- iPhone topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Balinov
üzenetére
Inkább nem kockáztattam és és beruháztam egy ASUS M2N-E SLI AM2 deszkára + egy 2,2 GHz-s X2-re. Kicsit meglepődtem a boltban, amikor megtudtam, hogy a az AM2 lapok többségén csak egy IDE csatoló van (nekem pedig 3 IDE cuccom van), úgyhogy maradt ez az SLI-s lap ezen van kettő IDE. Ahhoz képest, hogy ASUS meg SLI (még Vista-supportot is írnak a dobozán, bár lehet hogy ennek semmi jelentősége), nem is volt olyan észveszejtően drága (19,5k). Remélem jól fog működni a rendszer az új cuccokkal.
Köszi még egyszer a segítséget, még egy kérdésem volna. Ilyen kaliberű upgrade-nél (nForce+A64 ---> AM2+X2) elég simán rádugdosni a régi vinyókat, VGA-t stb. az új alaplapra, vagy ennél azért bonyulultabb egy kicsit a dolog? Ha nem muszáj, nem szeretném újrainstallálni az XP-t.
[Szerkesztve] -
Tuco Ramirez
őstag
Sziasztok!
A menyasszonyom AMD Athlon64 3000+ prociját szeretném lecserélni egy Athlon X2-re. Jelenleg egy ECS nForce4 s939-es alaplapja van (2x512 DDR-400 RAM-mal) . Elvileg ilyen alaplapba is lehet X2-es procit rakni, de a BIOS-a valószínűleg nem támogatja (két és fél éves lap, akkor még nem létezett az X2). Szerintetek mit csináljak, BIOS upgrade vagy inkább platformváltás AM2-re? Ha az utóbbi, akkor milyen AM2 lapot ajánlanátok? (tuning nem lesz, stabil, megbízható és lehetőleg ne drága legyen, szolgálja ki a meglévő eszközöket (egy-egy IDE és SATA-II vinyó, 2xIDE DVD-író)
Előre is köszi minden tanácsot!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 4800Mhz - több db elérhető!
- Corsair Vengeance LPX DDR4 RAM (32GB, 3200MHz)
- BONTATLAN Corsair Vengeance 64GB KIT (2x32GB) DDR5 6200MHz CL32 RGB - 10 év gari
- BONTATLAN Corsair Vengeance 32GB KIT (2x16GB) DDR4 3600MHz CL18 RGB PRO SL - 5 év gari
- SzoftverPremium.hu
- iking.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 32GB/2TB használt, karcmentes 90% akku (108 ciklus)
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- 199 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az hittem hogy két NV chipsetes alaplap cseréjekor nem lesz ekkora rumli, de azt hiszem igazad van, jobban járok egy windows reinstallal.