Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antibazsi
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,h ha bejelentkezve maradtam másik gépen - és nem tudom hogy hol - ki lehet-e jelentkezni távolról valahogy? valaki szabotálja a hívásaimat, visszautasítja a bejövőket. Egy beszélgetésben már megkértem az ismeretlent,h lépjen ki, de ezt nem tudom ellenőrizni. -
Bluegene
addikt
azt nem lehet tudni hogy a hanghívás hány kb/s? mert mobilinternet van
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Sziasztok!
Van egy konferenciánk van benne 25+ ember... na már most, van aki létrehozta a konfot, ő ugye rendelkezik alapból a jogokkal, de ez a konf már nem új, valószínűleg az előző skypeokban egyszerűbb volt másoknak megadni a jogot a moderálásra, ekkor kaptam én, de mivel nagy valószínűséggel én nem sokáig maradok már, és tudni illek ez a konf egy téma köré épül, és ha néha elharapódzik, elterelődik a szál, akkor azt meg kell állítani, törölni, stb, és én tudom még moderálni, de ha kilépek akkor csak a konf létrehozó fog jogokkal rendelkezni, és mivel ő sem online a nap 24órájában, ezért másnak is kellene jogot adni, de valahogy nem jön össze, lehet az új skype az oka, fogalmam sincs....
Ha megértettétek a sok zagyvaságot, és tudtok segíteni, akkor írjatok -
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Sziasztok!
Skype konferencia beszélgetésben hogy lehet admin jogot adni? köszi -
- = Zk = -
félisten
dear segítőim
team viewer lett felrakva....
mint kiderült ezálltal, szűz win xp van a gépén. semmi service pack meg hasonló...
nem csoda, hogy az msn messenger .dll hibát ír ki....azért köszönöm a segítséget
-
ArchElf
addikt
válasz
- = Zk = - #1388 üzenetére
-
kraftxld
félisten
válasz
- = Zk = - #1388 üzenetére
Rakass fel veluk Logmein-t a gepre, majd csinald meg te
Sokkal egyszerubb.
-
- = Zk = -
félisten
halihó
szitu:
videóhívás, nekem van kamerám-mikrofonom, odahaza mikrofon csak.
mi lehet a gond, hogy odahaza nem látják a kamerám képét?....
1: rég használtam skype-ot...sry
2: odahaza egy 13 éves, ilyen téren tudatlan gyereknek kéne elmagyarázni, mit hova állítson...
úgyhogy....
köszönöm a segítséget
nálam minden smakkol elméletileg..engedélyezve minden...
-
Hullamoso
csendes tag
Az a gondom, hogy egy laptopon MS VX-1000 kamerával a kép csak piros és főként zöld színben veszi fel a képet. Én jól látom a beszélgető partnereket, de ők csak színkavalkádot látnak belőlem. A kamera jó, MSN tökéletes képet továbbít. Egyedül a Skype vacakol.
Tudna valaki adni egy jó tanácsot?Előre is köszönöm.
-
ArchElf
addikt
válasz
Avicularia #1378 üzenetére
Csak pontosításként: nem a skype titkosítását törték meg, hanem rájöttek (visszafejtették), hogy milyen folyamatok esetén milyen titkosítást használ. A "megtöréshez" azért még a titkosítások esetén használt kulcsokhoz is hozzá kellene férni. Az alkalmazott módisított RC4 kripto-analízisét el kell végezni, hogy van-e olyan sebezhetősége, amellyel jelentősén a keyspace alatt lehet törni. Ráadásul a kommunikáció nem csak RC4-alatt, hanem RC4 + AES alatt működik. Még "beépített" szerver (supernode) esetén is meg kell törni az RC4-et.
A megoldás inkább abban segíthet, hogy illegális skype-kompatibilis klienst lehessen készíteni.
AE
-
Angmar
tag
Hello!
Nem tudjátok miért volt ilyen mértékű áremelés, még Áprilisban 12,94 Euro volt a 3 hónapos korlátlan Magyarország csomag, most már 16,35 Euro, ez 26%-os emelés -
McClane
aktív tag
válasz
Avicularia #1378 üzenetére
Heló!
Hol olvastad ezt? Esetleg be tudnál linkelni?
-
Avicularia
veterán
Megoldódott sok kormány titkosszolgálatának hasfájása,állítólag megtörték a titkosítást.
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
Msn-en lehet a felvett emberkékhez írogatni infókat egy külön adatlapra.
Skype-on sehol se találok ilyesmit. Van ilyen funkciója? -
TiMoN
senior tag
Tedd be az indítópultba. Találkoztam én is ilyennel.
-
szillac
csendes tag
Sziasztok!
A Skype-om sokszor elfelejti hogy a Windowssal együtt automatikusan indulnia kéne.
Hiába jelölöm be az ide vonatkozó kis négyzetet, egy darabig tudja, aztán megint nem. Mi a trükk? -
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Hogy lehet kikapcsolni, hogy a böngészőben megjelenő számokat ne érzékelje telefonszámként a Skype? Előre is köszi
-
mpierre
veterán
Vagy mindenki nyaral...
-
kraftxld
félisten
A Skype for SIP-et használta már valaki? [link]
-
TiMoN
senior tag
válasz
dízelracer #1363 üzenetére
tüzfal, router? Nekem is 2 gép van itthon mind2 ről megy skype-ozás. Semmi gond vele.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Bétát használja-e valaki? Ha igen, akkor mik a vélemények róla?
-
dízelracer
őstag
Már megint nem megy az a rohadt skype...
Senkit nem tudok felhívni! Tesóm be van jelentkezve, és is be vagyok jelentkezve mégis inaktívnak látjuk a másikat. Áhhh
Mondjatok nekem olyan programokat amivel ki tudnám váltani a skype-ot mert egyre sűrűbben van, hogy szarakodik a program. Túlterhelt vagy nem tudom de teljes mértékig használhatatlan.HELP ME !!!
-
c*
aktív tag
Sziasztok,
bocsi nincs időm végig olvasni a fórumot mert sürget a telefonhívás, de nemtudjátok véletlenül ha skypeon tárcsázok egy számost és a menüben kell járkálnom a a nyomógombokkal ami ugye itt nincsennek, na szóval azt hogy tudom használni?
Az ilyen hivasok csak analog keszulekkel oldhatok meg?
ha beutom az 1-est es klikk a hivas-ra az nem tul jo...
Ötlet, tapasztalat?
Koszi! -
dupla6
csendes tag
Ja még egy utolsó, mint Colombó!
Ha country előfizetésem van, mellé vehetek egyenleget, ha egy célországért nem akarok all word-öt venni?:::I:::
-
dupla6
csendes tag
Sziasztok! Bocs, ha ismétlő a kérdés, lusta vagyok végigböngészni.
A kérdéseim a magyarországi korlátlan előfizetéshez kapcsolódnak:
1. itthoni mobil számot nem tudok hívni ugye?
2. van éves előfizetés? mennyi a kedvezmény?
3. tartozik hozzá online szám, vagy az külön előfizetés?
nem egyértelmű, mert ugyan arra az oldalra dob, akkor két előfizetés kell? egy hogy én hívja, egy meg a számért, hogy engem hívjanak?
Várom válaszaitok. Köszi előre is!
:::I::: -
mpierre
veterán
Hali!
A következő gondjaim akadtak:A skype (4.2.0.169, de az előző is) fogadott, vagy kezdeményezett hívás esetén kifagy. Csak feladatkezelőben tudom leállítani, addig folyamatosan csönget, de nem csinál mást. Win 7 ultimate 64bit az oprendszer.
A fentieket nem folyamatosan csinálja, hanem 5 hívásból kétszer.A jelenlegi skype hívás közben azt írja, hogy a skype csökkentette - vagy mi - az internet hozzáférés sebességét... (Ez korábban is volt, hogy siralmas a videóhívás minősége
) Ne csináljon nekem ilyet, ott a teljes sávszél (az eddigi legvacakabb is 3 megabit volt..) használja ki.
Lehet ezeket orvosolni?
-
total90
veterán
Hello!
Tegnap raktam fel először a szkájpot és némi problémám van. Tegnap cseteltem egy "partnerrel", volt videóhívás, meg mindenféle lehetőség próba gyanánt. A működéssel semmi gond, de hogyan tudom törölni a beszélgetésünk tartalmát? OK, rámegyek a "Beszélgetés"-re, ott nyomok egy "x"-et és ott ki is törlődik, de ha a "Partnerlista"-ra rámegyek, ott az adott partnert választok, akkor még ott van minden. Tehát azt meg tudom csinálni, hogy az összes csevegés, hívás... mindent tudjak törölni (akár egyszerre több partnerét is)?
-
Sátán44
addikt
válasz
dízelracer #1355 üzenetére
Problémám a következő:
Bekapcsolás után az online tagokat rögtön látom hogy elérhetők egy embert kivéve (5 perc várakozás után már őt is látom). Nála ugyanez a helyzet,csak fordítva,szintén 5 perc után jelenek meg nála -
dízelracer
őstag
Pár napja mindenkit szakadozva halkan hallok skype-on. Tapasztalt más is ilyet mostanában? Előtte minden rendben volt. Rákérdeztem az internet szolgáltatómnál rámértek és nincs gond a netemmel. Nem ingadozik, nem szakadozik.
-
ludla
őstag
Sziasztok!
Valaki tudja honnan lehet letölteni a legfrissebb Skype Java alkalmazást egy 320x240 felbontású telefonra kellene.
Most a skype beta van fent jól működik csak frissíteni akarja magát és az nem jön össze, ezek szerint van frissebb. -
pizzadoxxx
csendes tag
válasz
Integra #1343 üzenetére
szia!
egyszerű a megoldás.
A következő lépést csináld meg, és mondd az offline kontaktoknak is, hogy ismételjék meg
először:
1. --- Teljesen lépj ki a Skype programból (jobb klikk a tray ikonra és Quit vagy Kilépés)2. ---Windows gomb + R = futtatás (Run) (fontos, hogy ha vista, vagy win7-en próbálod, akkor mindenképpen adminként legyél bejelentkezve)
3. ---Beírod a kis szövegboxba: %appdata% ez majd megynyitja az application data mappát.
4. ---Keresd meg a "shared.xml" filet és töröld véglegesen. (vista és win7 szereti eltüntetni a fájl kiterjesztést, de ez lesz az egyetlen shared amit találsz a mappában, szóval csak bátran)
5. --- Indítsd el a Skypeot, és nézd meg működött-e
remélem segíthettem
-
Gabás
addikt
válasz
Sk8erPeter #1351 üzenetére
á, ne törd magad, íme egy egyszerű vbs script, txt-be ment, a célnak megfelel:
uh, egy kicsit összefolyt, ha nem tudod kibogozni, szólj, feltöltöm külön
' Define global variables
Dim oFSO, chat_file, folder_to_save
' Directory where You want to save history (you can modify it)
' Now it is relative, so it will be created where Your *.vbs script runs
folder_to_save = "SkypeChatHistory"
line_count = 0
' Create FSO
Set oFSO = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
set_next_free_dir()
' Connect to Skype API via COM
Set oSkype = WScript.CreateObject("Skype4COM.Skype", "Skype_")
' Open skype, if it is not running
If Not oSkype.Client.IsRunning Then
oSkype.Client.Start()
End If
WScript.Echo "Skype history will be saved. Found " & oSkype.Chats.Count & " chat
group."
' Iterate chats
For Each oChat In oSkype.Chats
names = ""
' First name is You, so it is unnecessary to keep
no_1st_flag = TRUE
For Each oUser In oChat.Members
If no_1st_flag Then
no_1st_flag = FALSE
Else
names = names & "_" & oUser.FullName
End If
Next
get_file("chat" & names & ".txt")
chat_file.WriteLine(vbNewLine & "==== CHAT HYSTORY (" & Replace(names, "_", "")
& ") ====" & vbNewLine)
line_count = line_count + oChat.Messages.Count
For Each oMsg In oChat.Messages
' Fix by Vadim Kravchenko
On Error Resume Next
chat_file.WriteLine(oMsg.FromDisplayName & " (" & oMsg.Timestamp & "): " &
oMsg.Body)
Next
chat_file.Close
Next
WScript.Echo "Backup was finished (" & line_count & " line saved). You can find
your chats in: ./" & folder_to_save
' Garbage collection
SET chat_file = NOTHING
SET folder_to_save = NOTHING
SET oFSO = NOTHING
SET oSkype = NOTHING
' Access to a file given by name
Sub get_file(file_name)
' Parameter fix by: rommeech
Set chat_file = oFSO.OpenTextFile(folder_to_save & "/" & file_name, 8, True, -1)
End Sub
' Find an appropriate directory the logs to save, however, to avoid collision
with former dirs
Sub set_next_free_dir()
If oFSO.FolderExists(folder_to_save) Then
ext = 1
While oFSO.FolderExists(folder_to_save & "_" & ext) And ext < 100
ext = ext + 1
Wend
folder_to_save = folder_to_save & "_" & ext
End If
oFSO.CreateFolder(folder_to_save)
End Sub -
Sk8erPeter
nagyúr
igen, azt látom, h nem működik
még eddig az ötletek közül ezt tartom a legjobbnak, ami itt található a hozzászólások között: [link]"15.
1) Download SQLiteSpy
2) Close Skype.
3) Find main.db in D:\Documents and Settings\\Application Data\Skype\\
4) Open it in SQLiteSpy
5) View all your data and use SQL commands to remove unneeded messages, such as
“delete from Messages where author=’sweetheart’”
6) Vacuum Database
7) Close SQLiteSpy
8) Open skype"Ez Vistán/Windows 7-nél a köv. fájl:
c:\Users\Pete\AppData\Roaming\Skype\<felhasználóneved>\main.dbItt elég jól lehet böngészgetni az üzeneteket, és az egyedi (XML-szerű) formázási módok alapján pedig később egy dokumentumban megfelelően lecserélni az egyes karaktereket, formázásokat.
Lehet, hogy írok is majd egy ilyen programot, ami kiszedi az adatbázisból, és aztán konvertálja megfelelő formátumúra.
-
Gabás
addikt
válasz
Sk8erPeter #1349 üzenetére
hát rendes html fájl volt, amikor én használtam, de rég volt
ha mented azt a könyvtárat, akkor elég, viszont a kompatibilitási problémákat nem tudom, de kicsit gyanús, hogy ez a kapcsoló már nem működik. -
Sk8erPeter
nagyúr
OK, köszi, és Te próbáltad már a korábban említett
/htmlhistory
kapcsolót?
Kíváncsi lennék, az formátumtartó módon készíti-e el: tehát érdemes-e szarozni a korábbi verzió telepítésével.
És amúgy az általad említett elérési úton található könyvtár mentése valóban elegendő? Nincsenek kompatibilitási problémák, ha korábbi verziót teszek fel? Még ez sem lepne meg.
Az viszont tényleg meglep, hogy nincs olyan beépülő vagy egyéb külső program, ami formátumtartó módon tud exportálni a Skype-os chatből. -
Gabás
addikt
válasz
Sk8erPeter #1347 üzenetére
a beszélgetések nem vesznek el. A biztonság kedvéért másolatot készíthesz a (win7 esetében) c:\Users\felhasználónév\AppData\Roaming\Skype mappáról.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Csak azt nem tudom, vissza lehet-e térni úgy korábbi verzióra, hogy a jelenlegi beszélgetéseim ne vesszenek el.
Ki lehet másolni a chatet Wordbe, de az nem az igazi, nem formátumtartó.Már kipróbáltam a G-Recorder progit, aminek a trialje kb. semmire nem jó, elvileg két hétre korlátozza a trial a korábbi chatelések feltöltését, nos, nekem kiszedett egy részletet pár korábbi chatelésből - legfőképp az elmúlt egy-két napból, de volt, ami régebbi -, azt feltöltötte Gmailre, azt' annyi. Arra számítottam, hogy az elmúlt két hét cseteléseit legalább maradéktalanul feltölti.
Ha újrapróbálom, akkor berak még egy üzenetet egy másik feladótól, de abból is csak néhány sort. Elég logikátlan és fos. Fizetni meg nem akarok ilyen progiért.
Nem is értem, Skype-hoz még nem készítettek normális chat-exportálót? Furcsa.Az a baj, hogy ez a G-Recorder sem formátumtartó, pedig az lenne a legjobb.
-
Gabás
addikt
válasz
Sk8erPeter #1345 üzenetére
azt hiszem, a legújabb verzióban nem működik, esetleg próbálj visszatérni egy régebbire
alternatíva: fizetős app (ingyenes trial esetleg, ha csak egyszer köll)
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #1344 üzenetére
Ja igen, és van valaki, akinél a chatablakba beírandó
/htmlhistory
parancs csinál valamit?https://support.skype.com/faq/FA10042/What-are-chat-commands-and-roles:
/htmlhistory An HTML file of the chat history opens up in a browser window.
Hát nekem nem nyílik meg a böngészőben, egyszerűen semmit nem reagál, pedig még végső megoldásként azt is megpróbáltam, hogy az IE-t teszem defaultra (fú, de rossz érzés volt
), hátha az a baja, de nem.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hali!
Skype-os chatelések HTML-be (esetleg egyéb formátumba) történő exportálására tudtok segédprogit ajánlani?
Legjobb lenne, ha megtartaná a formázást (pl. idézetek, amit bemásolt, stb. ne úgy látsszon, mintha adott user írta volna).Eddig SkypeLogView-t próbáltam, de az egy instabil fos
, kifagy a HTML-be történő konvertálásnál, meg ott nem túl jó, mert az egyoldalú írások látszanak.
Kerestem fórumokon is, egyelőre nem találtam megfelelő megoldást.
Köszi!
-
Integra
titán
miért van az, hogy egyes személyeket egyszerűen állandóan offline-ban látok, pedig folyamatosan online vannak? és van közülük szintén olyan, aki engem lát offline-ban.
teljesen érthetetlen és nem jövök rá, hogy mi a megoldás -
SPF
senior tag
Régebben nem volt olyan lehetőség, hogy vezetékest ingyen lehet hívni? Most próbáltam, és nem engedi.
-
Dictator^
veterán
Hali,
Ma egyenleg nélkül tárcsáztam, illetve beszéltem skypról mobilra.. mitől lehet ez?
-
peltar
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy az idők folyamán több alkalommal, mikor a partnerlistám áttekinthetetlen méretűre növekedett, töröltem azokat, akikről úgy gondoltam, úgysem beszélünk már. Tiltani nem tiltottam őket, csak töröltem.
Most viszont többük elérhetőségére is szükségem lenne. Van rá valamilyen mód, hogy visszaállítsam a listát? Mert a beállítások között csak a letiltottakat találtam meg.
Hogy tovább nehezítsük a dolgot, természetesen az utolsó törlések óta már volt windows újratelepítés is. -
TiMoN
senior tag
válasz
pizzadoxxx #1317 üzenetére
ma sikerült tesztelni az 5.0 beta változatot.
Tökéletesen ment 3 fővel a konferencia beszélgetés, és a kamera is.
Bár arra gondolok multkor az internettel lehetett valami gond, de hát mind1.
Várom h hivatalosan is nem beta verzióként kinn legyen a skype! -
McClane
aktív tag
A legújabb Skype-ot használom (4.2.0.169) és ha rákattintok a frissítésre akkor azt észleli, hogy van frissebb le is tölti de nem telepíti. Megnéztem a honlapon nincs újabb verzió. Másnál is jelentkezik ez?
-
cecil
aktív tag
Hali!
Nem tudjátok véletlenül hová tünt a képernyőmegoldás funkció?
Frissített a skype és azóta nem találom... kivették belőle? -
And
veterán
Pl. keres egy közeli, elérhető vonalas telefont, akár visszahívható nyilvános állomást. Persze utóbbi macerás. Vagy a notebook-jával / wifi-s telefonjával kinéz egy nyilvános hotspot-ot, vagy beül egy wifi-vel ellátott vendéglátóhelyre, netkávézóba (ahol a konkrét hívásért ugyan nem fizet, de a netelérésért, esetleges fogyasztásért igen). Máshogy szerintem nem nagyon megy.
-
kkf
aktív tag
Sziasztok!
Csak megerősítést szeretnék, hogyha itthonról Skype-pal hívok külföldön tartózkodó magyar mobilgazdát, akkor az csak az én Skype egyenlegem terhére megy, a hívott félnek semmibe nem kerül, ugye?
Köszi!
-
válasz
mpierre #1311 üzenetére
4.2.0.141 verziót használok upc 30/3 nettel, és azt biztosra mondom, hogy a szolgáltató részéről nem jelentkezik a p2p "korlátorzás", mert gyakran küldök és fogadok adatokat skype útján - néha akár több gigabyte is mozog -, és mindig maximummal jön és megy a sebesség! torrent...stb nem gyilkolja le a sebességet?
-
kraftxld
félisten
A Skype SIP-ről tud valaki valamit?
Egy IP PBX-en szerentém használni mint kimenő SIP trönk, ilyennel próbálkozott már valaki? Lehetséges ez? -
TiMoN
senior tag
válasz
pizzadoxxx #1317 üzenetére
mind3 an a legfrissebb skype verziót használjuk. Most felrakjuk ezt a beta-t amit ajánlottál.
Végre megcsinálják a több résztvevős videokonferencia beszélgetést!hívó felület is kellemes. Majd írom a tapasztalatokat. Automatikusan a .105v lett, 166 ost nem tudtam telepíteni.
kb mikor jelenik ez meg élesbe?
-
pizzadoxxx
csendes tag
győződjetek meg róla, hogy a legújabb verziót használja mindenki.
a szakadást nem csak a net sebessége, hanem a gyorsasága is okozhatja, mivel ugye p2p kapcsolatról beszélünk, így az egyik gép a beszélgetésben úgynevezett node lesz, ami annyit tesz, hogy ő lesz a híd 2 másik fél között. Ezt a rendszer automatikusan választja ki, de nem tökéletes...
mindenkinek nagyon ajánlom a legújabb 5.0 Béta verziót. Ki van hegyezve a konferencia hívásokra (5 irányú videóbeszélgetés) és egyéb nyalánkságok.
5.0 és a legújabb .166-os 4.2 build már tartalmaz opciót Windows 7 userek számára, hogy eltüntessék a taskbarról a nem kívánt Skype ablakot.
pl, ha mindenki 5.0-át használ, esélytelenebbnek tartom a szakadozást.próbáljátok ki, és ne felejtsétek postolni mi lett az eredmény
remélem segítettem
-
TiMoN
senior tag
Konferencia beszélgetésnél mért van az hogy van hogy valakinél akad a hangom és nem hall v én Őt.
Xal 1-1 be simán megy a skype mind2 fővel de ha már 3 an beszélünk valakinél gond van.
Net sebessége upload 2 főnél 1M 1 főnél 256k, de szerintem ennek elégnek kell lenni.
Mi lehet még befolyásolható tényező az akadás miatt? Kellemetlen ugy beszélgetni h lehet a 3. fél nem hall v épp a másik 2 fél.Ha van valami 5letetek pls osszátok meg. köszönöm
-
And
veterán
1.) Beállítottad, eddig ok. Verify number megvolt, kaptál SMS-t, visszaigazoltad. De: aktiváltad is a webfelületen a Caller-ID küldését? Ha az account-oldaladon rámész a Caller-ID menüre, mit látsz? Ki van írva, hogy "Display this number when I call phones", alatta a magyar trikolór és a mobilszámod? Mert ha nincs aktiválva, akkor csak a legördülő menüt kell látnod, benne a számoddal, és nyomnod kell egy 'Save'-et.
2.) Ha ezen már túlvagy, akkor sajnos az a helyzet, hogy a Caller-ID nem minden esetben jut el a hívó félhez, és ennek nem a Skype az oka, hanem azok a telefonrendszerek, amelyek felé a Skype-ou hívásokat továbbítják: [link], [link]. Az azért gyanús, hogy egyik szolgáltató felé sem működik, de úgy emlékszem, hogy mikor nálam aktív volt a számküldés, akkor sem mindig mutatta a számomat (ugyanazt a szolgáltatót / számot hívva sem). Nagyjából véletlenszerű volt, hogy mikor jelent meg, és mikor nem, a sikeres számküldések arányát most nem szeretném megbecsülni.
-
jzola
tag
Skype Out-nál a Caller ID -ként a mobil számomat szeretném megjeleníteni, de sehogysem sikerül.
Beállítottam web-es felületen azt írja minden ok, de nem írja ki se pannon, voda, budapesti számot hívva. -
mpierre
veterán
Sziasztok!
Valakinek lenne ötlete az alábbiakra:
Adott egy UPC előfizetés (30/10) és egy athlon II-es (3 GHz-re húzva) 2 GB memóriával, win 7 32 bittel és logitech quickcam 9000pro webkamerával. Az otthoni hálózat pedig, modem, router, 2 gép áll össze. (Ez már így van 2 éve, tehát a router mindent ki- és beenged, amit kell ehhez az alkalmazáshoz.)
Amennyiben a skype 4.2 beépített tesztelőit lefuttatom a fenti gépen és neten, akkor közli, hogy minden príma. Mégis, kezdeményezett, illetve fogadott videóhívás esetén közepes minőségű hívást produkál a rendszer. (A beépített minőségjelzők is visszaesnek a közepes szintre.) A másik félnél szintén logitech webkamera van, 1,3Mpixeles, net pedig 10/5-ös.
Egy fél évvel ezelőttig tökéletes volt a videóhívás minősége. Most nem. Ez mindkét félnél jelentkezik.Miként oldható meg, hogy ne legyen minőségi visszalépés, ha használom a skype-ot? Vagy bukó az egész a p2p adatátvitel és a upc hozzáállása (korlátozása) miatt?
-
Miv
tag
Sziasztok,
Szeretném, ha a kontakt listámon nem szerepelne a test call nevű user. Nem találok rá beállítási lehetőséget, és ha letörlöm, következő indításkor megint ott van. Nem lehet ezt valahogy végleg kiiktatni?
XP SP3 és OSX gépeken használom.Köszönöm,
Miv -
Male
nagyúr
válasz
localhost #1307 üzenetére
Köszi, megpróbálom... hátha
Azt akartam, de nem jött be. Hiába cserélem le az adatlapomon az e-mail címet, a jelszóemlékeztető szerint nincs a rendszerükben ilyen e-mail cím
Probléma megoldva... ezt nagyon halványan írom inkább csak: desktopon! egy MSN.txt... benne a Skypeos név és jelszó
Így jár, aki vagy két éve látta utoljára ezt a desktopot, és nem néz, csak csináljaA lényeg, hogy megy a dolog
-
localhost
Közösségépítő
-
Male
nagyúr
Skype jelszó gondom van, talán tudtok segíteni:
A régi gépen fent volt a Skype, automatikus belépéssel... megy is a mai napig, viszont fogalmam sincs már mi a jelszavam. Most át kéne tennem az új gépre, de így nem tudok azon bejelentkezni.
A felhasználónál lévő e-mail címem még az előző szolgáltatóé, szóval oda hiába küldetnék új jelszót, nem jutnék hozzá...Van valami mód arra, hogy az új gépen is életre keljen a Skype a régi profilommal?
(Esetleg van limit, hogy hányszor próbálhatom meg a jelszót, vagy nyugodtan próbálgassam, hátha eszembe jut?)
-
And
veterán
válasz
Mikulás #1303 üzenetére
Horvátország: előfizetés nélkül €0,049/min bruttó, így 120 perc ára €5,88 (kb. 1600 Ft + a kapcsolási díjak). Lehet Unlimited Country csomaggal hívni br. €5,73-ért, vagy Unlimited Europe-pal, br. €6,88-ért, de olyan előfizetés is igénybe vehető rá, amely csak 120 percre (vonalas telefonra) vonatkozik, br. €4,81 áron. Szóval havi két óra tervezett beszélgetésnél nincsenek nagy árkülönbségek.
Szerbia: csomag nélkül €0,107/min bruttó (29 Ft), 120 perc: €12,84 (3500 Ft, meg a kapcsolási költségek). De ehhez is létezik 60 / 120 percet tartalmazó előfizetés vonalas telefonokra br. €5,73 / €10,33-ért. Az Unlimited csomagok Szerbiát sajna nem tartalmazzák. -
Mikulás
csendes tag
Pontosítanám az előző kérdésemet.
Ha horvátországi és szerbiai vonalas telefonokat szeretnék hívni, akkor melyik számomra a megfelelő előfizetési módszer? Havi 120p körüli vagy korlátlan időtartam érdekelne. A korlátlan európai csomagban Szerbia nincs benne ahogy nézem. -
Mikulás
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíte abban, hogy Mo.-ról menniybe kerül horvátországi vonalast hívni skypeal (előfizetéssel és előre feltöltött kártyával is, ha valaki tudja)?
Néztem a skype honlapot de Horvátországot nem találom. Vagy egész Európát egységesen lehet hívni?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest