Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
A skype-tól vásárolt 06 21-es számot honnan lehet felhívni? Mert próbáltuk inviteles vonalasról meg t-home-os vonalasról, persze nem működött.

-
Miv
tag
ezt ugyan sikerült áthidalnom egy régebbi verzió visszarakásával, de ugye azt sem őrizgethetem mindörökké
Nem tudom, ezt az oldalt ismered-e, de ide szépen felkerülnek a programok korábbi verziói, így később is bármikor fel tudod rakni akár a 3.8-as sykpe-ot is, ahogy még jó néhányan (most a 2. legtöbbet letöltött program, úgyhogy valószínűleg másnak sem jött be a 4-es).
A link pedig: http://oldapps.com/ -
Paarthurnax
senior tag
A 3.8-as Skype nekem is jobban tetszett. A legidegesítőbb, hogy ez az új képtelen megjegyezni a default video eszközt. Itt arra gondolok, hogy ha kihúzom a notimból az USB-s webcam-et akkor ugye vissza kapcsol a beépítettre, majd mikor vissza csatlakoztatom az USB-set akkor továbbra is marad a beépítettnél, nem veszi észre, hogy csatlakoztatva lett a default eszköz.
Ez csak azért idegesítő, mert napközben ugye a beépített kamerát és mikrofont használom , amikor haza megyek meg csatlakoztatom az USB-set. A régi automatikusan felismerte és átállt arra, de a 4-es képtelen erre, akármit állítok be. Most minden nap be kell lépnem a menübe és manuálisan megcsinálni. Tudom, tudom, csak fél perc, de akkor is.
-
Paarthurnax
senior tag
A 3.8-as Skype nekem is jobban tetszett. A legidegesítőbb, hogy ez az új képtelen megjegyezni a default video eszközt. Itt arra gondolok, hogy ha kihúzom a notimból az USB-s webcam-et akkor ugye vissza kapcsol a beépítettre, majd mikor vissza csatlakoztatom az USB-set akkor továbbra is marad a beépítettnél, nem veszi észre, hogy csatlakoztatva lett a default eszköz.
Ez csak azért idegesítő, mert napközben ugye a beépített kamerát és mikrofont használom , amikor haza megyek meg csatlakoztatom az USB-set. A régi automatikusan felismerte és átállt arra, de a 4-es képtelen erre, akármit állítok be. Most minden nap be kell lépnem a menübe és manuálisan megcsinálni. Tudom, tudom, csak fél perc, de akkor is.
-
Pheadar
tag
hali
nekem a 4.x skype-okkal akadt olyan problémám, hogy amikor be vagyok jelentkezve, akkor sokszor nem látom az online partnereimet, hogy be vannak jelentkezve, még olyankor sem amikor épp csevegek velük, vagy ha mégis, akkor jóval később mint hogy ők bejelentkeztek.
ezt ugyan sikerült áthidalnom egy régebbi verzió visszarakásával, de ugye azt sem őrizgethetem mindörökké, szóval ha valaki látott már ilyet és/vagy tudja a megoldást, nagyon örülnék neki. (vista home premium)
P
-
Shia-ko
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van-e olyan több protokollt kezelő progi, ami nem kívánja, hogy a háttérben fusson a skype is?
Most pidgint használok, de annak ugye kell és jó lenne a skypeot is kilőni a futó programok közül.KÖszi!

-
Napster01
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tessék mester: [link]
Szoktatok még warolni?
-
Sirandrish
legenda
Nekem az lenne a problémám hogy a böngészőbe a 4 számjegynél nagyobb számokon a Skype ikon jelenik meg mint híható számnál..kérdésem: hogy lehet ezt kikapcsolni?
-
Napster01
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nem lehet exportálni tudtommal, de itt talán az összes megtalálható.
sonykor: Azok a képek vistán itt vannak eltárolva: C:\Users\fiókneved\AppData\Roaming\Skype\Pictures
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Valaki tud ilyenről?
-
sonykor
tag
Nem tudjátok a Vistában melyik mappában vannak ezek a skype képek: [link]?
-
Sk8erPeter
nagyúr
Skype-ból lehet exportálni (mondjuk *.gif-be) a smiley-kat?

-
Źşë'
addikt
hello mindenki!
nalam ha skypbol 3---> feletti verziot rakok fel akkor vmiert gta4 alatt elkezd akadni a hang és irgalmatlanul zavaro, ha meg regebbi verziot rakok fel akkor jo de a hangminoseg csapnivalo, mas jatekoknal meg nem nagyon probalgattam /mivel a hiba eleg friss nekem, de alkalmat keritek ra/
esetleg ha vkinel volt vmi hasonlo hiba es megoldast talalt ra szivesen varom a segitseget elore is koszonom!
ui.:
azbest: lehetseges h ez miatt jon nalam letre a hiba :s mivel a gta is eleg nagy gepigenyu cucc, ez alatt nem csak a hw igenyt ertem hanem a net-éhségét azaz combos netkapcsolat kell a multinak
-
azbest
félisten
válasz
ChRiS_RS
üzenetére
a hangkártya driverében / felvételi eszköznél ki kell választani az előlapi mikrofont... az hogy a hangját kihangosítod még nem jelenti azt, hogy az van kiválasztva mint felvevő eszköz.
A skype progi futása alatt nálatok is floodolják a bejövő portját? 33500as udp portra néha több ezer kapcsolat kezdeményeződik... és ez nem túl egészséges.
-
ChRiS_RS
aktív tag
Sziasztok!
Úgy vettem észre, hogy másnak még nem volt ilyen problémája, mint amivel találkoztam. Adott a gépház elején két jack, amelyre az alaplapi integrált hang van kivezetve. Kérdésem: a Skype miért nem hajlandó innen felismerni a mikrofont? Viszonthallom a hangom, tehát működik, de a Skype mindig kiírja, hogy nincs mikrofon csatlakoztatva.
-
Dízeles
aktív tag
Üdv fórum társak.
Hogyan tudnám kikapcsolni a skypin azt a funkciót mikor minden számot telefonszámnak mutat nagyon zavaró! Méreteket és sorozatszámokat stb.. is telefon számnak mutat.
BY -
chungee
addikt
Mennyire zavaró a 4.0 verzió
Érdemes felrakni
-
Napster01
tag
válasz
Windsurfer
üzenetére
Csak akkor megy, ha külön fiókot hozol létre a windowsban.
-
tomcsi23
veterán
Üdv!
Új verzióban honnan lehet megtudni, hogy mikor volt bejelentkezve a partner?

-
Windsurfer
tag
Sziasztok!
meglehet oldani valahogy, hogy 2 Skype működjön egyszerre 1 gépről? (msn-l lehet)
Elég fontos lenne!
Köszi! -
Pyzoo
aktív tag
Re.
Úgy látszik Skype-éknál már tudnak a bug-ról és dolgoznak rajta. [link]
-
Pyzoo
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék megkímélni mindenkit egy kis fejfájástól ezért írom ezt most le.
Párom gépére 1 hete kb feltelepítettem a Skype 4-et. ( a vas: Giga GA-m56s-s3/AMD 5000+ x2/ 4GB Kingmax Ram/ BFG 7900 GS VGA/ Windows Vista 32 bit)
A gépet kb fél éve raktam össze azótta se kékhalál se fagyás nem volt tapasztalható.
A hiba: Skype updatate után ha egy játékot elindítottam akkor kb 2 mp után lerakta tálcára.
Ha 3Dmark-ot indítottam akkor meg kiírta hogy D3D Device Lost.
2 napig sakkoztam mire rájöttem mi a baj.
Ha Skype beállításoknál " Az ablak megjelenítési stilusa"-t Skype nézetre állítom és lerakom tálcára akkor jelentkezik a hiba. Viszont ha az ablak nyitva van akkor már nem illetve ha a Vista-t klasszikus nézetre állítom akkor sem. Amióta a klasszikus nézet van bepipálva a Skype-ban azótta semmi gondja. XP-alatt nem jelentkezett ez a hiba.
Valószínű hogy a vga vezérléssel akad ösze gondolom azért mert a háttérben is (tálcán) aktívan használja az aero felületet ami ugye a vga-t használja aktívan, bár nem tudom (bár csak tudnám) .
Ez nem csak egyedi eset , másnál is jelentkezet teljesen más konfigon: [link] [link]Ha valakinek van türelme, ideje és angol tudása megírhatná a Skype supportnak.

UI.: Megtenném én is de angol tudásom egy 10-es skálán kb 2. Meg ahogy visszaolvasok Magyarul se megy valami hú de nagyon hát még angolul.

Köszönöm.
-
stangli
senior tag
Sziasztok
Egy kérdésem lenne éspeddig, hogy ha skype-n beszélgetek valakivel akkor ebben az esetben a rendszergazda megtudja-e nézni azt, hogy tételesen időben kivel mennyit/mit beszéltem?

-
Miv
tag
válasz
whitepegazus
üzenetére
Pont úgy működik, ahogy mondod.
-
whitepegazus
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy ha veszek havi korlátlan európa csomagot a skype-nál, akkor hogy számol abban az esetben ha mondjuk kinti mobilt hívok?
Nem tudom érthetően fejeztem -e ki a kérdésem.
Szóval látom a listát ami 10.000 perc erejéig hívható az előfizetéssel, de én ezen kívül eső számokat (pl.mobil) is hívnék.
Ilyenkor az egyenlegem ketyeg a tarifatáblázat szerint és ha vezetékest akkor pedig a 10.000 perc?Előre is köszi!
-
Napster01
tag
Szerintem meg jól el van rejtve, nem biztos, hogy egyszerű másolással vissza tudod állítani, de itt vannak, viszont nem külön felhasználóként bontva, hanem egy elég érdekes szerkezetben van elrejtve, titkosításért csinálták, de kár, hogy nem lehet kimenteni valami olvasható formátumba.
%AppData%\Skype\skypeneved\ és itt a .dbb fileok
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem! Skype hova menti a naplózott beszélgetéseket?
Köszönöm előre is!

-
Redy
tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne hogy tesom gépére feltettem a skype 3.8-at és a gép indulásánál a skype rögtön lefagy, de bejelentkezik. (másik gépről látni hogy online) Semmit nem lehet vele csinálni aztán ~10perc mulva magához tér, előugrik és lehet használni. Mi lehet a probléma? a 4.0 megoldhatja a problémát? -
lajo
senior tag
Sziasztok!
Nem találtam a fórumban. Ha skyperól hívnak (külföldről) engem mobilon, nekem kell fizetnem érte?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Nekem működni működik a Skype,vagyis nem,az azért túlzás. Ennyit látok a Skype-ból Win7 alatt,tudnátok segíteni nekem?
-
twollah
nagyúr
Kijott az uj verzio (v4.0.0.206).
Tovabbi info itt.
-
Napster01
tag
Esetleg, ha le van tiltva, de ez oprendszertől független, mutatnia kell, ha rendesen fel van telepítve és engedélyezve van a használata.
szimcsi: egyébként nincs rá ötletem, ezt így tudták kitalálni, max vegyen egy olcsó mikrofont és azt használja, vagy hozzá kell szoknia a sistergéshez.
-
ByB
addikt
Az lehet, hogy XP-nél jelzi, Vista-nál pedig nem a jobb felső sarokban a 'Skype extension for Firefox' kiegészítőt a Firefox?

-
Napster01
tag
A webkamera miatt van, mivel ~1 - 2 méteres távolságból is érzékelnie kell a beszédet, a legtöbb ilyen kamerának van egy alapzaja, a hangbeállításoknál pedig feljebb tudja venni a webkamera hangerejét, de a hangkártyájához semmi köze, mivel usb-s kamera, ezért külön hangeszközként kezeli a windows.
-
szimcsi
senior tag
Sziasztok.
Azt szeretném megkérdezni, hogy mennyire fontos, hogy legyen külön hangkártyája az embernek, ha skype-ol. Csak azért, mert beszélni skype-on én csak egy két emberrel szoktam és mindig jó minőségű a hang, nem szaggat, nem zajos, és a mikrofon is a legolcsóbb, párszáz forintos, mindenkinek. De van egy ismerősöm, akivel ha beszélgetünk, akkor nagyon nehezen lehet érteni amit mond, halk, kicsit torz és zajos a vonal. Neki viszont nincsen külön hangkártya a gépében, hanem az alaplapit használja. Ezért gondoltam, hogy talán ez lehet a gondja. Vagy esetleg lehet az a probléma, hogy ő egy olyan webkamerát használ, amelyik egyben tartalmazza a mikrofont is? -
footy
addikt
Először katt a bluetooth ikonra és ott választod ki a funkciót.(hands-free... bár nem tuti hogy ez kell)
Aztán skype-ban:
==>beállítások
===>hangeszközök
====>mikrofon (hands-free ...)
====>hangszóró (hands-free ...)
Bár most hogy így nézem nekem audio gateway volt beállítva, de a hands free audiót nem is engedi, pedig a telefon leírásában ott van hogy tudja. -
footy
addikt
Sziasztok!
Meg lehet azt oldani, hogy a telefonom használjam skype headsetként?
Egy 6300-ról van szó, a teló párosítva van a géppel és a skype-ban be van állítva, hogy hands-free audio, azonban sajnos semmit nem hallani és engem sem hallanak. -
ByB
addikt
Feltöltöttem a telefonomra (Nokia N85 - Symbian) az iSkoot-ot. A kérdésem az lenne, hogy ez miként működik? Ha én hívok vkit (Magyarországon belül), akkor nem adatkapcsolatot használok, hanem egy budapesti számot (+361-999-6243) hív a telefonom. Engem elérni nem lehet, foglaltat jelez mások számára. Mi van, ha külföldön tartózkodó embert hívok, akkor is budapesti számot fogok hívni?
Előre is köszönöm a válaszokat! 
-
rup1u5
nagyúr
lehet több felhasználói profilt csinálni skypeban?
szeretnék csinálni egyet a barátnőmnek is hogy ne az én nevem alatt kelljen telefonálnia. -
béla12
tag
Van egy kis problémám.
Második napja bírja azt csinálni a gépem, hogy skype van, viszont net nincs.
Mivel elég régi a rendszer gondoltam ídőszerű az újratelepítés. Fogtam egy másik hdd-t és dobtam rá egy rendszert. Viszont itt jön az, hogy be kéne jelentkeznem a skype-ra. Na a jelszót viszont nem tudom már. Az "elfelejtette a jelszót" sem segít, mivel azt mondja a skype oldal, hogy anno nem adtam meg mail címet. A párom felhasználó nevével viszont működött a jelszó kérés és küldött is egy mail-t a skype.(bár az Ő jelszava megvolt)
Tehát a kérdés, hogy a régi rendszerből ki tudom-e nyerni valahogy a jelszavam vagy valamilyen formában átvihető-e a felhasználóm az új rendszerre?
Próbáltam azt is, hogy a működő skype-omon az adatlapra raktam még mail címeket, de ez nem segített a mail cím hiányban. Bár szerintem ezteket az adatokat nem köti a login-hoz a skype server.
Ha valaki tudja a megoldást, kérem jelezze! Bár nekem az is jó, ha a net probléma megoldódik! -
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy a skype nagyon zajos? A testvéremmel kipróbáltuk, és az én szobámban őt zajosan hallom, ő viszont jól hall engem.
Előre is kösz a segítséget:piadex2
mod: ez a zajosság akkor jelentkezik, amikor rákapcsolom az ő számítógépe hátuljára a (z USB-s) webkamerát.
-
papa1
tag
Nos....????

-
papa1
tag
Hello.
Volna egy kis problémám.
Az új év óta megőrült a skypom+az anyámé is.Rejtély.Ha beszélek valakivel,bekapcsolom a kamerát,minden oké,de amint a másik fél bekapcsolja egy pillanatra megjelenik a kép,majd eltűnik.Egy hete van vista,előtte az xp-n is csinálta.+anyámnál is csinálja.
A válaszokért előre is köszönet.
-
Lamellus
tag
válasz
Maksifül
üzenetére
A Microsoft jobban eltűri azt, hogy az általa használt protokollhoz mások is írnak hozzáférést. Valamint ha jól tudom míg a Microsoft protokollja alapvetően egy egyszerűbb szerver-kliens módon működik, addig a Skype egy bonyolultabb, elosztott P2P rendszert használ.
A Skype is azok közé tartozik tudomásom szerint akik nagyon nem tolerálják ha valaki a zárt rendszerüket visszafejti és szerintem megtesznek minden lehetséges jogi lépést, hogy ezt megakadályozzák.
Tehát mint ahogy nem tudok arról, hogy bármilyen egyéb program csatlakozni tudna a Skype hálozatára (ugye nem számítjuk ide azokat a megoldásokat se amik a Skype API-t használják), feltételezem ilyen weboldal se létezik és ha esetleg felbukanna, tiszavirág életű lenne.
-
Maksifül
senior tag
Tud valaki olyan weboldalt, ahol Skype fiókkal be lehet jelentkezni anélkül, hogy a gépre kellene a szoftvert telepíteni, vagy Portable megoldáshoz folyamodni? Sajna a tűzfal nem engedi a csatlakozást a számítógépről.
Olyasmire lenne szükségem, mint az MSN-nél mondjuk a messengerfx.com.
Létezik ilyen Skype-hoz is?
Thx!
-
trec12
addikt
Ezzel meg tudod oldani, de költséges megoldás mert még egy VoIP-os router is kell hozzá, amire a Neophonex-et konfigolod be...
[link]A Neophonex az SIP rendszerű a Skype az más.Nem kompatibilisek egymással.A Neophonex-et használhatod szoftveresen is.
[link]Az IP telefonokat és routereket rendszerint webes felületen lehet bekonfigurálni a választott SIP szolgáltatóra.
-
emitter
őstag
hello!
Skypeout-tal ha Mao-on belül hívok vezetékest, az 4,6 Ft, a mobil pedig 48 Ft? Egy helyen azt olvastam, hogy másodpercalapú a hívásdíj..
Látom, van csomag a vezetékes számok ingyenes hívásához, ugyanilyen nincs mobilszámokhoz? Igazából azért filózom a skype-on, mert vezetékest eddig is ingyen hívok a T-com csomagom miatt, tehát nekem a mobil-hívásokon kéne spórolni, de ez a 46ft nem tűnik túl olcsónak, sőt.. -
Miv
tag
Az európai országok vezetékes előhívószámaira lenne szükségem. Azt hittem ez nem luxus dolog, de sehol nem találom összeszedve.
Esetleg Nektek? -
trec12
addikt
Jön az új Skype.Februárra elkészül a 4.0-s változat. A diszkonttelefonálást kitaláló vállalathoz özönlenek az előfizetők a válság idején.
[link] -
Napster01
tag
válasz
runner 125
üzenetére
Elsőre sávszélesség problémának tűnik, talán a netszolgáltatónál van a baj, de az is lehet, hogy a tűzfal blokkolja a skype portokat...
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Skype-pal adódott egy kis problémám,az egyik partneremmel egyszerűen nem tudok beszélni. Felvettük egymást,látom is,de az írás nem megy át,illetve van h hívni tudjuk egymást,de csak 18 másodpercig, és megszakad..
Tegnap már pl hívás sem ment..
Mi lehet a baj?
Köszönöm.
Üdv.M -
Miv
tag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Nekem korlátlan Európa csomagom van, hónapok óta megy gond nélkül. Ők le is veszik a hónap végén a következő havi előfizetés díját.
-
trec12
addikt
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Nincsen megkötés.Még konferenciába is kapcsolhatod az általad hívottakat, akár direkt Skype hívás, akár vezetékes szám.A legegyszerűbb ha a Paypal-en regisztrálsz.Lesz accountod és a Skype feltöltésnél a Paypal-es fizetést válaszd.Meg persze Mo-t válaszd az elején a Skype díjcsomagoknál.A hangminőség nem olyan jó mint két direkt Skype hívás között, de bőven megfelelő.
Igazából szerintem az alábbi a készülékkel ütős igazán a téma.A hangmin. is jobb lehet ezzel.Ha a Neophonex-et ismered akkor tudod, hogy hardveresen 100x jobb használni, mint egy soft-al a gépről.....
[link] -
trec12
addikt
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Attól függ.A 4,95 $-os tarifával az általad választott ország vezetékes számait (a kábelszolgáltatók VoIP-jait és a 21-es körztű számokat is) ingyen hívod 1 hónapig.Ráadásul kapsz egy 06 21 252 XXXX-es számot, amin te is elérhető leszel......
[link] -
Freddy TNT
őstag
Hello mindenki !
Most nem világos nekem, hogy skype-al vezetékes telefonra, országon bellül percdíjas vagy ingyenes és ha igen akkor mennyiért ?
-
Napster01
tag
[EZEN] az oldalon vezetékes és mobil tarifák egyaránt vannak, jelenlegi euro árfolyam szerint 54,285 HUF egy mobil hívás percdíja
-
törölt tag
Üdv!
4.597Ft lenne a mobilhívás?
Mert ha igen, akkor itthonról nagyon megéri wifi-n keresztül telefonálni a mobilomról.
-
Miv
tag
Szia,
Korábban írtam a belkin telefonról. Én ilyet raktam anyósomékhoz, és a lelkükre kötöttem, hogy folyamatosan tartsák töltőn (amúgy n idő után lemenne készenlétbe, és bontaná a wifit). Ennek a kütyünek az ára olyan 25-30K körül volt emlékem szerint - bár még a nagy pénzügyi izémizé előtt -, ha nem találsz máshol, esetleg segítek beszerezni (van egy kis számtech boltunk).
Képet, tesztet itt találsz.Egyébként korábban próbálgattam méregdrága linksys kütyüt is, de - anyós szemmel - kegyetlen bonyolult volt a kezelése, szemben ezzel.
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Én is szeretnék itthonra egy wifis skype telefon venni, h muter könnyen tudjon a rokonokkal dumálgatni, de érdemleges infót nem nagyon találtam róluk. Nem igazán szeretnék sokat kiadni érte és fogalmam sincs, h a drágábbak mivel tudnak többet. A skypetelefon.hu-n nincs vmi nagy választék és az áruk is igen borsos. Mindenképp 40-50 között lenne egy használható wifis model?
-
Diplomata
aktív tag
Hello.Tudja valaki,hogyan kell kitörölni a beszélgetés,esemény stb. előzményeket(nem üzenet naplózás!)?

-
-
Zin
őstag
beszelgeteseket hol naplozza a skype?hova teszi?
-
szasza_1
senior tag
Ismerősöm kérdezte, hogy hogyan tudja a Skype-ot úgy beállítani, hogy azt is jelezze, hogy ha valaki kijelentkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)