellékküldetésekkel találkoztam előtte.
Temetésre most csak egyre emlékszem, az tűrhető volt, és teljes mértékben passzolt a történetbe. Második végigjátszásnál valószínűleg unalmas lett volna, csakúgy, mint az a karakter, aki elsőre tetszett, sajnáltam, hogy olyan hamar ki(ny)írták a játékból. Másodszorra viszont unalmas volt a vele való beszélgetés. Bár azt mindenképpen pozitívumként kell elismerni, hogy a Cyberpunk 2077-ben valóban lehet beszélgetni a fontosabb szereplőkkel, Starfieldben meg nem. (Vagyis csak a párbeszédek fele van a játékban.)
- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
pruzsi
őstag
A karakter nem mozdult el ,mégis más a fps és a tps nézetben a lámpával való megvilágítás, ez csak számomra fura ?
és mi ez az árnyék paca
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
gyimger #1022 üzenetére
Starfieldet meg nem indittotam el.
Cyberpunk eszmeletlent innovalt, hogy mi fer bele egy FPS/RPG hibridbe. konkretan van negy meditacios gyakorlat amit sidequestnek ad el, van autoverseny, van ket temetes es egy ahol atmegy a jatek (lelek)buvar szimulatorba. plusz a pont amikor egy hitvita kiteljesedese martirsagga megy at. eszmeletlen valtozatos, meg ha fizikailag egy helyen is jatszodik.
olyan otleteket sikerult integralniuk, amik normal esetben egy indie jatekba fernek bele, itt pedig "btw, ilyen is van" szinten mozogtak.
ha a Starfield csak fele olyan valtozatos, en mar orulok.
[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
válasz
proci985 #1020 üzenetére
Szerintem ehhez a játékhoz képest a Cyberpunkban nagyon kevés a tennivaló. A rendőrségi feladatokon és megbízásokon kívül mi van még abban, ami nincs a Starfieldben?
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
pandras83
őstag
válasz
MasterDeeJay #1005 üzenetére
kösz az infot, akkor nem háborgok...ez van "majd kipatchelik" (hahaha nem) A screen egyébként yt-ról van és i5 12400f a cpu van a leírásban. Nálam 5600 van és 4070 de úgy látom hogy a 144hz-nek itt talán frame gen mellett lesz értelme, ha lesz hozzá egyáltalán és nem kapunk mellé jókora input lagot.
Cyberfuck Patchrunner
-
proci985
MODERÁTOR
igazabol probalom am nezni, hogy a tobbi relevans topikbol hany ember van itt
. foleg a Cyberpunk topikjabol, mert volt tenyleg modern game designra, plusz ahogy neztem a tobbseg egy ponton walking simulatorkent jatszotta.
hat, ha lud legyen kover
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
gyimger #1013 üzenetére
gyorsan neztem egy "elso fel ora videot" es megvettem a deluxet, szoval lassan kesz az installal.
ahogy neztem kb mechanikailag az, amit egy modern elsonezetu action RPGtol / immersion simulatortol elvarok.
hardverem meg van hozza a 3900x/64GB/7900XT komboval. meg kap maga ala egy M2ot.
[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #1009 üzenetére
evente atlag egy jatekot veszek megjeleneskor, szoval a budget nem problema
. ok, iden volt mar egy diablo4, de elotte utoljara a Cyberpunk2077 volt amit behuztam startkor.
oriic: azt mondod jo lesz?
viccen kivul: Bethesdat barati kor imadja, de Fallout 3ig bezarolag eltantoritott, hogy FPS, de kozben RPG mechanika fut tok foloslegesen (ld kockadobasok targetre, ami pen-and-papernel kell, 3ds jatekoknal viszont engem idegesitett). viszont neztem a videot, es kb System shock 2 @ 2023nak nezett ki, ami viszont nekem mar tokeletes
[ Szerkesztve ]
-
gulupeti
senior tag
2 óra alatt túl is jutottam a karakter generáláson.
Kipróbáltam a magyarítást, a dialógusoknál nekem segít sokat, mert nem vagyok perfekt angol, de a menüben, a hudon szerintem sok félrefordítás van és ez nekem zavaró, lehet csak szoknom kell az egészet, de most így az elején leginkább azt sem tudom, hogy mi van.. -
proci985
MODERÁTOR
Bethesda jatekkal sosem jatszottam, viszont immersion simulatorokat (Prey, Cyberpunk, Deus Ex) imadom. szerintetek jo otlet megvenni?
-
Sas7
tag
válasz
TESCO-Zsömle #997 üzenetére
Egyelőre visszafogtam magam, de a duck tape eltulajdonítása előtt rögtön az volt az első gondolatom, hogy most akkor nekem fognak esni? De nem.
-
válasz
pandras83 #1003 üzenetére
Inkább proci limitesek voltak. Skyrim, akkori középkategória vitte azért rendesen 60 fps-en.
FullHD minden maxon ment így:
HD7770 nem volt egy erőgép és olcsó is volt, aa nélkül el lehetett vele játszani maxon.
Előző gen 6xxx-ekkel futott gyengén. GTX-ek jól vitték.[ Szerkesztve ]
-
VincentVG
senior tag
válasz
Lacielvtárs #990 üzenetére
ja persze ok.
a kivaras annak (is) szol h az uj gepemen annyira atom az RDR2 h vegig kell tolnom meg gyorsan elotte (2x is)
amugy is "csak" a game passel megyek ra. (es meg a DLSS re is lehet h rahagyok egy kis kivarast - top beallitasokkal szeretnem kezdeni )
az auto-translatekkel nekem is felemas az elmeny, google + youtube -bol kiindulva. arra lennek kivancsi kb mennyi teljesen felreforditott szo van benne. ha minden oraban 2 akkor az meg belefer. ha tobb akkor nyomom inkabb angolul. de ja. vegulis ki kell probalni, az a legegyszerubb.
-
pandras83
őstag
ez nem annyira baráti így az elején
a korábbi bethesda címekkel is ez volt megjelenés után?
Cyberfuck Patchrunner
-
VikMorroHun
őstag
válasz
nesh_019 #924 üzenetére
Nem mostanában volt valami Chat GPT-re épülő, borzalmas színvonalú Baldur's Gate 3 magyarítás? Bár a 100% elvileg megvolt.
syIex:
"Bethesda gamek alapból FPS viszont mostmár lesz TPS is.."
Hát, szerintem úgy kb. 2006 (Morrowind) óta van mindkettő.- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #997 üzenetére
Volt fejvadászként már a merkúr bevetési egység kopogtatott nálam. De hát az elveim nem adom fel..leültem a dutyiba.
lettek is új barátaim
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott az Arctic P9 ventilátorcsaládja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Renault, Dacia topik
- Facebook és Messenger
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...