Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Macrodroid
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Apple Watch
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
s1ru2
aktív tag
Hát, amit a "hot lap gauntlet" alatt művel az botrányos volt. Majd adok neki még 1 esélyt valahol máshol. De pl h abból, miért nem a 800 lovas került be azt nem értem. Vagy miért nem csinálták tuningolhatóra, csak ebből a szempontból. És azt sem értem, hogyha az előző NFS-be (HP2) több Köeniget tudtak tenni, akkor ebbe miért csak egy került megint. Mert nem akarok kukacoskodni, de az Agera R menettulajdonságai is napvilágot láttak már. És igen Köenig párti vagyok
De CC, CCX, CC8S, CCR, CCXF, CCXR, CCXR Trevita, Agera, Agera R van egy pár vari. És nagyon nem mind1. Kicsit olyan logikátlan az autólista is. Nem csak Köenig részről.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De CC, CCX, CC8S, CCR, CCXF, CCXR, CCXR Trevita, Agera, Agera R van egy pár vari. És nagyon nem mind1. Kicsit olyan logikátlan az autólista is. Nem csak Köenig részről.