- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Jah, valami olyan lehet
Nah nekem úgy sikerül, mivel sürgébe kellett deszka, vettem egy GB-t, mert csak az volt, nf430as micro lap..ctrl+F1gyel még a tuningopsönök is előjönnek..egész korrektnek tűnik
Legjobban ram kezelése tetszik, 667-es kingmax került bele, sajnos kicsit válogatós a ramokban, a gagyit nem szereti..alapon 5-5-5-15-21 1T-ben kezeli..elsőre nem is rossz
Holnap valszeg veszek mellé egy párt..olyan szomorkásnak tűnik egyedül
-
Chaser
legenda
Posta 730 ft, bolti ára 20k körül van. kicsit kerekíthetünk, 13.5kért országon belül bárhova a tied postával együtt
Jah van hozzá procim is ha kell, 3200-es semi, de gondolom az úgyse kell
Amúgy nekem se sietős, dobom fe lapróba. És pontosan az m2n típusú van meg nekem, normál ATX lap, GB lan, 4 sata 2, 1 pata, stbstb.
szerk: #1870 ftc :a kis amd chipes asus, ahhoz helyi kiskerben hozzájutok, most vettem ddr3-as7300gt-t is, adom is el, nagyon jó kis kai, kb a negyedét /se/ használom ki, meg valszeg eladom az lcdmet is, nincs időm mostanában gépezni, aztán meg jöna nyár, meg vannak még vizsgáim blabla..rájöttem hogy úgyse játszok, akkor meg minek erőmű
csak net, meg néha film, gameket meg csak a gt-vel is +néztem, egy se tetszik...
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
Nálam 280 FSB simán +volt
Tovább még nem volt időm tesztelni, jó kis stabil lap, és a chipset még tuningnál is csak kézmeleg.
De már +van az utód, szóval ha érdekel viheted, 13k+postaktsg, 6 hó gari biztosan, dobozok, kanócok stb.
szerk: dec-emberben vették, max 1.5 hónapot ment eddig.
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
Sztem nem komplikáltabb egy alaplap gyártása, mint egy procié vagy cipé, ha azokat meg tudták tervezni, talán már egy lap sem lenne hozzá olyan megterhelő a mérnököknek
De ők tudják..
szerk:#1803) Matthew: nf405 single chip: a vga+ a déli híd egy chipben van, az nf405 8x-osan kezeli a pcie16-ot, ami megfelelő még, bár 8800gts-hez valszeg már kevéske lenne. Volt aki nagyon dícsérte ezt a lapot, volt aki 5-öt visszavitt belőle mert hibás volt, ilyen áron már kapsz ati chipest is..a döntés a tied -
Chaser
legenda
Sztem az igazi az lenne, ha már az AMD gyárt procit, mostmár chipsetet is, kiadhatnának egy saját deszkát is
Gondolom ha cpu+chipset gyártás megy nekik, ez se lenne olyan megterhelő feladat a mérnököknek, én legalábbis egy gyártósor erejéig elkezdenék gyártani deszkát is a helyükben..bár ők valszeg nem így gondolokoznak
-
ftc
nagyúr
-
Chaser
legenda
A tuning nem a chipsettől függ, vagyis nem csak attól..már ha az ''amd nem tudom mennyi tuningot tud'' ennek szólt volna
ugyanaz az nf430as chip egy mATX lapban lehet teljesen antituning, vagy abban az asusban, amit most vettem és vga nélküli, turbózható
lehet táltos is
az a furcsa, hogy még ekkora tuningnál is kézmeleg csak a chip, a monitorozó progiknak nem hittem, hát igazat ''szóltak''
szerk: nf5xx sztem is felesleges, aki nem használ sli-t/sztem nem sokan vannak ilyenek/, annak bőven elég az nf4xx
[Szerkesztve] -
Gyuri27
félisten
Nos ha ezt S am2-es lapok tesztje [link] elolvasod derengeni fog. Ebben van nf 4, nf 570, via, uli chipset. A 690 [link]. Egyébként más szolgáltatást nyujtanak, memória kezelés, hálózat, eszközkezelés(vinyó,írók-oólvasók), tüzfal (van-e, hardvarasen gyorsitja-e), sli (ha van sli azt hogy kezeli) csak nagyon nagy vonalakban.
Ha valamit kihagytam nem megkövezni!
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
Én nem próbáltam egyiket sem, itt egy user asszem 11kért árul egy nf405ös deszkát 2 év garival, az már jó, 8xosan kezelia külső vga-t, 400-ast ne vegyél, az csak 1xesen..a többi chippel no problema
Ha intvga-sat veszel, asust, msit felejtsd el, msi antituning, asusnál max 230 az FSB..giga lapknál vagy előjön a tuningopció, vagy nem..
A bio Tforce550-ben sztem nem fogsz csalódniMajd a köv lapom olyan lesz, az ati chipesek még drágák, meg most jöttek ki, majd ha itt kitapasztalták őket, csak akkor veszek
TF550+3600 v 3800x2, guglival mikor rákerestem, sok oldalon ezt a lap-proci párost egy helyen találtam megKezd vicces ára lenni az x2-knek, egy ilyen lappal már valszeg elég használhatóak lesznek
Most olvastam egy hírt, áprilistól újabb árcsökkentésbe kezd az AMD 90 nanos procik terén..remélem így lesz
Különösebben nem érdekel, hogy nv a chip, kisezer gépet szereltem nv chippel, kicsit melegebb mint a via, más problemát nem találtam vele.
-
-
ftc
nagyúr
nézd Biosar lap keleten a legjobb lapok között van.Tuning lehetőség felér DFI-el...negyed áron...igaz cserében nem kapsz olyan cuccokat amit bent hagyol a dobozban...
ha tuning deszkát akarsz AM2 alá intVGA-al akkor Abit .....
ha nem akarsz intVGA-t akkor NF570 chipset vagy RD580-as Ati-tól -
Gyuri27
félisten
Hát már itt az első 690-n [link]. Lassan jön a többi is. Ez nem a tuning non plus ultrája, bár valamit csak ki lehet hozni belőle.
Chaser: kollega irta, hogy biostart nem akar [link], de be linkeltem. Illetve ez a 20k szerintem sok. Lehet, hogy van valahol ólcsóbban.
A kingmaxal és a kingstonnal az a bajom, hogy elfelejtettek ramot gyártani. Olyan mint az msi. Ma már nem elég ha valami megbízható! Picivel drágábban lehet geil,gskill és sok más jó ramot kapni. Azokon van hütés, lehet öket tuningolni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest