- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
aaaaaa
http://anonymousoft.com/skype-6-21-0-104-full-offline-installer-free/
na'most már csak le kell kaparnom valahogy a skype 6.1-et vagymit ....
-
F e Z o
veterán
Én visszaraktam a 5.2-es skype-ot azzal ismét működik a webkamera normálisan. Azért nem fogok venni egy drága webkamet, mert a skype úgy gondolja, azt kellene.
(#3338) takjoe : 1200Ft-os tesco gazdaságos webcam bizonyára nem skype "minősített".
Viszont a célnak megfelel ez is.
-
takjoe
tag
Én is próbáltam mindent ( három különböző webkamerát,driver frissítéseket). A kamerát minden program felismerte, csak a Skype nem. Végül letöltöttem egy régebbi , azt hiszem 5.1-es Skype-ot, ami szintén nem volt egyszerű, mivel minden bekapcsoláskor automatikusan frissülni akart...
De most működik.
Nem tudom mitől lehet,hogy ez csak egy pár embernek a problémája, a többieknek viszont nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged