- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Apple Watch
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dantenero72
üzenetére
Legtöbbször nálam is az van, azért is vettem ezt fel, mint ritka pillanatok egyike

TannerHUN: Kösz
Most viszont nagyon felidegesített
Hülye városi pálya, 5. heyről indulok, de hiába fogom be őket az első kanyar előtt, valahol tuti visszaelőz a szemétje. Mert úgye ha én a patkára megyek, már ránt is neki palánknak, de az ai gyorsabban átmegy rajta, mint én aszfalton.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy visszapillantóval hozzámérnek, és úgy szállok el, mint egy 10g-os sport szelet

Bezzeg ha ők mennek előttem, sokkal lassabban veszik a legtöbb kanyart mint én, aztán ha meg véletlen nekimegyek, ugyan úgy én repülök, mert nekik 30000 tonnás kocsijuk van. Menjenek a fenébe..
Jah meg persze ha már kilöknek, ne legyen egyszerű az élet, és pörögjek vagy 60-at, had tudjon mind elmenni mellettem

Új hozzászólás Aktív témák

- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- További aktív témák...
- Honor X8a / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hülye városi pálya, 5. heyről indulok, de hiába fogom be őket az első kanyar előtt, valahol tuti visszaelőz a szemétje. Mert úgye ha én a patkára megyek, már ránt is neki palánknak, de az ai gyorsabban átmegy rajta, mint én aszfalton.