Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AD4MINATOR

nagyúr

Sziasztok.
    Előre is elnézést a buta kérdésért, mert biztos evidens meg minden, de én nem jöttem rá, ezért bátorkodom itt megkérdezni:

Réges régen akartam csinálni egy skype profilt magamnak, de persze már akkor is nagyon lusta voltam, ezért regisztrációnál rögtön rányomtam a facebook profillal való belépésre. Ezzel kb. át is ugrottam mindent, és ez tök jó volt...anno.

A helyzet az, hogy most ki akartam volna próbálni a wp8.1 telómon a skypeot, és persze vagy skype név kell neki vagy MS profil név.
    Próbáltam kitalálni vajon mi lehet a skype profil nevem (ezt találtam a fiókbeállítás menüben --> skype neved: facebook:FBnevem) de sajnos nem fogadja el.

Tehát a kérdésem az lenne, hogy hogyan lehetne megoldani, hogy betudjak lépni a FB-vel összekötött skypeomba anélkül, hogy csinálni kellene bármit is? :)

(második megoldásként gondoltam hogyha van rendes MS fiókom akkor - win8 miatt -, miután beléptem a FB-s profilba próbáltam összekötni az MS fiókkal hátha, de nem találtam olyan gombot se a fiókbeállítás menüben :DDD csak "további tudnivalók" link van ami a FAQ-ba visz....)
    Én azt hittem, hogy mivel FB profillal regisztráltam anno, ezért van skype profilom is, de akkor mégse? Vagy hogy müködik ez a csoda? :U

Igazából az elsődleges cél most az lenne, hogy a FB-vel összekötött skype profilomba be tudjak lépni, ha nem sikerül összekötni az MS profilt a FB-s skype profilommal az nem baj (bár nem értem miért nem lehet... mert ez akkor megoldana minden gondot, mert ott tudom az email címem és a jelszavam :K )

(a gond onnan adódott, hogy a telefonos wp8.1-es skype appban nincs "belépés fb profilal" gomb, míg a win8 pc-s programban van ilyen belépési lehetőség) (mondjuk hozzátenném még gyorsan, hogy az új win8.1 "modern windows-skype" programban már szintén nincs ilyen gomb a belépésnél)

Új hozzászólás Aktív témák