- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tunde001
csendes tag
Sziasztok!Nagyon nagy segitsegre lenne szuksegem!Lehet ilyen kerdessel keresselmeg nem volt senki!
Angliaban elek 3 eve,es a kisfiamat az apuka most mar skypen sem engedi hogy beszelejk!
meg indult a valoper,es ugyan van bizonyitek arra hogy a kisfiamat a lelki fejlodese nem egeszseges,de volt a nyaron a skype-on egy olyan megnyilvanulasa az apanak,hogy azt mondtak ismeroseim,a sajat fiaval pedofil!
Sajnos en nem tudom hogyan kell rogziteni ezeket a beszelgeteseket,valahol taroljak-e ezeket,mert a birosagnak kezzel foghatoan kell a bizonyitek!
senki beszelgetesere nem vagyok kivancsi egyedul a fiam az apja es az en beszelgetesemre!
Tud nekem ebben valaki segiteni??S.O.S.
Koszonom Tunde
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Assetto Corsa EVO
- Milyen autót vegyek?
- Mobil flották
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anime filmek és sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Sennheiser HD 560S vezetékes hifi fejhallgató
- 240 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest