- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- A tokok után a bele való
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Súlyos hibát javít az iOS 18.3.1
- Honor 90 - modellalkat
- Paris Hilton is a Razrt választja
-
Mobilarena
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
Én még meg tudtam nézni (STARFIELD TIPS | Ship & Inventory Upgrades You Need ASAP), de nem láttam bene exploitot. Ő volt a készítő. Lehet, hogy kibővíti, vagy újat készít?
[ Szerkesztve ]
-
Ellia
addikt
válasz
MasterDeeJay #994 üzenetére
Ennek a motornak a legnagyobb előnye, hogy könnyen lehet modolni. Ezért el még a skyrim/fallout 4 is a mai napig. És nagy eséllyel a starfield is fog.
-
Sonja
nagyúr
Nincs valakinek előrehaladott mentése PC-n?
Tesztelgetni akarnám az FSR/DLSS2 állapotokat, és jobb lenne már valami olyan helyen, ahol jobban terhelődik a CPU/GPU páros. Privátban írjatok! Köszi!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Mondjuk a loading screenes ökörködés inkább nekik spórolás volt hogy nehogy már egy rakás animációt kelljen csinálni ajtóra, létrára... vagy hogy npc ne akadjon el mindenbe. Skyrimnál is van ezer éve open cities mod, nem lehetetlen megcsinálni csak sok bugot eredményezne a totál nyitott pálya.
Nem rossz maga a motor, mármint ki lehetett belőle hozni igen szép eredményeket. Skyrim is úgy jött ki hogy nem volt szép, sőt kimondottan ocsmány volt aztán igaz sok év alatt de igen szépre meg lehetett csinálni. -
Sas7
tag
válasz
Lacielvtárs #990 üzenetére
Fuh, mondjuk ezt azért most fájdalmas volt olvasni. Ha esetleg azon gondolkodna valaki, hogy később lesz egy patch, és lesz HDR funkció, akkor ne reménykedjen.
"Look at all then other creation engine games, fallout etc.. none support hdr. I think its an engine limitation.
The basis of the creation engine is like 25/30 years old they just kept upgrading and adding it on. I think it was originally called gamebryo then bought out and renamed creation engine.
The engine has evolved but an earlier version was used on the xbox original for morrowind in 2002. That's how old it's stretches back.
That's why load screens are after every door, you can't go up ladders, they way things look. All go back to the original game engine 30 years ago, it's the limitation of the software.
There are bugs that cannot be fixed that go through all fallout and oblivion titles.
I doubt hdr will be added." -
hamizoli
tag
-
hát igen nekem is döbbenet, de remélem majd a sztori kárpótol a kimaradt hatalmas látványtól amire számítottam én is
VincentVG: eddig számomra tökéletes a magyar fordítás, igaz még csak egy órája nyomom a játékok vagy lehet van már kettő is, de szerintem ne foszd meg magad attól az időtől amíg az én véleményemre vársz
, két filét kellett bemásolni, vagyis felülírni és minden magyar eddig
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
Cseri0058
őstag
válasz
Lacielvtárs #982 üzenetére
xbox verzióval működik?
-
VincentVG
senior tag
válasz
Lacielvtárs #982 üzenetére
majd meselj meg kesobb pls mi a tapasztalat a forditassal kapcs.
nekem kb nem gond az angol, de annnnyira kenyelmes tud lenni egy magyar felirat -
Sas7
tag
Ki volt 10 perce a játékban és kezdte el azonnal gyűjteni a Duck tape-eket? Jelen!
-
Sas7
tag
válasz
Busterftw #976 üzenetére
Konzolon tolom, de egyébként, ha már Windows. Reddit komment a témát érintően:
"Bro they fucked up on both ends of the spectrum. Want to play in 4k HDR? Nope no HDR (and don't peddle that Auto HDR crap on Windows 11; it's NOT HDR as it is just doing some saturation mimicry to make it look like HDR). Want to play on a super ultrawide? Nope you only get 21:9. Like what's the reasoning here? Are they worried about...some sort of "advantage" you get with a wider FOV? Then why include any sort of ultrawide support at all?" -
warcat
veterán
Az ágy OP a hajón, egy óra alvástól felgyógyulsz + rested xp, 24 órás alvás után pedig az árusoknak újra lesz pénze.
Nagyon hasznos volt ez a videó erről, plusz egy gyorstalpaló hogyan pofozhatod ki a kezdőhajót pár ezer kreditből már New Atlantison egyből.EA: It's in the crate!
-
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #965 üzenetére
-
Busterftw
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #967 üzenetére
Steam-es beepitett nem jo?
-
elder troll
őstag
Starfield - RX 570 4GB | RX 580 | GTX 1060 | RX 5700 | Performance test
Kis naivan azt hittem, hogy majd pc-n tolhatom 60 fps-sel. RX570 van jelenleg az épülő játékos pc-ben, még 5700-zal is necces. Ráadásul gyalázatosan néz ki levett grafikával, nekem kicsit Morrowind-es beütése van, és nem csak a "mimika" miatt.
Amúgy már egy ideje nézegetem a 6600XT-ket és a 6700XT-ket aprón, csak egy játék miatt nem akartam volna ennyit költeni. 3 konzol mellett nem nagyon kapcsoltam be az előző játékos gépet se, a mostanit is csak 1-1 alkatrész tesztelés erejéig kapcsoltam be. -
myckey
veterán
Nem, ez nekem win másolás után lett, régi ssd-ről átkerült másikra a win, de nem telepítettem.
minitoolpartitiot használtam.
aztán már kábelt is cseréltem ssd-n meg másik interfészbe raktam, így is csinálta....de SSD-nek semmi baja, az fix."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
nubreed
veterán
Starfieldtől is volt már kékhalálod? Nekem Diablo 4 alatt folyamatosan gép újraindulás játék közben egyik pillanatról a másikra... aztán egy nagyon egyszerű módosítás a konfig fájlban megoldotta...
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Sas7
tag
Meg kell mondjam számomra döbbenet, hogy nincs HDR a játékban. Minden játék gyönyörű Oled-en, ez meg úgy néz ki mint egy mosott fos.
-
myckey
veterán
Ez ilyen, nekem is csinálta Jedi2 alatt, párszor...
jah, mióta másoltam másik SSDre a wint, azóta halálozik(meg lett egy vga) újra rakni pedig lusta vagyok, egyelőre.hát, ha felbasz, az cask a Te sarad lesz, ne hagyd neki, vagy készíts be valamit, amin le lehet vezetni az ingert...
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
nesh_019
senior tag
válasz
Tagja kell lenned a gépi fordításnak discordon és akkor látjátok
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
Peace
nagyúr
Senki másnál nem volt azóta asztalra kiba**ás? Csak nekem a karakter generálás közben?
-
TESCO-Zsömle
félisten
Hola.
Nam tudja valaki véletlenül, hogy az FPS-t ki lehet a játékkal íratni natívan? Van erre executable- vagy konzolparancs?Sub-Dungeoneer lvl -57
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
Nekem azt írja ez a meghívó lejárt
-
válasz
ScomComputer #962 üzenetére
nekem ez a discord link nem jön be vagyis annyit látok hogy...
[kép]"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
myckey
veterán
Én ma remélem belevetem magam, direkt megpislogom majd a karakterek milyenségét ( mozgás, arc és szöveg ) .
Lesz pár kép is tuti...kíváncsi leszek mit bír i56600k xfx rx 6750 xt 16gb, meg az m2. 2Kban.
Állítólag egyébként a sztori bő 10 óra után adja jobban, meg az egész game...."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
ScomComputer
veterán
válasz
nesh_019 #960 üzenetére
Igen és jól működik....
Gépi magyarítások discord ! -
nesh_019
senior tag
Kész a deepL magyarítás. Akinek kell letölthető a gépi fordítások oldalán.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
MasterDeeJay #955 üzenetére
a dlss-es mod regél valamit az Xe dolgokról is. az nem opció?
@tibaimp meg akik dolgoznak és csak délután tudnak majd játszani
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
tibaimp
nagyúr
Ejnye!
Hol vannak a remek screenshot-ok, hogy akik még nem vették meg, tudják csorgatni a nyálukat
.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
-
sixpak
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #948 üzenetére
Hát nincs két egyforma PC, és itt leginkább a telepített szoftverekre gondolok...nálam 48GB ram van, 12 volt a max amit evett.
Régi 8c/16t cpu-m van, folyamatosan teljes terhelésen ment, mind a 8 mag.
Vram-ból 6,5 GB volt a max.
3440x1440, minden ultra, dynamic resolution kilőve, FSR ON.
Fps 40 és 55 között, de nem zavaró, gsync be van kapcsolva a monitoron.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
sixpak
nagyúr
Kösz, mindenki.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
-
gyimger
őstag
válasz
Mr.Csizmás #938 üzenetére
Ezt tanúsíthatom, hogy így történt.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
gyimger
őstag
A No Man's Sky-hoz hasonlítás eleve egy gyökér dolog volt már az elején is. Az egy űrkutatós-túlélőjáték, a Starfield meg egy szerepjáték az űrben. Az előbbiben az űr felfedezése a fókusz, az utóbbinak csak a helyszíne az űr, többnyire. Más liga.
Szívesen írnék valami komolyabb összevetést, de az egyikkel még nem játszottam, a másikkal meg fél órát."The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Anti-Hero
aktív tag
-
myckey
veterán
How To Change FOV! Confirmed to work!
in Documents/MyGames/Starfield create a text file and name it "StarfieldCustom.ini"
inside the text file, add this:[Camera]
fFPWorldFOV=100.0000
fTPWorldFOV=100.0000majd megoldjuk a többit is, ha nem rakták bele....
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
nubreed
veterán
Közben nem értem a dolgot. Találtam olyan videót, ahol nagyon jól fut 1440p -n 3060 Ti -on a játék.
[Starfield | RTX 3060 Ti | Ryzen 5 5600x | Ultra Settings | AMD FSR | 1440p]
Egymásnak teljesen ellentmondó videókat és adatokat találok. Ekkora lottó lenne?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Anti-Hero #926 üzenetére
Egy ido utan mar a magyar forditas/szinkron lesz a furcsa, mert a szofordulatok/jelentesek nem mennek at, idegen.
En ezt anno a Doktor House sorozatnal vettem eszre, otthon teveben adtak a magyar szinkront (miutan en mar tobbszor megneztem az elso 3-4 evadot angolul), nagyon szar volt. Na azota en magyar szinkronnal/felirattal nem nezek semmit.
-
válasz
nesh_019 #924 üzenetére
amúgy ebben igazad van, mert pl a Horizon zero down a gép fordítással játszottam már végig kétszer és szerintem teljesen vállalható és értelmezhető volt a játék.
én annak is nagyon örültem"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
ebben igazad van viszont nekem pl mint angol nyelvi analfabétának aki több szavas angol leírást telefonos google képi fordítóval fordítja hogy tudjam melyik képesség mire jó, annak hasznos
legalább a mobilom nem merül le és nem bosszantom fel magam jobban a kelleténél[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
nubreed
veterán
-
almalé
tag
válasz
Mr.Csizmás #920 üzenetére
Szebb is
-
-
almalé
tag
Valaki próbálta már 6700XT-vel 1080p-n? Elég lehangoló, ha ez a kártya med-highon hozza a 60 FPS-t, miközben RDR2 full ultrán 90, Cyberpunk 60...
[ Szerkesztve ]
-
-
-
nesh_019
senior tag
A gépi magyarítása is ma kész lesz, finomhangolas van.
-
Peace
nagyúr
Biztos, hogy csempésztek bele kis trükközést a fejlesztők, hogy ne legyen csúcs az NV kártyák teljesítménye. Mégiscsak az AMD a hivatalos támogató. Simán kinézem belőlük. Azért hogy 4070 Ti-al beesik 60 alá 1440p-ben, az elég gusztustalan. Remélem nem fogok ebből sokat érzékelni menet közben, mert nem áll szándékomban semmi upscaleinget hazsnálni.
-
-
Mefogadtam hogy nem kezdek játékot megjelenéskor mert biztos lesz gamebreaking bug. Lett is azaz a jatékig nem jutok el. Konkrétan kihagyták az Intel Gpu támogatást teljesen. Magyarán csak nvidia és Amd karikon megy... Ennyi erővel az Amdt is kihagyhatták volna mert kb egy szinten vannak részesedésben a desktop gpu piacon...
Ilyen botrányos indulás régen volt. Sőt igazából nem is tudom hogy volt-e valaha. Mondjuk azt sem értem hogy ez alfa/béta állapotban miért nem derült ki?
Kíváncsi leszek mi lesz ebből. -
bozont
veterán
Én azért örülök hogy mégsem vettem meg előre, mint a Cyberpunkot és Jedi-t. Bár élveztem mindkettőt, de nagyon bugos volt mindkettő. Majd fél év -év múlva visszanézek rá. Addigra remélem faragnak a teljesítményen is kicsit.
Úgy néz ki az nV kártyákat az Ultra beállítás valamiért jobban megfogja mint kellene: [link] -
Peace
nagyúr
Így van, driverben 120-ra van korlátozva. De az ilyen single player játékokat szeretem 60-ra korlátozni, mert fölös, hogy 90+al hasítson és fűtsön a GPU. A kompetitív lövölde meg hadd hasítson maxxal. Azt hittem egy ilyen opció a játék menüben már full alap 2023-ban......
De én akkor is a lézeres esetemen fetrengek azóta is. Ha ez ekkora tré, akkor mi lesz később?
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Jah, ne értsétek félre.
Csak próbálok infot szerezni, mert azt nem mindig szeretem, ha valami űberbrutálnak van kikiáltva....
egyébként mindegy"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EAFC 25
- Milyen autót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- NBA és kosárlabda topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest