- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
válasz
commanDOS #7294 üzenetére
Nekem mint írtam van NF is és AMD is, s az AMD-set javaslom. Ha nem tudsz ilyet szerezni, akkor a szokásos Giga 690G lehet jó választás.
MSI K9N-ből meg rengeteg féle van. Nekem Ultra van, nem rossz lap, de a chipseten akár grillezhetsz is. Tuningban jó lehetőségek vannak benne, de van egy furcsasága - amit időnként előhoz - magasabb tuning (s főle HT) mellett az újraindítás=kikapcsolás. Érdekes jelenség szerintem...
Na ebben a lapban(K9A2 CF) ez megszűnt teljesen.
MSI-ből még amivel személyes tapasztalatom van, az a Neo2-Digital HDMI, de azzal az a probléma, hogy a HT-t nem tudod visszaosztani. Bár a 690G általában magas HT-t tud, de ez akkor is egy jelentős gát. Ebben az a jó még, hogy Phenom kompatibilis.
A Neo-kat meg NV fronton - ha tuningolni akarsz - akkor nem javaslom.
Én úgy szoktam vásárolni, hogy megnézem előtte a manualt, hogy mit is lehet állítgatni.
-
diablo1984
veterán
válasz
commanDOS #7302 üzenetére
pci-e 2.0-ás karim van, őszintén nem vágtam hanyatt magam tőle, 60k-s ára meg most inkább a zsebem is húzhatná....sajnálom, hogy nem kissebbet vettem, hisz úgysem kell nekem ekkora kari, főleg mióta megvan, hirtelen 1-2 órát teszteltem, azóta gémet nem is inditottam...
szóval nem számottevő a difi, főleg ha egyáltalán létezik....de agp és pcie között sem volt semmi, csak a csatit váltották le, ezzel még akkora lépést sem tettek!
MOD:nvidiás sli-s lapban nvidiás kariból tudsz sli-t kreálni, atikkal nem, mig amd-s lapban nvidiákból sem tudsz CF-et csinálni!
-
diablo1984
veterán
válasz
commanDOS #7296 üzenetére
ez olyan, hogy akinek intel van lenézi az amd-seket, nvidia, ati is hasonló!én lúzer tipus vagyok de ati párti, nem kell c2d és nv 8800gt, inkább amd+3870-es, bár sirni tudnék, hogy mennyire elmaradok az inteles talicskáktól, de ez van!
visszatérve, nvidiás lapom volt, kb olyan jó mint most az ati-s, csak az ati-snak a drivere jobb, igaz pl a crysis-nél eléggé kapkod az ati, hogy egy hibátlan drivert kitoljon, de kapkodásból jön a hotfix, stb-stb, nvidia hiba szagú....
sokmindenki van itt aki nvidiáról atira cserélt és nem bánta meg, én sem!
csak ajánlani tudom, bár az nvidia sem rossz választás!
Gyuri27: ha te is plkatformot váltottál volna egy jetway lapra alapozva és szivtál volna mint a torkos, akkor te is velem eggyütt szidnád! anno ha abitot vettem volna intel fronton, akkor most lehet c2d lenne a gépem, de jetway-em volt, nagyon-de-nagyon, sőt annál is jobban ganyé minőségű lap, csak a slotok szinével voltam megelégedve, a teljesitményével egyáltalán(még alapon sem ment hibátlanul, ha a memória időzitéseit gyári beállitásokra lőttem be, csak sipolt), meg olyan hülyeség, hogy 2 pcie 16x-es sin és sem cf sem sli támogatás, mekkora baromság!szóval jetway fúj [hányóssmily ami teljesen elzöldül és jetway szinűt rókázik]
-
TomBoy1986
veterán
válasz
commanDOS #7234 üzenetére
A Giga lapja is biztos jó, csak akkor le kell mondani a CF-ről. Meg némileg olcsóbb is - párszáz forint.
Nekem a 2. MSI lapom, s egyikkel sem volt semmi gond. Arra kell figyelni hogy az olcsó lapjaival nem lehet tuningolni, ennyi.
Mercutio:
Igen, de ASRock-kal legjobb tudomásom szerint +0.05V a maximális túlfeszültség. Na az meg... finoman szólva nem túl sok. -
bnss
veterán
válasz
commanDOS #7234 üzenetére
SATA2 visszafelé kompatibilis. Giga alaplap
.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
commanDOS #7227 üzenetére
Ha szólhatok kicsit haza...
MSI K9A2 CF - 20.5K
Nem emlékszem, hogy mi volt pontosan az elvárásod, de megosztom eddigi tapasztalataimat, s hogy miért jó választás:
- stabil
- jól tuningolható
- AM2+
- CF-X Ready
- PCI-E 2.0
- van még IDE rajta
- tudásához képest szvsz. olcsó - látva hogy ASUSból mit adnak pl. ennyiért (gondolok itt az M3A-ra)Ha int. VGA is kell, akkor term. nem szóltam
VaniliásRönk:
Nem érdekli őket túlzottan. De az nagyon vicces, amikor hirtelen 1mp alatt 20°C-t növekszik a Core hőmérséklet, míg ugye a CPU szépen fokozatosan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Parfüm topik
- One mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged