- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
Jogos, ezt nem is figyeltem. Bár megmondom a frankót dash és sportcamnek még a 720p is elég nekem a fullHD meg több, mint sok, nem igazán látom értelmét a 2K felbontásnak (azon kívül, hogy megzabál egy 16 GB-os kártyát 1 óra alatt?). A magyar nyelv meg pont nem izgat benne
-
maj-viktor
őstag
Ezt azért cáfolnám... rendszeresen ÁFA-znak - vámolják a csomagjaim... (sajnos) a GIFT és 20$ "nem segít" ez tévhit!
vámolás = +ÁFA fizetés nem vámfizetés, ami jogos a 22/150€-s határok... de nem is a 2,5% vám, hanem a 27% ÁFA a "sok" és a 2E vámkezelési költség sem elhanyagolható tétel...
Tessék ezt a posztot konkrétan én írtam, és konkrétan egy SJ4000 kamerát vámoltak (áfáztak) meg... szóval ezt erős kijelenteni, hogy nem kell rá fizetni...
-
mozo78
csendes tag
Innen http://www.aliexpress.com/store/343737 akcióban rendeltem, két héten belül ideért. Eredetinek tűnik a lekaparható matrica és a belső menü alapján.
Kibontáskor kicsit olyan volt mint gyerekkorom karácsonyai.
Ennyi mütyűrt egy rakáson.
Jó részéről fogalmam sincs mire, hogyan kellhet (drótkötél, pánt, tépőzár). Ami viszont hiányzik az a tapadókorongos talp, valami kis szütyő, illetve tartalék kétoldalú ragasztós talp. Ezeket ebay-ről pótoltam.
moz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest