Hirdetés
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- MIUI / HyperOS topik
- Kezünkben a Redmi Note 14 Prók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
Sziasztok.
Előre is elnézést a buta kérdésért, mert biztos evidens meg minden, de én nem jöttem rá, ezért bátorkodom itt megkérdezni:Réges régen akartam csinálni egy skype profilt magamnak, de persze már akkor is nagyon lusta voltam, ezért regisztrációnál rögtön rányomtam a facebook profillal való belépésre. Ezzel kb. át is ugrottam mindent, és ez tök jó volt...anno.
A helyzet az, hogy most ki akartam volna próbálni a wp8.1 telómon a skypeot, és persze vagy skype név kell neki vagy MS profil név.
Próbáltam kitalálni vajon mi lehet a skype profil nevem (ezt találtam a fiókbeállítás menüben --> skype neved: facebook
Bnevem) de sajnos nem fogadja el.Tehát a kérdésem az lenne, hogy hogyan lehetne megoldani, hogy betudjak lépni a FB-vel összekötött skypeomba anélkül, hogy csinálni kellene bármit is?

(második megoldásként gondoltam hogyha van rendes MS fiókom akkor - win8 miatt -, miután beléptem a FB-s profilba próbáltam összekötni az MS fiókkal hátha, de nem találtam olyan gombot se a fiókbeállítás menüben
csak "további tudnivalók" link van ami a FAQ-ba visz....)
Én azt hittem, hogy mivel FB profillal regisztráltam anno, ezért van skype profilom is, de akkor mégse? Vagy hogy müködik ez a csoda?
Igazából az elsődleges cél most az lenne, hogy a FB-vel összekötött skype profilomba be tudjak lépni, ha nem sikerül összekötni az MS profilt a FB-s skype profilommal az nem baj (bár nem értem miért nem lehet... mert ez akkor megoldana minden gondot, mert ott tudom az email címem és a jelszavam
)(a gond onnan adódott, hogy a telefonos wp8.1-es skype appban nincs "belépés fb profilal" gomb, míg a win8 pc-s programban van ilyen belépési lehetőség) (mondjuk hozzátenném még gyorsan, hogy az új win8.1 "modern windows-skype" programban már szintén nincs ilyen gomb a belépésnél)
Új hozzászólás Aktív témák
- Netflix
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bnevem) de sajnos nem fogadja el.
csak "további tudnivalók" link van ami a FAQ-ba visz....)
)