- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
Fürkésző #6346 üzenetére
A verziója: 1.52.76.30031
A jobb oldali elmosott rész, ez mind jut a beszélgetésnek... remek helykihasználás.
-
brd
nagyúr
válasz
Fürkésző #6307 üzenetére
Ez egy jogász(csoport) faszkodásának eredménye, nem a gyerekek védelmében van rá szükség, hanem a Microsoft védelmében a hülyék gyerekei ellen. Így a Microsoft hivatkozhat arra egy jogi útra terelt sérelem esetén, hogy ő bekérte a felhasználó adatait, innentől a felhasználó felelőssége, ha akkor nem valós adatokat adott meg.
-
pimmi
senior tag
válasz
Fürkésző #6202 üzenetére
lényegtelen már feljebb linkeltem miért de akkor sem értelek, itt a version list nincs is sima 7.4
-
pimmi
senior tag
válasz
Fürkésző #6191 üzenetére
most ezt nem értem, szerintem az enyém újabb mint amit írsz hogy azokban megy, itt egy skype version history
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Fürkésző #5801 üzenetére
Köszi! Úgy néz ki, hogy a Skype-állapot kijelzése óta, elérhetőnek jelez. Néha üres lesz a karika, de legalább tudom, hogy megváltozott.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
Fürkésző #5785 üzenetére
Nna, elmentettem ezt a fórumot, hátha...
Ugyanezzel a pörgölődéssel szívok majd 2 hete asztali gépen és laptopon is. A legfőbb gond, hogy másoknak az üzenete is vagy megjön, vagy nem, vagy csak 2-3 részletben. Hiába írok, nem megy el, a válasz nem jön meg, majd csak egyszer...
Ha születik megoldás, írja be valaki legyen oly kedves -
poli27
veterán
-
Palafi
aktív tag
válasz
Fürkésző #5434 üzenetére
Nem feltételeztem semmilyen bénaságot, csak egyszerűen megnéztem a sajátomat. Arra viszont nem gondoltam, hogy azonos oprendszer, azonos Skype verziószám mellett nálad más lenne. És én is néztem már el alapvető dolgot, mert másra figyeltem. Ez szerintem teljesen egyszerű emberi dolog, és szinte mindenkivel előfordulhat.
-
Visormail
addikt
válasz
Fürkésző #5389 üzenetére
BlueScreenView-al nézd és a listában duplán klikkelj a kódokra, akkor beadja a részleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest