- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Jaja, az volt a legjobb lapom am2 alá, pedig volt egy pár darab
#7839 Gyuri27 : igen, megírták
#7840 VaniliásRönk: Mit értesz jelentős tuning alatt? Feszemelés nélkül megrángattam a 3600-os brisbanet, 2600-2700mhz-re ha jól emléxem, egy asus m2a-vm lapban, feszt úgyse adnék csak a ramoknak, csak az időzítéseket nem lehetett állítani / az asus nagyon jól ért hozzá hogy qrjon el egy lapot /, meg a fos színét nem tudtam megszokni, 1ébként jó cucc volt.
-
antikomcsi
veterán
Azért az elég megnyugtató, hogy bár kapni még nem lehet, máris van fent hozzá tölthető bios.
És még azt sem lehet rá mondani, hogy rosszul néz ki.
Nem ismerem a képességeit, de biztos vagyok benne, hogy sok helyre ennél nem is kell jobb lap. Pláne, hogy e-sata is van rajta, ami az új asusról lemaradt valamiért.
-
törölt tag
Eléggé le vagy maradva... Persze az is érdekes, hogy mi tartott bő három hónapig. Anno az AX8 is így járt.
-
Boci_83
őstag
Hát annyira nem feszegettem a végét. Igazából azt tudom még róla hogy 1,3V amit a lapommal legkevesebb feszt tudok adni, azon a feszen 3150Mhz ami stabil ha fent van a dual core oprimalizer. Ha nincs fent akkor megy kicsit többet is stabilan. Ezeket az eredményeket még a melegben csináltam, mikor jöttek a hidegebbek, gondoltam kiköltözök a garázsba, de aztán elmaradt, nem húztam mert akkor nem működik a lapomban a CnQ, és elég sokat megy a gép üresjáratban...
-
diablo1984
veterán
ááá, oda se, a 3870-esem is szar volt dx10-ben, a 88gt kissé jobb, de messze vannak még a tökéletes, minden maxon dx10-ben futó vga-k! nálam sem a procilimit, hanem a látványjavitó fogta meg a vga-t! persze a BE az még húzható, de ez az alap, ha már valaki ilyet vesz, hogy kettéhúzza az agyát a cuccnak!
-
diablo1984
veterán
jó, de a crysis-t azt nem földi gépre irták! minden fullon hasit, de az az nvidiapárti veszettfejszenyele, nem földieknek valaó, csal sli, cf, 4-es vga összekapcsolással, etc!
szóval jó, de a molyoknak nincs mit rágni a buxámban......jah, meg egy s1-es hűtő kellene rá, mert vista64 alatt semmivel sem tudom a ventifordulatát állitani! -
-
TomBoy1986
veterán
Nem csak általam: Bit-tech.net
Csak a tuningeredményt linkeltem, de a többit úgyis megtaláljátok.
-
commanDOS
senior tag
Láttam már párat mostanában, egy pár olcsó Asus lap is AM2+ támogatásos, ASUS oldalán van is egy lista, de ezek többsége alsó kat. lap....
Az am2+ speckóival kb tisztában vagyok, csak nem látom azt a plusszt, ami miatt nekem annyira kellene. Legalábbis egyelőre...
nemtom... -
ftc
nagyúr
Qimonda memoriagyárto..
s ez a tipus -
katt777
félisten
Az MSI LAP JÓ, a biosai szarok! Már írtam, csak ki kell fognod a megfelelő kombót. Az 1.3-as bios-szal nekem a 4200+-t a gyári hűtő kifulladása állította csak meg 2700MHz-en, RAM-oknál (sima mezei Samsung) 944MHz-ig jutottam, HT sebességnél 1234-ig. Utóbbival a 6000+-szal az 1269 MHz sem okozott gondott, másnál, más procival 1300MHz felett is ment. A kisebb procikkal viszon az újabb bios-oknál elvész a memória teljesítménye a tesztek szerint, hiába mennek amúgy a megszokott órajelen. A memóriák teljesítmény-csökkenése pedig drasztikus (K9AP-nál bizonyosan). 4GB RAM-hoz pedig kellenek az újabb bios-ok!
-
-
katt777
félisten
Ja, anno én is fogadtam egy haverommal, hogy a kis Polski-ban nem hallani a motort. Bele is ment. Aztán feltekertem 1000-re a magnó hangerejét, átautóztunk a városon, megálltam, lekapcsoltam a zenét, és megkérdeztem: Hallottad a motort?
Szó nélkül fizetett, úgyhogy meghívtam a pénzéből egy nagy halom fagyira. -
Turmoil
senior tag
Annál kicsit rosszabb: Shuttle honlapján szó sincs AMD/ATI chipsetes dolgokról, van Intel, nVidia, meg SiS... Még bepróbálkozom egy levéllel, hogy "jajj, de szeretnék én egy ilyen gépet, ugye lesz?"
Egy alacsonyabb fogyasztású procival, és passszív vga-val meg kb. 0 hangja lenne. Talán a hdd eresztené ki a legtöbb zajt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest