Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
< CyberBob > #6058 üzenetére
Hosszan nyomod a felhasználót, majd profil megtekintése, és az alatt.
-
< CyberBob >
őstag
válasz
< CyberBob > #6048 üzenetére
Ilyen nehezen kérdeztem [link]?
-
McLaca
őstag
válasz
< CyberBob > #6037 üzenetére
Ez az utolsó régi dizájnos. Az automatikus frissítést a playen ne felejtsd el kikapcsolni telepítés után, mert először nekem is 5 percen belül visszafrissítette a legújabbra.
A RAM használatig el sem jutottam, annyira sokkolt az új verzió.
Üdv!
-
válasz
< CyberBob > #6037 üzenetére
Valószínűleg igen, ha nem látsz újabb 7.xx-et
-
válasz
< CyberBob > #6035 üzenetére
-
< CyberBob >
őstag
válasz
< CyberBob > #6029 üzenetére
Na a szmájlik visszajöttek, de hogy nem mutatja ki van fent ez hihetetlen.
-
törölt tag
válasz
< CyberBob > #5561 üzenetére
Nem éppen ezt, mert nekem nemcsak jött, de el is ment a hiba
Igen, sajnos határozottan elkurvult a skype, mióta puhapöcs lett. Kár érte
-
törölt tag
válasz
< CyberBob > #5559 üzenetére
Nálam sosincs frissítés, mégis volt a hiba egy pár napig, majd eltűnt uígy nyomtalanul.
-
Fürkésző
tag
válasz
< CyberBob > #5557 üzenetére
Szia!
Ezt a hibát a 7.18-as verzióban már orvosolták. Frissíts rá! -
Nakivagyok
tag
válasz
< CyberBob > #5282 üzenetére
Én tegnap frissen telepített Windows 10 és legújabb Skype kombinációjával így jártam el sikeresen:
Reklám eltüntetése:
Hosts fájlba (c:\Windows\System32\drivers\etc\hosts) ez a sor beszúr:
127.0.0.1 apps.skype.comReklám helyének eltüntetése:
C:\users\[your user name]\App Data\Roaming\Skype\[your Skype username]\config.xml fájlban az <AdvertPlaceholder> tag értékét 0-ra állít -
spiritex
veterán
válasz
< CyberBob > #5280 üzenetére
Nem a tűzfalba kell betenni az apps.skype.com-ot, hanem az Internet options / Security / Restricted sites részébe.
-
spiritex
veterán
válasz
< CyberBob > #5278 üzenetére
Frissítettél verziót? Azért nem elég már az említett tiltás?
-
válasz
< CyberBob > #3241 üzenetére
passz, soha nem használtam webkamerát
-
Visormail
addikt
válasz
< CyberBob > #2592 üzenetére
Telepíteni egyiket se kell neki egyedül intézi már őket (régen skypeot is fel kellett rakni), de hanghívásokat nem használom nem tudom, mondjuk valószínű tudja.
-
Sharkweb
aktív tag
válasz
< CyberBob > #2396 üzenetére
Igen tudja. Viszont ahoz, hogy a hívott fél is HD minőségben lásson, neki is minimum 4MBit/s-os letöltési sebesség kell.
HD videóhíváshoz használható netek:
UPC: 50/5, 120/10
DIGI: 20/10, 40/20, 80/25
T-Home
Kábeles: 25/5, 50/5, 80/5
Optika: 15/7.5, 25/12.5, 50/25, 80/40
ADSL: Nem alkalmas a feltöltési sávszél miatt, hacsak nem VDSL4MBit/s=512kb/s
-
Sharkweb
aktív tag
válasz
< CyberBob > #2394 üzenetére
Müxik a HD a Skypeban, csak HD videóhíváshoz minimum 4MBit/s-os feltöltési sebesség kell.
-
TiMoN
senior tag
válasz
< CyberBob > #2334 üzenetére
Töröld le az összes hozzáférési pontot. Majd kérd le a szolgáltatódtól a beállításokat, de NE tedd alapértelmezetté a mobil netet. Akkor bármi ami netre akar kapcsolódni meg fogja kérdezni melyik kapcsolatot használja. Nekem pl az OVI store is mindig mobil netelni akart, mikor megcsináltam ezt a műveletet, xal nem a mobilnet az alapértelmezett. Elméletileg egyik se az akkor megkérdezi, hogy mivel kapcsolódjon.
Wi-fi-t meg értelem szerűen felveszed. Elvileg ezután működnie kell.
-
TiMoN
senior tag
válasz
< CyberBob > #2328 üzenetére
Nekem a nokia E51 en mikor logolt be a skype feldobta, hogy melyik netet használja. Kiválasztottam a wi-fi-t és kész, de úgy tudom a beállítása között is van olyan opció hogy ki tudd választani alapértelmezetten melyik netet használja.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
< CyberBob > #2328 üzenetére
Ha fenn vagy wifin akkor mennie kell azzal is. Próbáld meg azt hogy letiltod a mobil adatforgalmat (ha lehet) és úgy próbálkozz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest