-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
maj-viktor
őstag
válasz
bepi81 #10577 üzenetére
...aham sjcam.hu.... kapcsolat mező meg:
(mobilx – Debrecen, Kossuth u. 8. – info@mobilx.hu)Hát szép fogás nem mondom... de pont a mobilx, akinek:
1. sztem semmi köze nincs úgy az SJCAM "hivatalos importáláshoz"
2. majd pont ő rájuk hallgatok, az előzményeket ismerve... fake-t árultak jóideig, és még bizonygatták, hogy azaz eredeti... majd amikor látták, hogy ez egy süllyedő hajó, engem (jobban hozzáértőt) győzködni arról, hogy melyik is az eredei SJ4000, akkor szimplán megfenyegettek... mostmeg már SJCAM-ot árulnak!?
Najó van, hagyjanak békén - röhej szint! -
Attila444
aktív tag
válasz
bepi81 #10525 üzenetére
Mind hibás volt? Hol hallottál te ilyenről? Az, hogy nem sikerült túl jól az nem azt jelenti, hogy hibás volt.
Ha ez elejétől kezdve követnétek a témát, akkor nem írnátok ekkora baromságokat. Hogy ki küldött...ne ezen én is jót mosolyogtamAz eustock megjelent és 1 hónap alatt több panasz volt rá, mint bárki másra a 1,5 év alatt. Ja valószínűleg sokkal többet adtak el
Mindenki azt hisz amit akar, védhetitek őket, de nem ennyire egyszerű a történet, más dolgok is vannak a háttérben, amiről itt a fórumon kevesen tudnak.
N de ne offoljuk szét a topikot, már így is túl sok a szemét itt.
-
KoVee84
senior tag
válasz
bepi81 #10466 üzenetére
"Szerintem a Bangood-os (tehát, a bal oldali) egészen biztosan nem eredeti SJCAM."
Azért gondolom azt te is érzed, hogy a szerintem meg az egészen biztosan használata egy mondatban nem valami hiteles. A régebbi szériás sj4000 kameráknak ilyen volt a doboza és nem volt logó magán a kamerán sem. Ha felmegy rá az sjcam fw, akkor eredeti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- PlayStation 5
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy ruhás topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- SONY ZV-1F Vlog kamera ÚJ!
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- GOPRO Hero 12 BLACK akciókamera sok tartozékkal
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest