Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Telekom mobilszolgáltatások
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Az óra mellett megjelent egy zászló a skype ikonon, a skype meg ott virított a képernyő közepén.
Most a skype-on belül van egy ilyen zászló egy kettessel, az micsoda? -
Csorbi
addikt
Nnnah, tegnap (január 17-én) kiadtak egy új verziót, ebben javították az általam észlelt hibákat!

-
Csorbi
addikt
aktív ez a topic...

-
Csorbi
addikt
senki?

-
Csorbi
addikt
Sziasztok!
Nem tudom, valakinek feltűnt-e olyan jelenség a 3-as verzióban (3.0.0.198), hogy nem mutatja amikor a partnerek bejelentkeznek! Illetve egyes esetekben ismét elküldi egyben az összes üzenetet amit valakivel folytattam aznap. És nem csak nálam van így, jópár ismerősömnél. Mi vagyunk a bénák, vagy elszúrtak valamit? -
hektor24
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Skype 2.5.0.151-et használok. Érdekelne, hogy létezik-e olyan program, amivel tudom rögzíteni vmilyen videó formátumban annak az emberkének a bejövő webkamera képét, akivel éppen beszélek. Előre is köszi a segítséget! -
efge
aktív tag
neha reklamal a 14821es port miatt a tuzfal (outpost). mit akar ilyenkor vajon skype?
-
rsx
aktív tag
válasz
Har_melin
üzenetére
Szia.
Na megprobálom egyszerüen leírni.
igy 2 skype futhat egyszerre
1 lépés-vezérlőpult-felhasználói fiókok,csinálsz 1 uj felhasználót(név bármi lehet), rendszergazdai jogosultságokkal, jelszót csinálj hozzá.Ezzel nem kell a win-be bejelentkezni csak a Skype-t csapjuk be
2 sajátgépbe-program files-Skype mappában csinálsz egy uj parancsikont, ezt kiteszed az asztalra, az uj parancsikonnál jobb klik-tulajdonságok-speciális, a megnyíló panelen tegyél pipát a Futtatás más hitelesitő adatokkal, majd ok.
3 főpróba
dupla klik az uj Skype parancsikonra, ekkor megjelenik 1 uj panel ami érdeklödik , hogy az éppen bejelentkezett(win-be)felhasználóval vagy 1 másikkal.Természetesen egy másikkal, az alul levő listábol válaszd ki a létrehozott felhasználot, ird be a jelszót.Ha minden ok akkor a Skype elindul.Elsö inditáskor ugy fog csinálni mintha most telepiteted volna, beállítasz neki mindent.Igy már 2 Skype ikon lessz az ora mellet.Ha azt akarod hogy a win induláskor automatikusan induljon, másold-be :starmenü-programok-inditópult mappába az uj Skype p.ikont.
1 hátránya a megoldásnak hogy a második felhasználo jelszavát mindig be kell ütni.
[Szerkesztve] -
Har_melin
addikt
Meg szeretném kérdezni, hogy egy gépre lehet-e valahogy több Skype fiókot telepíteni? (Külön legyen a papának, mamának, gyereknek.) A feltelepített változatnál nem látom semmi jelét, hogy az ''aktív felhasználó'' megváltoztatható lenne. Ha lehet, akkor kell-e hozzá fiókonként külön e-mail cím?
Az előző 60 hozzászólásban nem találtam a témát, ha korábban már volt, akkor elnézést! -
M@LC0LM
csendes tag
Nekem Celeron 667-essel a CPU 95-100%-on megy.Skype-nak a prioritást felljebb állitom,és igy pl még a böngészöt se tudom használni ha vkivel beszélek.A Skype CPU követelménye a hivatalos besolrolás szerint 400Mhz, ezt sztem kicsit alábecsülték.
Szoval sztem a géped 1/3-al gyorsabb,olyan 70%nál meg kéne állni a terhelésnek.
Esetleg tegyél fel uj Skype-ot,vagy uj op rendszert ideiglenesen,egy proba erejéig. -
Chip
aktív tag
Hardver: Celeron 1000 , 352 Mb RAM
Szoftver Xp Sp2 + Skype 3.0
1. Amikor a Skype-oz használjuk a proc használat felmegy 100 %-ra.
Normális ez így?
2. A parner képe (webkamera) nem jelenik nem jól zöldes függönyszerúség takarja. Az én ellenőrző képemen pedig 4x vagyok rajta függőlegesen összenyomva.
Lehet fel kell raknom valami speciális kodeket?
3. Normálisan használható a Skype egy 128/64-es internetkapcsolattal? -
-
sentinel
aktív tag
Nekem a következő a bajom a 3.0-val: hiába állítom be, hogy értesítsen amikor egy partner kapcsolódik, de nem jelez, mint a régi 2.5-ös. Valakinek nincs hasonló gondja?
-
M@LC0LM
csendes tag
Szomoruan vettem tudomásul az alábbi hirt:
Forrás: www.skype.com
''Új árképzési tervünk része a minden SkypeOut hívásra érvényes, € 0,00 - € 0,039 közötti kapcsolási díj (ÁFA nélkül értendő). Az új díjszabás 2007. január 18. (13:00 CET) napján lép érvénybe.''
Kérdés hogy Mo számoknál mennyi kapcsolás dijat számitanak majd fel. -
old gray
addikt
hali!
egy ismerősömnek próbáltam a skype-ot beállítani úgy, hogy a webkameráját is tudja használni. a probléma az, hogy millenium van a gépén és a skype nem találja a kamerát. msn alatt műxik az egész.
Mi lehet a probléma

Millenium + skype combo = használhatatlan webkamera? vagy esetleg más verziót kellene használnom skype-ból? A kamera usb 1.0-ával van csatlakoztatva.

[Szerkesztve] -
zoltanz
nagyúr
ismeri valaki ezt a kis symbian progit telefonra készűlt: iskoot ha minden iga működik vele a skype.
Elég jó lenne mert csak egy 1000-2000 Ft telefon előfizetésre lenne szükség meg az internet és meg lenne oldva a telefonálás. Azt nem tudom, hogy az alap GPRS ami 53/13 kbps az kevés lenne (minőségromlás) ha valaki próbálta írjon. Előrei köszi lüszi! -
Kazimír
őstag
sziasztok,
valami miatt nem tudok új partnert felvenni a listámra. Ha valakit kiválasztok és az engedélyét kérem, nem kap tőlem üzenetet, és én se viszont.
mi lehet a probléma?
köszi -
válasz
Viktor0610
üzenetére
Válaszoltak!
(Megértették, amit írtam...
)
A gond a Skype 3 egyik verziójában volt, ami nem engedett számot tartalmazó e-mail címmel regisztrálni. A hibát elhárították, a jó verzió letölthető a weboldalukról.
Tehát, aki hasonló gonddal küzd, töltse le az új kiadást! -
Yooha
aktív tag
Az normális, hogy a skype 40 MB memóriát fogyaszt? A ''munkahelyen'' csak 10 MB körül, de mi lehet az eltérés?
-
koob
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
zseni vagy

-
-
koob
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
up
-
-
koob
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
ugyanez a probléma nálam is!
nem lehet reggelni
-
Sziasztok!
Ma szerettem volna a Skype-ot beállítni. Leszedtem a 3.0-át, feltelepítettem, majd létrehoztam volna egy új fiókot.
Minden *-gal jelölt adatot kitöltöttem, de nem vált aktívvá a ''Sign in'' gomb.
Miért?
-
heaven
tag
Köszi. Megoldódott...
-
heaven
tag
Valaki! S.O.S
-
heaven
tag
Sziasztok!
Most telepítettem a géphez egy webkamerát és szeretném kipróbálni, hogy jó-e.
Sajnos most nincs senki ismerősöm, aki elérhető lenne, van valakinek egy kis ideje próbahívást csinálni?
ez a címem: lecso112@freemail.hu
köszi -
lajo
senior tag
Ha veszek pl a tescoba (most van a katalógusban) egy usb-s skype telefont (2000ft) azzal mire megyek? Mit lehet vele csinálni?
-
SzalaiG
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Biztos a távolság miatt. Az egyik közelebb, a másik távolabb van és hát a hang terjedése...

-
SzalaiG
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
A füleseden nincs hangerő szabályzó?
-
TrollBalint
addikt
Sziasztok
Tegnap raktam fel a skype-t de az abaj, hogy nem veszi figyelembe a hangerő szabályzónál beállitott dolgokat. Egy két embert elég halkan hallani, másokat meg túl hangosan. Sima 2.5-ös skype van fel, és nem találtam semmi beállitást
nincs hozzá valami ilyesféle beállitó plugin?
[Szerkesztve] -
SzalaiG
addikt
Hol lehet hozzá telefont venni?
-
domeapo
csendes tag
Érdeklődnék a guruktól: adott egy cég, céges tűzfal mögött (isa2k), néhány tanteremnyi rendetlen user, akikkel skype-zni akarok, de a web csak 13-14 óra között engedélyezett (http). Megoldható-e a skype-zás letiltott http mellett?
-
sbazsi
veterán
esetleg még netlimiterrel, vagy valami hasonló programmal érdemes figyelgetni a forgalmat.
-
szasza42
csendes tag
Bocsi!
Skype 2.5 van fent van egy skype telefonom! Ha 2 gép között beszélgetek nincs semmi probléma! Ma feltöltöttem a skypeout egyenlegem 10 euróval megjött oké minden! Telefon tuti tárcsázás! Erre kiírj nem megfelelő a jelszó kattintson az ok gombra! DE nincs se ok gomb illetve rossz jelszoval nem lehet bejelentkezni ?Van a skype nak valami magyar elérhetősége! Angol nem nagyon megyeget! -
szasza42
csendes tag
Hi!
-
-
finest
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
7K. Lemértem.
-
SzalaiG
addikt
válasz
Yeti910331
üzenetére
Nem, de mond nekik, h telepítsék ők is a Skype-ot és akkor minden ok.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Up!
-
Inkább ide tartozik.
Mennyi adatot forgalmaz a Skype beszélgetéskor? -
micro
addikt
Skype-ot lehet normális minőségben 56k-s modemes kapcsolattal használni?
-
sz.t65
csendes tag
Hali: a másik problémám a skypével,hogy norton antivirus 2005 öt használok és az egyik számítógépen folyamatosan felugrál a biztonsági riasztás''engedélyezés vagy tiltás'' míg a másikon nem.A másik számítógépen nem csinálja .A két gép paramétere nagyjából megegyezik,és a telepített programok,verziók is...help....Köszi
[Szerkesztve] -
sz.t65
csendes tag
Sziasztok.Gondom van a skypével:''a fájl átvitele közvetetten történik'' és ezáltal rohadt lassú.Két számítógépem között,egy lakásban routerrel megosztva,múltkor még jó volt... a két gépen a skypeverziók megegyeznek.Segítsetek....köszi
-
partymaci
aktív tag
udv
Azt szeretnem kerdezni h mia za oka annak h Cmi 8738 hangkarival nemműködik a skype. A mikrofon tokeletesen mukodik es hallani is lehet a masik felet. De amit en mondok azt nem hallja. Ja volume controlba ugye nincs spec gomb => mic boost se, //nemlehet olyasmit beallitani.
tipp? -
zsolo_d
tag
válasz
Yeti910331
üzenetére
Hi!
(107,105,104,112)

Ezek bizony nem használhatók még egyenleg feltöltése mellett sem...
Üdv. -
Notes
senior tag
Hol lehet beállítani, hogy indításkor bekérje a jelszavamat? Mert most simán belép minden nélkül.
Ver: 2.5.0.122 -
Yeti910331
aktív tag
Helló!
Most telepítettem a progit és meg szeretném kérdezni, hogy MSN-esekkel is lehet-e beszélni? Nagyon érdekelne, mert 40 partnerem van ott és a Skype-osok barátokból jó, ha vannak nálam max 10-en.
AMDPower: Igen, csak a telefonért kell fizetni (először fel kell töltened hozzá a skype egyenleged). Gondolom azér a fontos telószámok műxenek (107,105,104,112), de én ugyan nem próbálom ki.
-
sbazsi
veterán
válasz
animatrix11
üzenetére
[link]
Nettó Bruttó, még Forintban is kiírja. -
-
Gabcsika
tag
Mi a tetves picsáért sistereg ez a szarházi Skype? Beszélek webcam-mel, minden rendben egyszer scak sistergés. Kép van, hang sistereg. Ez vicc.
-
csibor
addikt
Nem müködik a micronom a skype alol. 2.5 van fenn,most probáltam ki másik gépen ott tökéletes.1 eset lehet még szerintem,összeakadt a tv kártyával mert akivel probálok beszélgetni az a tv adást látja meg a hangot is hall.Hogy tudnám kiküszöbölni eszt?
-
Thommyboj
aktív tag
nekem meg mostanában az a gondom a skypeal hogy marha sokat zabál a prociból ilyen volt, hogy múltkor 60% procit evett, de általában 20% ról indul ehhh.
-
filota
csendes tag
Szia,
ilyesmi probléma volt egy ismerős gépével is (Deluxe webcam). Elsőre
szürke képes probléma: a gépben lévő tvtunert probálta használni!
Webkamera kiválasztása legördülőből kiválasztottam a kamerát.
Utána egy ideig OK. Majd néha újraindult a vas
Alkalmazott megoldás: másik usb portba,
és skype régebbi verzióhoz vissza: 2.0.0.105
Műkszik
hogy melyik miatt azt nem tudom
Üdv
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
Sziasztok mág új vagyok a témában illetve a Skype-ban is. Ezek a hívások ingyenesek? Csak akkor kell fizetni ha mobilt hívsz?
-
Gorgo24
tag
Probélámám van, skype 2.5.***-os legújabb verziót használom, videóképpel meg mindennel és valamiért állandóan újra indul a gépem.
Melóhelyen használom, menyasszonyommal szoktam dumálni de mindig újra indul az otthoni gép. 
Mi lehet a problema oka?
Talán nem kiforrott a skype szoftvere?
-
Tomo24
csendes tag
Sziasztok!
Van 1 kis problémám : Van 1 logitech webkamerám(1hónapos) ,ami msn alatt eddig tökéletesen ment , de most skype alatt az istennek nem akar menni
,már probáltam másik kamerával is de a video rész az istennek nem akar menni a skype alatt . Mi lehet az oka ? Már leszedtem a friss drivert a logiteck lapjáról , 2.5 skype van felrakva (magyar) , beállitások menüben a video beállitás/webkamera teszt csak szűrke képet mutat semmi mést
,de az msn megy a skype meg ne akar
Egyedi a problémám vagy valaki járt már igy ? Segítsetek léci .
Köszi
Üdv Tomo -
szandisas
őstag
válasz
Kokkantas
üzenetére
THX a linket! nekem azt írja a skype, hogy 1,10Euro Skype-kredit maradt. mosmár nem vágom... nem telefonáltam eddig, csak csörgettem magam teszt képpen, és most van még:1,1Euro-m a számlámon, vagy a anyival lógok nekik? most ez az ingyen 1 óra is fizetős akkor? vagy nem értem

-
lajo
senior tag
Én is kaptam mailt hogy van egy óra ingyen beszélgetésem és hogy csak annyit kell tennem hogy intézek egy hívást neten kívüli irányba 30.a előtt. Meg is tettem de azt írta ki hogy nincs egyenlegem. Utána többször próbáltam de semmi. Valaki tud erre valamit? Jó lenne az az egy óra..... 30áig pls

-
odani
tag
Hali!
A következő a problémám: nem tudok Skype-pal videohívást fogadni.
Router és personal firewall használva tűnt fel a probléma, de ezeket kiiktatva sem működik.
Amikor látok valamit, akkor az egy sima fehér kép, a küldőnél meg ugyanúgy semmi, csak feketében.
Ötlete valakinek? .... -
madar51
csendes tag
Hí!
Meg van a megoldás. Ingyé' tőcsd le a TRACKERCAM nevű ingyenes programot
( http://www.trackercam.com/TCamWeb/download.htm ), és láss csodát: a DV camcorder müxik a skype-on.
Üdv Mindenkinek:
madár -
Manitou
veterán
Van egy kis problémám. Skypeon üzenetet akarok küldeni valakinek, de amiket beírok szövegeket, azokra később kiírja hogy a ''... xy .. üzenet még nem lett elküldve. Akinek írom, az pedig elérhető állapotban van pedig
Mi a fene van? Vagy nála le vagyok tíltva, vagy mi? ( amit nem tartok valószínünek)
[Szerkesztve] -
róland
veterán
Jó ez az új 2.5-ös Skype. Most már sms-t is lehet küldeni. Csak sajna Magyarországra nem a legjobb árakon. 32,- Ft/sms.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

igy 2 skype futhat egyszerre
)

hogy melyik miatt azt nem tudom
Melóhelyen használom, menyasszonyommal szoktam dumálni de mindig újra indul az otthoni gép. 
,már probáltam másik kamerával is de a video rész az istennek nem akar menni a skype alatt . Mi lehet az oka ? Már leszedtem a friss drivert a logiteck lapjáról , 2.5 skype van felrakva (magyar) , beállitások menüben a video beállitás/webkamera teszt csak szűrke képet mutat semmi mést