- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
madar51
csendes tag
Hí!
Ki tud segíteni, hogy lehet egy DV kamerát a SKYPE-ban használni.
Üdv
madár -
róland
veterán
válasz
lordthomas #398 üzenetére
A percdíjak:
[link]
Az egyenleget meg PayPal-on keresztül legkönnyebb feltölteni. Ráadásul PayPal-t máshol is használhatod. Én VISA Classic kártyát használtam a PayPal-nál, majd onnan töltöttem fel a Skype egyenlegemet. A minimum feltöltés 10 Euró+1,5 Euró kezelési költség, stb. -
lordthomas
tag
Hy!
Tudja valaki hogy hogy lehet feltölteni a skype egyenleget és hogy mennyi a percdíj? -
róland
veterán
Up!
-
róland
veterán
Nokia HS-36W headsetet használnék Skype-hoz. A számítógépem látja a headsetet, össze is kapcsolom, de ekkor ér a meglepetés: csipog a fülembe és nem tudom audió eszközként kiválasztani.
-
akasp
senior tag
hali!
Egy régi 2.0-ás verzio amikor haverommal dumálétam, egyszer csak vonalat bontott. Többször volt már ilyen és ez nagyon idegesít.
Az újabb verzió ezt kiküszöbölte már? Vagy egyáltalán nektek is csinálja ezt? (Leggyakrabban akkor, ha vmilyen másfajta program is fut még mellette) -
Oliverda
félisten
Szerintetek egy ISA-s Sound Blaster AWE64-el menne a Skype?
-
PrinczA
őstag
nincs vkinek regebbi skypja?
Az enyem mindig meghal2.0.0.97
-
alitak
senior tag
Nagyon putri net mellett (elméletileg 230 kbps) hogyan lehet használni a Skype-ot? Ugyanis ha egy hosszabb mondatot mondok, akkor már nem megy át, és ez visszafelé is igaz. Tahát keŕdés, hogy nem lehet lecsökkenteni a minőséget annyira, hogy ilyen net mellett is menjen?
-
PrinczA
őstag
Vajon mikor lesz 64bit-es linuxos kiadas?
-
róland
veterán
Nincs ilyen beállítás. Igazából ez egy üzleti telefon, azaz, akkor is elérhető vagy, ha teljes képernyős alkalmazást futtatsz. Mellesleg lehet használni TeamSpeak, Roger WIlco, stb. helyett. (Csak győzd sávszélességgel!)
Filmnézés közben elfoglaltra vált, mivel akkor nem használod a billentyűzetet és az egeret sem.
Ha nem tetszik, akkor ki kell lépni a programból, majd játék után újra belépni.
[Szerkesztve] -
Angmar
tag
Hello!
Nem tudjátok, hogy lehet beállítani a Skyp-ot, ha teljes képernyős alkalmazást futtatok (pl.:játék) akkor az állapotom automatikussan átváltson ''Elfoglat''-ra (mint az MSN-nél). Már végignéztem minden beállítást de ilyet nem találtam. -
róland
veterán
Ha véggigondolod, amit írtál magad is rájössz a megoldásra. De:
1. Skype uninstall, registry takarítás lenne az első próbálkozásom. Ha úgy nem megy, akkor Windows újratelepítés és a többi használt programé. Így biztosan tiszta Skype-od lesz.
2. Csetelési naplót az adott számítógépen tárolja. Amúgy nem értem, hogy az MSN-nel szemben itt miért a bekapcsolt állapota az alapértelmezett. PArtnereidre emlékeznie kell a rendszernek, mert én többszöri újratelepítésen vagyok túl és az újratelepítés utáni első Skype bejelentkezés után már használhattam is a partnerlistámat. Mondjuk néha sz@rakodik egy kicsit, de utána mindig helyreáll a rend. -
visit
tag
Bocs, hogy két helyen is megkérdezem:
Sziasztok két kérdésem lenne a Skype használókhoz:
1. Ha ugyanazon a gépen többen, több névvel használjuk a Skypot, akkor bejelentkezéskor a login név után egy kis nyilcska megnyomásával felkínálja a neveket. Valaki már itthagyta a céget, hogyan tudjuk onnan kitörölni a nevét? Hol tárolja a Skype? Mert ha új verziót teszek fel, akkor is ''emlékszik'' a korábbi felhasználókra.
2. Amikor elmegyek egy másik gépre, másik épületben, és ott felteszem a Skypot, és bejelenkezem a nevemmel, akkor nem tudja a partnereimet, ''szüzen'' indul. Nem tudom visszanézni egy korábbi csetelés naplóját, mert nincs megjeleníthető partnerem. Ezen hogyan lehet segíteni?
Kösz a türelmet, és lehetőleg a választ is
visit -
georgeeboy
tag
Valaki nem nem tud olyat, hogy netkapcsolat nélkül lehetne használni valamilyen messenger progit? Pl. a skypot. Szóval valami kiszolgáló gép féle lenne a lanon valahol, és oda jelentkezne fel mindenki, nem a központi skype serverre, és lehetne dumálni. Persze lehet, hogy sip alapon könnyebb ezt megoldani, net tud ilyenről valaki?
thx. -
Thom!
veterán
legújabb skype és nem megy a camera pedig be van kapcsolva, msn tökéletes?
pár napja van meg akkor skype alatt is ment, vmit állítottam most nem megy, pedig minden jól van beállítva, volt közben 1 reinstall is
videohívást nem tudok kezdeményezni vmiért
[Szerkesztve] -
róland
veterán
válasz
Iginotus #373 üzenetére
Nem lesz könnyű, nem értem miért nem képesek normális drivert írni. FMA simán működik a winXP driverrel és jobban kezeli a telót, mint a gyári szoftver.
Azt tudod, hogy ki gyártotta a BT csipet? Segíthet a driver keresésben. Ha peched van akkor WIDCOMM, akit felvásároltak és a terméktámogatás ''megszűnt''. -
róland
veterán
válasz
Iginotus #371 üzenetére
SonyEricsson T610/630 telefon nincs a közeledben? Ha tudsz egyet szerezni, akkor a http://fma.sourceforge.net/ oldalról letöltött FMA-val érdemes kipróbálni az USB-BT adó-vevődet. Ha az FMA-n keresztül tudod a telefont és a számítógépet vezérelni (értelemszerűen, mindig a másik oldalról), akkor nem ott a hiba. Nekem is noname BT-modemem van, de fma-val nagyon jól megy minden. Gyári Sony programok felét nem tudják, mint ez. Még távirányítónak is jó így a telóm PowerDVD-hez.
-
Iginotus
addikt
Bluetooth os head settel használja valaki?
Én nokiásal szeretném megoldani de nem nagyon meg..
A bt-usb dodge nekem meg valami gagyi még a márkáját sem tudodm, ergó driverem sincs alap sp2 est használom.
a hedset
a bluetooth meg annyira noname hogy még kép sincs fent
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
hop skype jövő beli tervek:
[link]
Jól tippeltem -
róland
veterán
Valaki próbálta sima VISA kártyáról (nem VISA hitelkártyáról) feltölteni az egyenlegét? Vagy hagyományos banki utalással?
-
Anuska
csendes tag
Sziasztok! Én még teljessen új vagyok a neten, ezért szeretném a segítségeteket kérni.UHU Linux program van a gépemen és nagynehezen sikerült rá feltelepíteni egy skype programot.A skype-1.2.0.18 tar.bz2-t. Működik végülis csak szeretném, ha magyar nyelvű lenne a megjelenítése.Előre is köszi!
-
-
dpetiba
aktív tag
Letöltöttem magyarul a skype installját. De Outpost tűzfalamon hiába állítom be a megbízható alkalmazásokba(setup.exe), sok ideig megfogja a setup a gépem mint állat. Nem értem. Lehúztam több helyről és úgyszintén. Nem fagy ki, csak rohadt sok ideig nem csinál semmit majd egyszerre csinálja meg a sok klikket, amit nyomattam neki. volt már vkinek hasonló?
-
matuu
tag
Mindekinel rendesen megy a Skype? Nalam most nehezsegek vannak, mivel allandoan megszakad meg ilyenek. Nem tudom, hogy mi lehet az ok....
-
Zenty
őstag
A skype web kamerás funkcióján még biztos javitanak ,mert még beta-nak írják a beállitás menünél!
[Szerkesztve] -
attavanti
tag
Hello,
Nem talalkozott mar valaki azzal a hibaval Skype alatt, hogy teljesen veletlenszeruen leall a beszelgetes kozben es SP2-es hibaval hivatkozik a lejatszott eszkoz (olykor meg a felveteli eszkoz) hibajara?
Minden mas progi alatt mukodik a, pl. MSN Messenger alatt orakat lehet beszelgetni, de Skype alatt francnak sem megy
Mar ami eszembe jutott mindent kiprobaltam, ujra felinstallaltam a drivereket, skype-ot is es semmi, egy awe64-rol van szo ami tokeletesen mukodik minden mas alatt.
Koszi! -
róland
veterán
Ki milyen webkamerával próbálta ki az új (2.0-ás) Skype-ot? Hallottam, hoyg a Creative termékeit nem igazán szereti, bár úgy reklámozzák, hogy a Logitech és a Creative webkamerákkal üzemel. Még annyi infót szereztem, hogy a Logitech volt a társfejlesztő a videótelefonálás terén.
-
törölt tag
hali! lenne egy nagy gondom a skype-al: ha játszom valamilyen játékkal és skype-on hívnak, akkor egyből feljön a skype ablak és a játék a háttérben fut tovább, ami nem jó. azt szeretném elérni, hogy hívás esetén ne jöjjön be a skype ablak, csak a csengő hang figyelmeztessen, és gyorsbillentyűvel venném fel a hívást (a hotkey-t már belőttem). Tehát az lenne a cél hogy a játék megszakítása nélkül fel tudjam venni a telefont.
-
matuu
tag
Szevasztok!
Valaki hasznal mar ugy Skype-ot, hogy mondjuk egy normakl USB-es teloval? Sajnos egy albiban lakom es nagyon fontos lenne, hogy ugy lehessen hasznalni, hogy ne kelljen a PC-nel ulnom. Barmilyen megoldas erdekel!!!
Valami jo kis otlet?
Nagyon fontos lenne, mert mar nem tudom tovabb fizetni a telefon szamlat..... -
róland
veterán
Itt van a Skype 2.0!!!
-
erdoke
titán
Úgy tűnik, nálam is ez a procit szarrá terhelő jelenség van. Az X2-t akár 70 %-ra is képes odavágni, amikor beindul a telefonálás. Ami még furcsább, hogy ilyenkor nemcsak a hang megy el szinte teljesen a progiban (ezzel használhatatlanná téve az egész nettelefonálást), hanem még az egér is akadozik, alig tudom lelőni.
Ha más progival terhelem a procit, akkor 95 %-nál se akadozik az egér, nemhogy 70-nél.
Van már erre valami megoldás? Integrált SB Live egy nF4-es lapon, Genius füles + galléra csíptetős mikrofon a hang része a konfignak. -
plömplöm
őstag
sorry, de itt is megkérdem, hátha valaki kenivágja, hogy vajon mivel lehetne kinyerni a feltelepített és automatikusan remekül bejelentkezgető skype-ből a jelszót? át kellene tenyésztenem egy másik gépre ugyanazt a felhasználót, de elfelejtődött a jelszó
a skype saját jelszóújraküldője nem működik, mert nem fogad el ímélcímet a adott felhasználónévhez
a régi gépen a progfils/skype-ban nincs semmise amiben ottlehetne hogy kihekkeljem valahogy, a registryben nem leltem rá, hol tárolhatja a jelszót?
köszi -
orka 66
csendes tag
Elmagyarázná valaki, hogyan lehet skype-t, nettelefont stb. használni.
Fogalmam sincs mik ezek, de egy játékoldalhoz kellene.
Köszi -
lamoti
csendes tag
A neop biztos mp alapú, a skype-t kihívásra épp a számlázási dolgok miatt nem próbáltam. A neo erre tökéletes, minek más? (ui. egyébként röhej, hogy olcsóbb svájcba, németországba vidéken egy kis falu szélén valakit felhívni, mint itthon akár Pestet. És itt is látható mit rabolnak el tőlünk tisztelt T-COM és tásai, ahol több mint 50 Ft egy perc ugyanide)
-
BigK
csendes tag
Nya, ha valaki tényleg INGYEN szeretne vezetékes telefont hívni (mondjuk az Unió összes országába) talán prószálja ki ezt: Bővebben: link
Alapból 1 percig ingyenes a hívás, viszont ha feltölti az ember az egyenlegét 1 kredittel (1 euro) onnantól kezdve lehet rogyásig beszélni. Ja igen, az egyenleget csak mobil hívása esetén kezdené nyirbálni. És mégegy slussz poén: ha egy fals bankártya adatait adja meg az ember, akkor is jóváírja az 1 eurót!
Egyenlőre még bétaverzió. Használjátok, amíg lehet... -
lamoti
csendes tag
szia, én is skype-barát vagyok, de mellette a neophone is fent van, mégpedig pont a fizetés egyszerűsége miatt. A percdíjak közel egyformák, fillérekben térnek csak el, de amikor németországot vagy egyéb kultúrországot hívok nekem már mindegy hogy 5,1 vagy 5,2 a percdíj. És egyébként teljesen megférnek egymás mellett, immár fél éve.
-
zoldtea
csendes tag
Sziasztok!
Skype szerintem is jó, egyetlen problémám van csak vele: Spyware Nuker 2005, XoftSpy 4.15 progik például azonnal kivágják, hogy spyware-t tartalmaz a Skype, és nem biztonságos hogyha ilyen progi tevékenykedik a gépemen. -
Sanyo
senior tag
percdíj: Bővebben: link
Bővebben: link
Hungary - Mobile € 0.177 (adóval € 0.204)=50.8328 HUF
Hungary-Budapest € 0.024 (adóval € 0.028)=6.97774 HUF
A minimum feltöltés 10 euro. -
kovsol
titán
valaki fel tud világosítani?
kérdéseim:
-menyi a percdíj vezetékes/mobilre
-menyit kell minimum feltölteni? -
-conrad-
addikt
Sziasztok,
hogyan lehetne betenni pl aláírásba egy ilyen hívógombot?Bővebben: link Vagy mondjuk hsz-ba beszúrni? Köcce
Conrad -
RAM
őstag
válasz
killahdrums #326 üzenetére
-
pitom
tag
Most nincs kedvem végig olvasni a topicot, csak egy rövidke kérdést tennék fel: a skype-ről érdemes hívni mobilt? (bocsi)
[Szerkesztve] -
pweisz
senior tag
válasz
killahdrums #322 üzenetére
Ez tényleg nagyon jó
-
killahdrums
senior tag
Én használom a SkypOut-ot és tök jó!
-
pweisz
senior tag
Valaki megtudja mondani nagyából mennyi sávszélt eszik a progi telefonálásnál?
-
Apol77
tag
válasz
Berserker_ #317 üzenetére
Hali.
Én Azona HS-202-es fülest vettem, és lekellett vennem a mikrofon hangját.
Előtte olcsóbb gagyi füleseim voltak, és alig hallottak. Lehet hogy alaplapfüggő is a dolog, de tuti a fülestől is függ a minőség. -
csibor
addikt
válasz
Berserker_ #315 üzenetére
Szerintem mindegy milyen fülest veszel.Nekem inkább az alaplapi hangkeltővel nem tökéletes nagyon halk a mikrofon bemenet.
-
Berserker_
csendes tag
Sziasztok!
Kinek milyen tapasztalata van a fejhallgatókkal? Milyen márkát érdemes venni? Jó ár/érték arányút szeretnék, ami frankón együttműködik a Skype-al, kb. 2e HUF körül. -
estie
tag
Hello Skyposok! Én épp most tesztelem először a srácokkal.. Egész jónak bizonyul, csak úgytinik mintha kissé terhelné a rendszert
Na de a lényeg hogy ingyen van -
fradi81
veterán
Hi, tesóm fölrakta a skypeot a gépére, meg van osztva routerral a net, az ő gépe vezeték nélküli adapterrel csatlakozik. Nála nem megy a skype, azt írja ki nem tud kapcsolódni a szerverhez. Miért?
-
Yom
aktív tag
Hi!
vki hasznal linux-os skype-t? mert nalam nem az igazi. vagy nrm csorog, vagy nem halljuk 1mast, pedig aoss-al van inditva..
-
ebx
aktív tag
A Skype zavarja az FBI-t
Bővebben: link -
ebx
aktív tag
A skype Out szolgáltatást szeretném használni.
Dombornyomott kártyám nincs, a barátomat kértem meg, hogy töltsön nekem is fel 10 eurót. A gond: a Skype egy bankkártyáról csak egy skype számlát enged használni . 1 bankkártya=1 skype account, ő meg már töltött fel az ő skype accountjára
Mit lehetne tenni? -
PrinczA
őstag
http://www.epyxmobile.com/
ismeri vki? -
liksoft
nagyúr
válasz
Norbertpower #301 üzenetére
1.2.0.48 Az újabb változatok nálam rendszerhalált okoztak. Teljes takarítás totál újrainstall mindenki. Amíg megy, nincs olyan ember a földön aki az újabbra engem rá tud beszélni. A video részt meg nem teszem rá. Ez túl sokba kerül.
-
Norbertpower
aktív tag
na erre mondjatok valamit: Feltelepítettem askype új verzióját + avideós részt és utánna beszart az egész ...
Azóta kb 30 x telepítettem újra de sem a régi felhasználónevemmel sem egy most létrehozottal nem csatlakozik folyamatosan írja hogy belépés de nem történik semmi majd jónéhány perc múlva kiírja hogy nincs kapcsolat...
Vélemény??? Ötlet????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest