- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
válasz
Gyuri27 #7585 üzenetére
Köszi!
...csak sajna túl sokkal nem lettem okosabb...Ami különbséget látok:
- Dual-socket (Quad FX, Dual Socket Direct Connect (DSDC) Architecture) or single AMD processor configuration VS. Single AMD processor configuration
Ez mit is takar?
- Maximum four physical PCI-E x16 slots and discrete PCI-E x4 slot VS. Single AMD processor configuration
Ez egyértelműAmivel többet tud az FX:
- Extreme overclocking
- Supports Dual Gigabit Ethernet, and teaming option
Ezeket vágom...
- Optional discrete chipset cache memory of at least 16 KB to reduce the latencies and increase the bandwidth
- Reference board codenamed "Wahoo" [12] for dual-processor system reference design board with three physical PCI-E x16 slots, and "HammerHead" for single-socket system reference design board with four physical PCI-E x16 slots, also notable was the reference boards includes two ATA ports and only four SATA 3.0 Gbit/s ports (as being paired with SB600 southbridge), but the final product with SB700 or SB750 southbridge should support up to six SATA ports
- Enthusiast discrete multi-graphics segment
Ezteket már csak félig értem... -
nesa
veterán
válasz
Gyuri27 #7578 üzenetére
Jelenleg meguntam es leszedtem a hirdetest mert elegem lett a hitvany ajanlatoktol mint hogy 10k kapok ha felviszem pestre(vagy 15k a benzinem
) meg postaval max10k es ezeket ilyen 3 napos emberek toljak nagy arcal...
Ugyhogy kicsit rauntam... vegulis semmi bajom nincselegedett vagyok vele.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
Gyuri27 #7546 üzenetére
3:
Arra gondoltam, hogy az alacsony fogyasztású BE-2xx0 CPU-kra is gondoltál-e BE alatt, vagy csak és kizárólag a Black Edition 5000+-ra és 6400+-ra?2: Nekem már a 4. Sapphire kártyám ez a 3870-es és nagyon megszerettem a gyártót már az X700Pronál
Semmi felesleges, s még gyári tuningprogi is volt (Trixxx) nagyon tetszet - akkor még nem foglalkoztam ezzel a témával).
1: Túltárgyalva
-
TomBoy1986
veterán
válasz
Gyuri27 #7544 üzenetére
És ha még azt is hozzáteszem, hogy a 3pines ventiket is tudja szabályozni
(azaz hogy választható, hogy 3 vagy 4 pines).
A VGA miért drága? Persze tudom, hogy a Sapphire olcsóbb...a Giga meg VGA fronton egy .... (hűtés ált. csak jónak tűnik).
Tudod mi drága? A HIS, meg a GeCube... na azok drágák
A BE-t érted az én BE-mre is vagy csak a Black Editionra?
-
lee56
őstag
válasz
Gyuri27 #7451 üzenetére
Hmm, valamikor tavasszal-nyáron szeretnék egy kicsit upgradelni phenom-1066 ddr2 párosra, de Alapot nem szeretnék ujat venni (M2N-E), csak egy a baj hogy max ram fesz. 1.95V ott, tud valaki olyan 1066-os ramot, aminek elég annyi és azért nem hótlassu késleltetésü, valami azt sugja nem fogom olcsón meguszni
-
-
Thrawn
félisten
-
Thrawn
félisten
válasz
Gyuri27 #7314 üzenetére
Szerintem szép!
Közkívánatra: Triple Core Phenom 8600 Benchmarked
-
-
HERR Z
veterán
válasz
Gyuri27 #7131 üzenetére
bőven lehet ekkora difi
lásd yutani procija is 1.35V-tal megy 3050-et, az enyéim mentek 3100-at 1.3Vtal....
az a vicces hogy a be-2400 ráadásul kínai is volt ami tudvalevőleg szarabb is még a maláj prociknálA HT szvsz nem káros a procinak, chipsettől függ nem procitól mennyit megy
-
TomBoy1986
veterán
válasz
Gyuri27 #7113 üzenetére
Nekem a következő stabilitási eredményeim vannak:
1.25V - 2680MHz-en 2 óra után dobott hibát az Orthos.
1.33V
1.38V - itt még valami nem volt frankó, szvsz. ez még megy feljebb
1.41V - itt sem néztem meg hogy ennyi-e a maximum, ezen szerencsétlenkedem mostViszont a linked segített, így nyugodtabban megpróbáltam kisebb fesszel. Úgy néz ki megy
Tehát az előbb Human-error volt
Bon3ss:
AC Freezer 64 Pro, tehát igen. -
TomBoy1986
veterán
-
katt777
félisten
válasz
Gyuri27 #6915 üzenetére
??
Szted mit tuningol az, aki csak szeretne egy Phenom-ot, uram bocsá' egy 5000+ BE-t berakni a lapjába? Csak úgy, egszerű használatra. Nem az állóképességgel van baj.
A tuninggal nincs baja a lapnak, arra nagyon jó, a gáz az alapokkal van, amely pl. erősen leszűkíti a használható processzorok körét. -
katt777
félisten
válasz
Gyuri27 #6903 üzenetére
Kár, mert hardveresen nagyon pöpec kis lap lenne ez is. Van kolléga, akinél 1300-as HT is gond nélkül megy, nekem a proci miatt 1269 volt max. De nem volt ASUS, amikor vettem a gépet, most meg már késő. Az a lényeg, hogy a mostani procimmal, a jelenlegi biossal tökéletesen működik, ahogy pedig elnézem, vissza fogok váltani Intelre, ha a következő 1-1,5 évban az AMD nem jön rá, hogyan kell gyors procit gyártani. Addig meg tudom, hogy ne változtassak azon, ami már műxik.
-
antikomcsi
veterán
válasz
Gyuri27 #6819 üzenetére
Pffffff, 250 dollár nem annyira röhejes, inkább siralmas. Azért ennyire nem kéne elszálni.
Ha lesznek lapok, megnézem a felszereltségüket, a 3 kártyás sli úgyse kell, mert 8800GT-nél jobb videókártyára nem adok ki annyi pénzt, ezeken, pedig úgyis csak 1 sli csatlakozó van. És ha a 780 gyakorlatban csak ennyivel tud döbbet a 750-nél akkor nem hiszem, hogy megéri.
Viszont milyen vicces lesz később amikor nő a támogatottság, és egy 8800ultra sli-t majd kisegít az integrált vga.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bittorrent topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged