Új hozzászólás Aktív témák
-
ÉNERGIE
tag
Sziasztok, kicsit témába vágó a kérdésem, bár viberről van szó, de viber témát nem találtam.
Történt az eset ma hajnali fél2 körül.
Irogattam 1 csajjal viberen, volt hogy írtunk volt hogy hangüzenetet küldtünk.
1x küldtem felkérést hívásra de nem fogadta el...ment tovább az irogatás/hangüzenet.
Majd kicsit később arra lettem figyelmes hogy nagyon halkan de hallom hogy szól nála a zene és beszélget valakivel, feltoltam a hangerőt hogy rendesen halljam....aztán abban a tizedmásodpercben ahogy elkezdett írni nekem a vétel megszűnt....létezik olyan hogy valami technikai hiba volt a viber részéről és bekapcsolta a mikrofonját a viber valamiért? Vagy telefonált éppen vagy hangüzenetet küldött valaki másnak én meg hallgattam vagy fél percig...máshonnan a hang nem jöhetett, skype ment még meg 1 mozilla amin külföldi oldal volt, reklámok sehol ami esetleg megszólalt volna, de ha reklám is lett volna nem kellett volna 3x-ára növelnem a hangerőt hogy halljak belőle valamit...találkozott már valaki ilyen "hibával"? A probléma az volt hogy letagadta hogy mással is beszélget ezért elküldtem a *****ba....
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Építő/felújító topik
- Marathon (2025)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Jogász topik
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Xbox Series X|S
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- iKing.Hu - Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
- 205 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Eladó iPhone 15 Rózsaszín / 256 GB újszerű, 6 hó bolti garival
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest