- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Íme az új Android Auto!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
Bemásoltam egy régebbi verziót a Docus/User/AppData/Local/Temp könyvtárba SkypeSetup.exe néven, majd a Tulajdonságait írásvédetté tettem, és most úgy tűnik békén hagy a frissítéssel
-
nálam nem helyett, hanem mellett; google csevegő/hangouts, ha már mindegy...
< CyberBob >; ami számomra most nem probléma, az a későbbiekben sem lesz az, eleve vigyázok ilyesmire, bár részint szakmai ártalom - volt -, bármikor nyomtak rám direktben, vagy a feleségemre - és közvetve rám is - egy átvilágítást, és akkor ettől jobban/mélyebben belementek a dolgokba...
Iscariah; teszek rá, de olyat sosem állítanék, hogy nem tudnak mit kezdeni az információkkal, ille5ve nincs is teljesen rendben, ezt sajnos a gyakorlatban is tapasztaltam, de ez minden területen egyre rosszabb lesz, ez van...
-
Apollyon
Korrektor
A Skype egy zárt protokoll, egyelőre csak a Trillian nevű klienst tudod használni alternatívaként, de ettől még az üzenetek nem fognak átmenni ha valamelyik fél offline.
Illetve ezen az oldalon megtalálod az indokokat.
"Skype always worked this way, and I doubt they will change this behavior soon. Skype is primarily a VoIP service which works only when both peers are online. Skype is a peer to peer application where the server only there to connect people together directly or indirectly (through supernodes) when direct connection is not possible. The server does not store anything other than the login credentials."
Bár abban nem vagyok biztos, hogy valóban nem-e tárolja az üzeneteket valami szerver...
-
Nekem volt egy, amit frankón, hiba nélkül tudtam használni.
Innen le tudod szedni egy darabig: Letöltés Skype 5.6.59.110, offline telepítőAzt elfelejtettem, hogy az Appdata >>> Skype mappából a Skype nevednek megfelelő mappát másold ki és majd tedd vissza. Én mindig így csinálom, nem veszik el semmilyen beállítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Óvodások homokozója
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged