- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Google Pixel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
Kolondrum #10336 üzenetére
Hm, hat ez nem sok (jo)
Most irj par jo szot a pozitivumairol isKomolyra forditva a szot - emlekeim szeirnt volt szerencsed par SJ-hez - az 5000-hez kepest mivel jobb? (wifi nem izgat). OK, 60fps, de meg valami?
Az 5000 vájtbaansza tetszett talan eddig a legjobban (feltetelezem, hogy majd valamikor a 4000+ is javitva lesz, ha ez csak szoftveres gyengeseg... mas kerdes, hogy ez kit erdekel, ha ez a kamera nekem MOST kell, 2 heten belul, hogy ugyes es JOL mukodo legyen, mert MOST megyek nyaralni (kesobb, az auto szelvedoje alatt mar raer fw frissitest kapni, de az kit erdekel...).
Meselj meg, koszi!
UI.: azert nagyon nem mindegy, hogy veszek egy 5000-est plusz szelfibot es 60GB kartyat es talan meg marad is vagy veszek egy 4000+ -t azt kalapkabat... erted
Koszi, de tenyleg, elore is a velemenyed.
-
axlfsi
veterán
válasz
Kolondrum #10290 üzenetére
Kedves SymbianOS!
Nagyon kozel allok egy SJCAM vasarlas elott es szivesen vennem, ha irnal par (boven jo lesz a szubjektiv velemenyed, sot) a 4000+ kamerarol.
OK, lattam a YT csatornan a felveteleket, de nagyon orulnek ha par (sok?) szoban jellemezned is, foleg, a korabbi verziokhoz hasonlitva.Ami meg nagyon jatszik (leven a Wifi-re ugy gondolom nem lesz szuksegem), az az 5000-es modell. Azert ez, mert ahogy lattam az 5000+ feheregyensulya (legalabbis defaulton) sokkal rosszabb (igy, szemre es par video/osszehasonlitas utan).
Szoval, ne tartsd magadban, szivesen olvasnank szerintem tobben is es nem kell formaba onteni, csak ontsd ki magadbol a tapasztalatokat
Koszonom elore is!
-
-
axlfsi
veterán
-
mozo78
csendes tag
válasz
Kolondrum #10129 üzenetére
Ez jó kérdés. Olyan 4-kor indítottam el, és 7 körül már nem volt benne nafta. Ja, a gyári töltő felejtős. Első összedugás előtt olyan 2-3 cm hosszú ívet húzott a kamera és a kábel között. Meg is ijedtem, de nem lett baja. A töltő viszont erős amperszagot árasztott, a visszajelző led meg hol világított, hol nem.
-
GeryGreyhoun
tag
válasz
Kolondrum #10118 üzenetére
A kikötő egyik oldalán van a strand, a másikon, a bekarikázott részen ez a hely. Van ugyan kint egy "kutyát bevinni tilos" tábla, de - szó szerint - a kutya nem tartja be, mi pont a szemközti West Place hotelben voltunk, és az erkélyünkről láttuk, hogy tömegével viszik oda a kutyákat. A legviccesebb az egészben, hogy a bekarikázott terület jobb szélén levő épület a rendőrség
Egyébként ha igazán jó és legális kutyás fürdőhelyet keresel, akkor az olaszországi bibionében található La Spiaggia di Pluto-t ajánlom. Tavaly voltunk ott, idén sajnos pont úgy sikerült elmennünk egy hétre, hogy végig 25 fok volt és esett (ezért is lett ez a 2 napos kárpótló-nyaralás a Balcsin) de nagyon buli, ha a kutyád szereti a vizet
-
Vasinger!
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Kolondrum #10063 üzenetére
Én is abban gondolkodtam, de annyira minimális résről van szó, hogy egyáltalán nem olyan egyszerű, hogy beteszek oda egy papírdarabot és kész. Féloldalasan se jó, mert akkor eltörik.
Igazából azt lenne jó tudni, hogy a tok, vagy a kamera lett félreméretezve.
A vízálló tokban nem mocorog, fél óra múlva linkelek is ide egy új videót.
-
Attila444
aktív tag
válasz
Kolondrum #10034 üzenetére
Ne kábítsd már az embereket
Nincs olyan, hogy SJ4000, SJ4000+ vagy SJ5000 akksi, egy fajta van, a GYÁRI.
1 éve van ebből is SJCAM logós, de csak annyi a különbség, hogy más matricát ragasztottak rá, méretben és kapacitásban nincs.Persze ezt is hamisíthatják, de amit te teszteltél az a méretéből kiindulva a fake SJ4000 akksija volt.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Kolondrum #10034 üzenetére
Magával a kamerával nincs bajom, tökéletes a minősége és a funkciói is. Ha S5000+-t veszek, az is ugyanígy rezegne, ha abból is rosszat fogok ki. Engem egyedül csak ez a rázkódás zavar.
zodo:
Akkor ezek szerint az enyém a hibás darab. Nem tudom, hogy ezzel lehet gariztatni vagy egyszerűen vegyek egy új tokot hozzá...
-
bokrosolajos
őstag
-
kellerman
tag
válasz
Kolondrum #9980 üzenetére
De azért nem gondolom hogy raw , azaz feldolgozatlan nyers fáljban rögzít a kamera ami után még be tudod állítani az alapvető dolgokat, pl: fehéregyensúly, színhőmérséklet, expozíció .
A kamera alapban tömörít, de attól, hogy te nem dolgoztad át attól még nem lesz raw.
Én ha csinálok egy raw videót 60d-vel akkor az 1 perc kb 2-3 gb. -
maj-viktor
őstag
válasz
Kolondrum #9986 üzenetére
Lesz-lesz!
Jön-jön!Mostanában jobban ráálltam a témára... mint compare-k... SJ4000HUN face-n publikálva - youtube csatornámon!
De azért told te is az anyagot, amit "magában" tudsz csinálni... főleg gondolom az újdonságok, mint 2k és lassítás érdekli a népet!
-
maj-viktor
őstag
válasz
Kolondrum #9937 üzenetére
Muhahahaha!
Mostmár itt is - SJ4000 WiFi PLUS (2k felbontással)
facebook.com/SJ4000HUNCsak 1nap késésben vagyok!
-
-
maj-viktor
őstag
válasz
Kolondrum #9940 üzenetére
Jó lesz ez... bár én inkább SJ5000 WiFi.... dehát a 2k lehet "majd fejlődni kell"... de nekem jelenállásban bőven jó a 720p & fullHD
(#9942) bokrosolajos
Fotók felinterpolásáról vagy 10x leírtuk, hogy a valós érzékelő "csak" 2-3Mpix-es...
Az aliexpress és DHL-ről meg megint, hogy gyors, de drága - tutkó ÁFA és 3E Ft vámkezelési költség...
(ezt bárhol ha utána olvasol leírják - külföldi rendelés esetén)(#9945) Minstrel
Jóez!
Mibe fájt cakkumpakk az egész "építés"!? -
maj-viktor
őstag
válasz
Kolondrum #9901 üzenetére
Ezt a rablást... ÁFA-nak nevezik...
(én a kamjaimat külföldről vettem még mindig... csak sokan belföldi forrást akarnak - kerestek, ott meg mindigis az electropoint volt az elsődleges... meg Gery.... külföld esetén fox-banggood-geek)... de ezek az EU-n kívül shopok még mindig NETTÓ árak! (törvényileg ennyi és behozatal esetén +ÁFA fizetési kötelezettség van... abba meg ne menjünk bele mennyi "jön át" és mennyit fognak meg! Én a törvényes módot próbálom leírni)csak ezt lobogtatom!? O.o
Mutass már másik magyar shopot aki árulja / előrendelést vesz fel SJ4000 WiFi PLUS-ra... magyart - belföldit! -
oszzo
újonc
válasz
Kolondrum #9893 üzenetére
Helló
Megnéztem máshol is a sj4000 plus-t. Hát... az árát illetően nem is nagyon vannak itthon elszállva.
Jó ehhez mindent adnak 2 akku, töltő, autós tartó. http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Original-SJCAM-SJ4000-Plus-2K-WiFi-Sport-Action-Camera-Extra-1pcs-battery-Battery-Charger/32369274885.html?spm=2114.32010308.4.10.oLsYuu137,33 USD free shipping.
u.i: szerintem az akku ugyan az, mint a sima sj4000 -nél
-
maj-viktor
őstag
válasz
Kolondrum #9837 üzenetére
Amúgy pont ez jutott eszembe, hogy ugyebár az újabb fw-ek alatt van videolapse (meg SJ5000 alatt) , ami nem foglal sok helyet elvileg... így csak az áramellátásról kell gondoskodni... ami egy külső powerbankkal - 20.000mAh-ssal megvan! 20x-osan így 20+óra
De az se jó... mert az ugyanugy képeket rak össze... így nem "visszanyomozható" a felvétel... neki meg az kell... hogy 20+óra FOLYAMATOS 30fps-es anyag legyen, ne pedig 1fps-es time/videolapse
-
maj-viktor
őstag
válasz
Kolondrum #9775 üzenetére
Én elvagyok a FullHD-val... a lassítás meg megvan Xiaomi-nál... a 2k nem izgat, nekem a FullHD is elég jó már... meg egy 2k-s videót vagdosni majd... elég lesz laptop i7-es proci!?
Mi tudja ezt feldolgozni / lejátszani... a tömegtermékek FullHD-ba vannak... legyen az pl. egy LCD tévé (azaz amit jóáron tudsz megvenni)... aki 2k meg 4k-val szórakozik már, az "előre gondol" - jövőre tervezés, stb.
(ahogy GoPro4 is 4k-zik már)Persze engem is érdekelnek az "újítások", de egy mezei emberke 720p-vel is tökéletesen elvan... nem kell fullHD meg 2k - 4k!
-
maj-viktor
őstag
válasz
Kolondrum #9773 üzenetére
Electopoint is jelzett, hogy várhatóan júl közepén már a kínálatban lesz...
(külföldi shopok is in stock-ba kezdenek lenni, meg jún végét írnak)Versenyezzünk kinek lesz hamarabb... (bár sztem vesztek, mert pénzforrást kell kerítenem rá... bár eddig is megoldottam és nem 1, nem 2, nem 3 sportkamot vettem - teszteltem... tesztelek!
)
-
maj-viktor
őstag
válasz
Kolondrum #9767 üzenetére
Túl friss termék még... senkinek sincs... majd lesz!
(#9766) koncsik
Shopline-hoz:
eredeti SJCAM-nak tűnik a képek alapján (személyes rendelés tapasztalatom persze nincs)
De amúgy így első ránázésre ok (de így netról ezt sehol nem lehet megállaptíani)
Várható szállítási idő: 5 - 7 munkanapAmúgy electropoint-nál is ugyanennyi, sőt kupon esetén kemény 500 Ft-tal olcsóbb és azonnal megkapod...
https://www.facebook.com/SJ4000HUN/photos/a.1453654131550438.1073741831.1448352298747288/1579435715638945 -
Zeezu
újonc
válasz
Kolondrum #9321 üzenetére
Köszi. A mikro sd vel van a gond. vettem gyors egy 8Gb azzal tökéletesen müködik.Bár hozzá teszem a 32Gb belement a fényképezőgépbe és az meg tudja kezelni, a számitógép felismeri, csak a kamerában nem. Érti ezt valaki? Bementem egy számitástechnikai szaküzletbe és a srácok még mindig ott állnak mint a kérdőjel, mert ők ilyet még nem láttak hogy az egyikben felismeri a másikban meg nem ismeri fel ugyan azt a kártyát a számitógép. De köszönöm szépen a segitségeket.
-
maj-viktor
őstag
válasz
Kolondrum #9308 üzenetére
Neee már! Ne cikizd! Csak irigy vagy! Ő a legjobb youtbob-os! xDDD
(kedvet is kaptam egy kis Molnár Krisztián (majdnem azt írtam Molnár F. Árpád! xDDD) videjjjjjóhoz, vajon van új, amit még nem láttam!? Amiben megtölt egy cigit, elszívja és 20percig beszél a semmiről... és heti szinten csinál 5db-ot... kéééész - véééégem!)
-
maj-viktor
őstag
válasz
Kolondrum #9237 üzenetére
Ha jól emlékszem a ferde - elcsúszott fw-esre a banggood megoldás a kommentekbe adtak letöltési linket az "új / fake? hw-es" SJ4000 WiFi kamokra... őszintén ha be sem kapcsol, akkor már rosszabb nem nagyon lehet, lehet érdemes azzal próbálkoznod... banggood / értékelések között volt link (talán ide is berakta már valaki)... ezzel a sok hamisítással, stb. már én sem vagyok annyira képbe... én is inkább az SJ5000 felé és Xiaomi Sport kam felé orientálódok... illetve ajánlom másoknak is megvételre, mert kicsit drágábbak, de jobbak... és nincs is ez a hamisítás / fake probléma velük, ami az egész "erdeti SJCAM" SJ4000-et sújtja!
Elég beszédesek az utolsó értékelések bang-en...
Esetleg ezt próbáld meg:
"Banggood Reply:
Please come here to downlaod the file and udpate FW again(http://pan.baidu.com/s/1gd3pBcZ)"De csak saját felelőségre! (de szerintem ha azt mondtad be sem kapcsol... rontani már nem tudsz vele!
Mégegyszer írom, ezt a fw-et csak akkor próbáljátok, ha az "eredeti SJ4000 WiFi"-s fw-ekkel nem éled fel!Továbbá volt itt valami praktika, amit GeryGrey írta talán... totál halálra... valami hosszú 10mpes egyszerre gombnyomás vagy hasonló... valaki keresse már vissza / aki emlékszik mire gondolok... (az rémlik, hogy mondta, hogy a kuku-ból hozta vissza... mert annyira tropa lett valamitől)
Rá írok PM-et... ha nem találjuk / találjátok - keresi valaki vissza! -
maj-viktor
őstag
válasz
Kolondrum #9234 üzenetére
...jól mondod! MÉÉÉÉG nincs!
Amúgy frissítés előtt MINDIG írjátok fel milyen verzió számú fw volt rajta, mert így mi sem tudunk segíteni...
Így első kérdés, amivel talán előrébb vagyunk... hol vetted!? (közbe látom ebay... hát ezzel sem vagyunk előrébb)A doboz kinézet / menü kinézete ilyen volt!?
https://www.facebook.com/SJ4000HUN/posts/1535987993317051
& -
-
krumplista
tag
válasz
Kolondrum #8882 üzenetére
Őszintén szólva nem gondoltam, hogy látni fogunk havat
(A videón amikor a hegy teteje felé kiértünk a "tisztásra", az út szélén álló Hayabusá-ék is szelfizni készültek, nekik is meglepő lehetett) Amúgy legalább 10-15 motorossal találkoztunk, mindenki menne már.
A síelést soha nem próbáltam, nincs róla semmilyen véleményem, de a havat kifejezetten utálom, így valószínű ki fog maradni nekem. -
Kovi1987
tag
válasz
Kolondrum #8864 üzenetére
Nem azt írtam, hogy ez egy olyan cucc, amit feltétlenül vegyen meg mindenki, akinek van kamerája. Én azt írtam, hogy JÓL JÖHET, ha van. Mint ahogy írtam, én nem azért vettem, hogy jobban megtudjam húzni a csavart. Én azért vettem, hogy ha szabad kézzel meghúzom és utána esetleg alig akar lejönni, ezzel tudjak rajta segíteni. Kemény 300 Ft volt.
-
-
-
PoLizei
aktív tag
válasz
Kolondrum #8639 üzenetére
Én felraktam a bukómra egy utángyártott talpat, aztán rájöttem, h kicsit másképp jobb lett volna. Addig húztam magam, h úgy döntöttem, ~100Ft-ért nem nézem ezt állandóan, levakarom, újraragasztom. Láttam vhol, h egy zsinórral érdemes alávágni. Előbb lejött a tartó csont nélkül, utána legyúrmáztam a ragacsot a bukóról, semmi nyoma nem maradt
Nagyon ki van találva ez az anyag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Zelda Játékok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingatlanos topic!
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Philips LCD és LED TV-k
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest