Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anti-Hero
aktív tag
Ha jól értem.. akkor az ultimate game passhoz, elég a prémium upgradet megvenni és akkor tudok szept1.-én játszani?
Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tegnap ugye elkezdték leakelni a képeket, egyik user aki tolta a screenshotokat ezt írta:
From Review copy owners I got told different things.
A 3080 at 1440p with max settings he gets 45-60fps with no stutters.
A 4000 series gets a little over 60 on 1080p but with drops into the 40-50s but overall smooth experience.
Series X/S are smooth 30fps
Live-Die-Respawn
-
nubreed
veterán
válasz #57018880 #187 üzenetére
Őszintén, remélem, hogy nem csak egy kibővített Fallout 4 rendszert kapunk. Meg a játék méretét elnézve (tudván azt, hogy a Fallout sem kicsi) szerintem nem is állna jól az a rendszer a Starfieldnek.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
nubreed
veterán
[Starfield: Into The Stars - Launch Trailer] (nem hivatalos de rohadt jó szvsz, áll-le-ejtős).
-
ericdrawen74
senior tag
Remélem 13900k + Rtx 3070 ti elég lesz 4K-ra
[ Szerkesztve ]
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
tibaimp
nagyúr
A videók alapján a karakter fejlődési rendszere eltérő lesz a Skyrim-éhez képest, vagyis "normál" RPG-sen fogja a karakter kapni az XP-t az ellen gyilkolásáért, és gondolom, a küldetésekért. Bevallom, nekem a Skyrim-es "módi" jobban bejön, bár így se rossz.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
gyimger
őstag
Természetesen az achievement lista is kiszivárgott, nem kimondottan spoileres, de kiderül belőle ez-az.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
nubreed
veterán
[link]
Innen nézzétek a videot. (Valakitől jöttek spoiler mentes infók, akik már tesztelik a játékot).Pl két mondat ebből a szekcióból:
"15 hours in and not a single bug.""It's mind blowing how good the game looks for it being Creation Engine".
Persze amíg nem jelenik meg a játék és nem tettük rá a kezünket, ezt mindenki egy kis sóval behintve kezelje.
-
sittes79
addikt
Én vissza is mondtam a játékot dlss hiánya miatt ha lesz benne akkor lehet megveszem. De ez így 100 eur nekem nem fér bele.
-
Phobion
őstag
Nvidia tábornak jó hír lehet:
'DLSS 2 + 3 mods will be released when embargo ends'
Bethesdaék csak hagytak egy kiskaput 😎
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
Gyanítható, hogy az lesz, de a szerverek tuti meg lesznek dögölve pár napig...
Én nem hiszem az ilyen korai hozzáférésben. Azt sem értem eleve, ha tudják, hogy mennyien vették meg ily módon, miért nem készíti fel egy cég sem a szerverparkját erre, legalább bérlés formályában, mert kiépíteni nagyon drága.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
sixpak
nagyúr
Steam-en mivel több a 100€-s kiadás, mint a "sima" 70-es?
Nem azt mondom, hogy nem fizetek ki szívesen 30 pénzt egy pompás starship skin-ért, de jó lenne tudni azért előtte.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
nubreed
veterán
válasz Scrake^;DD #162 üzenetére
Hát mivel a Bethesda lelőtte a saját launcherét 1-2 éve, és mindent átterelt onnan Steamre, így ez 100%.
-
sittes79
addikt
válasz Vistaboy #150 üzenetére
Mondjuk inkább írnék oda előbb mint ide, jó kis email cím.
"Fontos tudni: Csak 64 bites Windows operációs rendszeren futtatható! Kizárólag letöltési kódot tartalmaz, telepítő lemezt nem. A program aktiválásával vagy használatával kapcsolatos kérdés esetén technikai segítségnyújtás: support_hu@cenega.com Az ár becsült ár, a megjelenés ideje változhat."
-
Vistaboy
veterán
válasz Scrake^;DD #162 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek, előrendelés leadva, most már csak ki kell bírni addig valahogy.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
nubreed
veterán
@oriic, a PH!/Gamepod kapott review kódot?
-
Qru
MODERÁTOR
Már elérhető a spoiler tag, kérlek használjátok a jövőben.
#nincsbennetarcsi
-
-
nubreed
veterán
válasz TESCO-Zsömle #152 üzenetére
Majd többet látsz az univerzumból ahogy repkedsz benne. Úgy sem a főmenüben fogod tölteni az életed.
Jut eszembe a repkedésről: szerintetek ehhez a játékhoz fog kelleni joystick/HOTAS?
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Akkor jó, mondjuk én az XBOX App-ot sem használom, nekem Steam alá kellene. Mindegy, akkor egyelőre várok, és majd ha megerősítést nyer, hogy Steam alatt aktiválható és onnan el is indul minden extra sallang nélkül, akkor megveszem, pár nap már nem számít...
Köszi.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Phobion
őstag
Van azért esély rá, hogy lehet kicsit variálni majd a főmenüt, nekem mondjuk ez is nagyon tetszik.
Egy reddit komment, tehát egy marék sót tessék hozzáadni azért:
'We have in the video folder, something called MainMenuLoop and it's very big. Probably this background changes to different planets and moons.'
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
Én azért ennél többet szeretnék látni az univerzumból.
Tudom, hogy nem egy kategória, de Star Citizennél pl ezt úgy oldották meg, hogy amelyik bolygóra "be vagy jelentkezve" azon a bolygón mutat fedélzeti kamerákat, ahogy hajók röpködnek, fújja a szél a faleveleket, stb.
#150Vistaboy:
Nem tudom, de szerintem a Bethesda saját app-ja akkor repült a levesbe, mikor a M$ felvásárolta őket. Legalábbis a logika azt diktálná, hogy most már az XBOX app a Bethesda saját app-ja.
SZ: Jah: "The Bethesda Launcher is not available to download. As of May 11, 2022, the Bethesda.net launcher is no longer in use."[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
nubreed
veterán
válasz TESCO-Zsömle #149 üzenetére
Ez tökéletes. Minimalista, gyönyörű. Ez sokkal jobb mint valami csicsás vizuális terrorizmus.
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok.
A Starfield azon - nagyon - kevés játék közé tartozik, ami érdekel is, ezért szeretném megvenni, bár egyelőre csak a normál kiadásra lesz keret, és majd a CD Galaxisból rendelem, nem online. Egy kérdés ezzel kapcsolatban: A "dobozos" kiadást be lehet aktiválni Steam alatt, és közvetlenül futtatható lesz onnan? Nem kell hozzá a Bethesda saját appja? Mert ha kell, akkor sajnos ez most kimarad.
Érdekelne, de nem vagyok haljandó egy különálló klienst feltenni egyetlen játék miatt, eddig minden Bethesda játékom Steam alatt megy, nem kell neki semmi más...
A CD Galaxis oldalán erről nem írnak semmit.
Ezt szeretném tudni, mielőtt megrendelném. Előre is köszi.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
válasz Scrake^;DD #145 üzenetére
akkor most nézd meg a Direct-et is
[link] -
Scrake^;DD
aktív tag
Megnéztem a trailert.. már értem mire ez a hype..
Sempre... al tuo fianco! 1926.
-
Phobion
őstag
Na, valaki ( [link] ) már megkapta a review kódot. Azért megjelenés előtt 2 hétig hagyni játszani ezeket az "újságokat", youtubereket, azért szerintem ebből is leszűrhető némi magabiztosság. /copium off 🥴
-
törölt tag
PC-vel belenéz majd valaki, hogy DirectStorage van e? (dstoragecore.dll - ha minden igaz)
-
tibaimp
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #140 üzenetére
Most az SSD-k ára szépen bezuhant, ez tény, hála Istennek! Csak így tovább!!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
TESCO-Zsömle
félisten
Borderlands 3 csak az első Season Pass-al 130GB.
God of War 120-130GB.
Túllépünk ezeken a megszokott dolgokon. Star Citizen-t ekéznik, hogy 600 millió "belement" és nincs kész. Rockstar bejelentette, hogy a GTA6 költségvetése valahol 1-2 milliárd közé van tervezve. Meglevő csapattal, meglevő címmel, meglevő mindennel. És még legalább 2 év, mire látunk belőle valamit.
sz: Még annyit tennék hozzá, hogy 4-5 éve vettem 1TB Samu 970 Evo-t talán vmi 90k környékén, most ugyanez egy 20-as. Nekem postával 68k a 2TB 990 Pro, de ha megtolod még egy 10-essel, akkor már a 4TB sem elérhetetlen.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na konzolon töltődik. Series X-en 100,18GB.
Live-Die-Respawn
-
Peace
nagyúr
PC-s Game Pass Ultimate előfizetők! Nektek is csak egy kis méretű valamit szedett le, mikor a telepítésre nyomtatok?
-
nubreed
veterán
Yikes.We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Neurotoxin
őstag
válasz TESCO-Zsömle #124 üzenetére
Mea maxima culpa, a mai lehozott hírben is szerepel :
"A Starfield végső kiadása szeptember 6-án indul, azonban akik a Premium vagy a Constellation Editiont vették meg, azok már szeptember 1. napján belevethetik magukat a játékba. Mivel a játék első napon érkezik Game Pass-be, az előfizetőknek elég megvenniük csak a Premium Edition Upgrade csomagot a korai hozzáféréshez."
Mondjuk day1 nem hinném, hogy rárepülök, jó lesz az az első 55 GB-os patch után is
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
TESCO-Zsömle
félisten
Nem mintha egy keményvonalas RPG-nél ez akkora érvágás lenne. Az élmény zömét az adja, hogy te csinálod és olyan karakterrel, amilyet magadnak kitaláltál.
Ha mondjuk egy God of War-ral történik ugyanez, aminek bő 75%-a a sztori, az már nagyobb gond.
Szigorúan szvsz.
#128nubreed: Ahhoz tudni kéne, ki szivárogtatott, de egy mail-be leírt szöveges történetleíráson nincs vízjel, a média meg nem fogja kiadni a forrásait.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
nubreed
veterán
Gondolom az agyhalottakkal (akik már játszhatnak) aláírattak NDA -t de ennek ellenére valamelyik nulla IQ -jú nem bír magával... gratulálok... a Bethesda helyében olyan pert akasztanék a nyakába amire rá megy mindene.
-
Phobion
őstag
🚨
Mostantól érdemes óvatosabban közlekedni a neten, mert valamelyik jóképességű kiszivárogtatta a játék teljes történetét. -
nubreed
veterán
A Starfield gold lett.
Holnap (aug 17) indul a preload XBOX -ra és PC -re de csak akkor ha a Microsoft store- ban vetted a játékot, Steam -re nem vonatkozik.
Aug. 30 -án indul Steam -re a preload.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Neurotoxin #120 üzenetére
"A kóddal egyébként is csak a 6.-ai megjelenéssel érünk valamit..."
Hátőőő... Azért én szeretnék ezzel élni, ha már Premium Edition:
#121Phobion: Nem lehet, hogy az csak az XBOX+app preload és a steam-es 30-án lesz, ahogy oriic is linkelte?[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Phobion
őstag
Akit esetleg érdekel, 1 órája kb., 2 fejlesztővel volt Q/A:
-
Neurotoxin
őstag
Köszönöm az infót! Megjelenéskor ráaktiválom a 3 hónap Gamepass-t, ott lesz a Premium Upgradem is, aztán majd látjuk, hogy mit hoztak össze. Amennyire egyébként számomra uborkaszezon van most (igaz, nem bírtam ki és csak megvettem a Dzsedáj Szörvájvört), annyira ígéretes ősznek nézünk elébe: Remélhetőleg leakciózzák a Strayt, jön az MK1, az AC:Mirage, FM8 és a CP 2077:Liberty city
-
Phobion
őstag
válasz Neurotoxin #120 üzenetére
Nem-nem, a tényleges pre-load holnaptól kezdődik, az csak ilyen "placeholder" adat lehetett. (Nekem is annyit szedett le, eddig.)
-
Neurotoxin
őstag
válasz TESCO-Zsömle #111 üzenetére
Azt a fene se tudja, a fizikai Premium Edtition upgradeket szeptember 1.-ig szállítják ki, ha minden igaz. Engem a Steelbook érdekel legfőképpen, az is csak azért, hogy PS-es vendégeimet bosszantsam vele. A kóddal egyébként is csak a 6.-ai megjelenéssel érünk valamit...Vagy mire gondoltál a digi artbookra és OST-re?
@#117 Phobion : Nem értem ennek a preloadnak a jelenlegi jelentőségét. Mint a Forza Motorsport 8 esetében, itt is letöltődött egy ~300 MB-os launcher, amit elindítva megjelenik, a "Maybe you are too early" felirat és irány a store...Vicces, de értelme 0.
[ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
válasz TESCO-Zsömle #114 üzenetére
Így van és a felvásárlás mellett kaptak még +1 évet, mert -szerintem- tuti az volt, hogy Phil közölte Toddal, hogy EBBŐL console seller játékot csináltok!
#113 - "olyan inkább ne mint a Fallout 76"
Ez most ilyen fanboy hozzászólás lesz, de ha minden igaz akkor a FO76-ot nem a main dallasi csapat készítette, hanem valamilyen B csapat Austin-ban. Úgyhogy talán ez is ad némi reményt, hogy nem FO76 féle launch lesz. 🙈[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Olyan lehet a kezdés mint a CP volt szvsz, olyan inkább ne mint a Fallout 76 .
Remélhetőleg az enginet sikerült azóta kikalapálniuk, hogy ne legyen benne annyi töltőképernyő, vagy legalábbis gyorsan lehessen haladni külterek és belterek között, plusz 60FPS felett is egyben maradhatna a fizika és az NPC útvonalkeresés .
Hangok és a háttér zene már FO4-ben is nagyon korrektek, nagyon sokat dob a hangulaton.
-
Phobion
őstag
válasz TESCO-Zsömle #111 üzenetére
Supportnak nem lehet írni? 🤔
-
Phobion
őstag
válasz TESCO-Zsömle #108 üzenetére
Erről sajnos még nem találtam infót. 😕
#109 - Aha, tudtam én, a nehéz életbe! Todd itt ólálkodik a fórumon. 😂
-
Phobion
őstag
Friss lore:
Tekerjetek lejjebb (oldal közepe kb.), itt olvashattak az "előzményekről".
https://bethesda.net/en/game/starfield
Eléggé spoiler cenzúrázott szerintem, de érthető miért. (Pl.: Mitől pusztult ki az élet a Földön? 20 év háború részletei?!)
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Neurotoxin #103 üzenetére
Itt nem üt akkorát, mint külföldön, ahol az autoinkorrekt is bejátszik.
Én amúgy ilyen szempontból egyszerű vagyok, dobj le egy nagy, open-world map-re, ahol van mit nézni, csinálni, legyen látványos és dinamikus a traversal és kb kész is vagyok. Most épp az Atlas Fallen-nel szórakozok, pedig aztán agy sem egy GTA5...Sub-Dungeoneer lvl -57
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- trek81 károsultjai
- Milyen videókártyát?
- Viccrovat
- Videós, mozgóképes topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest