- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
szacsee #10891 üzenetére
Én egy ilyesmi feszültség és áram mérőt vettem, egy műterheléssel, ami átkapcsolható, hogy 1 vagy 2A-t szedjen ki az USB-s tápegységből.
Közvetlen a tápba dugva egyből kiderül, hogy le tud-e adni 1 vagy akár 2A-t. Ha stabilan leadja amit kell, mehet a következő lépés, a kábel letesztelése. Rádugom a tápra a kábelt, és kiderül, hogy átviszi-e, vagy elnyeli egy részét.
A műterhelés helyett magát az eszközt rádugva egyből látom mennyi áramot vesz fel. Sőt, azt is megmutathatja, hogy (kb.) mekkora kapacitású a feltöltött aksi. Jópofa szerkezet. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
szacsee #10806 üzenetére
"Segítek eligazodni.
Akkumulátor kapacitása A/h-ban mérik"Már nem jó!
Az akkumulátorok töltéstároló képességét Ah-ban mérik. Tehát nem Amper/óra, hanem Amper*óra!Kábelen saját tapasztalatból mondom, hogy nem érdemes spórolni. Telefont ugyanaz a töltő tölthet 1,2-1,3 A-el a gyári kábelén, de 100-150mA-el ócó vékony kábelen.
-
vape1
csendes tag
válasz
szacsee #10788 üzenetére
Én is Eustockról vettem 4000 wifi kamerát. 2 napon belül kihozta a futárszolgálat. Amiért érdekes a történet, sajnos úgy alakult, hogy hibás volt a kamera, szóval jól jött a Mo-i garancia. A szervíz 5 percre van tőlünk, kolléga megnézte és ott megvárhattam hogy átcserélje egy szintén fóliás teljesen új példányra. Bár ha valaki vissza akarja küldeni véglegesen a kamerát (14 napos elállás), akkor számoljon azzal, hogy bukja a vásárláskori futár költségét (2000Ft), illetve vissza is kell küldenie Szlovákiába (ami még kb. 3000 Ft). Szerencsére - ahogy ez nálam is történt - ez a garanciális ügyintézésre nem áll, azt itthon lehet intézni, rendes szervízháttérrel.
Szóval nekem végül jó kimenetele volt az ügynek, eredeti kamerát adnak, a hozzáállásuk és a Mo-i garancia+szervíz miatt én ajánlom őket.
-
Ramses07
Modder
válasz
szacsee #10772 üzenetére
Nekem az sj4000 van és szintén kerékpározáshoz használom erdei utakon főleg és nekem ez bevált idáig. Itt vettem egy fórumtárstól teljesen eredeti garival. Lekapartam a kódnál és lecsokkoltam a weben és eredeti
Azért egy 4000+ is kipróbálnék összehasonlítás kedvéért..
Mellpánttal használtam én is, de amikor kicsit tempósabban mentem lefele és ( ott már rá kell feküdni a gépre ) na ott gyakorlatilag csak a földet vette az elhelyezés miatt. Most sisakra megy fel..
(#10790) slipkorn86: ez a kérdés enegem is érdekel. A gyári töltő ezek szerint nem jó
-
Leki78
tag
válasz
szacsee #10772 üzenetére
Én is hasonló cipőben jártam mint te. Melyiket vegyem? Nekem a wifi nem volt szempont 60fps se igazán és azért döntöttem az SJ4000 mellett, mert jó áron hozzájutottam (Ipon.hu 23000ft akcióban, eredeti lekaparható matricás). A fehéregyensúly gondot és a következő beállításokkal küszöböltem ki. White Balance: Fluorescent és az Exposure: +1/3. Bámulatos videókat készített a kamera nyaralás alatt, az autó beállítás valóban rossz. Szóval ha engem kérdezel SJ4000.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest