Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToMM23
tag
válasz
szildavid90 #5380 üzenetére
Olvass kicsit fenntebb. Ezt írtam Én is és válaszolták itt,hogy Skype központi gond. Majd jobb lesz.. valamikor.. Addig sajnos várakozás van
-
ToMM23
tag
Sziasztok ! Mi okozhatja,hogy ma a gép bekapcsolása után a Skype csak teker bal fennt folyamatosan. Hívást fogadni és kezdeményezni nem lehet, csak írni a másik féllel. Gépreset megvolt többször is. Az Appdata mappából is törölve lett a Skype mappa. Amikor meg kérte megint az adatokat, akkor sok percen keresztük csak töltött és töltött. Majd nagy nehezen belépett és azóta is teker folyamatosan.. A "hívás" gomb meg ugye szürke.. ja router meg modem nincsen, a gépen EsetSS van. Amit le is futattam, semmi eredménnyel. CClearnert is, meg a "temp" mappa tartalma is törölve lett.. Valami skype oldali karbantartás vagy gond lehet ?
-
ToMM23
tag
Sziasztok ! Egy olyan problémám lenne, hogy a Skype átviszi a gép minden hangját. Legyen az játék, youtube, vagy bármi ami hangot ad ki.. A stereo mixer le van tiltva. Hiába próbáltam aktiválni majd megint letiltani. Semmi eredménye. Az OS az win 8.1. Szinte egyik napról a másikra lett ilyen... Hja integrált realtek hangkártya van meg soundblaster cinema 2 az alaplapon. De csak a Skype ilyen, mert a TS meg a Ventrilo az nem... Próbáltam már újratelepíteni is, alapos registry törléssel a TuneUp programmal. De ugyan úgy 0 eredménnyel. Mi a fene lehet a megoldás ? :S
Előre is köszönöm a válaszokat, megoldásokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest