Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
Relevance007
üzenetére
még mindig visszhangzik, nem tudom mi lehet a gond..

-
sith7
félisten
válasz
Relevance007
üzenetére
köszönöm a segítséget, ha lesz időm a 2 lurkó mellett, akkor a ma megpróbálom variálni a dolgokat

-
Relevance007
csendes tag
Most találtam egy ilyet. Nem tudom mennyire segít. Mivel neked headseted van, ha jól értem, így marad a második bekezdésben említett sávszélesség és hálózati ellenőrzés. Bár azért még meg kellene próbálni mindkét oldalon megvariálni a mikrofonok és hangforrások helyzetét, meg a hangerőket, hátha változtat valamit.
-
sith7
félisten
válasz
Relevance007
üzenetére
A feleségem kibróbálta , azt mondja a próbahang nem visszhangzik, bár valamit állított az audio beállításoknál, audio lejátszásnál ki, audio rec - nél bekapcsolta a mikrofont
asszem....
-
sith7
félisten
válasz
Relevance007
üzenetére
hm, jó kérdés, azt hiszem akkor is van...
-
kem
addikt
Sziasztok!
Holnapra ki kellene találnom,hogy hogyan lehet egy video képet egyszerre 2 helyre továbbítani. valaki tudna ebben segíteni? Olvastam valami vSkípe pluginról, de nem megy a skípe-al. 2.0ás skypeot meg nem találtam sehol.
-
Reinhardt
őstag
Szeretném rögzíteni a videóhívást, hogyan lehet?
-
gabaly
tag
Bocsi, hogy kavarogtam. Mégegy utolsó próbálkozásnak felraktam egy régebbi Szkájp változatot és minden OK!

-
gabaly
tag
Sziasztok. Először egy másik topikban tettem fel ezt a kérdést, most látom, hogy van külön Szkájpos is ezért ide is beteszem..
Kérdésem tavaly nyárra nyúlik vissza. Akkor észrevettem, hogy egyes weboldalakon a Mo.firefox böngésző nem tölti be az adott oldalt és attól fogva nem is működik. Pl az extra tárhely videoChat-je, ha rákattanok csak forog az ikon de nem töltődik be. Ezután már nem is működött a böngésző, ha megakartam nyitni egy másik oldalt, kiírta, hogy már fut egy másik megnyitott Mozilla. Persze sehol nem látszott, a feladatkezelőben semmi nem futott. Ezután észre vettem, hogy az Explorer sem műxik! Ott is csak egy fehér oldal és tovább semmi. Akkor már próba az Operára is, az minden további nélkül működött, mindenütt!
Sebaj, újraindítom a gépet-gondoltam én. Csakhogyám a gép kb 6-10 perc alatt indúlt újra. Ezután ismét működött mindkét böngésző. Ahányszor csak így jártam, megismétlődött az eset. Annyira elvétve fordult elő ez a továbbiakban (1-2 weboldalon), hogy nem foglalkoztam vele tovább.Most jön az elmúlt szombat. A Szkájpom jelzett, hogy frissíteni akarja magát, engedtem. A legújabb verzióra frissült. Minden oké volt a legközelebbi gép indításig. Ekkor bootolás után nem csatlakozott többé a Szkájpom a netere, és a két böngésző sem működött!!! De volt net, mert az Opera ismét ment, akárhova próbáltam. Az újraindítás megint csak 6-10 perc alatt ment végbe, de csak továbbra is szürkén forgott a szkájp ikonja.
Ezután letöröltem a szkájpot és ismét működött a két böngésző, azóta is ez a helyzet. Persze próbáltam többször is újratelepíteni a szkájpot és az a jó az egészbe, hogy telepítés után betöltődik, és minden működik, a két böngésző is! A legközelebbi indulásig! Akkor ismét a régi nóta.
A Mo.fire az alapértelmezett böngészőm, ma megpróbáltam először letöröltem a szkájpot, az Explorert tettem alapértelmezetté és azzal telepítettem. Most is működött a Szkájp, működött a Mo.fire, de nem működött az explorer! Itt lehet a bibi? Újra indítottam, most még rendesen indult nem 6-10 perc alatt, de minden maradt a régiben.Szájp ikon szürkén forog, Explorer, Mofire nem működik, Opera igen.Tovább nem kisérletezek, nem vagyok egy guru.
Két nappal ezelőtt csináltam egy rendszer visszaállítást, vissza is állította a Szkájpot a régebbi verzióra de ugyanaz.
Jogos XP-m van, automatikus frissítésre beállítva, Dunawebes internet (mikrohull), amelyben minden állítási lehetőséget átnéztem és szintén nagyon átnézve a vírusirtó-tűzfalam (Secure), de sehol nincs blokkolva, letiltva a Szkájp. Kellően fel vagyok szerelkezve vír, kém, stb elleni védelemmel, mindet végig engedve semmi probléma a gépen. Különben is újra indításig ha telepítem a Szkájpot, működik és a két böngésző is.
Bocsi a hosszú szövegért de ezt mind le kellett írnom. Ja, a gépem 1 éves, eddig probléma mentes, a Szkájp kb 4 éve működik nálam baj nélkül.
Köszönöm a segítséget.
Üdv. Imre -
Darkcica
csendes tag
Sziasztok!
Az infó: létezik a 3 nevezetű angol cég és a Skype szüleménye a Skype Mobile, amivel Skype to Skype hivhatják egymást ingyen az emberek.A kérdés: vajon van-e olyan skype kezelő program, amivel hasonlóképp két mobilon skype to skype ingyenes hívás lehet folytatni? Ha lenne,melyik az, mit használ: wap, wifi?
Aki tudja, kérem ossza meg velem... -
Pribi
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy valahogy megoldható, hogy a Skype-ot egy Usb pendriveon használjam?
Pribi
-
Relevance007
csendes tag
válasz
mazda626
üzenetére
Régebben volt egy korlátozás a Skype-ban, hogy tűzfal és NAT mögül 1 kB/mp-re korlátozták a fájlküldés sebességét. Ez a gyakorlatban kb. 500 byte-ot jelentett. Na most úgy tapasztaltam, ez az utóbbi időben megszűnni látszik, de gyakran megesik, hogy kezdetben igen lassú a fájlküldés, majd néhány perc múlva felgyorsul, csak ki kell várni. Egyébként a videótelefon azért igen nagy sávszélességet vehet igénybe, meg lehet, hogy a 8 megabites net csak letöltési oldalon 8 megabites, feltöltésin azért kevesebb. És feltehetően a Skype előtérbe helyezi a kép- és hangtovábbítást a fájlküldéssel szemben.
Ezt most jól megtárgyaltam magamban.
Szóval szerintem próbálj fájlokat küldeni továbbra is, és nézd meg, hogy hogyan reagál. -
mazda626
addikt
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Foggalmam sincs, ez volt az első alkalom így.
-
mazda626
addikt
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Talán 320*240 volt vagy föntebb, de a 640*480 alatt. Teljes képernyőre kitéve is aránylag jó minőségű volt.
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Videofonálunk ismerősünnkel, jön a kép, mi fájlt küldünk neki, de csak 500b-tal megy.
Torrentet kilőttem. Miért ilyen lassú? -
raskolnikoff
őstag
Üdv. Meg lehet adni a skype-nak valahol hogy milyen állapotban jelentkezzen be amikor elindítom? Jelenleg az automatikus kapcsolódás beállítását sem találom...
Windows Live MSGR rulz
OK ki kellett jelentkeznem az automatikus kapcsolódás kikapcsolásához. Így meg mindig kérni fogja a nyomorult jelszót???

-
bergusz
tag
válasz
Relevance007
üzenetére
A mikrofon fizikálisan működik, csak a Skype-ban nem!
-
betyarr
veterán
válasz
sziada5925
üzenetére
szia!
na kiderült,hogy vírus volt a gépen amit az avg nem ismert fel,és az terhelte le a cpu-t.szóval ezért fagyott le mindig.
köszi egyébként a segítséget!betyár
-
bergusz
tag
Csapó 2:
Sziasztok!
Előre bocsátom, hogy lehet hülyeség, amit kérdezek, továbbá nem is az én problémámról van szó, továbbá nem is láttam a hibajelenséget, csak egy nagyon lajikus ismerősöm mondta el, hogy mi a problémája.
A srácnak ASUS M2N-E lapja van C-Media CM6501 onboard 8-channel hanggal, ami állítólag USB buszon keresztül továbbítja a jelet és ez lehet a probléma. Elmondásuk szerint hallják a dolgokat, de a mikrofon nem működik.
Elvileg minden jó helyre van kötve és Winfosban minden működik rendesen.
Van ötletetek? Új driver? Tapasztalat, valakinek volt ilyen?
Előre is köcce...

-
Sziasztok!
Hogy lehet a Skype felugró hírdetés oldalát kikapcsolni?
Előre is köszi!Hegyi
-
Derlie
tag
Sziasztok
Lehet hogy én is nagy hülyeséget kérdezek, hátha van már ilyen. Szóval én TV adást szeretnék küldeni skypeon (de nem webkamerán kersztül), illetve ha azt nem is lehetne akkor egy általam lejátszott filmet meg tudna nézni egy emberke a világ másik felén? Minőség nem annyira lényeg, csak nagyjából lehessen látni az embereket meg hangokat. Barátok közt rajongó az emberünk....
Eddig én csak ezt találtam [link]
Valakinek esetleg jobb ötlete? Nem szeretnék én is a tv előtt ülni amikor megy a sorozat

köszi a segítséget
-
betyarr
veterán
válasz
sziada5925
üzenetére
szia!
hát ez sem jött be sajnos.ha lenne még ötleted valamikor azt szívesen várom!köszönöm az eddigi segítségedet azért!
betyár
-
betyarr
veterán
válasz
sziada5925
üzenetére
Canyon CNR-WCAM413 a típusa,de egy másik fajtával is fagyott,az asszem egy apollo vagy mifene volt.sőt azt még nem is mondtam,hogy még akkor is kifagy,amikor csak a másik fél használ kamerát.tehát amikor bejövő video van és kifelé nincs.érdekes dolog.én arra tippeltem hogy az internetkapcsolattal lehet valami,de nem.az rendben van,megnéztük egy sebességteszttel.
-
betyarr
veterán
válasz
sziada5925
üzenetére
szia!megnéztük,a skype ki van pipálva,ha arra gondoltál.nem lehet ez mondjuk videokártya probléma?
-
betyarr
veterán
sziasztok!valaki segítsen már nekem,pls!az a helyzet hogy apósom a gépén ha elkezd skypolni (vagy msn-ezni) és bekapcsolja a kamerát,akkor lefagy az egész szgép.vajon mi okozza ezt?az internet kapcsolat rendben van,és a windows is most lett újratéve.próbáltam a skype régebbi verzióját is feltenni neki,de az sem segített.
köszi a segítséget előre is!
betyár -
bergusz
tag
Sziasztok!
Előre bocsátom, hogy lehet hülyeség, amit kérdezek, továbbá nem is az én problémámról van szó, továbbá nem is láttam a hibajelenséget, csak egy nagyon lajikus ismerősöm mondta el, hogy mi a problémája.
A srácnak ASUS M2N-E lapja van C-Media CM6501 onboard 8-channel hanggal, ami állítólag USB buszon keresztül továbbítja a jelet és ez lehet a probléma. Elmondásuk szerint hallják a dolgokat, de a mikrofon nem működik.
Elvileg minden jó helyre van kötve és Winfosban minden működik rendesen.
Van ötletetek? Új driver? Tapasztalat, valakinek volt ilyen?
Előre is köcce...

-
-
apukám72
csendes tag
Sziasztok!Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok "bár lehet hülyeség amit kérdezek"olyan játékokat keresek amit a skype-n lehet játszani.Persz azokon kívül amit amúgy is tartalmaz a program extra csomagja!Lehet valahonnan esetleg ilyet letölteni vagy valamilyen más formában beszerezni .
Köszi előre is a felhomályosítást!! 
-
-
Jadro
veterán
Sziasztok!
Mióta feltettem a skype-ot, szépen behelyettesít bizonyos számsorokat az ő kis saját képével így:
http://kepfeltolto.hu/i/?53537
Hogy tudnám ezt kikapcsolni?
-
Szpisti
addikt
válasz
Relevance007
üzenetére
Köszi, de most úgy néz ki egy xp reinstallal rendbe jött minden...
-
Relevance007
csendes tag
-
Szpisti
addikt
Szevasztok!
Nem tudjátok mitől lehet, hogy a Skype bejelentkezéskor kékhalállal újraindul a gép? XP az oprendszer...
Már feltettük a legújabb LAN drivert...
Volt már esetleg ilyen gondja valakinek? -
Integra
titán
a skype hol tárolja a contact listet?
mert teljesen más van egyik gépemen mint a másikon..
és most véletlen rosszra nyomtam uninstallt és reinstalloztam, erre a fele nem látszik a contactjaimnak..
agyrém ez a skype visszajelzés, megerősítés vagy hogy hívják ha valakit felvettél a listára.. -
Napster01
tag
válasz
üzenetére
elvileg minden partnered el van mentve a skype adatbázisában, tehát bármilyen gépről belépsz azt jelzi.... esetleg lehet olyan h szűkítetted csoportokra a partnereid és nem figyelted az elrendezést, vagy esetleg ki van pipálva h a nem elérhető partnereket ne mutassa, ilyesmi.... de ha nincsneek csoportok és minden partner meg van jelenítve akkor csinálhatsz olyat h exportálod a partnerlistád 1 fileba notiról, és utána átmásolod gépre és importálod (Eszközök menü - Speciális menüpont
-
törölt tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy több számítógépen is használom a skypot... Notebookomra kb 2-3 hónapja telepítettem, tökéletesen működik. Amit azóta telepítettem (új céges gépem, otthoni újratelepítés) csak pár partnerem jeleníti meg az összeset nem... Hiába veszek fel rá újra pár embert ha újratelepítem máshol a skypot csak azt a párat jeleníti meg. Notebookomon meg tökéletes... Találkozott ilyennel valaki? Notebookomról nem tudom valahogy lementeni a partnerlistát? Vagy a "központi szerveren" tárolt partnerlistába nem tudok belenézni? Vagy miért van ez?

Köszi!
-
sziada5925
aktív tag
Én csak most kezdtem el nemrég Skype-pal mikrofonozni, amikor áttértem Linuxra. Először azt hittem, hogy a Linux zabálja fel a netet vagy másra nemis tudtam gondolni mert eddig nem volt ez MSN alatt, de ahogy olvasom a hsz-eket úgy látszik a Skype tett be neki. Egyfolytában szétkapcsolja a netemet is, ha mondjuk töltök mellette valamit és nekem is bájtokkal jönnek át a képek konferenciabeszélgetés közben. Nincs valami optimalizáló program hozzá? MSN-ből már elegem van...

-
Pinya007
aktív tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Én is kezdek elbizonytalanodni Skype-al kapcsolatban, pedig régebben megbízhatóbbnak tapasztaltam msn-nél. Tegnap este is üzengettem egy partneremnek, aztán egyszer csak elkezdte nem küldeni az üzeneteket, közben felhívott és beszéltünk, eltellt pár perc és újra működött üzenetküldés is...
Vagy lehet köze ezeknek a hibáknak a routeremhez? (D-Link DI-604)
-
Apollyon
Korrektor
Tapasztalatok:
Haverral amikor UT2004-ezünk, akkor Skypepal dumálunk közben. Viszont van 1-2 dolog ami érdekes volt. A videóbeszélgetést nem használtuk, csak nagyon ritkán, meg mással is, a videó jó, nekem jól ment...
A "telefonálás" a haver gépére, csak audio webcam nélkül viszont érdekes volt. Hívás közben amikor küldözgettük át egymásnak a fileokat (kép, UT pályák, skinek ilyesmik) akkor kb úgy max 200-500 bittel, jobb esetben 1 K-val (!) ment másodpercenként az adat. Hívás nélkül viszont full sávszéllel (125-130 KB/s)
Játék közben akadt. Volt hogy elment a hang, sosem volt tiszta. Egy idő után, már a játék is akadt tőle.
Feladtuk és elkezdtünk keresni helyette mást, ki is próbáltunk párat, de végül az msn-nél maradtunk:
Lényeges változás! Tiszta, akadásmentes hang, nem torzít, alázza a Skype hangját!
Szóval az msn a király! Skype meg megy a lomtárba, egy nagy uninstall neki! -
Pinya007
aktív tag
Mostanában Skype érdekes dolgokat művel. Üzeneteket késéssel továbbít, miközben a másik fél is online van. Legutóbb tegnap este küldött egy patnerem szöveges üzenetet, azt láttam, hogy online de nem kaptam tőle semmit. Ma délelőtt bejelentkeztem semmi, délután jelentkeztem be legközelebb és akkor kaptam csak meg.
Más is tapasztalt hasonlókat? Vagy nálam nincs valami rendben?
Routerben is beállítottam a portot Skype-nak.
-
kem
addikt
Sziasztok!
Valaki futtat Skypeot 450MHz-es P3-ason?
Ezen élvezhetetlen a videó beszélgetés.4Mb-os Integrált VGA lehet gond,
vagy hogy a 6Gb-os rendszervinyón csak 1Gb üres hely van? -
Napster01
tag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
ismerős, nekem is hasonló tvtunerem van (DV2000) és olyanokat csinál h indításkor feloldja a mikrofon tiltást, szal visszhangozik, meg hasonló, próbáld meg megnézni a tuner progijába az audio eszközöket, és állítsd át a mikrofont pl vonalbemenetre meg ilyesmi, nem biztos h jó lesz, am. skype restart után sztem azért lesz jó mer a skype megcsinálja ugyanazt mint a tuner, szal magától átállítja...
-
RoyalFlush
őstag
Van egy Leadtek WinFast TV2000XP Expert TV tunerem. PVR bezárását követően ha szeretnék beszélgetni valakivel, másik fél nem hall. Érdekes, Skype újraindítását követően viszont már jó

-
szimcsi
senior tag
3.6-os verziót használom, de mintha azóta gond lenne a webkamera használatával. Akivel beszélek egyszerre nem látjuk egymást. Tehát beszélgetés közben a skype-on bekapcsolom, hogy lássanak, de akkor én látok semmit és fordítva. Valaki tudja miért?
-
lalah
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg a 2.5.0.154 verziot hasznalom, de ha frissitem a legujabbra mikor feltelepedes utan elkezd betolteni, csatlakozni kikapcsolja a gepet valami hasonlo jelenik meg:a rendszer hibat talalt, ezert a szamitogep karosodasanak elkerulese erdekeben leall....stb es kek az egesz, reset, ujrainditas. Mi lehet a problema? a messenger, skype 2.5 megy de ez nem.???????????????????????????,
koszonom elore is Lajos -
Napster01
tag
válasz
Petyuska111
üzenetére
erre van 1 sokkal jobb megoldás: TeamSpeak, kisebb sávszélesség igénye van és nem használja a gépet játék alatt annyira, mintha pl. skypeon konferenciáznátok, ott a minőségre törekedne a skype és szaggatna a játék vagy nagyon laggolna... (szvsz)
-
Petyuska111
tag
hello
olyan kérdésem lenne, hogy interneten keresztüli multiplayer játék közben (motoGP3) menne-e a Skype is? chello van, 1024/256, mindkét oldalon. elég-e a sávszélesség, vagy egyáltalán párhuzamosan fut-e a Skype online játékok alatt???? ugyanez nem 2, hanem 3-4 játékos esetében (konferenciahívás)?? tapasztalatok? köszi. -
sksporky
tag
Sziasztok!
Beszélek a Skype telefonnal és olyankor újraindul a gép teljesen random időpontokban,csak nekem van ilyen gondom?(legújjabb skype)Megoldás?Köszönöm a hsz-eket!
-
wakh
csendes tag
nekem az lenne a kérdésem,hogy nem tudja vki hogy lehet belőni a Lapfüleket skypeban?? lehet egyáltalán? hogy 1 ablakban legyenek a beszélgetések,ne 1000 külön ablakban és mégsem konferenciabeszélgetés legyen

nagyon köszi,annak aki segít! -
Stehe
aktív tag
Hali!
Azt nem tudja véletlen valaki, hogy hogyan tudom megállapítani, hogyha felvettem valakit, az még nem igazolt vissza, vagy pedig visszautasított?
-
kovy79
őstag
Tud valaki segíteni, h hol kell kikapcsolni a weblapokon megjelenő 6-7-8 karakteres számok híváskezdeményezésére szolgáló opciót?
-
Avalon2007
tag
Nekem van egy Logitech típusú USB-s mikrofonom, azon tökéletesen működik minden a Skype-pal. Szerintem szinte 100 %, hogy lényegében minden USB-s eszközzel működik, mert tapasztalatom szerint, amivel hangot fel lehet venni vagy le lehet játszani azzal működik is a Skype.
A kérdésed második felére: az USB-s fejhallgató sehogyan sem kapcsolódik a hangkártyára, az egy teljesen különálló eszköz, független csatornán továbbítja a hangot a gép felé. -
muris
tag
Hi!
Mi okozhat olyan jelenséget, hogy ha a skype-al hang-kapcsolatot kezdeményezek vkivel, akkor az egy 5 másodperc múlva kikapcsolja a programot (skype-ot)...röviden elszáll a progi...
Próbáltam újratelepítést, friss driver letöltést a hangkáryához...de uazt csinálja...

-
Yooha
aktív tag
Témában keresés híján:
Az USB-s fejhallgatók együttműködnek a skype-al? Ill. ezek hogy kapcsolódnak rá a(z integrált) hangkártyára? -
Certee
senior tag
Ti kaptatok már Spam-et Skype-on? Az egyik barátom folyamatosan kapja. Nem tudja, hogy honnan jönnek ezek. Ezek szerint a Skype-on is van már spam? Vagy ez valami vírus lehet? Nektek volt már ilyen tapasztalatotok?
-
Napster01
tag
több oka is lehet, a legvalószínűtlenebb az az h lassú a net, vagy nem elég stabil és elkezd akadni, de akkor inkább elmegy a hang, vszínű h mikrofonnal van vmi probléma, esetleg túl érzékenyre van neki beállítva és mikor kifújja a levegőt akkor azt hallod, mivel belefújja, ilyesmi lehet az ok, vagy még olyan h meg van törve neki a kábel...
-
dany27
őstag
hali
egy olyan kérdésem lenne h miért van az vlkivel beszélek skypeon és egyszer csak elkezd sisteregni elviselhetetlenűl?? -
törölt tag
Hi!
Nos ma voltam benn a bankomnál, ahol eddig a kérdésig nem jutottunk el, ugyanis nekem minden képpen azt ajánlották, hogy cseréljem le a kártyámat (Electron-ról Classic-ra vagy MasterCard-ra). Szóval így nem nyitottam számlát (egyenlőre), ugyanis(
!!!) vettem egy Linksys CIT200-t(
)(akinek komolyabb van attól elnézést kérek
) és mint számomra is csak utóbb kiderült, hogy jár mellé 60 perc ingyen SkypeOut szóval telefonra fel... 
Hogy milyenek a tapasztalatok...
... hát nagyon jók!!! Tényleg a telefon kezelhető, szó szeint a ''skype csakegy gombnyomásra van'', és mobil(!). Szerintem mindent elmond a használhatóságáról az, hogy az 58 éves anyukám, akinek 3szor (komolyan!!) kell megmutatni, hogy melyik gombal kapcsolja be a számítógépet, 2 perc után tudta kezelni, és azóta már beszélt az összes távoli rokonnal. Szóvalén teljesen át fogom tenni a telefonhívásaimat a skype-ra (nem mintha eddig nem így lett volna). Bár lehet, hogy a mobilhívásokkal még várok egy kicsit!
Bocsánat, a ''kitörésemért'', de csak is az elégedetség szólt belőlem...
Ui.: Az ''eddig a kérdésemig'' a korábbi hsz-emet jelenti.
[Szerkesztve] -
dany27
őstag
hi
azt h tom megoldani h ha csak az egyik félnek van camja mondjuk akivel beszélek és h ő lásasam ?? -
törölt tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Már megy, de gondolom két nap alatt már mindenki rájött a dologra...

Amúgy egy kérdés: Mivel járok jobban, ha euró vagy ha forint alapú számláról töltöm fel azt a 10 (11,5) eurót?
Választ előre is köszi! -
concret_hp
addikt
még mindig nem müxik...

persze szkájpoutolnék erősen, ráadásul külföldre, jó soké' erre most hal le
telefon meg még drágább 
-
pityeszka
őstag
Valakinek müxik már??
-
pityeszka
őstag
Skacok mija túró van ezel a skypppal 10-től le van reccsenve

-
majsztro
tag
Helló! Másnál is szarakodik a skype? 10 percig tart míg be tudok jelentkezni, és nem is tud sokáíg kapcsolatban maradni. Mitől lehet ez?
[Szerkesztve] -
wwenigma
Jómunkásember
[link]
Itt tudtok csatlakozni, én vagyok a host
-
wwenigma
Jómunkásember
pH!-s Skypecast nincsen? Érdekes lenne...
Indítottam is egyet.... 
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
percalapú, mint kiderült
-
concret_hp
addikt
skypeoutnál a számlázás perc vagy másodperc alapú?
-
Integra
titán
na egy érdekes gixer...
valamit babrált faterom a saját skype-ján és egyszer csak hol volt hol nem volt, a semmiből az egész névjegyalbumát importálta outlook 2007ből a skype...
na ezt kéne valahogy visszacsinálni..
egyáltalán mit csinált hogy odakerültek a kontaktok??? -
Eriksson_
csendes tag
Helló
lenne egy kérdésem!
Egyik ismerősömnek van a gépen Skype de nem tudja fellvenni ha hívják, ilyenkor mit csináljon??
Alapbeállításon van neki!
És mivel nekem nincs Skypom így gőzöm sincs mi a megoldás erre a kérdésre.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
valami software problema?Esetleg más skype verzió, vagy nemtom igazán.
ötlet? -
Killberk
aktív tag
Most frissítettem 3.5.0.202 verzióra, de úgy lefogja gépet, hogy totál használhatatlan lesz.

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Linux kezdőknek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 26
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Építő/felújító topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Gyermek PC játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)(akinek komolyabb van attól elnézést kérek
) és mint számomra is csak utóbb kiderült, hogy jár mellé 60 perc ingyen SkypeOut szóval telefonra fel... 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)