Hirdetés
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
somolyogva figyelem az online virágboltokban hogy szívnak az sc2-vel mer nem megy, hibát dob. meg is érdemlik. nem tudom miért élvezetes campaignezni meg bot ellen játszani, achik, ladder, online közösség, kihívások, minden nélkül... ha van olyan ami vagy eredeti vagy sehogy, az az sc2... meg a többi blizz játék.
-
föccer
nagyúr
üdv, föccer
-
Winner_hun
félisten
Hmm zergeknél nagyon dívik a mass speedling, majd mass muta
-
Ybron
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem, de belenézek kíváncsiságból.
Azért 1 nap alatt bronztól gm-ig... csodálatos
-
dobost
senior tag
Sziasztok!
Kicsit ellentétes infókat olvastam a neten, úgyhogy gondoltam inkább megkérdezem.
Kell a HoS-hoz a WoL is vagy önálló játékként is funkcionál?Köszi!
Üdv,
Tamás -
Alg
veterán
IdrA egész kulturált stream-et tol, kommentál, magyaráz, egész jó

-
Formaster
addikt
válasz
Formaster
üzenetére
Vagy itt egy másik replay-je, ha jól láttam a koreai replayes videón épp csak silver volt, amúgy elég sok accountja van a gyereknek.
-
Formaster
addikt
válasz
BeLucZ
üzenetére
Dobnék de nem followoltam elhiheted. Amúgy valami 30 körüli manus tolta webcammal, kissé kopaszodott itt-ott. Szerintem egy ideje már nem tolja, de nem kerestem. A címben is szerepelt, hogy cannon rush.Beírtam a keresőbe és kidobta
Gaulzi a neve, bár most biztos megköveznek néhányan, hogy ilyenekre adok tippet 
-
szilva01
őstag
A hots starter edition-ben nem lehet kampányt játszani, vagy muszáj végignéznem hozzá az első videót (a menüben átállítottam hots starterre a játékot.)

-
Formaster
addikt
válasz
BeLucZ
üzenetére
De-de, volt is egy figura aki honapokig streamelte magát, és csak és kizárolag cannonozott, top master szinten. Azért meg kell mondjam skillesen tolta, de egyáltalán nem irígykedtem rá, csak azért néztem néha, hogy mikor nyalja már be, de még a zerget is be tudta cannonozni
Általában úgy rakta a pylonokat, hogy bezárta vele magát a mineral line mögé, így esélyed sem volt szedőkkel kivenni. -
szilva01
őstag
Uramégwtf eddig kb 10% win ratem volt terranok ellen, most 3-at vertem el egyhuzamban
Úgy tűnik wolban már tényleg csak a hozzám hasonló skilltelenek maradtak 
-
oxox
addikt
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
hardon sem kezdesz minden kuldetest 3-4x ....nekem eddig a 20-bol egy volt ami viccesebb volt...de ott is csak szaladgalni kellett kerrigennel
-
Tuco Ramirez
őstag
Én normalon toltam végig a kampányt. Persze így nem volt szinte semmi kihívás benne, de nem baj mert csak a sztori érdekelt. Azt meg így jobban lehetett követni, mintha minden küldetést 3-4-szer újrakezdve játszom végig a kampányt. Kihívásra ott a ladder.

-
whitezo88
nagyúr
válasz
Ghoosty
üzenetére
én hardon kezdtem el, csak mivel közbe a normál achikat is meg akartam csinálni és ez sok visszatöltést jelentett, normálon vittem végig de úgy nagyon egyszerű volt, utolsó pálya is 18p volt, és alig volt valami támadás. (25p a "speed" achi).
bár tudni kell a mapok taktikáját. a psi tornyosnál pl egyenesen berohanni a tornyokhoz fagyás alatt és kész... védekezni meg egyszerű, nem erősek a támadások. a hajólelövős "dont let warp" is majdnem meglett, az uccsó kezdte el pont, de inkább hagytam. de majd megnézem hardon a mass queen-t![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ghoosty
őstag
Én azért nem brutalon kezdtem, mert azt hittem, nehezebb. Elsőre inkább felfedezni akartam, meg megtalálni mindent. Minden mellékküldetés az összes kampány achi fele is meglett (hardon). Most jön a brutal. Azért az néha mazohizmus határa, ha brutálon akarsz néhány achit megcsinálni, aminek normal a követelménye, de meg fogom próbálni.
-
-
oxox
addikt
szerintem az achikat nem lehet megcsinalni brutalon...egyszeruen nincs ra ido...van mikor a blingekhez kell gyujtogetni 100akarmit, es egy ai is gyujtogeti ...hardon is nagyon hamar jon az ellen queen...gondolom brutalon meg korabban.
20/27-en allok de minden mission achi megvan eddig...ha vegig vittem valoszinu neki esek majd a wol-nak is
...aztan egyszer megmajd brutalon is probalkozok, ha nagyon unom a laddert. -
Ybron
senior tag
Ha annyira könnyű nektek normálon meg hardon, miért nem brutálon viszitek? Ott akad 2-3 küldetés ami nem egyszerű, legalább is nekem aki össz vissz 5x ha játszottam zergel.
Vagy akkor csináljátok úgy hogy nem csak magát a küldetés csináljátok meg hanem a benne szereplő mellék küldetést(acsikat), mindjárt nem lesz olyan egyszerű és persze azt is brutalitin
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
whitezo88
üzenetére
A legfontosabbat kihagytad: imba/op terran/zerg/protoss (nem kívánt rész törlendő)

A 4v4-et szerintem meg nem szabad komolyan venni. Eleve elég kaotikus az egész és a kimenetel sokkal inkább függ attól hogy a másik 7 játékos mit csinál mint hogy én mennyire vagyok jó a szeren.
-
BeLucZ
addikt
ezért is mondtam hogy 1 v 1 ben nem használnám, teamben szórakozni jó móka és eredményes is lehet ha jól csinálják viszont sosem szállok szembe erősebb egységekkel max ha csak 1 2 van amit könnyen bedarálok, kifejezetten szemétkedésre találták ki de arra nagyon jó
a munkások kedvence 
ha nem tudná átugrani a terepet akkor az életbe nem használtam volna, mert amugy nem nagy cucc, mondjuk linget marint jol viszi
-
oxox
addikt
válasz
BeLucZ
üzenetére
mass reaper 1v1-ben eselytelen top arany folott...jo egyseg, de csak azert, mert atmegy a terepen...amugy gyenge...lehet 20reapered, ha egy observer/lufi mutatja, hogy megindulsz vele, es leraknak 3-4wm-t vagy odavezenyelnek 7-8stalkert vagy 2-3 trankot, vagy 7-8 blinget a platform tetejere... 1v1-ben scout mas nem nagyon...szerintem...az 1000gaz meg sok 20reaperre...
-
BeLucZ
addikt
válasz
adrian360
üzenetére
pont ez a lényeg, hogy nem mindig 1-et basztatok hanem mindenkit random időpontokat és lehetőleg akkor mikor a legrosszabb, illetve eleve sok statikus védelem épitésére vagy a sereg ott tartására késztetem őket, ezáltal sok pénzt fog költeni statikus védelemre, illetve időt nyer a csapat, jól le lehet kötni a figyelmét az ellen csapatnak ezzel, nem 1-2 reaperrről van szó, de amikor mondjuk egy 20 db benéz nitropackkal akkor elég nekik pár másodperc és gyakorlatilag nincs bázisod meg szedőd, ecokiller taktika szerintem eléggé, csak tudni kell mikor kell benézni
nyilván rendes tacticot nem épitek reaperre de harassból 5-ös a kicsike, de ez nálam kizárólag teamre vonatkozik, 1 v 1 ben öngyilkosság mert kicsi az esély hogy bejön
-
adrian360
őstag
válasz
BeLucZ
üzenetére
hozzátenném, hogy ha értelmes játékos lenne az ellenfél, az első harass után csinálna normális védelmet, és akkor annyi volt a reapernek. legalábbis én azt hiszem plat szinten játszottam 4v4-et és mindig csináltam valamit hogy védjem a bázisomat. a Hotsban meg pár jól elhelyezett widow mine, a MSC nexuscannonja ad annyi védelmet, hogy pl hozzánk nem nagyon járkálnál be

-
BeLucZ
addikt
válasz
adrian360
üzenetére
tényleg eredményes
de nem csak alacsony szinten, egyszerüen annyi mindenre kell figyelni 4 v 4 ben hogy szét lehet vele szopatni az ellent, amikor megindulnak támadni és akkor támadod be egy nagyobb reaper adaggal az is nagyon kellemetlen és mivel a terep nem akadály is le is lépsz mire visszaérnek, nem szokták szeretni na és kurva idegesítő tud lenni az is biztos 
nálam a reaper vált be a legjobban, a terep átugárs miatt és hogy nagyon gyors, helion se rossz, banshee a legszarabb szerintem, legsérülékenyebb lassú is, azt nem erőltetem helion vagy reaper de inkább utóbbi, mert könnyebb vele lelépni és nitro packkal szédületesen gyors
-
Ghoosty
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jah. Bár érzem, kezd múlni a varázserőm, az utóbbi 1-2 hétben, bármikor benéztem a streamedre, mindig nyertél. Gyorsan megyek is és feláldozok egy fekete kakast éjfélkor.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
oxox
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
En is igy erzem...marhogy ez konnyebb mint a wol...hardon tolom 20/27-nel tartok, es ahol lehet linget/blinget gyartani (gyakorlatilag a nem only kerrigan kuldetesek) ott eddig nem is nagyon kellet mas...pl. roach+hydrat eddig egy darabot sem hoztam (kiveve az evo kuldetest).....hazudok, amikor jottek az urhajok fentrol oda kellett hydra (de azt hiszem az volt a bemutato palyaja), de mutat sem hoztam a pool-os kuldetes ota..Kerrigannak a 6 bling morph-ja is tuti...jahh es megcsak upgradelni sem kell a lingeket...szoval massolok 1000-el....
-
mcwolf79
veterán
Na végére értem a HotS kampányának.
Azt kell mondjam, nekem jobban bejön mint a WoL. Persze eléggé kiszámítható a vége, de ezt leszámítva nekem valahogy bejövősebb.
És azzal is egyetértek, hogy könnyebb,mint a WoL. Hard-on talán ha párszor újra kellett kezdenem, ezekből is pl. azon a pályán volt min. 3,ahol Narud-dal kell .... Ott is azért, mert elszámoltam az időzítést.
Most nekigyűrközök az acsiknak. -
adrian360
őstag
-
whitezo88
nagyúr
válasz
BeLucZ
üzenetére
a reaper a korai wolban volt nagyon OP. 2-vel jó gyorsan megindulva könnyű win volt az ellen akinek épp csak 1-2 marineja volt vagy pár lingje (P ellen meg főleg, mert a zela elől röhögve elfut), nagyon könnyű vele mikrózni, szépen lehet harrassolni. Főleg mikor egyszerre indul meg az ember reaperrel, aztán feljönni pár hellionnal is a szabad feljárón
azóta elég sokat nerfeltek rajta sajnos... -
BeLucZ
addikt
válasz
shouryuken
üzenetére
amire én most nagyon rákaptam az a reaper mánia, 4 v 4 ben kegyetlen nagy pusztitást tudok tolni egy egy jól időzített workerirtással, főleg ha meg van hozzá a nitropack nem lehet utolérni speedlingekkel sem, ha van egy 4-5 és egy pillanatra nem figyel az illető 0 munkás lesz az eredménye, expeket is nagyon lehet vele szivatni, én zsinórban egy csomó meccset meg nyertem ezzel a csapatnak, folyamat lekötöttem a figyelmét az enemy teamnek vele, addig a csapatom nyugodtan kiexpelt és megerősödött annyira hogy szétverje az ellent
-
sh4d0w
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Bocs, biztos én vagyok az oka...

A múltkor elkaptam egy 5-ös loose-streaket, tegnap egy 3-ast Tőled...
-
shouryuken
senior tag
Én is inkább csapatpárti vagyok, egyedül valahogy nem az igazi.
Sokat randomoztam, nyilván az ember úgy érzi, többször kap bénább társat, mint ő.. de ugyanakkor sokszor volt olyan társam, aki érezhetően jobb volt, mint én.
Ha letoltam a single player kampányokat, megyek is vissza ladderra, meglátjuk, most meddig jutok
-
adrian360
őstag
válasz
nepszter1
üzenetére
a rámpán beöltetted magad sokszor. ha látod hogy nem megy, gyere hátra, mégha két-három egységet is megtudsz menteni már az is jó. sentry guardian shield nagyon jó, de nem kell belőle egyszerre kettő, nem adódik össze. a terrán kihozta a plusz egy attack fejlesztés, nálad nem volt armor ( terrán ellen azt kell fejleszteni minél előbb). marineokat csak úgy tudod hatékonyan ölni ha forcefieldel szétválasztod őket, ezt meg kell tanulni, ennyi marine-t egy csapatban már nem tudsz sima a-moveval kinyírni. ha rámpán nem tudsz másodszor se felmenni, szerintem hagyd ott, mert harmadjára ( mint láthatod) már akkora serege lesz hogy lehetlen bezúzni. vissza menni expelni ( ezt jól csináltad) kihozni a colossust és 2 colóval bekell darálni
-
nepszter1
addikt
[link] Valaki rá tudna erre nézni légyszíves mert nem értem miért vesztettem.
-
oxox
addikt
válasz
szilva01
üzenetére
ez nem feltetlen igaz...azt hiszem 1 (vagy 2) perc ellenfel keresesnel (es talalat hijan) kiterjeszti a keresest csapatokra is. Amugy meg 3v3-ban is siman randomozhatsz ugy, hogy az egyik csapattarsad fix, tehat mar csak ezert sem random a csapattarsak....ez ranked-ben is igy van...en nem jatszom unkranked meccset (max a placementeket), nem latom ertelmet.
amugy meg ha nincs fent senki olyan akivel jatszanek, es nincs kedvem kampanyt tolni, akkor marad a random ladder...magasabb ligaban (ez platina top, gyemant) azert tobbnyire olyat kapsz aki nem veletlen van ott...tehat nem szenvedes....neha lehet kifogni ilyen teach them bronz hero-kat akik valami veletlen folytan csapatba magasabb ligaba kerultek, pedig alapdolgokat nem tudnak.
hots-ba meg ugy latom amugy sem sorsolt senkit gyemantba...tehat oda fel kell jutni.
-
oxox
addikt
mai kis tortenet.
2v2 platinaban vagyok.
ZT ellen Vs PP (randomba kaptam toss-t)egy platformon vagyunk...en falazok, bar en voltam messzebb csapattars nem...scoutolok (csapattars nem), gate-et lerakom, latom csapattars forge...kerdezem, hogy ez komoly? semmi valasz..kesz a core-om, neki mar a harmadik cannon keszul (gondoltam sima 4-gate-et csinalok) ...reaperrel kergetozok, mire beirja, hogy csinaljak army-t...visszairtam neki, a velemenyem...kozben ugy rakosgatta a cannonokat, hogy a bazisat megkerulve tudtam kijutni. ok semmi baj...nem tamadtak, egyedul nem akartam kitamadni, gondoltam expelek...o robo+nehany stalker (warpot nem is fejlesztette)...megjelent nehany banshee a bazisan amiket elkergettem, erre mass roachok leszedtek az expemet...ekkor elkezdett beirogatni, hogy noob vagyok...visszaexpeltem. bansheekkel kergetoztem....o is kiexpelt...egy rakas roach nala is megjelent.....szerencsere kilepett, mass stalkerrel betamadtam, de keves voltam egyedul...gyerek platina top
/1v1 silver..de eddig bronz volt a legjobbja/ -
Formaster
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Még diában is hozzák a 4gate-et? Az igen ...
-
Formaster
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ha meglesz a P, szerintem meglesz a mester rangod is. Hajrá
-
sith7
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
nyomasd

-
Formaster
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kicsit zerg style

-
Winner_hun
félisten
Alakul ez az 1v1, sikerül mindig top8-ban befejezni. Vagy ha nem is ott hagyom abba akkor akörül. Jelenleg 21 winnel több van mint loss, minden nap sikerül ezt feljebb tornázni.
Aaaaakkkkkkoris bekerülök a csillagos ligába

Annyi biztos hogy terran ellen ha gázzal nyit ha nem, 17-nél nexus. Utána lehet alakítani a dolgokat. Ha valami brutális bunker rush miatt mégis elvesztem az expet (volt rá példa, hiába volt cannon módban a nexus) akkor jöhet a dupla exp. Nem derítik hogy mi van, látják hogy visszarakom az elsőt és kész. Lehet túl bátran játszok?

-
nepszter1
addikt
Bronz Ligába 6. Vagyok nem tudom mit számít-e de nekem ez fejlődés már szépen sorozatba hozom a meccseket a terran ellen elég jól megy 4Gate warp rush-t nyomok mindig eddig bejött meg egyszer egy oracle segítségével is . Igaz 10 győzelem 20vereség.
-
Ghoosty
őstag
Hardon kivégezve a kampány, most jön az achi gyűjtés + brutal szint.

Még mindig azt mondom, túl könnyű lett. -
Eyesis
őstag
[nfteam] Mate, grandmaster, protoss játékos streamel holnap egész nap!
http://starcraft2.hu/2013/03/25/grandmaster-stream/ -
rt06
veterán
válasz
Formaster
üzenetére
ezdehulye
be is teszem a rola szolo szamot -
Alg
veterán
Ehh... hatalmas mindf*ck, egy simán hozható ZvT és ZvP (előbbinél tisztán MMMM jött, muta-ling-bane simán ütné, nem is expelt, de teljesen szétestem...) elbukva, egy ZvZ simán nyerve (muták előtt roach push, mutákat hydrák várták otthon) - ma sem leszek dia, inkább filmnézés
Hétköznap esténként túl fáradt vagyok én ehhez... (hétvégére meg kiesek a gyakorlatból
) -
adamkaa777
senior tag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Offracera ott az unranked
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
szilva01
üzenetére
Én is gondolkodok azon, hogy ha már tiszta lappal lehet nyitni a HotS-ban, akkor megpróbálkozok a randomozással. Bár ahogy belegondoltam, kicsit fura volna, a zerg a jelenlegi fajom, előtte terrannal is toltam vagy másfél évig, azzal is elboldogulok, de a tosshoz teljesen noob vagyok. Szerintem jó ideig max. silverig vinném. Nagy kár, hogy nincs fajonkénti ligabesorolás. Talán a következő kiegészítőre tartogatják...

-
whitezo88
nagyúr
utólagosan visszamentem szintezni Kerrigant, beadta a lv70-t ott van az evolutionnál h lvl 70 és nem adja be az achit

-
föccer
nagyúr
válasz
adamkaa777
üzenetére
Az eléggé gyilkos tud lenni, csak az igazán elvakultaknak ajánlott.

üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

most kell a wollal játszani, átment hotsra a sok erős player
Úgy tűnik wolban már tényleg csak a hozzám hasonló skilltelenek maradtak
...aztan egyszer megmajd brutalon is probalkozok, ha nagyon unom a laddert.