- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
-=RelakS=- #10943 üzenetére
Nem csak ranezesre. A neveben az SJ ne tevesszen meg senkit, attol meg nem lesz SJCAM...
-
axlfsi
veterán
válasz
-=RelakS=- #10936 üzenetére
Szinszerititrédinget én is csak ajánlani tudom. A Samsung 64GB-os microSD-t úgy viszi a 4000+ mint a huzat!
-
válasz
Akkor írom máshogy. Ez egy 32-es kártya, teljes értékű csak rá 64giga van nyomva és olyan csomagban is van. Vágod? Berakod ezt meg egy eredetileg is 32-est és minden írás olvasás érték, minden egyforma lesz.
Egyszerre futottak az olvasás írás tesztek az eredetileg is 32es karival, mert rendeltem egy olyat meg egy 64est. Egyszerre végeztek, csak én nem ezért fizettem.Pontosan ez a helyzet!
-
mm89
őstag
válasz
Én is több kártyát, pen driveot vettem már tőle. Nemrég egy pendrive nem érkezett meg. Vártam, írtam, írt, vártam, írtam. Végül nyomtam a refundot amit természetesen meg is kaptam. Egyszer az egyik csomagban meg volt egy plusz pendrive
na annak örültem.
-
m0ski
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #10927 üzenetére
Nekem eddig minden megérkezett (kopp-kopp), bár most van egy pendrive ami az átlagosnál lassabban jön (3 hete), viszont a 4000 WIFI-be a memóriakártya 1 hét alatt itt volt.
-
axlfsi
veterán
válasz
-=RelakS=- #10902 üzenetére
Koszi!
(ha jol sejtem, ezzel a kabellel a nativ felbontast ki tudom tenni TV-re, igaz? Nem butit rajta semmit a kimeneten (mondjuk, ez kabeltol fuggetlen dolog, de azert erdekelne, hogy milyen jelet visz a microHDMI-re a 4000+) -
Sz4bolcs
senior tag
válasz
-=RelakS=- #10901 üzenetére
Jajó, majd nézegetem vele a lámpát, nappal meg a napot, esetleg letakarom kendővel.... problem solved
Azért ne legyél már teljesen hülye..
-
Sz4bolcs
senior tag
válasz
-=RelakS=- #10898 üzenetére
Nem, az már csak a következménye. Amúgy az a kis pötty elég sok mindent lens flare-esít...
Itt talán jobban látszik. Az a kis pár pixeles pötty folyamatosan jelen van, akármit csinálok a kamerával (a videón ez látszik is), és baromira idegesít.. ami rosszabb h. a vége fele látható lens flare-szerűséget is valszeg az okozza.
-
Sz4bolcs
senior tag
válasz
-=RelakS=- #10895 üzenetére
Az a kiba nagy csillám a kép közepén/alján?
-
_Smooth
senior tag
válasz
-=RelakS=- #10807 üzenetére
Szuper, köszönöm!
Ennél nem is néztem a visszejelzéseket, mert ahol eddig találtam, ott mind rohadtul pozitív volt - gyanítottam, hogy valami saját okosságuk lehet a bizalom növelésére.
-
szacsee
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #10809 üzenetére
Jogos, kösz korrigáltam.
Többi részén remélem nem írtam el semmit.. -
azJENŐ
csendes tag
válasz
-=RelakS=- #10802 üzenetére
2A -> 1óra alatt 2 ampert tölt.
Ha minden optimális, akkor egy 900 mA/h-ás akkumulátort egy 2A/h-ás töltő nem egészen fél óra alatt tölt fel- míg egy 550mA/h-ás töltő nem egészen kettő óra alatt teszi meg. -
tothferenc
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #10741 üzenetére
bringás bukóra én is így raktam fel....
-
válasz
-=RelakS=- #10741 üzenetére
Ez igen ez látszik.
Ez Köszönöm -
válasz
-=RelakS=- #10739 üzenetére
Tudnál képet rakni valahová?
-
Yack
csendes tag
válasz
-=RelakS=- #10720 üzenetére
Köszi!
Megpróbálom levonni a megfelelő következtetést. -
válasz
-=RelakS=- #10588 üzenetére
Tudom, hogyan kell megnézni valódi e. Itt alapból egy 32-es fogad, de az teljes értékű. Most megy a raklamáció, ilyen eladónál nem lesz baj. Amúgy is a 32-est szántam a kamerában. Ha szerencsém van a fake 64-es olyan potya lesz és valahova el tudom passzolni.
-
axlfsi
veterán
válasz
-=RelakS=- #10551 üzenetére
Jó kérdés, nem tudom. Ilyen szintű, részletesebb információkat hol lehet találni? A gyártó sajnos ilyenekről nem ír (tudomásom szerint).
-
bepi81
tag
válasz
-=RelakS=- #10499 üzenetére
Igen, sajnos vannak ilyenek, de a visszavételkor ez részben, vagy egészben ellenőrizhető. Szándékos rongálás mindenképpen látszik, az, pedig nem garanciális ügy, szerintem.
Nyilván úgy kellene ennek működnie, hogy1. eladó és vevő közötti kölcsönös bizalom
2. vevő és eladó mindketten korrekt magatartású.Értelmes felek meg tudnak állapodni a dolgokban.
-
naja
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #10371 üzenetére
Nem tudom mit láthattál, de az ugye megvan, hogy bármiből (pl 25 FPS) lehet slo-mo videót csinálni, csak legfeljebb béna lesz.
Például: AE/Premiere+Twixtor tud ilyet.(#10372) imrus72
Eredeti SJCAM SJ4000-ed van tutira? -
axlfsi
veterán
válasz
-=RelakS=- #10350 üzenetére
Tudod, ebben valahol igazad is van. A lenyeg itt a nagy latoszog es a vizallosag, ami melle meg mindenkinek illene ugy valasztani, hogy legyen meg a 120fps 720p-ben - hiszen ETTOL az, ami (en nem is gyartanek olyat talan, ami nem tudja a 120-at, hiszen _akciokamera_(!).
... de azert, ha beteszem dashnak (mert ez lesz vele evi 350 napon at), akkor nehogy mar a telepules tablat ne lassam, csak azert mert elfelejt korrigalni a feheregyensulyon. Hat konyorgom, a neveben is benne van, hogy akciokamera: en elvarnam tole, hogy az egyeb kameraktol (kezi vagy legyen akar telefonok kameraja) sokkal(!) gyorsabban reagaljon a fenyviszonyokra, ahogy - mint irtam is - default legyen az a rohadt 120fps, hiszen ettol lesz (szamomra) a-k-ci-o-k-a-m-e-r-a!
(hanyszor irtam le azt a szot, hogy akciokamera?)
-
axlfsi
veterán
válasz
-=RelakS=- #10245 üzenetére
Azt eddig elfelejtettem megkerdezni toled, - kerlek ird meg -, hogy pontosan milyen 128-as kartya van benne, amivel jol mukodik (batorkodom feltetelezni, hogy akkor talan az SJ csalad valamennyi tagja elvinné azt...).
SAMSUNG MICROSDXC EVO 128GB esetleg? -
csabyeca
csendes tag
válasz
-=RelakS=- #10255 üzenetére
Igen, már képben vagyok, csak félreértettem valamit és 1 percre azt hittem...aztán mégse
-
mm89
őstag
válasz
-=RelakS=- #10250 üzenetére
Van rajta egy kis fül, azt fogd meg és húzd ki.
-
mm89
őstag
válasz
-=RelakS=- #10246 üzenetére
Ha csak kb 3 másodpercig van akku nélkül akkor nem felejt semmit. Én úgy szoktam cserélni, hogy kinyitom az ajtót de nem veszem ki az akkut, előkészítem a másikat. Aztán gyors csere és marad minden dátum, beállítás.
-
válasz
-=RelakS=- #10246 üzenetére
Ne vegyél rá mérget. Egy F/W frissítés és megváltozhat ahogy az 5000 tette. Most ilyen neked, másnak lehet más.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
-=RelakS=- #10244 üzenetére
Lehet, kicsit sok lesz belőlem
M10-et rádugtam a töltőre, kihúztam az akksit, és működött tovább. Visszaraktam, működött tovább. Szóval ha akkucsere előtt rádugja az ember valamire, ami áramot ad neki, akkor nem fogja a dátumot elfelejteni
Gondolom, a többi SJCAM is így működhet.
-
axlfsi
veterán
válasz
-=RelakS=- #10215 üzenetére
OK, igaz, letoltottem es most latom en is ami a tulajdonasagait illeti.
Viszont - biztosan en nem ertek hozza - de amivel nekem bajom van, az a kepelesseg, de feheregyensuly is (szegeny kutyus teljesen "kieg", a feher szine). Picit mintha pixeles lenne vagy nem is tudom, hogy akarjam maganak kifejezni magam
Osszevetettem tobb, mobiltelefonnal (Oneplus) keszult (1280*720 felbontasu) videoval es eg es fold. Nem a lassitasok alkalmaval, mert nem 120P-s a video, amivel osszevetettem, hanem csak ugy, normal lejatsszassal, szemrevetelezessel.Hulyeseg osszevetni egy mobiltelefonnal keszult video minosegevel? Tenyleg nem tudom, nem kotekedeskeppen kerdezem.
Annyi biztos: lassitaskor (kb. ugy 0.33x -osig) nem akadozik es szep folytonos a 120P-nek koszonhetoen...
-
válasz
-=RelakS=- #10215 üzenetére
Amit észrevettem 4000+ esetében, hogy az 1080P 60-ra hajaz, mert az 1080P 30 nem olyan szép. De ez magán vélemény. A 720P meg sztem silány.
-
válasz
-=RelakS=- #10209 üzenetére
Várjatok. 720p 120 van kéznél.
-
axlfsi
veterán
válasz
-=RelakS=- #10199 üzenetére
Koszi, lassan kezd egyre jobban korvonalazodni a dontes. Egyelore a sima 5000-es fele dol a merleg, mivel:
- 2k-ra nincs szuksegem (4000+)
- 60fps-re se nagyon (4000+) - habar banni nem bannam ha lenne, hiszen szebb, minosegibb lassitasokat lehetne produkalni vele az utomunka soran(!)
- wifire egyaltalan nincs szuksegem (legalabbis, ugy erzem; nem fogom kozben meg a telefont is nyomkodni, a live stream, kepek tallozasa a telefonra meg szinten nem kell)
- olcsobb (joval) az 5000-es, mint a 4000+
- 5000-es feheregyensulya szebbnek tunik a 4000 es az 5000+ -tol is (4000+ mellett meg nem lattam, ez igaz).YI meg szimplan csak azert nem jatszik, mert, habar olcsobb, de:
- alapbol nincs hozza semmi tartozek (nem szamoltam ossze, de mire osszevalogatok mindent, ami egy SJCAM melle alapbol jar - es amire jelen esetben szuksegem is van speciel - , ott vagyok, ha nem tobbe, mint az SJ-kel).
- nincs LCD
- jo a 60fps meg az app, de egyaltalan nem letszukseglet (nem fo szempont).Amit meg ki kell deritenem az SJ5000 eseteben, hogy:
- mennyibe jon meg plusz egy autos szett?
- vajon tudja-e biztosan kezelni a 64GB-os kartyat (leiras szerint nem, de feltetelezem, hogy vannak kartyak, melyekkel igen...)
- melyik lenne az a 64GB-os kartya?
JA, igen, es a legfontosabb kerdes: ismeri vajon az 5000-es "Loop-cycle Recording" feature-t? Csak mert nem latom egyertelmuen feltuntetve a tulajdonsagai kozott (ellentetben pl. a 4000+ -szal, ahol egyertemuen oda van irva). Dashcamezeshez elengedhetetlen lenne, ugyanis az evi egy nyaralason felul, ahol hasznalva lenne, default a kocsiban logna fedelzeti kamera szerepeben... -
bokrosolajos
őstag
válasz
-=RelakS=- #10199 üzenetére
Érdekes, mert én azt olvastam, hogy mindegyik SJCAM 60 fps-e fake, vagyis duplázza a 30-ast. Ráadásul nem is a fullHD módban példa link
-
sasa311
veterán
válasz
-=RelakS=- #10189 üzenetére
Megnéztem róle pár review-et, teljesen egyértelmű, hogy nem formavilágban hasonló, hanem 1:1 minden kiegészítő és a kamera is. Csak a bele más
-
sasa311
veterán
válasz
-=RelakS=- #10187 üzenetére
Emberek, ne legyünk mán' buták.. Szerinted van olyan gyártó, hogyConcorde?! Aki tablettől kezdve sportkamerán át mobiltelefonig mindent gyárt?
Jó reggelt, ezek brand gyártók, megveszik nagytételben egy OEM gyárból a cuccot és felszitázzák / matricázzák maguknak.
Egyértelmű, hogy ez a cucc is ugyan abból a gyárból jön, mint az SJCAM, hiszen tökéletesen ugyan olyan minden tartozéka és a külseje is. A kérdés az volt, hogy a belseje is ugyan az-e, mivel az OEM gyártók kérésre specifikációt is gyártanak (tehát pl. más optika, más chipkészlet, stb..). Meg lett válaszolva, hogy nyilván ennek más a "bele", hiszen nem tud fullHD-t.
-
kelzsoca
félisten
válasz
-=RelakS=- #10171 üzenetére
Régi tag vagy már, tudnod kellene, ha valamit mondok vagy ígérek, ahhoz tartom magam, szóval nem kell aggódni, a kérdésedre lesz válasz.
-
Attila444
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #10162 üzenetére
Nem valószínű, hogy tudnak bármiféle visszajelzést küldeni a gyártónak, mivel nem állnak vele kapcsolatban
Kb olyan, mintha te írnál a supportnak, hogy valamelyik webshopból vetted a kamerát és ilyen gondod van.
-
kelzsoca
félisten
válasz
-=RelakS=- #10162 üzenetére
Rendben, felírtam.
-
mm89
őstag
válasz
-=RelakS=- #10143 üzenetére
Régi Sj4000 - em van. Exfatra formázva nem tud vele tenni semmit. Viszont fat32 - n működik szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kutya topik
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Acer notebook topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest