Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacika001
aktív tag
válasz
sfdrakex #1150 üzenetére
Az a 3GB csomag lenne, lesz is úgy néz ki, azért is próbáltam a 128/128-as korlátozást.
A videónézést, meg letöltést el lehet felejteni, de netezgetni simán jó.(#1149) Dr.Skype reggel óta nekem megevett 1,43 MB-ot, ebben volt egy kemény 3 perces beszélgetés, meg elindítottam a skype fiókot, de tényleg nem sokat fogyaszt, mert ha lejár a 3GB és korlátozzák a netet még akkor is működni fog.
-
Krump-Lee
csendes tag
válasz
sfdrakex #1107 üzenetére
A mikrofon jól mükszik, mert ha a beállitására rámegyek és beszélek, akkor a zöld szaggatott vonal ide-oda jár. A telepitéshez pedig saját cd-jét használtam. Ott nem lehet semmi zür. De ha valakivel tudnék telcsin beszélni, mert szerintem a Skype telepitésénél b..ok el valamit, amit ismételten ujra és újra u.úgy csinálok és ebből nem látom a kiutat.
-
belluska
tag
-
bela0304
csendes tag
válasz
sfdrakex #1060 üzenetére
Helló mindenkinek !
Szeretném megköszönni mindenkinek a hozzászólását.
A problémám megoldódott.
A D-link modemem "csak" ADSL modem volt ami router nélkül hibátlanul működött, routerrel azonban a Skype és egyéb adatforgalom "hullámzását" okozta.
Próbaképp kaptam egy ugyan ilyen típusú de, ADSL2 +-os modemet és hibátlanul működik minden. Még egyszer köszi a hozzászólásokat.Üdv, Béla.
-
bivalyolo
őstag
-
bela0304
csendes tag
válasz
sfdrakex #1058 üzenetére
Amikor az alap beállítást használtam akkor is ezt csinálta. Közben állítottam fix ip cím és amit ehhez ajánlottak a router topikban. Mivel két hete még azt sem tudtam eszik vagy isszák a routert csak utána olvasás útján tudtam lépésről-lépére beállítani.
Közben már kicseréltem a router gariba. Ugyan az. Tehát ebből gondoltam én is hogy valami beállítás. Csak , hogy hol és mit ? -
bela0304
csendes tag
válasz
sfdrakex #1052 üzenetére
Szia !
Tp-link tl-wr542g router, torrent megy, de ha kikapcsolom akkor is gond van. Eddig 1 Mbit/s
D-link modemmel simán ment. Most 5 Mbit/s és bekerült a router. Ha csak 1 gép megy akkor is ugyan az. És igazából más mint amikor a torrent lefoglalja a sávot, mert akkor szakadozik. Most meg inkább mint ha elmenne 2-3 másodpercre időnként. Tehát egy-egy szó kimarad, mintha kikapcsolták volna az átvitelt. Amit a Skype autón kiosztott portot, már megnyitottam a routerben. -
Matthewsz
aktív tag
-
And
veterán
válasz
sfdrakex #1019 üzenetére
Felhívtam egy neten talált 21-es körzetbeli üzenetrögzítőt Skype-outtal (unlimited country csomagom van), és a hívásrészletezőn € 0,00/min díjszabás szerepelt, a hívás ingyenes volt. A szám még csak nem is 252-vel kezdődött, pedig a Skype-In mostanában ilyen számokat kínál fel vásárláskor.
Visszafelé érdekesebb a téma, vagyis hogy mennyiért lehet hívni a 21-es körzetet, azaz többek között a Skype-In felhasználókat. A vonalas és mobilszolgáltatók árai eltérnek, de vezetékeseknél szokásosan nem is az egyes díjcsomagok árában van ez a tétel, hanem az ÁSZF-ben, mert egységes a díjszabás.
Vezetékes telefonról:
- T-Com (ÁSZF függelék, V. fejezet): 4-féle díj van a 21-es körzetre (bruttó 8,34 - 11,46 Ft/perc) attól függően, hogy melyik kategóriába sorolt VoIP-szolgáltatóról van szó. A Skype nincs külön megemlítve, de valami azt súgja, hogy a 3. kategóriába tartozik, ezért a 'legdrágább' percdíj vonatkozik rá. A díj napszaktól független, de az nincs megemlítve, hogy a számlázás perc- vagy másodperc alapú-e.
- Invitel (ÁSZF, 2. sz. melléklet): egységesen bruttó 8,5 Ft/perc, másodperc alapon.
Mobilról:
- Pannon GSM (ÁSZF IV. fejezet, 2.5 pont): "a hívások díja megegyezik az adott díjcsomag vezetékes hálózatba irányuló hívásának mindenkori díjával".
- T-Mobile (kártyás ill. előfizetéses): "díjcsomag szerinti vezetékes hívás díja".
- Vodafone: e szolgáltató jelenleg 100 Ft/perc tarifával szívatja azon (feltöltőkártyás és előfizető) felhasználóit, akik a 21-es körzetet merészelik hívni.
-
manchester85
veterán
válasz
sfdrakex #1016 üzenetére
Igazából a kérdésem arra vonatkozott volna, hogy mindegy-e, melyik szolgáltatónál levő vezetékes számra használom. UPC telefon is van, de elég szűken elterjedt. Vagyis, ha vkinek a UPC-nél van telefonvonala, az ugyanúgy landline-nak minősül-e. Nem az internetszolgáltatóra vonatkozott a kérdésem, hanem telefonszolgáltatóra.
Mert ezek a csomagok csask vezetékes számra unlimited-ek, és azért szeretném tudni, hogy a UPC ugyanolyan vezetékes telefon-e, mint a T-home vonal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CNC topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged