- Hivatalosnak tűnő képanyagon a Galaxy A26 és A36 is
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mától kaphatók Magyarországon is a Huawei új fülhallgatói
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
-
Mobilarena
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anti-Hero
aktív tag
Majd kiderül milyen a story. Én 3 óra alatt eddig élvezem. Egész jókat lehet beszélgetni.
Grafika rendben van Xbox-on. 30 FPS se vészes nekem.
Hogy valami negatívat is mondjak:
Npc-k rondák.
Térkép tényleg hiányzik.Majd 50+ óra után árnyalódik a játék biztos..de addig játszom a fejvadászt, családdal meg Provident gyors hitellel kezdve a játékot.
[ Szerkesztve ]
Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.
-
myckey
veterán
Utána linkeltem szrk 2 ben....de úgy összességében, nem az ign a lényeg
Nem tudom, mindenesetre ha buli a game, szarok én bele az emberiség űr jövőképébe meg a túlzott rpg elemekbe, de még a sztori veleje sem érdekel majd.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Motyi
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #873 üzenetére
Up to 16% increase in performance for Starfield @ 4k, using AMD Software: Adrenalin Edition™ 23.8.2 on the Radeon™️ RX 7900XTX GPU, versus the previous software driver version 23.8.1 RS-594
Up to 16% increase in performance for Starfield @ 4k, using AMD Software: Adrenalin Edition™ 23.8.2 on the Radeon™️ RX 7900XT GPU, versus the previous software driver version 23.8.1 RS-595 -
myckey
veterán
-Uninspired main story with weak writing and characterizations
-Underwhelming vision of space exploration and humanity's spacefaring future
-Shallow RPG mechanics with regard to dialogue, quest solutions, and influencing outcome
-Terrible map system makes key locations tough to navigateIGN USA, PCGAMER meleltt, azért a GameSpot sem volt hasra esve tőle...
( ezek konstans 70-75 scoret lőttek be )Jó, ott a BG3, ha orbitális RPGs mechanikákat akar az ember, ez annyira nem ver földhöz, engem, személy szerint.
De ezt a FŐ sztorit nem tudom elrakni...ez azért nem szokott szar lenni náluk.szrk:
Egyébként, ha FUN a gameplay, és a barangolás....( ez állítólag űberfaxa ) akkor az viszi az embert.szrk 2 :
[link]
Critics are mostly positive on Starfield, but not unanimous:
From 10/10s to 'cold, lifeless, and uninspired' By Wes Fenlon published about 11 hours ago
The positive, negative, and in-between reviews of Bethesda's enormous RPG[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
sittes79
addikt
Melo elott en is beletettem 2 orat, 3080, 5800X, 32GB, windows 10(Atlas) 1440p es 70-80 fps kozott, minden kikapcsolva gsync, vsync off meg ez az fsr bohockodas is. De azert elvartam volna egy ilyen jateknal fps lock meg hasonlokat
[ Szerkesztve ]
-
Csigavair
tag
Néztem xsx-xss összehasonlítót. Csak megerősített, hogy 3 éve nagyon jó vásár volt az xss. 90k-ért játszok 3 éve minden új játékkal.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
FYI, reggel négykor már faszán futott Linux alatt a játék, pöccre indult a Steamben.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
myckey
veterán
válasz
Arolotifar #854 üzenetére
Éccaka kidőltem inkább, majd tolom lassan, valamikor...
meg az a kicsomagolás felszabott rendesen ám, há a letöltés ehhez képest fénysebesség vót( éjjel azért lement, aztán ótó állt le a masina )
[ Szerkesztve ]
-
Éjszaka végül inkább le dőltem és meló előtt annyira volt időm, hogy be nyomjam a gépet és el kezdje unpackelni... Mire haza megyek legalább kész lesz aztán indulhat a móka. Család off, starfield on.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Peace
nagyúr
válasz
Arolotifar #850 üzenetére
Akkor ez a 117 GB valami kicsomagolás volt, nem újra leszedte az egészet a GPU?
-
GAbre
veterán
Én mondtam,hogy annyira nem sokat kell várni,de jobb a helyzet,mint vártam.
Nálam fsr-el rosszabb a helyzet.Bár alapból bekapcsolja fsr-t játék!
Nézd majd meg te is.
De majd talán javítják ezt is gondolom.
Meg ha jön fsr 3,akkor jöhet rá 10-50 fps.
Ha kibírod addig.Unknown 9 awakening
-
TESCO-Zsömle
félisten
Nemcsak, hogy külön MB-okat foglalnak ,de ki is tudod lőni a pipákat és akkor az adott DLC-t nem tölti le.
Akkor tud jól jönni, ha mondjuk valamelyik haveroddal játszanál, akinek egy olyan DLC hiányzik, ami megakadályozza a kettőtök játékát. Pl Borderlands 2-be ilyen az a 2 DLC, ami a may skillcap-et tolja kijjebb. Ha az nem egyforma nálad és annál, akivel játszanál, akkor nem tudtok összecsatlakozni. Kiveszed a pipát (Vagy haverod eldurrantja azt a 2€-t, amibe az mostanság kerül) és megy.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
nubreed
veterán
Szóval néztem videokat 3060 Ti (nekem most ilyen kártyám van), 1440p -n, hát mit mondjak, elég siralmas a helyzet. Bár szerintem FSR nem volt bekapcsolva. Ennek a játéknak, ezen a felbontáson ez a kártya kuka, vennem kell újat...
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Peace
nagyúr
Jól felba**ott korán reggel!
Elő volt telepítve GPU-val day 1 patch-el 140 GB. Ma reggel volt 25 percem meló előtt, gondoltam belenézek. Rákattintottam, elkezdi letölteni nulláról a 117 GB-ot.....mondom oké, ez is fos. Volt már ilyen GPU-val sajnos, hogy a megjelenés napján elkezdte újra leszedni.
Lézerrel elkezdek sorozni egy bányászt. A földre kuporodik: "jajj, ne csináld!"abbahagyom, visszamegy dolgozni. A két beszélgetős főkaraktert is megsoroznám, keresztül megy rajtuk a lézer. LOL! GOTY gyanús már most. Ennél még az is jobb lett volna, ha nem enged lőni, ha friendly van a célkeresztben. Kismillió játékban megoldották már. Na mind1, eljutottam a karaktergenerálóig. Nagyban szerkesztem az arcomat, erre kivág az asztalra. Se egy sorry üzenet vagy send report. Itt kapcsoltam ki a gépet és indultam melóba......
Brightness és gamma állítást Ti sem találtatok egyik menüben sem?
-
gulupeti
senior tag
Nincs a játékban HDR támogatás, azért ez furcsa egy ilyen új címnél, valamint ugyanúgy nem lehet felbontást állítani, mint a D4-ben, hanem natív felbontás és resolution scale-lel kell játszani.
[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #873 üzenetére
Az lehet és jó is,de sztem az a gpu se sok embernek van meg.Inkább rtx 3000,meg rx 5-6000 van talán legtöbb embernek.
Még 1 kis adalék:
Ilyet se láttam,még,hogy külön MB-okat foglalnak dlc-k/játék.
De legalább valami látszik már a dlc-k fül alatt.
Kár,hogy Shattered Space nem látszik azóta se.Tudom,hogy elvileg benne van premiumba elvileg.Csak azt gondolná az ember külön lenne,mert dlc.[ Szerkesztve ]
Unknown 9 awakening
-
VincentVG
senior tag
koszi. igen, teljesen okenak tunik a chartok alapjan.
inkabb azert kerdeztem mert uj vagyok DLSS -ben ( most valtottam 1080ti-rol, eddig nem volt opcio nalam.. es mint tudjuk, olyan nincs h tul sok az fps
)
azt viszont nem tudom h utolag mennyire ad ki game release utan az nvidia hivatalos DLSS tamogatast.
ilyesmivel meg nem talalkoztam h only AMD, bar teny h nem is figyeltem eddig
-
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
BoneDragon #867 üzenetére
Ez esetleg egyéni tapasztalat. Nekem pl a Tha Last of Us , Jedi Survivor , Cyberpunk2077 is jelentős fps többletet ad nativehoz képest fsrt bekapcsolva (5600x,6700xt)
Valami furcsa módon a survivor még szebb is fsr mellett
Aki esetleg nem kapta meg az early accest vagy nincs premiumja nagyobb virágboltokba már megérkezett a próba verzió
hosszú lesz ez a mai munkanap.. -
GAbre
veterán
LOL!
Jobban fut fsr nélkül,mint fsr-al+4-5 fps.(kezdésnél fix pozicióban,de akkor is több natívba)
Akárhova húzom az élességet.
Nem gondoltam volna,hogy tud újat mutatni game,de úgy látszik mégis
BoneDragon:
Nem tudom nem néztem ott,de később javították youtube szerint.
De persze ha úgy adják ki akkor később már nem kell upsale,mert már anélkül is jól fut.Szóval igen kiadáskor kéne normálisan összedobni.
De ez a pár fps,"még ha fordítva lenne" nem sok vizet zavar itt.Jobban fut,mondjuk,mint az a játék eleddig.[ Szerkesztve ]
Unknown 9 awakening
-
gulupeti
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #861 üzenetére
Nem látszik semmi, de a játék az ikonnal indul.
Csupán néhány steames játékom van, így számomra is furcsa, hogy ez ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
Csodás ez a reggel... AMD...
Valaki, akinek Steam-en van prémium, legyen kedves lőjön egy shot-ot a library-ról ,hogy látszik-e a Premium és az early access. Köszönöm.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
GAbre
veterán
Omg!
Kicsomagol,steamből nem lehet indítani,csak külön ikonból.
Belépek,alapból fsr be van kapcsolva!
Nah ilyeneket se láttam még!
Még mindíg nem írják milyen védelem van benne(ha van),de állítólag már fel is nyomta 1 csapatUnknown 9 awakening
-
oriic
HÁZIGAZDA
DLSS Mod el is készült, és végül mégis ingyenes lett. [link]
szerk: Bár ez csak egyelőre a DLSS2
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
olle
senior tag
Üdv. 1-2 bugot en is véltem felfedezni. A Robotok át tudnak ütni az airlockon és meg az is lőnek rajta.
A Beállítások 113 perc játék után. 7900X+6950XT. A átvezetők kicsit alacsony képkockaszámmal mennek. De azt leszámítva 90 fps felett van folyamatosan. Igaz csak 1080p.
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
sixpak
nagyúr
Nos, én beleraktam 70 percet, zero problémával, kicsomagolás nagyon gyorsan ment, 10 perc sem volt.
Ha valakit érdekel a teljesítmény része: 40 fps körül megy, full ultrán, FSR ON.
RTX3070Ti, 3440x1440.
Droppok nincsenek, egyenletes a teljesítmény.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
myckey
veterán
kicsomagolás.......
sálálá...."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
ritterkrisz
tag
Próbálta valaki game pass, premium upgraddel? Folyamatosan azt az üzenetet kapom, hogy korán érkeztem ?!?! Míg az artbook elindul ...
-
sixpak
nagyúr
Kicsomagolás, 116,3GB...elég gyorsan ment, akkor lássuk...
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
válasz
VincentVG #836 üzenetére
Pont ezt mondtam. Azok alapból TPS-ek viszont elérhetőek lettek bennük az FPS nézet is.
Bethesda gamek alapból FPS viszont mostmár lesz TPS is..
Mindenesetre én is elkezdtem a Preloadot Steamen viszont hiába a prémium verzió, még mindig 6.-át ír. Remélem ez változni fog!The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
Anti-Hero #840 üzenetére
Holnap délelőtt orvoshoz kell menni, 12-től meg helyettesítek, úgyhogy nem csaphatom szét magam.
Szerintem elejét megnézem töváritól 4K-ban, hogy elmúljon az izgalom, aztán holnap nyugodtan nekivágok, amikor az idő adja.
sz: Alapvetően ez nem egy Callisto Protocol, ami full a hangulatról szól, hogy ha nem magad látod elsőre, akkor bukó. Bár Stefánnal eléggé egyívásúak vagyunk ízlés terén, gyakran belenyúl abba, amit én is választanék. Na, itt nem fogunk, mert utál lopakodni.[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Busterftw
nagyúr
Ultra preset, FSR nelkul.
En altalaban High-ra lovok be mindent, de azert eleg durva a 3080-tol 1440p 60fps.
3080tivel nekem jobb lesz, foleg high-on, de na
Majd kipeccselik.[ Szerkesztve ]
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #839 üzenetére
Ezen filózok..legyek fent 5ig..aztán aludjak kicsit majd 10kor meló...vagy reggel keljek 5kor és 9:30ig játék.
-
törölt tag
But there is one way that Starfield breaks from past Bethesda games. Its action-based combat is genuinely quite good. -- Paul Tassi
Szerintem már az FO4 is elég nagy ugrás volt, szerinte még jobb lett azóta.
Szerk: a király akkor lesz ha megtartja fegyver modolást Falloutbol, és Creation Kitben esetleg lehet ezeket tovább paraméterezni..
[ Szerkesztve ]
-
-
VincentVG
senior tag
only TPS nezetben is vegigtolhato? vagy pl harcnal FPS re valt? - koszi
-
GAbre
veterán
-
nanofocus
tag
aki XBOX-on fogja tolni annak hány Gb a játék? Nekem 101-et ír az alapra + 17gb az artbook meg a stb.. jól van ez így? a premium passra meg valami 57mb-ot ír...
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
-
Ahhh ha eddig nem voltam be zsongva akkor ezek után a spoiler mentes tesztek és pontok számán extrán....
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
gulupeti
senior tag
Release notesban pedig eléggé csak a 79xx szériát írják, ott is csak 4k-ban.
Up to 16% increase in performance for Starfield @ 4k, using AMD Software: Adrenalin Edition™ 23.8.2 on the Radeon™️ RX 7900XTX GPU, versus the previous software driver version 23.8.1 RS-594
Up to 16% increase in performance for Starfield @ 4k, using AMD Software: Adrenalin Edition™ 23.8.2 on the Radeon™️ RX 7900XT GPU, versus the previous software driver version 23.8.1 RS-595 -
myckey
veterán
Persze, aztán máskor meg megy a 100%
PCGamer is 75 re lőtte, ahogy fentebb írtam is őket.Mondom, nem tudom hova tenni ezt a raklap planétát, persze ha mind köves puszta, akkor nem szóltam.
Most az ilyen animáció meg arc engem nem érdekel, hát a Skyrim meg az Oblivion is atom volt.
Fasza!
AMD meghajtó+16%, de nem cask 7900 ra, hanem máshoz is, most rakta ki kolléga
megy is kártya alá.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
7900 -szériához már van AMD driver +16%, gondolom ha a sales kiélte magát akkor jön sorban a többihez is driver support.
-
Anti-Hero
aktív tag
Xbox-on is lesz mod support
-
tibaimp
nagyúr
Gépigényről írnak valamit?
FullHD+RT+high/ultra-hoz mi kell?A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
myckey
veterán
Azért óvatosan, mert van ám szórás teszt és teszt között,is.
Vannak jó oldalak, 70 körüli pontokkal, máshol meg egekig magasztalják...
De, megy az előtöltés premiumra, már nem alszom az tuti
jah, lent is van. volt pár perc a 80+gb. remélem kitömörítéssel nem szívom be. ment M.2nvme-re."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
GAbre
veterán
válasz
Arolotifar #767 üzenetére
Én is erre gondoltam,meg a steam oldala is hiányos,mintha az se lenne kész így aktiválás után.
De 2 videóteszt után,meg itt olvasva,elmondható,hogy egész jó munkát raktak le talán most.myckey:
Már csak 1 kis last of us-os shaderbuild kell kitömörítés után,hogy meg legyen az élményxd
[ Szerkesztve ]
Unknown 9 awakening
-
nubreed
veterán
Sajnos pont úton vagyok még, 1-2 írott reviewt elolvastam már, és már ez alapján is nagyon jónak tűnik a játék, de az lesz az első, hogy nézek video teszteket is amint hazaértem. Döbbenet, hogy mennyi tartalom meg tenni való van a játékban, bár Pete Hines elejtett félmondata alapján ezt lehetett sejteni. Ez tényleg olyan játék lehet amivel simán elvagy hónapokig modok nélkül is.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
sittes79
addikt
Bakker nem akartam de fennt kell maradni
-
Rison77
senior tag
PC performance teszt. Hát nem vészes, egy dlss-t azért megnéznék még a jövőben.
-
myckey
veterán
Az jó, most az új XFX 6750 XT...jó lesz 30FPS re tuti. itt is 1440P
Az már nekem elégi5 6600k egyébként is gatya alatta
It's Bethesda's biggest RPG by far, but nowhere near its best. 75 score
PC GAMERAzért én tartok tőle, még mindig.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Játékosoknak szánt, 4K@240 Hz-es monitor a GameMax értelmezésében
- eFootball
- Milyen autót vegyek?
- Óra topik
- LEGO klub
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...