- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Van egy problémám remélem tudtok benne segíteni.
Pár napja a mobilommal akartam a skypra feljelenkezni és kiírta,hogy fel van függesztve a fiókom. Ritkán használom a mobilos skypot mert nem szeretem inkább viberezni szoktam.
Az ott leirtaknak megfelelően kitöltöttem mindent,hogy feloldják ki is jelezte hogy minden sikerült már csak az email cimre küldött jelszóváltoztatás van amit meg is csináltam.
Már vagy ötször játszottam el ezt és b.sznak feloldani a fiókomat.
Olyan mintha semmit nem csinálnának ott a micro.osnál.
A laptopommal mindig rajta voltam a skypom ott működött. Próba képpen kiléptem majd vissza akartam lépni de ott is már jött ez a hülye szöveg a felfüggesztésről.
Összevonva nem volt semmivel a skypom.Tudtok rá vlm megoldást?
Visszaolvasgattam itt a fórumum és irták, hogy a supportjuk nem jó. Ez így igaz.
Irtam nekik egy emailt amibe leirtam a problémámat azt irták 24 órán belül válaszolnak az is már mindjárt lejár.Gyanítom,hogy új fiókot kell csinálnom.
Olvastam itt,hogy van egy fájl amibe benne vannak a nevek.Azt meg tudnátok mondani vagy egy linket küldeni,hogy hol van ez a fájl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Latutide 7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest