- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
aaaaaa
http://anonymousoft.com/skype-6-21-0-104-full-offline-installer-free/
na'most már csak le kell kaparnom valahogy a skype 6.1-et vagymit ....
-
F e Z o
veterán
Én visszaraktam a 5.2-es skype-ot azzal ismét működik a webkamera normálisan. Azért nem fogok venni egy drága webkamet, mert a skype úgy gondolja, azt kellene.
(#3338) takjoe : 1200Ft-os tesco gazdaságos webcam bizonyára nem skype "minősített".
Viszont a célnak megfelel ez is.
-
takjoe
tag
Én is próbáltam mindent ( három különböző webkamerát,driver frissítéseket). A kamerát minden program felismerte, csak a Skype nem. Végül letöltöttem egy régebbi , azt hiszem 5.1-es Skype-ot, ami szintén nem volt egyszerű, mivel minden bekapcsoláskor automatikusan frissülni akart...
De most működik.
Nem tudom mitől lehet,hogy ez csak egy pár embernek a problémája, a többieknek viszont nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest