- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz
Balinov #5263 üzenetére
meg a lant.De majd akkor úgy intézem, hogy jó legyen.Holnap 6:15kor ledarálom róla az alig 1 napos XP-t,aztán kezdem az elejétől.Más gondom is van.Az alaplapra valahogy rá lehetne szúrni a ház elején lévő mic,és fülhallgató kimenet kábeleit.Nem tudod,hogy milyen sorrendben kell a kábeleket pakolni?Mondjuk szín szerint.Ezek vannak:
fekete(gnd)
piros(l-out)
sárga(r-out)
narancs(mic-bias)
lila(gnd)
fehér(r-in)
kék(l-in)
töld(mic-in)
Jó lenne,ha úgy írnád,hogy én,szegény láma is megértsem.pl a felső csati sor balról,aztán alsó csati sor balról.Így remélem menni fog.Előre is köszi!
Már csak holnp olvasom... -
Gyuri27
félisten
válasz
Balinov #5212 üzenetére
Vagy csak egyszerüen kevésbé jót fogtál ki belőle. Márha készült belőle jó széria.
Utáljatok nem baj. Akkoris ellensége leszek.
Az vagyok én a kingmax ramnak, mint VaniliásRönk az asus lapnak. Örök ellensége!!!Chaser: azért az nem normális és nem faxa hogy valami a vasban 100c° körül van.
-
Chaser
legenda
válasz
Balinov #5212 üzenetére
Az asus lapok finnyásak, tapasztaltam már én is. Vagy a procid ramvezérlője finnyás? Vagy én vagyok finnyás, mert nem eszek meg mindent amit elémraknak?
A helyes választ beküldők között kisorsolunk 10 használt kondenzátort, meg egy vadiúj ☻codegen☻ tápegységet, amivt ha a jelenlegi konfigjába rak, garantáljuk önnek, hogy nem éri meg azt a kort, hogy elértéktelenedjen! -
Gyuri27
félisten
válasz
Balinov #5090 üzenetére
Dehogy kostolgatlak (csak kicsit)
Egyébként a hsz-ből süt az asus iránti tisztelet és szeretett.
Eddig csak (tudjuk ki-t) ismertem ilyen fanatikus rajongónakNem baj. Jön a 7xx-s korszak mazsolázunk abból!
Killerlaca: nem pálya udvar ez, hogy forgalom legyen. Ha kivagy békülve az nv chipsettel akkor van náluk ujdonság, de tesztet még nem láttam. Viszont linkelek neked giga tesztet .
-
dodopek
addikt
-
Gyuri27
félisten
válasz
Balinov #5064 üzenetére
Az utolsó szám a színt jelzi mesterem.
katt777: ahogy annó az abit föltámadt poraiból (bár már azt hittük nincs remény /mondjuk nem teljes mert nincs amd chipes lapjuk/) úgy az msi is vissza térhet. Hiszem, hogy jobbak lesznek az új lapok (lásd p35) és az msi piros ujra ragyogni fog. A lap szép. Az 5 cooler fan meg lenyűgöző.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Balinov #5057 üzenetére
Akkor egy kis ajándék Athlon X2 BE-2400
-
dodopek
addikt
válasz
Balinov #5037 üzenetére
Nem ott vásárlok,csak szoktam használni a gépvarázslóját,hogy biztosan klappoljon a konfig.Szétnézek jópár boltban,hogy mi hol olcsóbb,vagy akciós.Ha tisztán gépboltból vásárolnék,az +20e lenne...
Amúgy utánanéztem az M2A-VM nek,és a Vörös toronyban 13800huf.Ugyhogy lehet,hogy az lesz belőle... -
dodopek
addikt
válasz
Balinov #5035 üzenetére
Azért mondtam,hogy első gép,mert nekik ez is bőven elég lesz.Nem azt akarom,hogy vigye a legujjabb játékokat,csak hogy hiba nélkül fusson.Ez így össze van állítva nekik 55e+monitor,bill,egér,hangszóró.Meg kell állnia 100 alatt.Így eléggé meg van kötve a kezem.És ha azt számoljuk,hogy ők mindenképp a tescoban kapható 99990ft-os szettet akarták megvenni,amiben MINDEN (a memoria is) integrált,akkor asszem ez így jobb nem?Alig bírtam lebeszélni őket róla...
max 13e tudsz mondani jobb lapot hozzá? -
Gyuri27
félisten
-
Andrewhouse
aktív tag
válasz
Balinov #4922 üzenetére
Igen néztem a giga oldalán! de 45 perc kemény kutakodás után nem találtam az oldalon olyat ahol fel volt tüntetve am2+ kompatibilis alaplaok listája....
Amúgy a 2.0 REV lenne szó...hát az már csak támogatja...am2+ legalábbis illene neki szerintem ha már újabbat adtak ki.....?!?!
ÜDV
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Balinov #4788 üzenetére
Inkább nem kockáztattam és és beruháztam egy ASUS M2N-E SLI AM2 deszkára + egy 2,2 GHz-s X2-re. Kicsit meglepődtem a boltban, amikor megtudtam, hogy a az AM2 lapok többségén csak egy IDE csatoló van (nekem pedig 3 IDE cuccom van), úgyhogy maradt ez az SLI-s lap ezen van kettő IDE. Ahhoz képest, hogy ASUS meg SLI (még Vista-supportot is írnak a dobozán, bár lehet hogy ennek semmi jelentősége), nem is volt olyan észveszejtően drága (19,5k). Remélem jól fog működni a rendszer az új cuccokkal.
Köszi még egyszer a segítséget, még egy kérdésem volna. Ilyen kaliberű upgrade-nél (nForce+A64 ---> AM2+X2) elég simán rádugdosni a régi vinyókat, VGA-t stb. az új alaplapra, vagy ennél azért bonyulultabb egy kicsit a dolog? Ha nem muszáj, nem szeretném újrainstallálni az XP-t.
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
Balinov #4737 üzenetére
Oké, fogtam
Én se állok túl jól pénzileg, melóból megléptem, de mindig bizakodok és /talán ez/ megsgít
szerk:ftc: tökéletesen igaza van az úrnak abban, hogy s754-nél sempronnál nem volt DC ramkezelés, de athlonnál sem, ez volt az egyik legnagyobb különbség s754 vs s939 között, na meg hogy s754-nél x2 se volt, tudom hogy tudod, de ha laikus beleolvas félreértelmezheti amit mondtál..
#4739 Oliverda: csere osztán érdekelne-é 3600-os brisbanera alapfeszen 2600 körül szaladgál..árban mennyit gondolsz érte? / ha jól rémlik 1x már megemlítetted hogy lesz, de azóta stagnált a dolog/
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
Balinov #4728 üzenetére
2.1V-ot is nyugodtan adhatsz neki, bár nem hiszem, hogy DC-hez ennek köze lenne..visszaosztás nélkül nem nézted a ramot? 280FSB-nél ha 667-en 809-en megy, akkor valszeg nem kell visszaosztani, 1000 környékén menne sztem ha nem osztod vissza, cl5-öt akkor is tartja.
Proci úgy néz ki aktuális lesz, nem volt szívem egy átlagusernek eladni -
AtHoS
nagyúr
válasz
Balinov #4728 üzenetére
Ja, hogy már bekapcsolásnál is sípol. ezt nem írtad
Gondolom sorrendet már váltottál, akkor lehet a modulok nem bírják egymást DC-ben.
1101 a legújabb BIOS a lapodhoz ami nem is beta
Mikor összepakoltam a mostani gépem, nálam is elsőre hosszú sípolások jöttek, amire a kézikönyv azt írta, hogy VGA probléma. Azthittem akkor, hogy meghalt az IGP. Aztán mivel külső VGA-val is ugyanezt produkálta, kivettem a RAM-okat megvisszaraktam. Onnantól rendben volt. Még csak fel sem cseréltem a sorrendet Ráadásul a procihűtő széles mivolta miatt nem is a DC-hez elsődlegesen ajánlott foglalatokban vannak a memók.
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
Balinov #4703 üzenetére
Megy majd pü az árról, beteszteljem majd a procit? Bár ahhoz fel kéne bontani a lapot
ftc: sztem memóriakártyára gondolt
szerk: kb 2600 mhzig jutottam alapfeszen olyan lappal mint a tied, feszemeléssel nem néztem, 1ébként meg honne bíznék meg benned, még a tápunk is 1forma
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
Balinov #4699 üzenetére
Mivel 2 magos a proci, így valszeg csak a 2. küldetése lesz sikeres
2003-07-14 13:48, azaz 1528 napja -- PH! nagyúr- nem lennél itt ennyi ideje, ha nem lennél korrektMajd küldök egy árat pü-ben, proci-proci csere, egyéb sallang nem kell, még x2 matricát is kaphatsz mellé ha kell
Most olvastam hogy az AMD kiad 3 magos procikat, na asszem én most szállok ki a játékbólInkább veszek egy faxa notit, ott nem kell állandóan azon agyalni, mit cseréljek le benne..
-
Hubapeti
tag
válasz
Balinov #4656 üzenetére
En osszeraktam ezelott 2 evvel egy gepet Asrock K8NF4G-SATA2 (754)es azota is jol megy vgat nem is vett,a tapegyseget csereltem egy ev utan mert elszalt.
Nekem ugy tunt mintaha vekonyabb lenne az alaplap,de lehet tevedek,de a srac nagyon elegedett vele ,ejjel nappal megy.(6100/410). -
AtHoS
nagyúr
válasz
Balinov #4654 üzenetére
Akkor stabilitás terén nem lesz panasz az Asrock lapra.
DC szokott megyegetni a gépen routeren keresztül, de játékból max Diablo2-t tolnak a 6100-es IGP miatt (sajnos nem túl masszív a teljesítménye). Háló, hang, és a 3D teljesítménytől eltekintve az IGP is rendben teszi a dolgát. Winyókezeléssel sincs semmi probléma, memó jelenleg 1modul található a gépben 1GB-os méretben, ami Kingmax gyártmány. -
AtHoS
nagyúr
válasz
Balinov #4648 üzenetére
Egy ismerősnek lett pénzszűke okán összerakva egy Asrock Alivenf6g lapocskával egy gépezet, még június környékén. (ballagásra kapta a kisebbik fia) A gépezet azóta is rendben üzemel és egyenlőre az integrált vga van használatban. Minimális tuningot is lehet benne előidézni, ha jól emlékszem feszt nem lehet benne tolni a procinak, de erre azért nem esküdnék meg.
-
Manitou
veterán
válasz
Balinov #4578 üzenetére
Valószínű egy 256MB Galaxy 7300GT DDR3 lesz, vagy egy 256MB Galaxy 8600GT
Bár én inkább 7900GS -t vennék, csak nem kapni ott ahonnan be fogjuk szerezni a dolgokat. A nyers erő többet számít nálunk, mint az ilyen olyan DX --ek.
Persze árban is korlátolt a dolog. Mindenesetre a 2,4 P4 és FX5200, MX440 után bármi óriási előrelépés leszJah meg 512-ről 2GB ramra is váltunk.
Ilyen progikat használunk:
Autocad, Archicad, Photoshop, Artlantis Studio
(Jah építésziroda, ha nem derült volna ki )
[Szerkesztve] -
Gyuri27
félisten
válasz
Balinov #4553 üzenetére
Minek? Nem soká az x2 a64 lesz a szempi ilyen árban (akkor a régi a64-t ingyen osszák, a szempiért fizetnek, hogy elvidd
)
ftc: ez a csökkentett ht-s pcie2.0 nélküli am+?
Hubapeti: ha ennyire vágod a franciát akkor egy ilyet [link], v [link] ilyet rendelj nekem. Ez első kb. 80eur, a második 120 és csak a csigaevőknél kapni néha.
[Szerkesztve] -
AtHoS
nagyúr
válasz
Balinov #4525 üzenetére
Ez a lényeg, hogy meg legyen az ember elégedve a kapott sebességgel. A többi meg nem lényeg
Gondolom menne a memó magasabb órajelen is. 2.2V-ig lehetne elmenni max, de a fölé én már nem mennék. 2.2V-hoz azért egy ventit odabiggyesztenék a memóhoz azért, biztos ami ziher alapon -
AtHoS
nagyúr
válasz
Balinov #4521 üzenetére
Az a CPUz valid nem sokat ér ez ügyben, ugyanis CnQ-beli állapotot mutat, de ha 667-re van visszaosztva, akkor 9x280=2520MHz esetén effektíven 840MHz magasságában megy a memó 6-os osztóval.
Sajnos a retail packos A-data modulok miatt kell az időzítést visszább venned. Az EE bírja szorosabb időzítéssel is. De ezen nem érdemes bosszankodni, mert a magasabb órajel nagyobb teljesítménynövekedéssel jár, mint a szorosabb időzítés. Bár ez megint a ''mihez képest'' szindróma. -
Chaser
legenda
válasz
Balinov #4054 üzenetére
Sztem normális ez is, csak a ramomat nem komálja, nem ez az első lap
C-mos clearhez még hozzásegítettem a proci fesz csökkentésével, az az asrock lapban is 1ből összejött
A q-fan nagyon frankó, a chip sem meleg, az a belépő BIOS picture cool
Igazi zöldes AMD feeeling
Gameval teszteltem, ami a 6150-es vga-n beszaggatott, ezen nem. 1ébként melyik catalistot érdemes hozzá feltenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Harmadszorra is haladékot adott a TikToknak Trump
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest