- iPhone topik
- A tokok után a bele való
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Súlyos hibát javít az iOS 18.3.1
-
Mobilarena
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BusinessGuy
őstag
Aki esetleg nem próbálta volna,ajénlom hogy Atlantis-ban menjen a városon kivülre is, valami irdatlan nagy a map, használjátok a senszort, az ismeretlen távoli cuccokat lehet scannelni valamint odamenni felfedezni, vannak komolyak is nem spoilerezek.
Itt némi negativum hogy tényleg mármár zavaró hogy nincs földi jármü és a gépünk sem tud bárhol landolni.
Ami még jópofa hogy amit átélünk vagy látunk azt hirként el lehet adni a helyi hiradónak, akár nevekkel és saját nevünkkel akár névtelen forrásként, kiváncsi vagyok ennek milyen következményei lehetnek valamint hogy mindent el lehet-e adni vagy csak a főbb dolgokat... -
válasz
tibaimp #1195 üzenetére
egyébként igen, igaz
, de hát lehet a sok idő ami eltelt 2077 és 2300-as évek alatt nevet váltottneon városnak hívják gyönyörű, főleg éjjelÚj Atlantisz városa is
első kép, nem akarok politizálni de nincs úniós lobogó ott, szóval már tudjuk a jövő sorsát
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Mr.Csizmás
titán
2 noob kérdés: hajót hogy lehet átfesteni? modult venni, átrendezni megvan
illetve: hogy lehet valami gyors elérésre tenni a fegyvereket? Q-n a medpacket megtaláltam már.
illetve +1: eladásnál van mód egy dologból egyszerre eladni az összeset?
reggel toltam pár órát, meggyőzött
este folyt.köv.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #1194 üzenetére
Köszi
Amúgy, tényleg, fentebb írta syIex kolléga, tiszta CP2077 érzetem van erről a városról. De fasza
!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
válasz
nubreed #1187 üzenetére
viszonylag kicsi, de mint Night City itt is sok az emelet, kb 10 emeletre emlékszem a liftből, de nem voltam még mindegyik szinten, csak ott ahova vitt a küldi
látványosnak nagyon látványos és hangulatos és van hozzá való ruha istibaimp: no akkor majd igyekszem nem tenni ide többet
egy nyomorult fel kellett forgatnom az universumottolvajkulcsért
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
keIdor
titán
Starfield: The Digital Foundry Tech Review
Xbox Series X
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
válasz
nesh_019 #1191 üzenetére
épp a te hsz-ed felett írta a kolléga, hogy menj a közelébe én azt tapasztaltam hogy ha már 500 méteren belül vagyok akkor legyen az úti cél kijelölve az E gombbal és akkor feldobja a többi opciót, ami az R gomb hosszan nyomva
[ Szerkesztve ]
-
nesh_019
senior tag
Sziasztok, Hogyan kell dokkolni az űrhajóval " dokkolj a nova galactic star küldinél vagyok" de nem tudom ledokkolni...Nem jön elő a menü, elvileg R betű lenne, közel vagyok meg minden, nagyon felidegesitett.
Jó megvan, röviden az E hosszan az R-t, nagyon durván idegesitő egy játék eddig. Vontatott és nehezen kezelhető...
Pedig ha a kezelőfelület barátibb lenne és nem kellene ezeket ki googelezni akkor még talán jó játék is lenne...[ Szerkesztve ]
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #1185 üzenetére
Én kifejezettem haragszom érte, hogy csak úgy ide tetted...
(jöhet a többi is, ha van még
)
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
válasz
Cyberpunk szia!
Más;
Űr állomásra akartam dockolni viszont még sosem dockoltam és nem is ajánlja fel. Ezt fel kell oldani, vagy hogy van?(van egy ilyen sidequest) The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
nubreed
veterán
válasz
Amúgy mekkora ez a város vagy hely? Kb áll 2 utcából és ennyi vagy ennél azért nagyobb? Jó képek btw.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
ezeket csak úgy ide teszem ha nem baj
-
nubreed
veterán
Köszi! Ez is nagyon jól jön.
De közben megjött az amire vártam:
[Starfield GPU Optimization, The Best Settings to Tweak on PC! (Hardware Unboxed)]We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
gyimger
őstag
-
tibaimp
nagyúr
Nem az van, hogy egy hozzád közelebbi rendszerbe tudsz ugrani, majd onnan a célállomásra? Próbáltál már ilyet (egy yb videóban láttam, hogy így csinálták) én magam még nem játszok.
-
Peace
nagyúr
Hogy a fákkenba utazok másik csillagrendszerbe? 4 nap 18 órám lenne leszállítani piát Volii-ra, de sehogy nem akar elindulni oda. Én vagyok gyökér? Olyan érzésem van ezzel a játékkal, mintha először ülnek le játszani 6 évesen....
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
ha a hajon allsz es megnyitod az inventoryt, ott tudsz atpakolni. az interface kisse unintuitiv, de mukodik.
klikk ahova akarsz menni es fast travel. a haladas az urben eleg lassu
Vesa: modok, ja.
valamennyire visszasirom a CP77 terkepet, de ahogy nezem nem csak en nem talalok semmit Atlantisban
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
BusinessGuy #1173 üzenetére
*67% a quality
-
BusinessGuy
őstag
Van már a gépi magyaritásból V2 sok javitással, célszerü azt használni.
Arra figyeljetek hogy az eredeti angol fájlokat vissza kell tenni. A V2 már nem azokat irja felül.
[link]DLSS beállitások:
A presetek jelentése ez:
Preset A (intended for Perf/Balanced/Quality modes):
*An older variant best suited to combat ghosting for elements with missing inputs (such as motion vectors)
Preset B (intended for Ultra Perf mode):
*Similar to Preset A but for Ultra Performance mode
Preset C (intended for Perf/Balanced/Quality modes):
*Preset which generally favors current frame information. Generally well-suited for fastpaced game content
Preset D (intended for Perf/Balanced/Quality modes):
*The default preset for Perf/Balanced/Quality mode. Generally favors image stabilityPreset E (Unused)
Preset F (intended for Ultra Perf/DLAA modes):
*The default preset for Ultra Perf and DLAA modes.
Lehet velük kisérletezni de ajánlott az F vagyis a default.
Ezen kivül a régi performance/balanced/quality módot
simán a játék beállitásaiban található skálán lehet beállitani EZ AZ FSR-re is igaz, 50% vagy alatta a legtöbb fps a gyenge képminőséggel (régen performance), 59% a balanszolt (régen balanced) és 69% a képminőség (régen quality). Értelemszerün lejjebb vagy feljebb rakva a csuszkát skálázható vagyis a 100% nem csinál semmit az 1% meg atomjaira butit a sebességért.[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
Ez vótmá?
Eléggé elb@szta a kedvem most ez....https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
pandras83
őstag
Cyberfuck Patchrunner
-
válasz
Lacielvtárs #1166 üzenetére
Bolygóra kattintva fasttravelt nem enged rá. Akkor elé ha kattintok és X úgy menni fog?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Vesa
veterán
válasz
proci985 #1155 üzenetére
"btw, nyugtassatok meg, hogy nem csak en kapok hulyet az inventory interfacetol."
Oblivion óta nem tudják ezt jól megoldani. Jó hír viszont, hogy bár a Creation Engine nem a legacélosabb a piacon, azonban a mod támogatása kimagaslóan eszméletlenül jó. Ez a játék, ahogy a többi Bethesda játék is, a modderek paradicsoma lesz. Fallout 4-hez is csináltak irtó jó inventory modokat, vagyis várható, hogy idővel ez meg lesz oldva az SF-ben is (a Bethesdától nem várok megoldást, bár sose lehet tudni, de korábban nem remekeltek ilyen téren). Fallout 4-et többszáz moddal játszom, és egy egészen más minőségű játék lett így belőle.
Persze ehhez még kell idő, mire a komolyabb modok megjelennek, de biztos vagyok benne, hogy tobzódni fogunk.
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
az X gombbal tudod megadni a helyet amit előtte egérrel kijelölsz a mapon és után feldobja hogy X gomb hosszan nyomva utazás vagy épp galaxysok közötti gravi ugrás, a távolságtól függően
[ Szerkesztve ]
-
Hahó!
Végre ki tudtam próbálni és pár órát bele tenni. El vagyok veszve teljesen, azt se tudom mit csinálok szóval nagyon tetszik..
Két kérdésem lenne. Az egyik, hogy pontosan a lootolt dolgokat hogyan lehet a hajóra tenni? A másik pedig hogy azonos galaxison belül hogyan tudok egyik bolygóról a másikra el jutni? Ha ki megyek az űrbe olyan, mintha semmit nem haladna a bolygó mellől a hajó...The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Nagyon tetszik. Már csak az kéne, hogy ne fossa magát össze 5-10 percenként a driver, amit a játékhoz csináltak.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
gulupeti
senior tag
Boost Packot hogyan lehet használni? Azt látom, hogy 1 skillt kell hozzá fejleszteni minimum, ami már meg is történt, de ekkor már működik is? Vagy találni/venni kell egyet? Controllerrel játszok, a beállításokban sem találom, hogy mivel lehet aktiválni..
-
macy
addikt
Nem is tudtam hogy lehet hajót lopni, most csórtam egy ilyet
-
nubreed
veterán
Köszi mindenkinek a válaszokat. Persze, úgy is majd meglátom a gyakorlatban. Ki fogom próbálni FSR -el és a DLSS moddal is és majd kiderül. Jó lenne legalább a 60 fps -t elérni 1440p -n. Az biztos, hogy custom grafikai beállításokat fogok használni, amit lehet meghagyok high -on, mást leveszek mediumra. Talán így meg lesz a 60... A HW Unboxed performance guide -ját várom (remélem csinálnak a Starfieldhez is) az ő videóik nekem a legjobbak ilyen téren.
-
törölt tag
válasz
nubreed #1147 üzenetére
Nekem relatíve annyira nem csalódás a teljesítménye, mert régebbi Bethesda játékok körül/miatt újíthattam teljes gépet. Most meg csak azért fog egybeesni mert már amúgy is terveztem volna az új gépet: +2C/+10T, DDR5 és PCI-e 5.0
Starfield előreláthatólag azért 30-40fps/medium szinten "futni" fog a jelenlegi gépen is, jó lett volna a 60fps, ahogy néztem eléggé össze vissza lesz attól függően, hogy milyen terület/jelenet, és van e akciózás több NPC ellen.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
nubreed #1147 üzenetére
Rengeteg teszt ferdit azzal hogy FSR-t kapásból leoffolják és úgy kmuztatják be mint szar pc port..... Nem tünik siralmasnak, persze nem is szuperjó az optimalizáció,szimplán átlagos ha a látvány-teljesitmény arányt nézzük.
3080-al 4k ultra (árnyék high) DLSS modolva Quality szintü skálával 60 fps végig, hatalams tömegjelenetknél nagy tereken néha lezuhan 50 köré,de ennyi. -
válasz
nubreed #1147 üzenetére
azért szerintem annyira nem siralmas
én élvezem minden percét, főleg hogy most már a képi világ is rendben van
már régóta vártam egy ilyen játékra ami ennyire le tud kötni, talán a két Horizon játék volt és a CP77 ami ennyire le tudott kötni hogy ne unjam magam benne egy idő után, most meg függő vagyok, hajnal egyig nyomtam és 5 kor már kirepedt a szemem hogy hajrá menni kell, "meló" van
[ Szerkesztve ]
-
BusinessGuy
őstag
Nem tudom volt-e már vagy hogy a játélk megtanit-e rá mert kicsit elkalandoztam a sztoritól, de az ürben a hajókkal lehet kommunikálni ha befogjuk őket, valamint a befogott hajón kiválasztani mire célozzon a lézer, hajtómü fegyverzet stb.
A kommunikációban lehet infózni,kereskedni vagy akár kalózként felszólitani a rakomány átadására. -
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #1145 üzenetére
Csodálom, hogy nem 17 megjelenési dátuma van $20-os léptékkel, nem mintha ötleteket akarnék adni, a Microsoftnak nem kell több pénz, már most se tudják semmi értelmesre költeni.
[ Szerkesztve ]
-
-
gyimger
őstag
válasz
Piszkos-Fred #1140 üzenetére
Mázli, hogy én még a megjelenésre várok
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Bad Pritt
félisten
Tárgytalan.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
nubreed
veterán
Aszteroidákat lehet bányászni és eladni az abból kinyert nyersanyagot?
-
gyimger
őstag
Most látom, hogy a digipick is a szemét között van az inventory-ban, el na adjátok.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Peace
nagyúr
Lopott szajrét hol adtok el?
-
tárgytalan, megvan
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Egy jó ideig a Cyberpunkban ha motoroztál a város forgalmas részén ahol sok épület volt, akkor a karaktered a motor fölött lebegve pucéran T pózba vágta magát, na az volt ilyen.
Meg még az elején gyakori volt, hogy a péló kijött a gatyán kívülre.
gyimger: ohh, a Postal2, fiatal korom legjobb játéka volt.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Sas7
tag
Mikor FPS nézetben végig szaladsz a városon, és a célnál átváltasz külső nézetbe, majd meglátod, hogy végig egy száll alsógatyában voltál. Priceless.
[ Szerkesztve ]
-
gulupeti
senior tag
válasz
Piszkos-Fred #1128 üzenetére
Valóban, ezer hála és köszönet!
Milyen jó is lett volna, ha ezen infó hiányában tolom a játékot, mondjuk hetekig.[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
válasz
gulupeti #1127 üzenetére
Az IGN oldalán van egy írás hasznos tippekkel.
-
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz
gulupeti #1127 üzenetére
amikor belépsz az egészképernyős menübe (skillek, map, hajód, inventory, stb. és a karaktered ott áll középen), vagy egyből gyorsbillel a hajódra ugrasz, akkor ott alul megtalálod a "cargo hold" almenüt, onnan már csak átváltasz a saját inventorydra (pc-n "Q") és már pakolhatod át a hajóra a cuccokat. Akár egy bánya mélyéről is működik.
[ Szerkesztve ]
-
gulupeti
senior tag
-
bazccka
tag
Nah? A console cheatkódokat ki használta már? (én… kellett egy digidietrich)
[ Szerkesztve ]
-
Jah, csak azis erősen limitált ahhoz képest ami "ideális" lenne.
Főleg az elején kicsi viccesnek találtam... 1 ember mondjuk 150, a hajó meg 500... hát wtf... "unlimited" kéne legyen egy emberhez képest.Nekem az Atomic Heart-os egyszerű és automata "inventory gyűjtő" rendszer jobban tetszett... persze az már itt "csalás" lenne gondolom, mert oda lenne a mikromenedzsment érzés.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
válasz
Viper26 #1121 üzenetére
Csak a hajó és te magad igen... legalábbis így látom énis.
Elég körülményesre csinálták gameplay szempontból ezt az inventory menedzsmentet.
De persze legalább ezzel is megy az idő.Így pár óra után azt mondom relative jó a játék, vannak nyűgjei, meg sokminden gondolom "Bethesda-s", ahogy hallom, de összegészében azért nem csalódás.
Én nagyonsokmindent máshogy csináltam volna, de akkor az meg már nem olyan lenne, mint a Bethesda játékok, gondolom én.
Van nagyon sok "apró" nyűg, pl 3rd person nézetben nem lehet irányítani a flashlight-ot, csak 1st personben, meg mindenféle hasonló nyűg, meg a más említett inventory menedzsment nem a legjobb. De nagy bajdba még nem futottam, vagy ami nagyon zavaró lenne.Azért jósokszás óra bele fog menni a hónapok alatt az biztos, de nem ez lesz az év játéka meg a prioritás nálam.
És szerintem a grafika PC-n, ultrán egész rendben van.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
myckey
veterán
válasz
Lacielvtárs #1120 üzenetére
Siker a fényekkel sötétekkel ?
gonbdolom sokan nem figyelnek rá, hogy meghajtó alól játék specifikusan is állítható sok dolog.
én meg nem is foglalkoztam vele, reshade néha jobban adja."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
-
myckey
veterán
válasz
hamizoli #1115 üzenetére
AMD vga esetén is él, ez is....aki nem akar nexus reshadet rakni.
AMD driver . Játékok között SF, majd egyedi színösszeállítás, ami csak Starfieldre él. van mindenféle fényerő kontraszt stb....több csúszka
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
gyimger
őstag
Ne haragudj, de Tony Soprano mindent visz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
10 óra után rájöttem, hogy a nem kell mindig visszarohannom vendorhoz, vagy társnak átadni a nálam lévő lootot, hanem mehet egyből a hajó rakterébe
Live-Die-Respawn
-
hamizoli
tag
válasz
Lacielvtárs #1111 üzenetére
Ha nvidia kártyád van akkor ott van a játékszűrőben(alt+F3) add hozzá expozíció/kontrasztot csuszkán állithatsz mindent
régi név:hammer1
-
Sas7
tag
Én Amos Burton lettem.
#Expanse
-
-
ha esetleg találsz valami fényerő gamma korrekciót ami hülyebiztosan beállítható, és jeleznéd megköszönném, mert amit nexus mod-on találtam hogy ini fájt kell cserélni vagy a tartalmát bemásolni, nálam az nem működik sajnos, vagyis szinte biztos én vagyok a béna a használatban
jó lenne ettől a szürke árnyalattól megszabadulni főleg oled tv-n
de annyira tetszik a játék hogy egyelőre elviselem, nah itt tuti jobban nézne ki a szürke árnyalat nélkülépp neon városban vagyok, vettem egy cyiberpunkos gyúnyát, [ Szerkesztve ]
-
válasz
Keresztpipi #1102 üzenetére
én is így jártam, nem találtam eddig vezethető járművet
gyimger:"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
törölt tag
"Solo"
, de ahogy látom F) alatt is vannak izgalmas lehetőségek.
Szerk: mondjuk "Dave" vagy "Cooper" lehet immerzívebb lenne az alap témát tekintve
[ Szerkesztve ]
-
gulupeti
senior tag
Milyen jó, hogy az IGN-en csak azt írták, hogy érdemes ismert, angolul könnyen kimondható nevet választani, mert Vasco a nevünkön fog szólítani. Ebből nekem az jött le, hogy kb. mindegy, ezért is lett a karakterem Annabel, de ez a név ebben a formában nincs a listában, nem is szólít a nevemen.
-
gyimger
őstag
Én már a Fallout 4-ben is Gary voltam
Hú, pedig ahogy nézem, a lista alapján lehetnék fuck • fucker • fuckface is.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valaki nem látta még. Ha ezeket a neveket választjuk, akkor Vasco ki is mondja őket a dialógusokban. [link]
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Fitzgerald #1096 üzenetére
Bizony, aki nem akar init szerkeszteni/modot letölteni, annak meg kell várni egy SFSE modot, amivel menet közben lehet állítani. Várjunk csak, az is mod lesz. Vannak, akik 25 év után még mindig natívban tolják a Bethesda játékokat, és szidják, hogy milyen sz*
- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
Keresztpipi
csendes tag
válasz
Lacielvtárs #1100 üzenetére
Marson táncoltam körbe egy járművet, de csak díszlet volt sajnos. Máshol nem is láttam verdát. Marad a O2 kimélő kocogás.
-
gyimger
őstag
válasz
Lacielvtárs #1100 üzenetére
Nincs jármű, de úgy látom, a jetpack csodákra képes.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest