Hirdetés
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Magisk
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
Sziasztok!
Olyan sorozatot keresek, ami 2010 utáni, és szinkronos, vagy feliratos. (pontos kategóriát nem tudok mondani.. igazából nem látok benne rendszert, mi fog meg, és mi nem)
Ezeket szoktam nézni:
Trónok harca
Mentalista
Castle
Once upon a time
The tomorrow people
Arrow
Búra alatt
S.H.I.E.L.D.
The hundred
Believe
+Magyar: Hacktion
(bele néztem a continuum-ba, meg volt valami áramszünetes sorozat is; emellett néztem suits-ot, meg még néhány egyéb sorozatot is (pl. célszemély), de ezek nem nyerték el a tetszésem hosszú távon)
Csontit néztem, de már unom; Misfits-et is sokáig néztem, illetve a Hősök, de a "The Secret Circle" című sorozat is tetszett.Olyan sorozatot keresek, aminek van már legalább 1 évada (max 4), és el tudok lenni velük néhány napig.
Illetve a felsorolt sorozatok alapján van esély rá, hogy tetszik majd.Előre is nagyon szépen köszönöm annak, aki segít megtalálni a következő kedvencem
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OLED monitor topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Dell Latitude 5510, 15,6" FHD, i5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD, i5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- HP ZBook Studio G4, 15,6" FHD, i7-7700HQ CPU, 32GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, W11, 27% áfás szá
- Yamaha RX-V4A
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest