Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
s1ru2
aktív tag
Hát, amit a "hot lap gauntlet" alatt művel az botrányos volt. Majd adok neki még 1 esélyt valahol máshol. De pl h abból, miért nem a 800 lovas került be azt nem értem. Vagy miért nem csinálták tuningolhatóra, csak ebből a szempontból. És azt sem értem, hogyha az előző NFS-be (HP2) több Köeniget tudtak tenni, akkor ebbe miért csak egy került megint. Mert nem akarok kukacoskodni, de az Agera R menettulajdonságai is napvilágot láttak már. És igen Köenig párti vagyok
De CC, CCX, CC8S, CCR, CCXF, CCXR, CCXR Trevita, Agera, Agera R van egy pár vari. És nagyon nem mind1. Kicsit olyan logikátlan az autólista is. Nem csak Köenig részről.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De CC, CCX, CC8S, CCR, CCXF, CCXR, CCXR Trevita, Agera, Agera R van egy pár vari. És nagyon nem mind1. Kicsit olyan logikátlan az autólista is. Nem csak Köenig részről.