- Magisk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
válasz
Probiker #2198 üzenetére
akkor a megoldás....
vedd le a CPU hűtőt és azt vedd ki a CPU-t is....és rakd vissza(mikor nymd lefele a kert szoritsd lefele a CPU-t)....kontakt hiba...csak a ventik pöögnek fel.....ez az átka,hogy egyre több kivezetés van rajta.
ugy probald ki, hogy... visszateszed a CPU-t és nem fogatod le a ventit csak fogod....
[Szerkesztve] -
Probiker
aktív tag
na, gyerekek, befonom a szemöldökömet.
Összerakom gépet, mint ahogy a nagy könyvben meg van írva ( zsír új házba.)
Következik a bekapcs. Ventik felpörögnek, monitoron kép óne
Hámondommivan, újra bekapcs, semmi. Ramot átrakom másik slot-ba. semmi.
Na mondom, lehet rosz a zsír új fsp tápomKipróbáltam másik tápommal (IBM 310W), de ugyanaz.
Próbáltam csak az egyik rammal, semmi. kipróbáltam az összes mem slotba, hátha. de semmi.
Lekötöttem mindent táprol, csak az alaplapot hagytam rajta, semmi
Már mindent megpróbáltam, ami miat nem indulhat el gép, ezideáig azzal szórakoztam.
2x256Mb ddr2 533Mhz-es samsung ramjaim vannak, én ezekre tippelek, hogy nemkamálja az alaplap.
Valakinek valami ötlet? Nehogymá talán magyarország első ilyen alaplapja pont nálam haljon be -
Chaser
legenda
Nekem is annyi c'n'q-val a sempim, húzva 30-35 annyi volt idle-n, mivel feszt nem emeltem, és igazából attól melegszik a proci.
szerk: (#2182) rollins : ott már azért van hangja, a régi gépben 1300-on ment, már ott sem volt hangja. Ramcserében nem akadályozott egyik lapnál sem.
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
mondom összerakom a gpet....csak azt eszembe jutott,hogy CPU nélkül
nah akkor keresek Sapphire alaplapot....külföldről.... -
ftc
nagyúr
Probiker mostmár egy boldog tulajdonosa egy AMD690G-s lapnak.....
de Asrocktól még mindig megválnék.... -
ftc
nagyúr
[link]
a Giga lapon nincs DVI kimenet? -
Kicsirics77
veterán
sajnálattal kell közölnöm hogy átáltam a sötét oldalra
örülök hogy veletek lehettem eddig további jó topikozást -
blacky36
tag
Sziasztok!
Platform váltásra készülök, a majdnem új agp-s kari miatt az asrock-ban gondolkodom azthiszem ez a csúcs agp-vel. Ide linkelem hogy miket vennék. Jó ez így eggyütt vagy valami mást? Tanácsokat kérek lehetőleg ebből az áruházból vásárolható termékekből, hogy egybe legyen a posta. A segítséget előre is köszönöm!
[link]
[link]
[link] -
tuctuc
aktív tag
válasz
Falconer #2142 üzenetére
Hétvégén raktam össze a gépem egy Gigabyte M55-S-S3-al. Szerk: rev 2.0
Szerintem tök jó lap. Elsőre elindult, 294-es FSB-t tuti bír, passzív chipsethűtős, ami kézmeleg, és jók a szolgáltatásai. Abit KN9-et akartam, aztán rábeszéltem magam erre.
x2 3600+ 2x512L2 Brisbane 1900@2800Mhz szerintem elég jó tuning. Ramok miatt 2600Mhz-en használom alapfeszen, működő C'N'Q mellett.
Vedd meg nyugodtan, de tuninghoz rakd fel az F3-mas biost, nekem F2-vel 2200Mhz körül megállt, az meg mint mondom 294FSB 2800Mhz. 304-es FSB-vel már nem indult, de nem vagyok telhetetlen.
[Szerkesztve] -
csibor
addikt
Ha sikerül eladnom a ramokat, akkor valószínűleg ASROCK AM2NF6G-VSTA 12.5K lesz.
-
Chaser
legenda
x700-at nem érdemes venni sztem, külsőben vagy 6200-est, vagy ddr3-as 7300gt-t, a köztük levő vga-knak nem sok értelme van. Én is LCD-vel nyomulok, 19-essel
hát 1024 alatt tényleg nem érdemes vele gamelni, de q3 int vga-val is ment ennyin, nekem meg az a lényeg
kicsit +húztama 6200-esemet, fééélelmetes
5k-ért is odaadtam volna ha beszámolod a biolapba... az is lehet, hogy 4ért is -
ftc
nagyúr
-
sanchy
aktív tag
még erről kérnék info-t: ASROCK ALIVENF6G-DVI lapocska.
Előre is köszi! -
sanchy
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban hogy mi a különbség az ASUS M2NPV-MX és az ASUS M2NPV-VM között?
Előre is köszi! -
paleinho
senior tag
Új int vga deszka a biostartól
BIOSTAR TF7050-M2
[link]
sata portokat leszámítva elég jó felépítése van a lapnak, szerintem -
Falconer
aktív tag
Gigabyte M55-S-S3 -rol van tapasztalata/velemenye vkinek?
Nforce 550, 4 sata2, dc ddr2, firewire, stb, szal van rajta minden, csak kerdes, hogy mennyire tuningbarat a cucc. Jah, es 17k.
Abit KN9 ultrat is neztem meg, az 20k, de nemtudom, hogy megeri e azt a plusz manit.
(4200as X2 lenne bele, meg 2*1GB ddr800) -
ftc
nagyúr
nah szóval....
van egy Asrock CF-s lapom akit érdekelne....esetleg biostar lap....egyiket elkell adnom mert tuti rajtam marad az egyik akkor.... -
Chaser
legenda
Jah, valami olyan lehet
Nah nekem úgy sikerül, mivel sürgébe kellett deszka, vettem egy GB-t, mert csak az volt, nf430as micro lap..ctrl+F1gyel még a tuningopsönök is előjönnek..egész korrektnek tűnik
Legjobban ram kezelése tetszik, 667-es kingmax került bele, sajnos kicsit válogatós a ramokban, a gagyit nem szereti..alapon 5-5-5-15-21 1T-ben kezeli..elsőre nem is rossz
Holnap valszeg veszek mellé egy párt..olyan szomorkásnak tűnik egyedül
-
ftc
nagyúr
Mivel a logout-s teszt nem sok embert érdekelt folytatom ide.....
Stalker medium grafikán ahogy a gép berakta szépen megy..igaz hozzá kell szoknom...
CnC 3 szépen fut majd megpróbálom mit bír.... -
ftc
nagyúr
Teszt megjelent
-
ftc
nagyúr
alvinék össze eresztették...nagyon hiányzik ennek a chipsetnek a dedikált memória oylan 32Mb....
holnap megkapod az eredményeket....
előljáróban FarCry meglepően jól muzsikált
FEAR is (igaz min grafikán)
Gothic3
NFS:most wanted 18FPS-t irt ki de folyamatos voltén simán játcottam vele
DOOm3 katasztrófa minenhogy( 640x480-ban low-n birta....)
stratégiára jó lesz ez
upsz tuningnál HT link már 1250Mhzalapfeszen
ujra kellett flashelnem a biost nem vitte le a szorzot....
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
Na mostmár tényleg nem tudom mit vegyek...annyira gyenge az amd-s vga?
van egy 6200es karim, annak nagyon baró képe van, dvi, tv..valszeg jobban járok ha veszek egy 12k-s asrock lapot, belehajítom a 6200-est/ eladni úgyse tudom
/ kicsit +ráncigálom, és még gamelni is lehet majd vele valamennyire ha úgy adódik/ FC-t szépen vitte 1024ben mikor tesztelgettem
/
-
ftc
nagyúr
válasz
Gyuri27 #2116 üzenetére
nem is vártam el mondjuk,hogy 1024-ben mindenben adjon norm FPS-t mediumon,de azért min grafon elvárná az ember...
FarCry ami megcáfolt..
még szedek le HD anyagot és akkor holnap kikerül...nem adok ki vackot kezeim közül...
alaplap marad,de nem vagyok megelégedve...leht kijön AM2+ váltok...akkora lesz már pénzem is...
Holnapi tesztben remélem nem lesz gond,hogy ömlesztve adom a kéekre a linket....igy leg nem törlik idővel...
[Szerkesztve] -
Gyuri27
félisten
Ezen a 6150-n nem veszünk össze.
Igaz ami teszt volt az egymagos procival volt. Tartok attól, hogy a 7050 belépése lemossa az amd-t. Már csak azért is mert abból lesz minden fajta, nem csak 3.
Arra gondoltam, hogy majd ebből egyszer építek egy faxa htcp-t.
Ja nyár.
Azt irtad nem költesz már lapra.? -
Gyuri27
félisten
-
ftc
nagyúr
hehe annyit elárulhatok,hogy akinek 690G-je van Gothic3-t el is felejtheti minden grafon
-
ftc
nagyúr
Kezdtem a tesztet szal ma este ha nem jön be az irás akkor holnap 3kor kerül ki
bár remélem ma meglsze..mert van még egy win insatlom hátra ma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest