- Elon Musk azt ígéri, hogy lekörözi az összes chatbotot
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Szerdán mutatkozik be az iPhone SE
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Órával és Oreóval érkezik a Find N5
-
Mobilarena
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Nincs még inventory capacityt megnövelő mod?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
myckey
veterán
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Van driver Intel Arc-hoz. Még béta és van benne grafikai hiba bőven, de legalább elindul a játék. Teljesítményre beszámolók szerint játszható de még messze van az optimalizáltól.
Más: Rx560-ason is játszható, igaz 10 magos proci van mellette azt is kihasználja szépen. Valamint kissé belenyúlva az ini-kbe GTX960M-esen is megy (750ti) igaz hackelni kellett mert valamiért azt írta ki hogy nem felel meg a minimum követelményeknek.
[ Szerkesztve ]
-
Piszmaty76
aktív tag
Számomra ez a játék is valószínűleg olyan lesz mint mint a Skyrim volt anno, épp a játékmotonak köszönhetően. Adtak egy marha jó alapot, de igazából a modderek (áldassék a nevük) tették legendává és tetettek bele velem 1600+ órát, ami igen szép egy offline játéktól.
Csak kell majd neki némi idő, mire igazán beérik.
CM HAF700 Berserker, Seasonic Vertex GX-1200, ASUS ROG CH X870E Hero, R9 9950X, Thermalright Peerless Assassin SE, Kingston Fury 64GB KIT DDR5 6000 CL30, Sapphire 7900XTX Nitro+, Kingston KC3000 NVMe gen4 512GB (Win11 pro)/Kingston KC3000 NVMe gen4 2TB (STEAM), LG QNED863QA 55" (HDMI 2.1)
-
Ellia
addikt
válasz
Roland861010 #1392 üzenetére
A 1650 már megjelenésekor se volt jó kártya, még úgy se, hogy egy feladata lett volna: az rx570-nek ellenfelett állítani.
Nem csoda, hogy rosszul fut.
-
Roland861010
veterán
Szerintem akkor is vicc hogy egy GTX 1650 - 16GB DDR4 + I59600H kevés neki mediumon fix 30FPS-re. 18-20 FPS egy vicc.
[ Szerkesztve ]
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
BusinessGuy #1388 üzenetére
De hiszen ezt be tudod állítani, hogy mikor legyen rajtad automatikus űr ruha vagy "utcai".
[ Szerkesztve ]
Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
BusinessGuy #1388 üzenetére
van ra automatikus beallitas, hogy elrejtsd a szkafandert ahol nem kell. szoval erre van megoldas. inventoryban T gomb a megfelelo cuccokon
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
BusinessGuy
őstag
Jó de viszont itt sem egyszerre tölti be a mapot, vagyis ez a játék egy jobb motorral valóban lehetne szebb hisz a boylgók egyebek kb pályabetöltéssel vannak megoldva. Mindegy engem nem zavar a graf, persze nyilván ütősebb lenne az egész de igy is bőven jó és nem gyenge ART van megint ami viszont minden Bethesda játékban üt még ha a grafika idejétmúlt is.
Más. Engem rohadtul zavar és remélem lesz rá mod vagy én vagyok a balfax, de basszus...Rohadt idegesitő hogy kiválasztva egy helyet a galaxistérképen landolással mindennel úgy érkezel meg hogy a karakterünk a légüres térbe kimegy szkafander és minden egyéb nélkül. Valami automatikus felvételt igazán betolhattak volna vagy akár egy rohadt figyelmeztetést hogy öreg ahova landolsz az nem éppen lesz jó neked a kertváros farmerban..... Ha van a já
téknak eddig idegesitő dolga nekem,akkor az ez mert állandóan beszopom....Persze magamon is hagyhatnám a fuller ürglancot de az hogy néz már ki egy városban meg a hajón ahol mindenki kisgatyába rohangál..[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
vagy a masik veglet, amikor 1600Xen is gyonyoruen fut, nem hasznalja ki az 13900at!
btw, egyebkent durva, belegondolva ket napja tolom es nem volt CTD. szoval akinel ket orankent osszeomlik annal lehet mas baj van. (vagy steamen / redditen / youtubeon upvote prostitualtkodik). foleg, ha tenyleg memsavszel limites, mert akkor egy optimista XMP beallitas az CTDt fog okozni.
[ Szerkesztve ]
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #1343 üzenetére
Nekem csak 30 óra ment eddig bele (lvl20).
De minden percét élveztem. Sehol nem tartok még:[ Szerkesztve ]
Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.
-
Vesa
veterán
válasz
proci985 #1384 üzenetére
Na igen. És ugye itt van a szokásos probléma is. Menjen konzolon is, és nézzen ki úgy, mint egy PC-n, ami technikailag lehetetlen. Egy jobb GPU annyiba kerül, mint 2db komplett konzol mindenestől. Szerencsétlen fejlesztőnek pedig meg kéne ezt oldania úgy, hogy lehetőleg PC-n se csak HEDT menjen el, mert akkor meg az lesz a baj, hogy hát "csodaszép ugyan a gém, de mekkora sz*r mégis, mert nem fut a GTX 1060-on Ultrán".
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
proci985
MODERÁTOR
azt nezem redditen / steamen van aki lamental, miert nem fut az 570en. ami kb a 290X tempojat tudja (jo esetben). az a kartya majdnem 10 (!) eve volt a felsokategoria.
vagy hosszuak a toltesi idok: vegulis picit zavaro, de 2srol beszelunk modern gepen.
[ Szerkesztve ]
-
Vesa
veterán
válasz
Piszmaty76 #1377 üzenetére
Lehetne, van is ennél szebb OW játék. De egyikben sem kell ezer bolygót legenerálni! Mindegyiken egy nagy map van maximum, azt meg lehet csinálni csodálatosra. Viszont ha megnézed a hasonló űrszimulátorokat, melyek szintén proc.gen terrain generátorral operálnak, egyik sem szebb (pl. Elite Dangerous, No Man's Sky, Empyrion stb.).
UE5 nem feltétlen alkalmas erre a célra, nem ilyen típusú játékokhoz fejlesztett engine. Másrészt, a Creation Engine 2 -ami a Bethesda saját fejlesztése-, bár nem éppen a legjobb engine a piacon, viszont a MOD támogatása egészen elképesztő, csak nézd meg, hogy a 12 éves Skyrim-hez mai napig jönnek ki modok és még mindig százezrek játszanak vele napi szinten, amit nem sok ilyen idős játék mondhat el magáról. És ez a tényező itt fontosabb. Reshade modok már most vannak, egyik-másik tényleg szép. Később jönnek mahd a 2k/4k texture modok is, csak győzze majd a játékos hardverrel. Mert ugye a másik probléma az szokott lenni, hogy legyen csodaszép, de fusson el egy kávédarálón is.
-
Submarine
senior tag
Hát szóval, ez nem űrszim, hanem fps gém.
Üzleti szempontból (nincs is más) az űrszim rétegjáték, mind hamar eléri a max user számot. Profit növekedés lufax. Szóval valahogy húzzátok be az fps fanok egy részét is.
Puszi, a tőzsdei index legyen meg legalább az első fél évben! Na, csá csumi! -
myckey
veterán
Na, mindneki döntse el, neki mi tetszik....aztán hadd ne kelljen már a másiknak szabadkoznia ez miatt
Lehet játszani, vagy nem kötelező....
bexarock.
FOV
Kérdezte itt egyik kolléga....
Innen állítottam a képet. [Tessék.... Létrehozol .Ini-t, notepad szerkesztesz benne...
-----------Egész jó a futás, Elején 50 fps körül volt, most meg 85fpsre lőtte be AMD meghajtóban az index, az átlagot.(1440P-Minden MAX, minden szar utófeldolgozó, segítő stb kikapcsolva és natívban, AMD ImgSharp élesítő ON, színt minimálisan hidegebbre raktam, kicsit több telítettség, kontraszt fényerő állítva meghajtóban szintén , Film Grain50% le, MotionB OFF)
( i56600K XFX QICK RX 6750XT 16GB M2. )
3 óra játék bele is ment, ez kinyírja az időmet,RohadtuldenagyonAddiktív ...akár a Skyrim volt, cask más köntösben. Az is adta keményen az élményt !
Bonyolult egy játék, az tuti....Ebbe rendesen bele kell tanulni, pedig már elolvastam raklapt dolgot, de még mire rögzül, aztán jön izommemóriából, eltelik pici idő.
Nekem tetszik a navigálás, és a map, meg a UserInterface...minimalista,klassz. Scant állandóan használom, leginkább TPS ben megyek.
Az űrhajózás nagyon bejön, meg az egésznek a légköre, nem csak az űrben...a ZENE fantasztikusDiplomata figurát indítottam, utána majd rakom máshogy a pontokat. Próbálok nem izomból, inkább meggyőzésre interakcióra rámenni. Gunplay egynek elmegy, majd később kialakul a dolog, most annyira nem érdekelt.
Robotzsarum(társam) is hatalmas forma, előbb már leugatott, mert öltem a szörnyeket, és szégyen hogy miféle felfedező vagyok, ráadásul neki is lenne jobb dolga....a kis buuzii ( nem használok magyarítást )
Egy darabig cask azt néztem, hogy nyílik és csukódik a zsilip az űrhajón....
A megjelenés vegyes lesz, összességében nagyon hangulatos, de világos, hogy ekkora teret, nem mindenhol dolgoztak ki....na bumm.Nem is értem az embereket, ez a game Teli van Lehetőséggel! Rendesen ki kell tapasztalni, bele kell feledkezni, meg persze kell alá gép is, ne ma szarabb fajtából, az sokat dob a dolgon. Sok sok idő, de sztm simán meghálálja.
Már mennék vissza, de ideje elhúzni.[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Dany007
veterán
válasz
Roland861010 #1362 üzenetére
Én csak pont ezért hezitálok az egészen...
Rohadt sokat ad a játék az nem kérdés. Csak ezért a gépigényért... De majd biztos lesz rá hq textúra mod meg hasonlók.@ (#1365) macy
Amúgy én ezzel ki lennék békülve. Részletgazdagok a textúrák, van szépen bump, imprefection stb...Ez okés.
Csak ami a bázison kívül van "táj" ott nagyon nagy a kontraszt. -
Piszmaty76
aktív tag
válasz
VikMorroHun #1367 üzenetére
Már az első fecskék megérkeztek a Nexusmod-ra a textúrákból.
CM HAF700 Berserker, Seasonic Vertex GX-1200, ASUS ROG CH X870E Hero, R9 9950X, Thermalright Peerless Assassin SE, Kingston Fury 64GB KIT DDR5 6000 CL30, Sapphire 7900XTX Nitro+, Kingston KC3000 NVMe gen4 512GB (Win11 pro)/Kingston KC3000 NVMe gen4 2TB (STEAM), LG QNED863QA 55" (HDMI 2.1)
-
Piszmaty76
aktív tag
2023-as 4K korszakban ilyen VGA árak mellett is ne lehetne akár szép IS (!!! ) egy nagyszabású RPG? Pont az immerzió miatt, hogy könnyebben beleéld meged a küldetésekbe. Hogy maximálisan érezd a felfedezés örömét. Hogy legyen némi értelme a trendi fotómódnak (vagy minek). Szerintem sokan kíváncsiak lennénk egy UE5-ös verziójára.
Az meg hab lenne a tortán, ha egy olyan okos karakter akarná végre egyszer megmenteni a világot, aki át tud lépni egy szájbatoszott kisebb követ, ahelyett hogy fennakadva egy helyben futna, míg az erózió pár ezer év alatt el nem tünteti előle...
[ Szerkesztve ]
-
válasz
csicskusz #1374 üzenetére
jah értem, akkor te szakmai szemmel nézed, addig én felhasználó szemmel, nem mondod hogy nincs igazad, annyit mondok hogy nekem megfelel a látvány világa és a minősége, ahogy Vesa írja a tartalom a lényeg mert RPG
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #1358 üzenetére
Az komoly....
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
válasz
ScomComputer #1366 üzenetére
Vesa: hatalmas plusz 1
Roland861010: én nem akarom szépnek látni és nem a gépem vagy a játék ára miatt imádom ezt a játékot, hanem végre van content és értelmes küldik vannak benne...
régóta bátram már ilyen témájú és tartalmas játékot
a játékok ára számomra relatív vagy adok érte annyi pénzt amennyit kérnek, vagy nem de én úgy vagyok vele hogy támogatom ezzel a fejlesztőket és akarlak sem téghed sem senkit rábeszélni erre a játékra[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
backlogon nekem némelyik fórumozóval egyidős game is van, ez teljesen vállalható
inkább a sok lehetőség adja el, amikből párat fedeztek fel eddig
hajólopás, aszteroidabányászat, note-k alapján secret mission, stb. "Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Ellia
addikt
válasz
Roland861010 #1368 üzenetére
Nem csak a grafikanak van gepigenye, hanem az összes többi bonyolult rendszernek is mögötte.
-
Vesa
veterán
válasz
Lacielvtárs #1363 üzenetére
Meg itt ugye azt kéne megérteni, hogy egy komplett bolygót kell legenerálni procedurálisan, amiből amúgy több mint ezer van a játékban. Ez nem pont ugyanaz a feladat, mint amikor egyetlen helyszín van amit csodásra kell csinálni. A No Man's Sky és az Elite Dangerous terrain generátora sem szebb. Ez egy ilyen műfaj, de biztos lesznek majd modok ezrével, ahogy a Skyrim és a Fallout 4 is egészen más képet fest modokkal ma már, mint megjelenéskor a Vanilla. Engem ez a része totál nem érdekel, a játék legyen jó, a sztori legyen jó és a tengernyi lehetőség legyen meg, amit megszoktam a Bethesdától.
Roland861010
A W3 egyetlen bolygón játszódik, azon belül is csak egy nagyobb map-on. Ott sem kell 1000+ planétát procedurálisan generálni. Teljesen más technológia kell a kettőhöz.[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
veterán
Hát azért egy Witcher minden téren megfelel egy RPG rajongónak szerintem. Ott volt, hogy órákig csak barangoltam az erdőben. Nekem az a bajom, hogy ez a grafika nem igényelhetne ilyen gépigényt, mint amit kér a játék vagy, hogy XSX-en 30 vagy még annyi fps-el sem fut a játék.
Itt sem szép .. jól mutat de ennyi. Közelebről megnézve látszik, hogy marhára nem élesek a texturák.[ Szerkesztve ]
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Hát, igen. Kénytelenek leszünk megvárni valamelyik textúra, meg CBBE, meg Improved/SkyUI (vagyis StarUI) modot...
- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
ScomComputer
veterán
válasz
Lacielvtárs #1358 üzenetére
A te képed nem is szép..mondjuk ez se, de szebb...
Néztük a napkeltét az asszonnyal...
[ Szerkesztve ]
-
macy
addikt
Én sem értem mi benne a szép
-
Vesa
veterán
válasz
Akkor még egyszer...Ez egy RPG, nem a grafikáról szól. Akit a grafika hoz lázba, nem ezzel fog játszani. Számos programot tettem már le 4-5 óra játékot követően, aminek a grafikájától amúgy leesett az állam, csak éppen a játék volt sz*r vagy halál unalmas. Sokan meg arra gerjednek, nincs ezzel semmi probléma. MIndenki játszik azzal ami a számára megfelelő.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Roland861010 #1360 üzenetére
hát srácok akkor lehet nekem van nagyon lent a game grafika és annak szépsége ingerküszöböm, de mondjuk "élőben" sokkal szebb mint a képeken, ok értem hogy ez egy fagyott bolygó ami a képen van és sivár, de nekem tetszik
-
-
Vesa
veterán
válasz
Dany007 #1351 üzenetére
"Szal akkor megéri a 225k-t?"
Erre meg azért nem lehet válaszolni, mert egyéni ízlés dolga, hogy kinek mi éri meg. Lehet, hogy Te pont hányingert fogsz kapni a látványtól még Ultrán is, akkor tehát neked nem érte meg. Másnak meg a Medium is megfelel, szóval ezt neked kell eldönteni.
(Freelancer űrszimulációja, a hajók irányíthatósága körökkel jobb volt. A Starfield-ben pl. élből nincs natív joystick támogatás. Persze ettől még megoldahtó a dolog). Igazából ez egy Fallout az űrben, némi No Man's Sky beütéssel. Szerintem...
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
válasz
KAMELOT #1349 üzenetére
+1
Láttam 1-2 4k -s Starfield gameplay video, még az sem adja vissza azt a grafikát amir a saját hardvereden futtatsz natívban. Nem néz ki rosszul a játék.
Más: nagyon változó a framerate. Vannak olyan belső terek, ahol simán megvan akár 85-90 fps is (custom grafikai beállításokat használok (a hardware unboxed videoja alapján) + dlss modot 3060 Ti -n, 1440p -ben, de pl kinti nyílt részeken van, hogy csak 40-45 fps, néha belenyal a 37 -be. És azt vettem észre, hogy nem zavar, szerintem alig észrevehető. Azt gyanítom, hogy érkezni fog majd még ehhez patch ettől függetlenül.
-
sixpak
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #1347 üzenetére
Jók lettek a képek.
Valakinek van infója arról, hogy mikor hegesztik meg a fotó módot, hogy lehessen uw képeket csinálni, ez a 16:9 elég sokat elvesz az élményből (de legalább a játék támogatja, egy rossz szavam sem lehet).
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Dany007
veterán
válasz
csicskusz #1350 üzenetére
Naaah ez az! Én is ezt érzem valahol. Várok még én is pár napot.
Nem gond a grafika, félreértés ne essen. Hiszen most is Freenalcerrel játszok és élvezem, az meg már ~20 éves játék... Csak az elmegy a 1050Ti-n és nem kell érte 200k-ért VGA-t venni. Ami azért nem mindegy.
Amúgy első körben 4070Ti-t akartam, de azért láttam, hogy van 6800XT a Hardveraprón 200-ért, ami szintén viszi 70fps-sel a játékot szal...Így csak 200-ba kerül a fejlesztés.
-
Dany007
veterán
Igen, elég jól hangzik!
Nem véletlen hogy rákattantam.
De az jó, ha amúgy van "élet", ezért is kérdeztem azoktól, akik már tolták.
Thx!@KAMELOT:
Igen, titokban ezt szerettem volna hallani.
Szal akkor megéri a 225k-t?
Épp a régi Freelancer-rel tolom már hetek óta... amikor megláttam hogy jön ez a game.Ezt pont olyan, csak 100x durvább...
Igen, valószínű már a bejárható méret, a hajók, a szabadság, a felfedezés miatt is megéri azt a pénzt. Mert am minden más még videón keresztül is eléggé jó. -
Vesa
veterán
válasz
Dany007 #1346 üzenetére
A krájzisz egy kvázi "csőjáték" volt nem rendes OW, ami ráadásul arról volt híres, hogy a korabeli top hardveren sem futott. A másik, hogy itt ugye számos bolygó és hold van a játékban, eltérő környezeti hatásokkal (gravitáció, légkör stb.). Lehet, hogy itt pl. statikusnak tűnnek a fák, mert mondjuk nincs szél, a másik bolygón pedig viharba fogsz kerülni és 6G fog rád nehezedni. A harmadikon pedig ugrasz egyet és felpattansz 6 méter magasra, mert alig van gravitáció. Nem sok bolygón jártam még, de ahol voltak, azokon mozogtak a levelek és a fák is!
Egyebekben, az ilyen grandiózus RPG-ben a garfika gyakorlatilag mellékes. Nyilván növeli az immerziót, de nem ez a lényeg. Nem sokra mennénk egy RPG-ben csodás grafikával, ha egyébként a sztori, és a játékmechanika nem érne semmit. Ez nem erről szól. A Bethesda játékok soha nem a grafikáról szóltak. A Fallout 4 kifejezetten ronda volt már a megjelenésekor is, ehhez képest sikerült 800+ órát beletennem.
A Starfield meglepően szép ahhoz képest, hogy Bethesda game.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Dany007 #1346 üzenetére
valóban a grafika nem etalon, bár annyira nem szörnyű de tény hogyha belemélyedsz a sztoriba és a tenni valókba a legkisebb "gondod" is nagyobb lesz a játékban a nézelődésnél és a grafikánál, szerintem
amúgy én linkeltem elég sok képet a topikban ma is tegnap is, azok 4k és a játékból vannak, egy kis nvidia filterrel visszavéve a gamma és a fényerő
[ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
Üdv.
Lehet rossz helyen kérdezem, de a grafikával kapcsolatban lenne kérdésem, aki már játszott vele.
Én még csak youtube gameplay-eket néztem. De a landscape minőség elég gyatrának tűnik nekem.
Na most csak azért kérdezem, mert a terv az, hogy veszek egy új VGA-t kb 200-ért meg persze a játékot 25-ért.
Szóval a játék minden része tetszik, kivéve ezek a landscape-ek. A környezet. Nem játszottam manapság mai játékokkal szal nem tudom mi a standard. De itt egy kép az egyik bolygóról, ami a küldetés része, tehát nem PRB generált bolygóról van szó.. Mégis...Valljuk be, ez egy fos. Tudom lejárt lemez, de a 2007-es Crysis-ban mozgott a fű ha átmentem rajta, mozogtak a fák a lombok stb... Itt meg minden statikus, a fele 2D-s textúra... És elvileg a gameplay ultrán megy.
Minden más frankó, az emberek, a harc, a hajó az űr stb... De a környezet, az elég szarnak tűnik. Vagy ennyit ront a youtube?
Igen olvastam, hogy nem "csúcsgrafika" 2023-ban mint a RDR2, de azért a medium kategóriát is jobbnak gondolnám 2023-ban, mint anno 15 éve.Na mindegy, valószínű így is megfogom venni, meg a VGA-t is, mert a minden más viszont állat benne... Csak a környezet kidolgozása iszonyat low qualitynek tűnik nekem. Még a New Atlantis is. A víz, a fák...
Összehasonlításképpen a STRY-el játszottam. Az állat volt, annak a grafikája teljesen jó nekem. Persze az simán elfutott a mostani 1050Ti-n is, nem kellett hozzá 200-ért másikat venni. De ha ez is van olyan, akkor azt mondom okés. Viszont így a videók alapján a környezet kidolgozottsága nem olyan.
[ Szerkesztve ]
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Roland861010 #1342 üzenetére
Sokan toljuk azzal vannak hibái de teljesen jó és nem kell rá éveket várni, a srác pedig folyamatosan javitgatja a visszajelzések alapján, 2 nap alatt már 2 nagyot javitott rajta.
[ Szerkesztve ]
-
-
Roland861010
veterán
Az AI -s magyrítást valaki kipróbálta már ?
-
sheep
addikt
válasz
Arolotifar #1334 üzenetére
Aham nekem is, épp az előbb csináltam meg 7-es szinten
Ennek a játéknak egy hibája van btw, ki kell tapasztalni a működését és ez sok idő.
Ha vki pár óra után abbahagyja az nem tudja mit veszít mert csak a felszínt kapirgálja.@myckey,
a FOV-t hogyan veszed szélesebbre? Én nem találtam rá beállítást.[ Szerkesztve ]
9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston Fury Beast DDR5 6000CL30 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, Pimax Crystal Light
-
myckey
veterán
No, meghajtóban kicsit hidegebbre vettem színt, telítettséget adtam neki...Kontrasztot fel, fényerőt vissza.
FOV belőve szélesebbre.
Mindenféle szart is kikapcsoltam in game video option.
FSR, skálázások, natív monitor megy, motion blur off, Film G levéve 50%....VSYNc OFF , semmibe nem nyúl bele, és nem mossa el. Minden natív és Freesync.
Még lövök rá meghajtó alól egy élesítést, talán, megnézem.Menüből nem akartam kilépni, cask hallgattam a zenét és lestem ahogy forog a gömb, meg bassza a fejem a fény !
Arcok vállalhatóak, mimika is, és mozgás sem rossz, simán jobb mint előző játékaikban.Minden MAXon, 1440P.
[ Szerkesztve ]
-
paltom
tag
Idegen értelmes fajok vannak a játékban? Csak igen vagy nemet mondjatok Ryzen 5 3600, RTX 3070
-
válasz
Lacielvtárs #1336 üzenetére
Olyannál még nem voltam,
viszont amit a 1333 kommentben is írnak az már megvolt. Meg hogy nem jó azonnal barangolni... The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
ismerős
engem még ezek a labirintus szerű feladatok nyírnak ki, épp most végeztem eggyel, volt vagy három óra.
egy vészjelezéshez kellett menni, volt ott párhuzamos valóság, labirintus, ha egy alternatív világban vagyok akkor skorpiók halmoznak el, ha a való világban akkor meg a biztonsági robotok nyírnak ki.
kínlódás volt, már ordibáltam itthon, persze halkan- elment majdnem egy doboz cigi is - de amúgy élmény volt, nem bírtam abba hagyni
[ Szerkesztve ]
-
Én még szerintem nem járok ott, de kb 15 órám van a gamebe és rohadtul élvezem. Jelenleg ott vagyok fő küldetés terén,
Viszont jó pár mellékesen már túl vagyok és egyet már el is szúrtam valamint egyet nem tudok megcsinálni,hogy Sarahval kell beszélnem valami ügyben. ....mert el kaptak a zsaruk és elkoboztak ami kellene hozzá...
Legtöbb bosszúságot az okozza ami minden Bethesda játékba szokta,sosincs elég helyem és mindig sok cucc van nálam, ezért lassú vagyok, nincs tp, de hát kell a zseton.. The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Pistu_
tag
Ha akartok egy OP űrruha szettet és hajót ezt a random küldetést ne hagyjátok ki:
Ha sorra ölitek a spacereket akkor van esély rá, hogy lootoltok majd egy hullától egy Secret outpost! nevű note-ot. Ezután feltűnik a küldetések között egy Mantis nevű aktivitás. Ha végig csináljátok a küldetést megkaparinthatjátok a legendás hős Mantis felszerelését és Razorleaf nevű nem gyenge hajóját. -
myckey
veterán
FOV belőve...mindjárt máshogy látom a világot, nem vagyojk szűklátókörű...
Készíteni kellett egy filet, notepaddal beírni és buherálni értéket.
Megnézem játékot, aztán AMD meghajtóból valamit próbálok matekolni az árnyék, fény kontraszt témában is."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
nubreed
veterán
Nem bírtam szerdáig várni,
hogyan kell a saját inventorymból átpakolni cuccokat a hajóéba? Ha egyáltalán lehet?letöltöttem a virágbolti verziót , lehet savazni, Steamen meg van az eredeti, szerdától ott játszom...
-
myckey
veterán
válasz
BusinessGuy #1324 üzenetére
Hagyom azt már, pusta hangulatkeltés,sok esetben. Ráadásul fejjel a falnak dolgokat állítanak, nem is tudok vele mit kezdeni...de mennyi ilyen volt már a phn, lesz is, míg net a net.
CSizmás
Jah, benéztem BBjátékba, el si ment a kedvem gyorsan...NO DE, LÁSSUK A MEDVÉT !
hadd szóljon
[ Szerkesztve ]
-
Sas7
tag
-
BusinessGuy
őstag
Hagyd azt a topikot. Ha idefáradnak remélhetőleg hamar ki lesznek takaritva. A java csak flémel trollkodik nem is játszik vele. Meddő szócséplés, én is hagyom már.
Bad Pritt: Igen sajnos részben butább lett kivették a sérülésmodellből pl a végtagszakitást, VATS Fallout sajátosság azért nincs, részben viszont komplexebb is lett mert rengeteg védőruha ellen adott fegyver vagy skulótipus a hatásos plusz a fegyverek és ruhák is szétmodolhatóak, sok dolog pedig skillhez kötött kezdve a lopakodással és egyéb harci skillekkel. Feljebb kell tenni a nehézséget a normal konkrétan very easy, pláne hogy az AI a napjainkban megszokott átlag, sokszor bebutulva Bethesda módra....Mindenesetre ez modra szoruló téma mert jópár kihagyott ziccer ott van, például jópofa lenne ha lenne olyan hogy az álligpáncélozott ellenfélen szétlőnéd az oxigén ellátását elkezdene fulldokolni, stb... Egyébként fura mert saját magunkat viszont számtalan sérülésfajtából gyógyithatjuk különböző cuccokkal, vágás törés belső sérülések égés sugárzás stb...
Ugyanakkor lesz baj ha felrakja az amber a nehézséget mert mig személyes harcban 3-4 egyszerre támadó ellenfélig kb very easy érzet van addig az ürharcokban már normal szinten is kifingat 1-2 hajó..... -
Ellia
addikt
Ahogy kezd ráérezni az ember és átlátni a rendszereket ez egyre élvezetesebb lesz.
De tipik bethesda játék, miután kiírtom a felszínen a kalózokat
sikerült meggyőznöm a főnöküket, hogy engedje el Berettet... -
az a
neon kék bulihely után jön be, már nem emlékszem de ha akkor jön be akkor ott nem szabad lövöldözni, hanem meg kell gyözni a tolvajt aki eladja a cuccot nekünk, mert akkor tudsz beszélni a végén a csajjal, ha lövés eldördüól akkor a csaj lő és üt, de nem hajlandó beszélni úgy vettem észre a játékban hogy eléggé fontos az alkudozás és lövöldözés nélküli helyzet megoldás [ Szerkesztve ]
-
nak0n
aktív tag
Egy nem túl vicces bug, egészen konkrétan nem kaptam meg az
questet. A másik kettőt igen, ezt nem. Nem tudom, összeakadt-e valami másik questtel, nem tartom valószínűnek, de ez most így nem vicces.Into the unknown -
Bad Pritt
félisten
Persze, már az első gameplay trailer óta borítékolható volt, hogy gagyi lesz. Kapásból az, hogy nincs VATS és ezzel a Falloutok minimális taktikai mélységét is kukázta a játék egy óriási mínusz, konzolon ugyan jobb az irányítás, mint a korábbi Bethesda játékoknál, de szinte semmit nem lehet testreszabni, súlytalan a gunplay, mintha légpisztollyal puffogtatnál és az egésznek a golyóspam darálás a lényege. FPS-ként és RPG-ként is értékelhetetlen, viszont az űrharc egy egészen más dimenzió, az egészen korrekt lett.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
Azért most letettem a hajam egy picit, nem sztorihoz kapcsolódó, de spoilerbe teszem:
indítottam egy új karaktert, gyorsan Kreetre értem megint és felfedezgettem kicsit. Találtam egy civil bázist, aminek a jámbor népét épp terorizálta egy lvl 10 terrormorph (én lvl 2), a helyi civilek ugyan lövöldözték, de hamar felszecskázta őket, odaértünk, mi is elkezdtük lövöldözni, de Vascónak is gyors vége lett, úgyhogy bemenekültem az épületbe, ahol volt egy csávó, a terrormorph meg elkezdte szétbontani az objektumot. Lehetett hallani, ahogy ütlegeli, bent repkedtek a cuccok, felrobbant a porral oltó, csávókám szokásos Bethesda npc módon készenléti módban rettegett, én közben jól kiraboltam, majd eladtam neki a cuccait, aztán végül inkább elhagytam a helyszínt, hogy megütközzek a szörnnyel, ami hosszú percek alatt győzelemmel ért véget. Na ez egy olyan random encounter, amire azt mondom, érzésre érzékelhetően fejlődött a F4 Deathclaw összecsapásaihoz képest, hiába ugyanolyan szar (sőt, szarabb) a harcrendszer.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Sas7
tag
-
gyimger
őstag
Hát nem egy köznyelvben gyakran használt szó, de valóban kidobást jelent.
jettison/ˈdʒɛtɪs(ə)n/verb
throw or drop (something) from an aircraft or ship.
„six aircraft jettisoned their loads in the sea”[ Szerkesztve ]
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Sas7
tag
Vigyázzatok a Jettison-al. Ha a hajóból akartok cuccokat kivenni. Mert ez az jelenti, hogy kidobjátok. Nem tudtam. Vissza kellett töltsek, mert egy rakás resources-t kibaxtam.
-
GAbre
veterán
válasz
MasterDeeJay #1306 üzenetére
Régi gtx-iket nem ismerem mit tudnak.
Fura,hogy intel gpu-n még nem megy.
De talán 560 jó lehet.Unknown 9 awakening
-
gulupeti
senior tag
Nos, 100%-ig felfedeztem a Piazzi IV-C nevű bolygót, ráment van 5-6 óra összesen
, mondjuk itt volt növény, állatvilág is, legközelebb már ügyesebb és gyorsabb leszek. Most leszálltam szerintem vagy 15 helyen..
Kalózok persze mindenhová befészkelik magukat, viszont nagyon sok jó dolgot lehet találni ezeken a helyeken. Eddig 21 és fél óra játékidő ment bele, 10-es szinten vagyok, 86 ezer kredit, a raktér tele.
-
myckey
veterán
válasz
BoneDragon #1307 üzenetére
Engem rendszeresen...mindig mindenhol. inkább nem is folytatom
-
Notim is van, i7 4820qm, Gtx960m lenne. Kb 750ti szint. Cyberpunkot viszi lowon.
Asztali gépembe Intel a770-esem van amin még nem megy. Esetleg egy rx560 van még itthon xeon 2687wv3 procis workstaionbe.Gave
Ezek mind újak (azaz újabbak),ennél régebbivel próbálnám.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
MasterDeeJay #1296 üzenetére
Ebbe tekerj bele esetleg, 10gen i5 és low end Geforceok.
-
myckey
veterán
válasz
Arolotifar #1303 üzenetére
Ja, persze
-
Arolotifar
őstag
Nem kell nézni a fórumokat. Rengeteg idióta van, akit még az internethozzáféréstől is eltiltanék...
Szakmai fórumokon itt is van pár hasonszőrű, akinek szinte mindent szabad. Inkább ne nézd és szebb lesz a napod"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
BusinessGuy #1249 üzenetére
van durvabb is, Steam forumokat kb atommal kene felszantani ezen a ponton. de legalabb kitiltani egy kb 50 fos klikket.
myckey: Steam forumokon nincs nagyon moderacio, ahogy nezem egy kis csoport eppen hatemongering kampanyt folytat. tenyleg par forol van szo, viszont van aki az osszes AAA cimnel ezt csinalja, es valoszinuleg ezt elvezi. egyszeruen ignorald a forum reszt.
lemegy a megjelenes es utana normalizalodik a helyzet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest